KERESÉS search-close

Hős utca

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hős utca"

Hős utca: újabb 7 dílert fogtak

Hét kábítószerárust fogtak el a rendőrök kedden a hírhedt Hős utcában. Kilenc lakást is átkutattak, ezekben kisebb mennyiségű drogot találtak. Az épületek környékén folyamatosan járőröznek a rendőrök, ennek ellenére a lepusztult házakban bármikor lehet kábítószert venni. Tavaly a Házon kívül című műsorunk stábjának egy fogyasztó mutatta meg, hogyan.

HŐS UTCA: 30 négyzetméteren pusztítottak a lángok

Kigyulladt egy társasházi lakás hajnalban a Hős utcában a fővárosban. Körülbelül 30 négyzetméteren pusztítottak a lángok, a tűz átterjedt az épület tetejére is. A házból 70-80 embert kellett kikísérni. A tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

Kerítés a hírhedt háztömb köré

Kerítést építenének Budapesten a Hős utcai háztömb köré. Csak egy kapun lehetne bemenni és biztonsági őröknél kellene regisztrálni a be és kilépőknek. Az önkormányzat tervéről elsőként a Népszava számolt be. A drogproblémák matt elhíresült háztömbök lakói tiltakoznak a kerítés ellen.

Hős utcai dílerekre csaptak le

Egész családot is elfogtak a rendőrök a Hős utcai drograzziában. Híradónk úgy tudja, hogy kábítószer kereskedelemmel gyanúsítanak egy fiatal nőt és annak szüleit is. A házkutatásokon varázsdohányt, kristályt és speedet találtak, ezeket árulták a környéken lakóknak.

Drograzzia a Hős utcában


szerző:
2018.10.17. 18:15
Drograzzia a Hős utcában

Razzia a budapesti Hős utcában. Huszonkilenc embert állítottak elő a rendőrök kedden, miután lezárták és átkutatták a hírhedt budapesti telep lakásait. Fehér porokat, növényi törmelékeket és több mint másfél millió forintot találtak. Tizennégy embert kábítószer terjesztés miatt, hatot pedig birtoklás miatt állítottak elő.

Bejutottunk a gettóba, ahol fillérekért adják-veszik a varázsdohányt

Ha van hírhedt helye Budapestnek, a Hős utcai gettó mindenképp az. Két lepusztult épület, ahol nagyban megy a drogbiznisz, és a legmocskosabb kábítószereket árulják, tulajdonképpen a rendőrök szeme láttára. Most épp azt, amit varázsdohánynak hívnak, és ami – ahogy a környéken mondják – zombit csinál a fogyasztókból. Akárki nem juthat be a gettóba, nekünk azonban sikerült rejtett kamerás felvételeket készítenünk.

Felszámolnák a Hős utcai tömböt

2,1 milliárd forintot ad a kormány a kőbányai önkormányzatnak, a Hős utcai állapotok felszámolására. A határozat a Magyar Közlönyben jelent meg – úgy tudni, a lakótömböt kiürítenék és lebontanák a tervek szerint. A Hős utcai gettóként is emlegetett épületet évek óta próbálják felszámolni.

Kábítószerkoktéllal ölte meg barátját

Az ügyészség szerint a vádlott és ismerőse a Hős utcában vásároltak pszichoaktív drogokat, amelyeket több másikkal összekevertek. A férfi a barátja nyakába szúrta a fecskendőt, áldozata azonnal rosszul lett és pár perc után meghalt. A feltételezett gyilkos szintén rosszul lett, menekülni próbált, de a rendőrök még a környéken elfogták.

Vaskapuval zárták le a híres Hős utca lakótömbjeinek udvarát

Több méter magas vaskapuval zárta le az önkormányzat a Hős utca lakótömbjeinek udvarát. Ez Budapest egyik leghírhedtebb telepe. A kerület polgármestere szerint a kapuval és a kerítéssel csak azt szeretnék elérni, hogy kívülről senki ne hordhasson be szemetet a már kitakarított udvarra.

Drog és nyomor: halálos elegy

Nyomor, kilátástalanság, drog. Nagy néha szembejön egy villamoson, akkor bekerül a média egy részébe, így észrevesszük. Utána mintha elfelejtenénk. Budapest, Hős utca.

A Hős utcában úgy tűnik, semmi sem változik

Tovább tart a razzia a Hős utcában, Kőbánya hírhedt környékén több embert is előállítottak, most áramlopás miatt. A Fókuszban évtizede követjük Budapest neuralgikus pontjának életét, úgy tűnik, semmi sem változik. A szeméthegy közepén virágzik a drogkereskedelem, az utóbbi napokban az állandó járőrözésbe 23 körözött személy futott bele. Miközben a környéket egyszerű földi halandó inkább nagy ívben elkerüli.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Megdöbbentő felvételek a Hős utcai nyomorról

Ma Budapest 10. kerületében van két épület, melyben az ottlakó emberek hihetetlen nyomorban és szegénységben élnek. A bűnözés itt szinte mindennapos, és ide a mentős is csak rendőri kísérettel teszi be a lábát. Hihetetlen felvételeket hoztunk egyenes a Hős utcából.

Patkányok, csótányok, egerek – Hős utcai látkép

A kilátástalanság, az elkeseredettség, és a fájdalom súlya nehezedik az ódon házak tartópillérjeire. Az életveszélyessé nyilvánított épületekben hatszáz-hétszáz ember él nyomorban és szegénységben. Az utcába még a rendőrök se teszik be a lábúkat szívesen. A Fókusz tavalyi riportja: 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való