KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Híradó"

Hat indiai antilop született

Egy héten belül, hat indiai antilop is született a Nyíregyházi Állatparkban. A gidák hat hónapnyi vemhesség után jöttek világra. Az immár 17 fős csordát egyetlen hím uralja. A kis antilopokat mindentől óvják.

Bartók a szemérmes szerelmes

A világ felé zárkózott és halk szavú volt, csak a családja látta milyen gondos apa és szemérmes szerelmes volt Bartók Béla. A zeneszerző a világ minden részéről hosszú leveleket írt szeretteinek. Ezekből és Bartók műveiből állított össze egy levélkoncertet Bálint András és Fülei Balázs zongoraművész.

Súlyos válság a Közel-Keleten

A szavazók több mint 90 százaléka igennel voksolt az iraki kurdok önálló államáról szóló tegnapi népszavazáson. Ez még nem jelenti, hogy holnap létrejön Kurdisztán. Ha a térségbeli országokon és a nemzetközi közösségen múlik, ez nem történik meg. Ezért is nagy a riadalom, hogy kirobbanhat egy új fegyveres konfliktus, miközben az Iszlám Állam elleni háború még tart.

Nyolc éve már megígérte Magyarország Vietnamnak a kórházat

Nyolc éve már megígérte Magyarország az ötszáz férőhelyes onkológiai kórházat Vietnamnak. 2009-ben Bajnai Gordon, akkori kormányfő írt alá megállapodást az ázsiai országgal. Ezt a 24.hu vette észre. Néhány napja Orbán Viktor járt Vietnamban, és ő is bejelentette a kórház felépítését. A kormányszóvivő szerint a különbség az, hogy most valóban megvalósul az elképzelés, mert Vietnámnak erre van szüksége.

Kabátban ülnek a gyerekklinikán

Jéghidegek a radiátorok a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai Gyerekklinikáján is. Több gyerek és szülő is kabátban ült a folyosón, amikor ma ott jártunk, miután egy nézőnk levelet írt szerkesztőségünkbe az ottani állapotokról. A kórtermekben olajradiátorokkal fűtenek, az egyetem szerint felújítás van, ezért átmenetileg nem működik a fűtés. Az emberi erőforrások minisztere azt ígérte: a felújításokkal a lehető leggyorsabban végeznek és a fűtési szezon kezdetére minden intézményben lesz fűtés.

Nem lesz többé Felcsút polgármestere Mészáros Lőrinc

Ezt a HírTv-nek árulta el. A jelenleg fideszes településvezető azt mondta, 2019 után inkább már a cégeire koncentrálna. A kormánypárt frakcióvezetője, korábbi debreceni polgármester szerint jól döntött Mészáros Lőrinc, Kósa Lajos szerint nem lehet valaki örökké polgármester, keresni kell az új kihívásokat. Az Együtt szerint Mészáros Lőrincnek már annyi dolga van Orbán Viktor strómanjaként, hogy nem fér bele az idejébe Felcsút vezetése.

„Nincs gyerekkorom, robot vagyok”

Nincs gyerekkorom, robot vagyok - így fakadt ki közösségi oldalán egy középiskolás lány, aki az Oktatási hivatalnak címzett levelében a diákok túlterheltségére panaszkodott. Most Híradónknak is elmondta, miért elviselhetetlenek a nyolcórás napok. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint van lehetőség arra, hogy az iskolák csökkentsék a terheket - az általunk megkérdezett oktatáskutató szerint viszont az egész rendszeren kellene változtatni.

Tanítás közben szakadt le a mennyezet

Leszakadt a mennyezet hétfőn tanítás közben az Apáczai Csere János gimnáziumban, Budapesten - erről a diákok osztottak meg képet a közösségi oldalon. A tanulók szerint egy hajszálon múlt, hogy nem sérült meg senki. Az iskola fenntartója, az Eötvös Loránd Tudományegyetem közölte, egy korábbi beázás miatt történt az eset, amit azonnal orvosolnak. Szerintük ez bárhol, bármikor megeshet.

Újabb focimeccs szakadt félbe a világítás meghibásodása miatt

Újabb állami pénzből felújított stadionban szakadt félbe focimeccs a világítás meghibásodása miatt. A hétvégén a budapesti Szusza Ferenc Stadionban égett ki az összes lámpa és nem is sikerült megjavítani. Augusztus végén a felcsúti arénában volt áramszünet. Az Index megírta: mindkét stadionban Tiborcz István korábbi cége építette ki a világítást. A Fidesz és a kormány szerint két hiba még nem rendszerszintű probléma. A DK szerint kókler munkát végeznek az adófizetők pénzén.

40 család maradt gáz nélkül

40 család, velük együtt 23 gyerek maradt gáz nélkül egy budapesti társasházban. A Gázművek egy utcai vezetékcsere után szivárgást mutatott ki, pedig a közös képviselő szerint a szerelés előtt direkt mindent átnézettek a házban és a hibákat kijavították. A gázt mégis lekapcsolták és már lassan két hónapja se melegvíz, se fűtés.

Hatalmas felháborodást keltett egy társkereső cég kampánya

Hatalmas felháborodást keltett egy társkereső cég kampánya Belgiumban. Interneten, utcai hirdetéseken biztatják az egyetemista és főiskolás lányokat, hogy legyenek sugárbaby-k. A kifejezés azt jelenti, hogy fiatal lányok összejönnek idősebb, gazdag férfiakkal, akik fizetik bérlakásukat, tanulmányaikat, ruháikat. Az ilyen kapcsolatokban a férfit nevezik sugar-daddynek, papinak. A tiltakozók szerint a cég valójában prostitúcióra buzdít.

Meghalt a világ egykori legkövérebb nője

Az egyiptomi nőt Indiában, majd az Egyesült Arab Emírségekben kezelték. Fél tonnát nyomott, amikor bekerült a kórházba, végül sikerült 325 kilót leadnia. A szervezete azonban nem bírta a fogyással járó megterhelést.

Álrendőr nyúlta le a pénzt

Rendőrségtől leselejtezett kocsikat ígért az álrendőr, de csak a pénzt nyúlta le. Csalással vádolta meg az ügyészség azt a 31 éves férfit, aki azt hazudta, hogy rendőr és munkája miatt az árverésre vagy bezúzásra váró rendőrségi autókat meg tudja szerezni. Több mint 2 és fél millió forintot csalt ki így a gyanútlan vásárlóktól. A férfi ellen a napokban emeltek vádat.

Viperával támadt osztálytársára

Krémeket és pénzt rabolt egy szoláriumból, osztálytársától pedig a mobilját vette el. Egy 16 éves fiú fegyverekkel felszerelkezve követte el a bűncselekményeket még tavaly, késsel és viperával támadt áldozataira. Osztálytársát meg is ütötte, ő súlyosan megsérült. Most készült el a vádirat, akár hét és fél évre is ítélhetik.

Hajánál fogva húzta a raktárba

Ásványvizes üveggel támadt az eladóra, majd a földön is ütötte – előzetesbe került az a 37 éves kecskeméti nő, aki még szombaton rabolt ki egy helyi kisboltot. Először pénzt akart, majd miután nem kapott, rátámadt a boltosra. A földre zuhant nőt a hajánál fogva húzta a raktárba. 30 napra előzetes letartóztatásba került.

Vadkan üldözött egy horgászt

Kilométereken át üldözött egy horgászt egy vaddisznó Visegrádnál – erről a 444.hu írt először. Az állat a bozótból bukkant elő, és elindult a férfi felé. Ő megpróbálta elcsalni a kocsijával, de a disznó csaknem egy órán keresztül üldözte. Sőt: elé is állt, majd lefeküdt a földre, hogy a horgász ne tudjon tovább menni. Azóta kiderült: egy Rozi nevű, háznál nevelt szelíd vaddisznó követhette a horgászt.

Fegyverrel végzett volt feleségével

Fegyverrel végzett volt feleségével a várföldi férfi, aki ezután öngyilkos lett. A tragédia hétfőn történt a Zala megyei faluban, ahol azt beszélik, a férfinak volt fegyvertartási engedélye. A pár korábban elvált, de a nő rendszeresen látogatta volt férjét. A helyiek továbbra is úgy sejtik, féltékenység áll a tragédia hátterében.

Utolsó szó jogán annyi mondott: visszacsinálná

Visszacsinálná, ha tudná, ezt mondta az utolsó szó jogán az a 21 éves fiatal, aki a nyílt utcán agyonverte falubelijét két éve Arlón. Tizennyolc év fegyházbüntetést kapott. A bíróság szerint különösen kegyetlenül végzett a 67 éves emberrel. Aznap falunapot tartottak, a vádlott és későbbi áldozata is sokat ivott. A fiatal felajánlotta, hogy hazakíséri a kocsmából. Nem derült ki, útközben mi történt, a bíróság szerint csak annyi biztos, hogy a támadás rendkívül brutális volt.

VADDISZNÓS ÜLDÖZÉS:

Fischer Kristóf régóta jár Visegrádra horgászni, de nem hitte volna, hogy egyszer ilyen szürreális élményben lesz része. Pecázás közben hirtelen felbukkant egy vaddisznó, aki sokáig követte őt és ezzel még akkor sem hagyott fel, amikor Kristóf már az autójában ült. A férfi azt mondta, sokáig nem tudta eldönteni, hogy az állat, barátkozni, ismerkedni, vagy "hancúrozni" akar vele.

Színház a tanteremben

Diákoknak készült színházi előadásokból válogathatnak az iskolák. Az úgynevezett tantermi produkciók között van Scherer Péter rendezése: a "Soha, senkinek", ami a családon belüli erőszakról szól. Csütörtöktől indul a 4. Tantermi Színházi Szemle, itt mutatják be az új produkciókat, amelyek a zsűri szerint izgalmasak lehetnek a diákoknak.

Felújítják A Pál utcai fiúkat

Egykor a film egyik főszereplője volt, ma az ő segítségével újítják fel a Pál utcai fiúkat. Jancsó Miklós fia 17 éves volt, amikor 1968-ban játszott Fábri Zoltán legendás alkotásában. Később operatőr lett, és most, hogy helyreállítják a Fábri-életművet, Jancsó Nyika irányította a film fényelését.

Sportolók Trump ellen

Ezúttal az élsportolókat haragította magára az amerikai elnök. Donald Trump sértő és durva kifejezésekkel illette azokat az amerikai foci játékosokat, akik letérdelnek egy-egy meccsen a himusz alatt. Sőt, felszólította a klubokat, hogy rúgják ki őket. A sportolók eddig a rasszizmus és rendőri brutalitás ellen tiltakoztak térdelve, de most már az elnök ellen is. Közben Trump kirohant az amerikai kosárlabda-bajnokság egyik legnagyobb sztárja, Steph Curry ellen is.

Keserédes győzelem Merkelnek

Keserédes győzelem. Angela Merkel és a mögötte álló pártszövetség negyedszerre győzött Németországban, ennek ellenére a kereszténydemokraták az elmúlt csaknem 70 év legrosszabb eredményét érték el. Az elpártolt szavazók többsége a szélsőjobboldali - elsősorban menekültellenes üzenetekkel kampányoló - Alternatíva Németországnak elnevezésű pártra szavazott, amely 13 százalékot ért el, és ezzel a harmadik legnagyobb erő lett. Választási sikerük ellenére ma komoly belső viták jelei mutatkoztak a pártban.

Kocsmaadó: kevesebb a bevétel

Több százmilliós bevételt terveztek, de ennek csak a töredéke folyt be a fővárosi bulinegyed kocsmáira kivetett adóból - írta meg a 24.hu. Tavaly például 11 milliót szedett be az önkormányzat a szórakozóhelyektől. A cél az volt, hogy ebből a pénzből fizessék a belváros takarítását. Az ott élők szerint most kiderült, nem az adó jelenti a megoldást. Az önkormányzat új rendeleten dolgozik.

Magyar pénzből épül kórház Vietnámban

Orbán Viktor egy 500 ágyas onkológiai kórház felépítéséről is megállapodott a vietnámi kormánnyal. A létesítményt a magyar állam tulajdonában álló Eximbank finanszírozza majd. 60 millió eurót, vagyis csaknem 19 milliárd forintot költenek majd rá. Az erről szóló szerződést már alá is írták. Orbán Viktor szerint a magyar kormánynak az a célja, hogy különleges kapcsolatot építsenek ki Vietnámmal.

Luxusrepülővel utazott Vietnamba Orbán Viktor

Luxusrepülővel utazott Vietnamba Orbán Viktor és a hivatalos látogatásra érkező kormánydelegáció. A zoom.hu vette észre, hogy a miniszterelnök facebook oldalán látható videóban Orbán Viktor egy Airbus 340-es VIP típusú gépről száll le. A 100 férőhelyes gépen hatalmas fotelekben utazhatnak az utasok, minden szék ággyá alakítható. Az LMP szerint a kormány már a látszatra sem figyel, a Miniszterelnök sajtófőnöke szerint viszont a lehető legolcsóbb megoldást választották az utazáshoz.

Összefogás: új javaslatot tett az MSZP

Új javaslattal állt elő az MSZP a baloldali pártok jövő évi választási összefogására. Eszerint a szocialista párt a közös listás helyek majdnem feléről lemondana, így szerintük a többi párt több parlamenti mandátumot kapna, mint amennyi egyébként a támogatottságuk alapján jutna. A javaslatot csak a Liberálisok fogadták pozitívan. A Fidesz szerint a baloldalon tényleg semmi sem változik.

Szemét maradt a vizes vb után

Építési törmelék és szemét maradt a Városligeti tó medrében, ott, ahol két hónapja rendezték a vizes világbajnokság szinkronúszó számait. A versenynek már majdnem két hónapja vége, a tó környéke mégis úgy néz ki, mint valami raktár. Konténerek állnak egymás mellett, és rengeteg a hulladék a Hősök terétől pár méterre. A vizes világbajnokságot szervező cég Híradónkkal azt közölte, a jövő héten elszállítják a szemetet.

Éjszakánként kilenc fok van a kórtermekben

Éjszakánként kilenc fok van kórtermekben, még ma is erről panaszkodott a fővárosi Szent János kórház egyik dolgozója. Szombaton számoltunk be arról, hogy az intézményben elromlott a kazán, ezért több osztályon nincs fűtés. Ma visszamentünk a kórházba, ahol azt tapasztaltuk, volt, aki hősugárzót hozott magával otthonról. Kiderült, már nyáron tudni lehetett, hogy rossz a kazán, és tavaly télen is több hétre leállt a fűtés. A kórházat fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központtól ma sem kaptuk választ.

Balin menekülnek a vulkántól

Rettegés és félelem az indonéziai Bali szigetén. Bármelyik pillanatban kitörhet az Agung vulkán. Már 50 ezer embert szólítottak fel, hogy hagyja el otthonát. Vannak, akik nem hajlandók elmenni, őket erőszakkal viszik majd biztonságos helyre. A turistaközpontok távol esnek a tűzhányótól.

Negyven háznak lesz újra teteje a jégkár sújtotta Megyaszón

A Magyar Vöröskereszt 13 millió forint értékben több mint hétezer négyzetméternyi tetőborítást oszt szét a károsultak között. Az adomány ma érkezett a településre. Megyaszón júniusban okozott komoly károkat a vihar és a jégeső, a házak kétharmada megsérült. Az még kérdéses, hogyan kerülnek fel a tetőkre a borítólemezek, mert a településen nincsenek szakemberek.

Tizenöt év börtönt is kaphat a baltás gyilkos

Egy harminc éves férfit vádolnak azzal, hogy megölt egy 54 éves embert Pécs külvárosában tavaly szeptemberben. A vita féltékenység miatt kezdődhetett. A vádirat szerint a nő azt hazudta, hogy nem ismeri a támadót, ezzel egykori párját akarta menteni. Ezért ő is évekre börtönbe kerülhet.

Felmentették a villamosvezetőt

Elszabadult villamos Szegeden: nem követett el bűncselekményt a villamosvezető – ezt állapította meg ma a szegedi járásbíróság. A villamos még 2014-ben szabadult el, miután vezetője leszállt váltót állítani: a jármű majdnem egy kilométert tett meg, és több mint 30 kilométer per órára gyorsult fel, de szerencsére nem okozott tragédiát.

Tizenévesek törtek-zúztak Esztergomban

A Szent Tamás hegyen csütörtökön nyitották meg a Kötődés nevet viselő szabadtéri fotókiállítást. A képek egy részét azonban szombat reggelre darabokra törték. A rendőrség 4 fiatalt gyanúsít a rongálással. Hamarosan bíróság elé állhatnak.

Futók kapták el a rablót

Gyorsított eljárásban három év szabadságvesztésre ítélték azt a rablót, akit három nappal ezelőtt futók kaptak el a Margitszigeten. A huszonéves férfi a négyes villamoson egy telefonáló nő kezéből kapta ki mobilját, majd megpróbált elmenekülni. A nő azonban a nyomába eredt, majd futók segítségét kérte. A rablót gyorsan utolérték.

Lánya megerőszakolásával vádolják, elsírta magát a bíróságon

Figyelem megrázó történetet! Elsírta magát a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint többször megerőszakolta a lányát a Pest megyei Tápiószelén. Az ügyészség szerint gyógyszerrel elkábította, ezután erőszakoskodott a gyerekével. A kislány teherbe esett, 14 évesen gyereket szült apjának. A férfi részben bevallotta tettét, de azt mondta, csak egyszer közösült a lányával.

Kigyulladt és kiégett egy busz

Kigyulladt és kiégett egy busz a Heves megyei Sirokon. Utasok is voltak rajta, de mindenkinek sikerült időben leszállnia, senki nem sérült meg. Szemtanúk szerint a busz alsó részén kezdett füstölni valami, majd egyre jobban égett. A sofőr poroltóval megpróbálta eloltani a lángokat, de nem járt sikerrel.

Megölte feleségét és magát is

Féltékenységből ölhette meg volt feleségét, majd magával is végzett reggel egy férfi a Zala megyei Várföldén. A falubeliek szerint a középkorú pár viszonya négy éve romlott meg, akkor a nő el is költözött egy másik faluba, az édesanyjához. Egy éve elváltak, de az asszony néhány hónapja visszament a volt férjéhez. A helyiek azt mondják, jól menő közös vállalkozásuk is volt. A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz.

KIÉGETT: Az ülések helyén csak a fémvázak maradtak

A buszmegállóban állt meg a menetrendszerinti járat Sirokon, de már nem is tudott tovább menni. Óriási lángokkal égett. Az utasoknak sikerült időben leszállniuk, így nem sérült meg senki.

MEGRÁZÓ: Villamos ütötte el a nőt, aki a telefonját nyomkodta

Villamos ütött el egy nőt az ukrán Kharkiv városában. Miközben átkelt a villamos síneken, telefonját nyomkodta, ezért nem látta az arra közlekedő járművet. A vezető mindent megtette, hogy megakadályozza a balesetet, de nem sikerült. A nőnek amputálni kellett az egyik lábát.

Hatalmas érdeklődéssel várták a Don Giovannit

Hatalmas érdeklődéssel várta a magyar közönség, hogy Edinburgh és New York után láthassa Mozart, Don Giovanni operáját, Fischer Iván rendezésében. A Budapesti Fesztiválzenekar és 8 operaénekes mellett, 16 egyetemista színész is szerepel a produkcióban, a testükkel ők alkotják a díszletet és a kellékeket is.

Szörföző kutyák bajnoksága

40 kutya-versenyző, még több kutyanéző, rengeteg gazda, állatbarát, fotós és tévés. Megtartották a szörföző kutyák amerikai bajnokságát Kaliforniában, a Csendes-óceán parti vízeiben. Minden jól ment, mindenki jól szórakozott, és ami a legfontosabb: nagyon sok pénz jött össze az állatvédelemre.

Pattanásig feszült a helyzet Katalóniában

Csapást mér a spanyol kormány Katalónia autonómiájára, miután a katalán vezetés nem állt el a jövő vasárnapra tervezett népszavazástól. Ezen dőlhet el a tartomány önálló állammá válása. A madridi belügy szombaton átvette az irányítást a katalán rendőrség felett. Ez azt jelenti, hogy a Katalóniában lenézett Guardia Civil nevű félkatonai, csendőri szervezet lett a felettese a tartományi rendfenntartóknak. A katalán rendőrfőnök elutasította a döntést, és engedetlenségre szólított fel. Madrid erre közölte, hogy készek akár több ezer csendőrt hajókkal Katalóniába küldeni. A katalán dokkmunkások azzal fenyegetőznek, hogy megtagadják a kirakodásukat.

Merkel negyedszer

Angela Merkel egymás után negyedszer is Németország kancellárja lesz a mai, általános választások előzetes eredménye alapján. A közvetlenül a szavazás után elvégzett felmérések szerint a jobboldali CDU-CSU szövetség 32 és fél százalékot, a szociáldemokraták pedig 20 százalékot szereztek. Meglepetésre nem a Szabaddemokraták lettek a harmadikok, hanem az idegenellenes AFD, 13 és fél százalékkal. A végső, hivatalos eredményekből derül ki majd, hogy Merkel tud-e koaliciós partner nélkül kormányozni.

Fizetésekre ment a támogatás

Az alapítványi dolgozók fizetésére költötte a Miniszterelnöki Kabinetirodától idén kapott 20 milliós támogatás több mint felét a Szövetség a Nemzetért Közhasznú Alapítvány. A miniszterelnök által létrehozott polgári körből kinőtt alapítvány költéseit a Hír tv kérte ki. Az LMP szerint ez az eset is azt mutatja, hogyan hízlalják állami pénzen a fideszes alapítványokat. A kormánypártok szerint a szabályoknak megfelelően történt a támogatás.

Arányos rendszert szeretnének

Teljesen átalakítaná a választási rendszert 8 ellenzéki párt. Erről közös nyilatkozatot írtak alá tegnap este a Közös Ország Mozgalom által létrehozott Agórában. Szerintük a jelenlegi választási rendszer aránytalan. Ezzel szemben ők - mint mondják - egy olyan, teljesen arányos rendszert dolgoztak ki, amely szinte lehetetlenné tenné, hogy bármelyik párt egyedül kormányozza az országot. A Fidesz már korábban közölte: semmilyen változtatást nem támogat.

9 milliárd forintnyi kártérítés egy francia cégnek

Több mint 9 milliárd forintos kártérítést fizetett a kormány közpénzből az egyik francia cafetéria-utalványkibocsátó cégnek. Ezt a Zoom.hu írta meg. Az Edenred 2012-ben szorult ki Magyarországról, amikor államosították a cafetéria-piacot és bevezették az Erzsébet-utalványokat. A kormány szerint csak azért fizettek, hogy ne nőjenek a kamatok, a kártérítés miatt bírósághoz fordultak.

A Market is épít a Rómain

Garancsi István cége, a Market Zrt. is feltűnt az egyik most épülő lakópark környékén, a Római-parton. Jávor Benedek, a Párbeszéd európai parlamenti képviselője azt mondja, a Fideszhez köthető ingatlanbefektetői kör érdekei miatt tovább nőhet a nyomás a fővároson, hogy az árteret is védő mobilgátat építsenek. Ez azonban alapvetően megváltoztatná a Római-part hangulatát és rengeteg fa kivágásához vezetne, ami ellen újabb tüntetést tartottak Budapesten.

Sokan fáznak a hidegben

Sok házban még hidegek a radiátorok, miközben már egyre hűvösebb van odakint. Október 15-e, vagyis a fűtési szezon előtt csak akkor indul be a központi fűtési rendszer, ha tartósan 12 fok alá megy az átlagos napi hőmérséklet, vagy ha a lakók ezt külön kérik a társasház közös képviselőjétől.

Mégsem lesz most világvége

A szívbajt hozta sok kaliforniai tévénézőre egy rejtélyes világvége-figyelmeztetés, amely tegnap délelőtt szakította meg két kábelcsatorna adását. A képernyők egyik pillanatról a másikra elsötétültek, és egy rémült férfihang közölte velük, hogy közel a végítélet. A tévécsatornák egyelőre nem tudják, kik törtek be a műsorokat vezérlő számítógépes rendszerbe.

Nem segítettek a hajléktalannak

Hosszú percekig nem segített senki egy hajléktalan férfinak, aki Miskolc főutcáján, az egyik legforgalmasabb buszmegállóban lett rosszul tegnap délután. Rendőrök figyeltek fel a teljesen előredőlve ülő férfira. Mikor odamentek hozzá, már nem lélegzett és pulzusa sem volt. A mentők fél órán át küzdöttek, mire újra tudták éleszteni. Kórházba vitték, de reggelre meghalt.

200 milliós drogfogás

200 milliós drogfogás, Budapesten! Kábítószer kereskedőkre csapott le a rendőrség: 81 kiló drogot foglaltak le egy négyfős bandától. Ebből a mennyiségből akár nyolcvanezer adagot is készíthettek volna. Egyelőre vizsgálják, hogy a drogot kiknek adhatták el.
 

Zaklatással vádolják, szabadlábon védekezhet

Szabadlábon van a gyerekek zaklatásával gyanúsított pilisi fiatalember. Korábban a Házon kívülben egy depressziósokat összefogó Facebook csoport kezelői állították azt, hogy a 20 éves fiú, kiskorú lányokat zaklatott és volt, akit öngyilkosságra buzdított. A rendőrség lefoglalta a fiatalember számítógépét és  kihallgatták, de néhány óra után elengedték.
 

Gyorsan javul Vanessza állapota

Egyedül eszik, öltözik, és már egyre többet beszél. Napról napra jobban van Burkus Vanessza, aki júliusban egy autóbalesetben sérült meg súlyosan Bulgáriában. Heteken át még az sem volt biztos, hogy felébred a mélyaltatásból. Két napja pedig először nevette el magát. Édesapja azt mondta az RTL Híradónak, utoljára akkor érzett ilyen boldogságot, amikor megszületett a lánya.

 

Pánikba eshetett a tűzben

Háztűzben égett halálra egy idős nő, Budaörsön. Hajnalban csaptak fel a lángok: férje még időben kimenekült, de a nő pánikba eshetett és nem találta a kijáratot a füstben. A tüzet egy zárlatos radiátor okozhatta, de a tűzoltók még vizsgálódnak.

Ittasan szenvedhetett balesetet

Részegen vezethetett az a nő, aki balesetet szenvedett reggel Rábahídvégnél. Annyira gyorsan ment, hogy lecsúszott az útról, az árokpartnak csapódott, aztán majdnem 10 métert repült kocsijával. Egy közelben parkoló autót is összetört. Egy problémát akart megoldani – ezzel magyarázta a gyorshajtást.

Gyűjtenek, hogy eltemethessék a fiút

Volt tanára gyűjtést szervez, hogy családja el tudja temetni azt a 20 éves fiút, aki autóbalesetben halt meg tegnap. Két kocsi fékezés nélkül ütközött egymással a 6-os úton Baranyában, mégpedig úgy, hogy az egyik szabálytalanul kanyarodott ki a főútra. A halálos áldozaton kívül három súlyos és két könnyebb sérültje is van a balesetnek.

Kómába esett egy fiatal rab

Kómába esett egy fiatal rab a Gyorskocsi utcai börtönben, öt nappal azután, hogy bekerült. Az augusztusban történt esetről egy akkori rabtárs beszélt az RTL Híradónak. Azt állítja: hiába szóltak az őröknek, ők sokáig azt hitték, a rab csak alszik, mert begyógyszerezte magát. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot indított az ügyben. Azt mondják, nem hibáztak, azonnal mentőt hívtak az eszméletlen férfihez, aki jelenleg is kórházban fekszik.

VAGÁNY: Szörföző kaliforniai ebek

Megtartották a szörföző kutyák amerikai bajnokságát Kaliforniában, a Csendes-óceán parti vízeiben.Egyes versenyzők csak rövid ideig tudták megülni, illetve állni a hullámokat, aztán eltűntek a habokban, amelyekből szakértők kezek kapták ki őket.

Polgárháborús hangulat Barcelona utcáin

Teljes a káosz Katalóniában, ahol a madridi kormány karhatalmi erővel próbálja megakadályozni a jövő hétvégére tervezett népszavazást a független állammá válásról. Állandósultak a tömegtüntetések, és diákok megszállták a barcelonai egyetemet. A hatalmas rendőri jelenlét ellenére egyre nehezebb mederben tartani az eseményeket. A válság a végletekig megosztja az egész spanyol társadalmat.

Gálvölgyi sorolja a közhelyeket

Sokkoló közhelyek Gálvölgyi Jánossal. Videót készített a Trancparency International, a Nemzeti Bank alapítványainak készült tanulmányokról. Ezekért összesen 135 millió forintot fizettek annak a cégnek, amelynek Matolcsy György unokatestvére a tulajdonosa. A Trancparency szerint viszont teljesen feleslegesen, mert semmi új információt nem tartalmaztak. Gálvölgyi Jánost kérték fel, olvasson fel néhány gondolatot a tanulmányokból.

8 párt írta alá a megállapodást

8 párt írta alá a választási rendszer változtatásáról szóló megállapodást. Szerintük így igazságosabb és arányosabb lenne a választási rendszer. Az ellenzéki pártok most közös törvénymódosító javaslatot nyújtanak be az országgyűlésnek. Gulyás Márton politikai aktivista szerint csak így lehet legitim a hatalom. Hollik István KDNP-s politikus szerint viszont normális európai demokráciákban nem szokás választási törvényt módosítani fél évvel a választások előtt, így biztos nem támogatják a javaslatot.

Kicselezték a plakáttörvényt

1100 plakáthelyet és más reklámeszközt vásárolt a Jobbik, hogy a nyári törvénymódosítás ellenére is kampányolhassanak a köztereken. A párt szerint több cégtől, részletre vásárolták a plakáthelyeket, és az állami támogatásból fizetik majd ki. Az első plakátok már meg is jelentek az utcákon. A Fidesz szerint viszont Simicska Lajos cége játszotta át az ellenzéki pártnak a plakáthelyeket, ezt korrupciónak tartják, és feljelentést tesznek.

Ne legyen kötelező kéményseprés?

Ne legyen kötelező a kéményseprés a családi házakban minden évben - ezt javasolja a belügyminiszter. Pintér Sándor indoklása szerint, ezzel időt spórolnának a családoknak, és megszűnne az adminisztráció. A javaslat szerint kizárólag megrendelésre végzenék el a munkát a kéményseprők. Szakszervezetük viszont azt mondja: ez százezrek biztonságát fenyegeti. A kormánypártok még nem döntötték el, hogy támogatják-e az elképzelést.

Focipályát kapott Magyarcsanád

Műfüves focipálya épült 30 millió forintból a Csongrád megyei Magyarcsanádon. Az 1500 fős, hátrányos helyzetű településen nagyon örültek a tegnap átadott a pályának, mert eddig nem tudtak hol sportolni a helyiek. Igaz, Magyarcsanádon már 20 éve nincs focicsapat, de bíznak abban, hogy néhány éven belül lesz.

Tiltakoznak a zajvédő fal ellen a fonyódiak

Eltakarja a kilátást és csökkenti az ingatlanok értékét – tiltakoznak a fonyódiak, hogy zajvédő falat építsenek a vasút mellé. Úgy gondolják, hogy a fal miatt még a strandra vezető gyalogos átjáró is veszélyesebb lesz. A déli parti vasútvonal felújítását végző állami cég azt közölte, hogy az előírások szerint az érintett szakaszon kötelező a zajvédő fal, de igyekeznek a lehető legalacsonyabbra építeni.

Festéssel az előítéletek ellen

Egy napon át közösen festettek művészek és pszichiátriai betegséggel küzdők Budapesten és Szegeden. Ezzel a szervező Moravcsik Alapítványnak az volt a célja, hogy megszüntessék az előítéleteket a mániás depressziósok, skizofrének vagy más személyiségzavarral küzdő emberekkel szemben. A Híradónknak nyilatkozó pszichiáter szerint még mindig sokan félnek azoktól, akik pszichiátriai kezelés alatt állnak.

Fáznak a betegek és az ápolók is

Fáznak a betegek és a dolgozók is, nincs fűtés a budapesti Szent János kórházban. Egy ott fekvő beteg rokona nyilatkozott Híradónknak, szerinte csak kabátban vagy takaró alatt lehet megmaradni a kórteremben. A kórház közölte: a kazán romlott el, de a fenntartó már intézkedik, azt is írták, addig plusz takarókat biztosítanak.

Tízezrek futnak az életükért

Legalább hetvenezer ember életét fenyegeti egy hurrikán által megrongált gát Puerto Ricóban.  Bármelyik pillanatban átszakadhat. A környékbeli településekről azonnal ki kell menteni az ott élőket, de ezt nehezíti, hogy a vihar miatt sok területtel teljesen megszakadt a kapcsolat. Ráadásul menekülni sem egyszerű, mivel az ország nagy része még víz alatt van.

„Alfonz” gyorsabb és pontosabb

Gyorsabb és pontosabb lesz a bűnözök azonosítása. Az Európában egyedülálló magyar fejlesztésű rendszert először az RTL Híradójában láthatják. Ahogy hívják, a Robotzsaru még a szagokat is rögzíti. A személyleírási rendszer kifejlesztésében nemcsak nyomozók vettek részt, hanem még nyelvész és fodrászmester is.

Még nehezebb helyzetbe kerültek

Átverte őket főbérlőjük - ezt állítja a várpalotai hintabalesetben életveszélyesen megsérült fiú családja. A Blikk írta meg, hogy bár a család rendszeresen fizette lakása bérleti díját és a rezsit, a főbérlő nem rendezte a csekkeket, így 2 napja elzárták náluk a vizet. A sorházban három másik család is él, ők ugyanígy jártak. A főbérlő viszont állítja a lakók hazudnak. A családok azt tervezik, feljelentést tesznek.

Kamionnal ütköztek autók

Három baleset történt pénteken - mindegyiknél kamionnal ütköztek az autósok. Az egyik kamionos azt mesélte, hogy a szembe jövő sofőr az utolsó pillanatban nézett föl, mert előtte a telefonját nyomkodhatta. Egy másik karambol szemtanúja szerint a baleset után többen megálltak, fotóztak és videóztak, majd segítségnyújtás nélkül elhajtottak a helyszínről. A balesetekben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. 

Templomban fosztották ki a nőt

Templomban, 11 éves fiával lopott meg egy nő egy idős asszonyt Miskolcon. Az asszony néhány percre őrizetlenül hagyta a táskáját, ezt használta ki a tolvaj. Ezer forintot és egy mobiltelefont zsákmányolt. Az idős nő azonban észrevette, megpróbálta visszavenni a telefonját, de a tolvaj ököllel az arcába vágott. Aztán fiával együtt elszaladtak. Az anya már volt büntetve, már előzetesben van.

Cserbenhagyó gázolót kaptak el

Sufniba rejtették azt az autót, amivel halálra gázoltak egy férfit hajnalban. A baleset Pilisszentkereszt és Dobogókő között történt. Az összetört autót végül nem messze a volt belügyminisztériumi üdülő hátsó udvarán találták meg. Dunaújvárosban pedig szintén hajnalban zebrán gázoltak el egy nőt.

Magyar szexuális bűnözők

Kisgyerek szexuális bántalmazásáért került rács mögé egy magyar pár Londonban!  A 31 éves férfi korábban rendőrként dolgozott Budapesten. A bíróság szerint rendkívül kegyetlen volt. A férfi telefonján több gyerekről készült fotót és videót is találtak. Volt olyan felvétel, amin párjával együtt molesztáltak egy kislányt. A nőt most négy év börtönre, volt élettársát még tavaly 8 év 8 hónap börtönre ítélték.

PUERTO RICO: 70 ezer ember veszélyben

Legalább hetvenezer ember életét fenyegeti közvetlenül Puerto Ricóban egy hurrikán által megrongált gát, amelyik bármelyik pillanatban átszakadhat. A mentőalakulatok szünet nélkül pásztázzák a hurrikán által romba döntött sziget belső területeit is. Minden lehetséges eszközzel próbálják kimenteni az áradás fogságába esett embereket: ahol csak térdig ér a víz, onnan teherautóval, ahol ez már nem lehetséges, csónakkal. A megközelíthetetlenné vált helyekről pedig helikopterrel.

GÁLVÖLGYI: Sokkoló közhelyek milliókért

Videót készített a Trancparency International magyar szervezete a Nemzeti Bank alapítványai számára készült tanulmányokról. Egy Bankkonzult nevű cég készítette őket, annak tulajdonosa Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére. A Trancparency pereskedés után jutott hozzá az egyenként 750 ezer forintba kerülő tanulmányhoz.

Díjaztak a kritikusok

A Katona József Színház kapta a legtöbb elismerést, a legjobb előadás díja pedig a Miskolci Nemzeti Színházé lett. A színházi kritikusok 1979 óta minden évben díjakkal jutalmazzák az elmúlt színházi szezon legjobb teljesítményeit.

Kitoloncolták, megkorbácsolták

Nem hittek egy iráni menekültnek a norvég hatóságok, és visszatoloncolták Iránba, ahol megkorbácsolták. A nő azért kért menedéket fiával még 8 éve, mert Iránban alkoholivás miatt 80 korbácsütésre ítélték. A norvég bevándorlási hivatal szerint azonban története kitaláció volt, ezért idén márciusban el kellett hagynia az országot. Az ítéletet a héten hajtották végre rajta Iránban. Megrázó felvételek!

Lázár jövőre nem lenne miniszter

Nem szeretne kormánytag lenni 2018 után - erről beszélt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A politikus azt mondta, hogy vannak hosszú távú tervei, de most azt tervezi, hogy egyszerű országgyűlési képviselőként folytatja. A kormányszóvivő szerint a kormány ülésein nem került szóba Lázár János távozása. A miniszter már korábban is beszélt arról, hogy egy időre visszavonulna az országos politikától.

MNB-sek jamaicai útjai

Több millió forintért utaztak Jamaicába a Magyar Nemzeti Bank munkatársai idén, több alkalommal is. Itt tartották májusban az Értékpapír Felügyeletek Nemzetközi Szervezetének konferenciáját, viszont előtte kétszer is kiutaztak a karibi turistaparadicsomba. A jegybank közleménye szerint azért, mert jövőre Magyarországon tartják ezt a konferenciát, a munkatársaik pedig a szervezést figyelték meg. Az Együtt viszont úgy látja, luxusutakra pazarolják a közpénzt.

Lélegeztető-gépek: nem kellett az olcsóbb ajánlat

A legolcsóbb ajánlat majdnem duplájáért vett volna lélegeztető-gépeket az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, ha nem függeszti fel az eljárást a Közbeszerzési Döntőbizottság. Az egészségügyi ellátó viszont nem hagyja annyiban. Az LMP szerint az egyik legjobb és legdrágább ügyvédi irodával támadta meg a felfüggesztést. Az ellenzéki pártnál azt mondják, az állam azért perli az államot, hogy drágábban vehessen lélegeztető-gépeket. Lázár János annyit mondott: reméli, a látszat csal.

 

Súlyos a tanárhiány

Akkora problémát okoz a tanárhiány, hogy van, ahol már bármilyen szakos tanárt keresnek. Máshol a gyerekek felhívásban ígérik, hogy tanulni fognak, csak legyen elég angoltanáruk. A Pedagógusok Szakszervezete szerint nem csoda, hogy több ezren hagyták el a pályát az elmúlt évekhez képest. A pedagógusok szakmai önállósága megszűnt, nincsenek se megbecsülve, se megfizetve, a munkájuk pedig a helyettesítések miatt sokkal több. Korábban a Klebelsberg Központ úgy nyilatkozott, hogy a tanárhiány problémáját helyettesítésekkel és túlórapénzzel átmenetileg orvosolták. 

Zavarta a mikrofon a politikust

Bosszantották a kérdések, ezért megpróbálta kicsavarni a mikrofont kollégánk kezéből a szombathelyi alpolgármester. A városban néhány héten belül ugyan átadják az új stadiont, de még nem tudni, ki fogja üzemeltetni. Az MSZP szerint az építkezést irányító önkormányzati cég lesz az üzemeltető, de úgy vélik, ez sokba kerül majd a városnak. A cég ügyvezetőjét és az illetékes alpolgármestert is hiába kérdeztük.

Eladó a Bálna

Eladó Budapest egyik emblematikus épülete. A régi raktárépületek közé épült, bálna formájú üvegkolosszusért legalább 11 milliárd forintot szeretne a fővárosi önkormányzat. AZ MSZP tiltakozik az értékesítés ellen.

Bezáratta a szomszéd a focipályát

Hangos, ahogy a labda a palánknak csapódik, ezért nem használhatják az 5 éve épült műfüves focipályát Győr egyik városrészében. Edzéseket kell lemondani, mert így kettő helyett csak 1 pálya van, ami kevés a több mint 200 futballistának. A helyi sportegyesületet, amely kizárólagos használója az egyébként városi tulajdonú pályának, a nyáron értesítették, hogy az egyik szomszéd pert indított, mert szerinte nem lehet az edzések zajával együtt élni. A bíróság pedig neki adott igazat, így bezáratták a pályát.

Mexikó: még találnak túlélőket

Még mindig találnak túlélőket a keddi, 7.1-es erősségű földrengés után Mexikóban. Egy összedőlt iskolánál befejezték a mentést: összesen 36 ember, köztük 19 gyerek halt meg. A hivatalos adatok szerint a földmozgás halálos áldozatainak száma 273-ra nőtt, több mint kétezer sérültet kezelnek még kórházban.

Segélyhívó: pontos cím nélkül is tudják a helyet

Akkor is elindul a mentő vagy a tűzoltó segíteni, ha a telefonáló nem tudja megmondani egy baleset pontos helyszínét. Ezt az a buszsofőr sem tudta, aki közösségi oldalán azt állítja, hogy miután nem tudta megmondani pontosan a kiskunfélegyházi buszpályaudvar címét, a segélyhívó munkatársa nem tudott neki segíteni. A 112-es segélyhívó üzemeltetője azt írta, hogy munkatársaik minden esetben tudják, hogy honnan jött a hívás, de a pontos információk segítik a mentést. A kiskunfélegyházi zebrán elütött kisfiúhoz nyolc perc alatt ért ki a mentő.

Ismerőse dobhatta fel a rabot

Két nappal elfogása után kihallgatták azt a rabot, aki múlt héten kedden szökött meg a győri bíróság udvaráról. Vallomást nem tett, ügyvédjének azonban azt mondta, hogy szerinte az őt bujtató ismerőse dobta fel, így jutottak a nyomára. Arról, hogy hogyan tudott kibújni a bilincsből, nem beszélt. A szökés miatt 20 napot fogdában kell töltenie.

Saját csecsemőjüket ölték meg

Borzalom, amit tettek, akár húsz évet is kaphatnak a szülők, akik a vád szerint megölték újszülött kislányukat 2014 októberében Budapesten. A csecsemő holttestét egy guberáló találta meg egy 18. kerületi társasház szemetesében. A nő megfojtotta a saját gyerekét úgy, ahogy a férfi mondta. Megrázó történet!

Feljött a busz padlója - a sofőr poénkodott

Két helyen is felnyílt egy távolsági busz padlóburkolata Miskolc és Kazincbarcika között. Az egyik utas szerint 10-15 centi magasra emelkedtek a szervizajtók. Attól féltek, hogy valakit megsebesítenek. Szóltak a sofőrnek, de a férfi csak viccelődött a panaszukat hallva. A közlekedési vállalatnál azt mondják, már kijavították a hibát. Meghallgatták a sofőrt is, aki azt mondta, csak a feszültséget akarta oldani. A busztársaság emiatt elnézést kért az utasoktól.

Hét év után bukott le a gyilkos

Hazugságvizsgáló buktatta le hét év után a gyilkost. A férfi hétfőn ki akart rabolni egy idős nőt Petőfiszálláson. Hamar elfogták a rendőrök, és a kihallgatáson gyanús lett nekik, hogy hét évvel ezelőtt ő ölhetett meg egy 66 éves asszonyt néhány kilométerrel odébb. Először tagadta a gyilkosságot, majd hazugságvizsgálatnak vetették alá. Ezután mindent beismert. Állítása szerint az asszony 6 ezer forinttal tartozott neki, ezen összevesztek, majd megölte a nőt.

Fiatal teniszező tragikus halála

Komoly tervei voltak, edző akart lenni az a 23 éves gyulai teniszező, aki alig pár órával a győztes meccse után halt meg Budapesten. Tihanyi Tamásnak álmában állt meg a szíve, már nem tudták megmenteni. Ismerősei szerint gyógyíthatatlan betegséggel küzdött, de nem voltak tünetei, az utóbbi időben azonban fáradtságra panaszkodott…

EMLÉKEZÉS: Barátok a hirtelen meghalt teniszezőről

A hirtelen meghalt gyulai teniszező volt csapatkapitánya és barátai beszéltek kameránk előtt Tihanyi Tamásról. A 23 éves fiatalembernek gyógyíthatatlan betegsége volt, de senki nem tudott róla.

Ezek 2016 legjobb fotói

Még a zsűriben is vitát váltott ki az idei World Press fotó győztes képe. Azt a pillanatot örökítette meg, amikor tavaly év végén egy szolgálaton kívüli török rendőr lelőtte az orosz nagykövetet. Volt, aki azt mondta, ezzel azt a nyilvánosságot kapja a gyilkos, amit el akart érni. A World Press fotópályázatra ebben az évben ötezer fotóriporter több mint nyolcvanezer fotót adott be a világ minden részéről.  

 

Az erőszakos békefenntartók többsége megúszta büntetés nélkül

Tizenkét év alatt kétezer nemi erőszakot követtek el az ENSZ békefenntartói. Az áldozatok sokszor gyerekek. A világszervezet vezetője a héten azt mondta: azonnal lépésekre van szükség, és nem hagyhatják, hogy néhány alkalmazottjuk viselkedése besározza több ezer ember munkáját. Az ENSZ egyébként már több mint egy évtizede is megígérte ugyanezt, mégis az erőszakos békefenntartók többsége megúszta büntetés nélkül.

Perlik Andy Vajna cégét

Egy békéscsabai családi vállalkozás szembeszállt Andy Vajnával. Huszonnégy éve üzemeltetnek egy rádiót, a frekvenciára a filmügyi kormánybiztos cége is pályázott, és a médiahatóság Vajnáékat hozta ki győztesnek, annak ellenére, hogy a 24.hu információi szerint pályázatukban több hiba is volt. A békéscsabai vállalkozás ebbe nem törődött bele, bíróságra ment. A Házon Kívül szerda esti adásában azt mondták: nagy ellenfél ide vagy oda, nem hagyják elveszni a rádiót, ami tizenöt családnak nyújt megélhetést, és kétszázezer emberhez jut el.

 

A Roszatom bérelheti a repteret?

A paksi bővítésen dolgozó orosz állami atomcég veheti bérbe a pécsi repülőteret - erről értesült több forrásból a Magyar Nemzet. A lap szerint a csőd közelben lévő város repülőterét megvenné a kormány, majd bérbe adnák a Roszatomnak. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem tárgyaltak a reptér megvételéről, a bérbeadás viszont az önkormányzat dolga. Az MSZP és a DK szerint a repteret inkább a pécsi önkormányzatnak kellene hasznosítania.

 

Berendelték a tiltakozókat

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Debreceni Egyetemen. Egyéni beszélgetésekkel akarták tisztázni, szabályos volt-e amikor négy tanszék nyílt levélben határolódott el az intézmény döntésétől, hogy díszpolgári címet adományoznak Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. Reggel nyolcra mindenkit behívattak. Közben az alkalmazottak azt követelik, a rektor kérjen tőlük bocsánatot, amiért múlt héten „szerencsétlen, világtalan, balfácánnak” nevezte őket egy interjúban.

 

 Nyomoz a rendőrség a vizes világbajnokság egyik beruházása miatt

Hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség a vizes világbajnokság egyik beruházása miatt. A Margitszigeten lévő, egykori Casino épületében lett volna a szervezőbizottság központja, de csak a világbajnokság vége előtt hat nappal készült el. Az Együtt elnöke szerint a csúszás miatt csaknem négymillió forint kötbért kellett volna fizetnie a felújítást végző cégnek, de a szervezők erről lemondtak. A rendőrség Juhász Péter feljelentése alapján indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Lázár János miniszter szerint, ha valaki hibázott, vállalnia kell a felelősséget.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!