KERESÉS search-close

Hajdúnánás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hajdúnánás"

Nem jutott ki élve a házából

Az ajtó előtt, holtan találtak rá arra a férfira, akinek az otthona kigyulladt és leégett Hajdúnánáson. A tűzoltók vizsgálják, mitől csaphattak fel a lángok. Híradónk információi szerint azt sem zárják ki, hogy az áldozat maga gyújtotta a végzetes tüzet.

Féltékenység vezetett a tanárveréshez?

Tanárnőt vert meg egy 19 éves fiú Hajdúnánáson. Úgy tudjuk, olyan súlyosan bántalmazta, hogy a 40 éves nő arcát műteni kell. A támadó egyik barátja azt állítja, hogy a tanárnőnek korábban viszonya volt a fiúval.

Börtönt kapott a kutyagyilkos


szerző:
2014.12.03. 18:05
Börtönt kapott a kutyagyilkos

8 hónap letöltendő börtön a kutyagyilkosnak! Idegesítette a szomszéd kutyája, mert szerinte széthordta a szemetet. Ezért elvágta az állat torkát egy 19 éves férfi Hajdúnánáson. Az eset egy hónapja történt, a fiatalembert gyorsított eljárásban jogerősen elítélték.
 

Végső búcsú a meggyilkolt fiataltól

Több százan búcsúztatták a hajdúnánási temetőben délután azt a 16 éves fiút, akit két társa ölt meg.

Fókusz 10-08-24


szerző:
2010.08.24. 20:35
Fókusz 10-08-24

Fókusz: Kalandos nyár Barátok közt. Tovább gyűrűzik az implantátum-botrány. „Jóbarátok” gyilkolták le a fiút. Izomtól duzzadó felsőtestek vizes háborúja.

„Jóbarátok” gyilkolták le a fiút

Megszólal annak a tizenhat éves fiúnak az anyukája, akit társai brutálisan meggyilkoltak Hajdúnánáson.

Előre eltervezték tettüket a gyilkos fiatalok

Két hete tervezték 16 éves barátjuk megölését azok a hajdúnánási fiatalok, akik áldozatuk holttestét a Keleti-főcsatornába dobták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való