KERESÉS search-close

Harkány

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Harkány"

Viharos útviszonoyk Harkányban


szerző:
2019.06.23. 16:50
4 milliós kárt okoztak a harkányi szökőkútban

Vandálok verték szét Harkány egyik nevezetességét, a Harka-kutat szerdán éjjel. A szökőkutat védő téli burkolat szerelőnyílását nyitották fel, és azon keresztül másztak be a Zsolnay díszkúthoz, melynek több elemét is darabokra törték. A kár több mint 4 millió forint, a rendőrség keresi a rongálókat.

Nem kért több sört, megkéselték

Nem akarta elfogadni a felkínált sört, ezért szúrt hasba egy osztrák férfi egy biztonsági őrt egy éve Harkányban. A bíróság 3 év börtönre ítélte és 4 évre kitiltotta Magyarországról. Most két korábbi, felfüggesztett börtönbüntetését is le kell töltenie. Az ügyész és a vádlott is fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Mi lehet a Harkányi Thermál Hotel titka?

Miki a Thermal Hotelben beszélgetett Lévai Miklóssal, a szálloda igazgatójával. Utána járt, mitől is annyira sikeres és egyedülálló a szálloda.

Miki felfedezte a Harkányi Gyógyfürdőt!

Miki ismét megérdemelt pihenőjét tölti, ezúttal Harkányban. Csütörtökön már járt a csúszdaparkban, a strandon és egy gyönyörű család- és gyerekbarát szállodában is. Lássuk, merre jár ma!

Mikike a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben járt!

Mikike a harkányi Dráva Hotel után a strandra is ellátogatott!

Késely Ajnával találkoztunk a harkányi Dráva Hotelben!

Mikike megint elég jól járt, hiszen ismét pihenhet egy kicsit - ezúttal épp Harkányban lazít, egy 4 csillagos szállodában, egészen pontosan a Dráva Hotel Thermal Resortban, ahol Késely Ajna, 16 éves ezüstérmes úszó bajnokunk is ott volt!

Részegen, jogsi nélkül gázolt

Súlyosan megsérült az a férfi, akit a kijelölt gyalogátkelőhelyen ütötte el egy autó vasárnap kora este Harkányban. Az autót egy részeg sofőr vezette, akinek még jogosítványa sem volt, azt ugyanis korábban, szintén ittas vezetés miatt már elvették tőle. A sofőr ellen ittas vezetés és súlyos sérüléssel járó közúti baleset okozása miatt indítottak eljárást.

 

A gyógyfürdőben halt meg

Nem sikerült az újraélesztés, meghalt a medence szélén egy idős férfi a harkányi gyógyfürdőben. Az úszómester vette észre, hogy rosszul van, azonnal meg is próbált rajta segíteni. Hívták a mentőket, de nekik sem sikerült megmenteniük a férfit. Halálát feltehetőleg tüdőembólia okozta. A rendőrség nem indított eljárást, mert a szakértő véleménye szerint az idős férfi halála sorsszerű volt.

Ezekre a problémákra lehet megoldás a harkányi fürdő

A dél-magyarországi harkányi víz gyógyítóerejét 1823-ban fedezték fel, azóta az egészségügyi problémákkal érkező vendégek mellett nagy számmal érkeznek a fürdőbe pihenni és szórakozni vágyó családok is.

Gyógyvízzel a meddőség ellen

Magyarországon a párok körülbelül 18 százalékának nem sikerül egy éven belül a gyermeknemzés. Szerencsére, az esetek többségében orvosolható probléma áll a háttérben. A harkályi kénes gyógyvíz például kifejezetten jótékony hatással van a meddőség kezelésére.

Templom padlásáról esett le a hittantanár

4 bordája tört el és a válla zúzódott annak a hittantanárnak, aki kedden lezuhant a harkányi templom padlásáról. A helyi plébánossal mentek fel rendet rakni, de a nő közben egy régi csapóajtóra lépett, ami széttört alatta. Majdnem 5 métert zuhant és a lent lévő székekre esett. Mentőhelikopter is érkezett, mert azt hitték eltört a gerince.

Pénzjutalom a városvezetőknek


szerző:
2016.02.03. 18:26
Pénzjutalom a városvezetőknek

Megjutalmazták Harkány vezetőit. A polgármesternek 2,7 millió forintos prémiumot, a korábban hitleres képet megosztó Remmert Ferenc alpolgármesternek 630 ezer forint jutalmat szavazott meg a Baranya megyei fürdőváros képviselőtestülete. Az Együtt szerint ez elfogadhatatlan. A Fidesznél azt mondták, továbbra is azt tartják helyesnek, ha a polgármesterek nem vesznek fel jutalmat.

Tiltakozott a boltos, betörték az ablakát

Horogkeresztet rajzoltak egy harkányi üzlet elé, az ablakát pedig több helyen be is törték. A rongálás azután történt, hogy a tulajdonos a második világháborúban a zsidók megkülönböztetésére használt Dávid-csillagos plakátokat rakott ki a boltjára. A férfi ezzel akart tiltakozni az ellen, hogy a város alpolgármestere Hitlerrel és a menekültekkel viccelődő képet osztott meg közösségi oldalán.

Egy fideszes is megosztotta a Hitler-képet

Újabb politikus, aki állítása szerint figyelmetlenségből osztotta meg Facebook-oldalán a Hitlerrel és a menekültekkel viccelődő képet. Harkány fideszes alpolgármestere szerint véletlenül tette közzé az említett fotót, de már leszedte.

Elnök lett a politikus gyerekeinek keresztapja

Tiffán Zsolt gyerekeinek keresztapja lett a Harkányi Turisztikai Egyesület elnöke. A térség Fideszes országgyűlési képviselőjének korábbi munkatársát pedig az egyesület titkárának nevezték ki. Mindketten több pénzt kapnak a munkájukért, mint elődjük. Az Együtt szerint a városban csak a családi-baráti összefonódás működik. A harkányi polgármester azt mondja, az új emberek a szakmai színvonalat erősítik.

„Zavarosban halászó káoszfüggők

"Zavarosban halászó káoszfüggőknek" nevezte azokat a harkányi alpolgármester, akik az elmúlt hetekben foglalkoztak a város ügyeivel. Például azzal, hogy spórolásra hivatkozva megszüntették a városban a szemétdíj-kedvezményt. Vagy, hogy a térség fideszes országgyűlési képviselője ingyen használhatja a baranyai város kisbuszát.

Ingyen buszt ad Harkány a képviselőnek

Ingyen használhatja Harkány kisbuszát, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Tiffán Zsolt. A polgármester a testületi ülésen azzal indokolta a döntést, hogy így könnyebben lobbizhat a politikus a városért.

Megvonta a kedvezményt a fideszes testület

Megvonta a korábbi szemétszállítási díjkedvezményt az új fideszes városvezetés Harkányban. Az előző független testület mindenkinek 10 százalékkal csökkentette a díjat, a 75 év felettiek szemetét pedig ingyen szállították el. Ezt törölte el a választás után az új vezetés, és közben arról is döntöttek, hogy az eddigi egy helyett két alpolgármester lesz a városban.

Vita Harkány 500 milliós támogatásáról

Tagadja Harkány független polgármestere, hogy a város azért esett el 500 milliós fejlesztési pénztől, mert nem ültették be a kormánypárt emberét a gyógyfürdőt üzemeltető cég felügyelőbizottságába. Meglepő módon ezt nem egy helyi ellenzéki politikus állította, hanem a Fidesz egyik képviselőjelöltje.

Törzsutas: Harkány és Székelyföld

Törzsutas: A híres baranyai fürdővárosban, Harkányban lubickolunk, utána pedig elrepülünk Székelyföldre, ahonnan beszámolunk a nemrégiben tartott Ezer Székely Leány Napjáról, valamint csodás székely lekvárokat és szörpöket kóstolunk.

Harkány pácba került


szerző:
2011.01.25. 19:10
Harkány pácba került

Hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettes ellen tesz feljelentést Harkány polgármestere.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való