KERESÉS search-close

Hévíz

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hévíz"

Mit keres Szulák Andrea és Mikike Hévízen?!

Jó reggelt mindenkinek, ismét itt vagyunk a hévízi Hotel Európa Fit szállodájában, ahol most is bemutatjuk, hogy milyen élményekkel gazdagodhatnak az idelátogatók!

Kiváló magyar üdülőhelyről jelentkezett be Papp Gergő a Reggelibe

Hévíz nemcsak a wellnessről szól, annál sokkal többet nyújt. A mozgásszervi problémákra kiválóan hat a tó víze, orvosi segítség is karnyújtásnyira van és a kulináris élmények is várják az idelátogatókat.

Papp Gergő felfedezte magának Hévízet!

Papp Gergő meghosszabbította a hosszúhétvégéjét. Épp Hévízen pihen, és igyekszik minél több információt megtudni erről az egyedülálló és különleges környezetről. Kiderítette például, hogy mi is az a medical wellness.

Hévíz, úszás, gyógyulás, hungarikum – Mi az?

A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív természetes termáltava. Már ez önmagában is elég különleges dolog, viszont ezt még tetézhetjük azzal, hogy ebben a tóban, ha úgy van kedvünk, akkor akár függőlegesen is úszhatunk.

Időutazás Hévízen - Lássuk, milyenek voltak régen kedvenc gyógyfürdőink!

Hévíz az egyik legkedveltebb úti cél a kikapcsolódásra vágyók körében. A pihenésen kívül betekintést nyerhetünk a fürdőkultúra történetébe is. Például megtudhatjuk, mi is az a fürdőkúra!

Íme a legújabb lézeres nőgyógyászati kezelések

Dombóvári Vanda hévizi története folytatódik. Nemcsak az inkontinenciának, hanem a nőgyógyászati szépészeti kezeléseknek is utánajárt.

Inkontinencia gyógymódja Hévízen

Ezt a Zala megyei várost általában a gyógyulni vágyók látogatják többségben. Most Dombóvári Vanda is Hévízen járt utána annak a lézeres kezelésnek, mellyel könnyedén orvosolható az inkontinencia is.

Egymást riasztva menekültek a lakók

Égő társasházból menekültek a lakók szerdán délután Hévízen. Négyszintes, húszlakásos épület gyulladt ki, a tűz az egyik tetőtéri lakásban keletkezett. Bár a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek, a lángok még további két lakást teljesen elpusztítottak. Senki sem sérült meg, de ez csak annak köszönhető, hogy az emberek egymást riasztották, és segítették a menekülésben.

Magyarországon is vannak csodák!


szerző:
2015.11.06. 18:26
Magyarországon is vannak csodák!

A Kalandor mai adásában előbb Hévízre, majd Siófokra látogatunk.

Megkezdődött a szezon a 15 fokos Balatonnál

Megkoszorúzták a Balatont Keszthelyen, ezzel megnyitották a szezont a tónál. A hivatalos kezdésre azonban az időjárás egyelőre nincs tekintettel: a víz alig 15 fokos, a strandokon pedig legfeljebb csak sétálnak az emberek. Nem úgy, mint Budapesten, ahol május elsejével kinyitottak a fürdők, és sokan már meg is mártóztak a medencékben. Hévíz is megtelt a hosszú hétvégére: a legtöbb szálloda teljes kihasználtsággal működik, és a szokásosnál jóval több a magyar vendég.

Kalandor 2015. április 4.


szerző:
2015.04.04. 11:20
Az egészség és wellness jegyében kalandoztunk

Következő adásunkban egy eldugott, kevésbé ismert budapesti fürdőt mutatunk be önöknek, aztán Hévízen beugrunk egy speciális táplálkozási igényekre létrehozott főzőiskolába, majd úszunk egyet a csodálatos Hévízi-tóban.

Fókusz Plusz 14-11-22


szerző:
2014.11.22. 20:00
Fókusz Plusz 14-11-22

Fókusz Plusz: A végletek országa - Kambodzsában még mindig nem rendezték a véres múltat, exkluzív utinapló a titokzatos országból. A világ közepe - Rejtély, hogy mit látnak Magyarországban azok a finnek, hollandok, németek vagy oroszok, akik ide költöztek hozzánk.

Mit imádnak és mit utálnak a nálunk élő külföldiek?

Az oroszok már a Spa-ban vannak, Hévíz környékén ugyanis négyszáz orosz család telepedett le az elmúlt években. Nemcsak az ottani tavat érzik melegnek, hanem a magyarok szívét is. A nálunk élő németek is imádják a habitusunkat, de egyszerűen nem értik, hogyan tudunk élni és dolgozni ekkora szervezetlenségben és rendetlenségben.

Külföldiek, akiknek Magyarország a világ közepe!

Bizony az oroszok már a Spa-ban vannak, Hévíz környékén négyszáz orosz család telepedett le az elmúlt években. Nemcsak az ottani tavat érzik melegnek, hanem a magyarok szívét is. A nálunk élő németek is imádják a habitusunkat, de egyszerűen nem értik, hogyan tudunk élni és dolgozni ekkora szervezetlenségben és rendetlenségben.

Diplomát hazudott magának Hévíz polgármestere

Ezt állítja Papp Gáborról egyik politikai ellenfele. A polgármester négy évvel ezelőtt a Fidesz-KDNP színeiben nyert a választáson, és most újra indul a posztért. Több honlapon és újságcikkben az olvasható, hogy egészségtan tanári diplomája van, de most kiderült, hogy nincs.
 

Őszi séta Hévízen és Egerben


szerző:
2014.09.26. 16:27
Őszi séta Hévízen és Egerben

Most vasárnap is kirándulunk, két helyszínünk lesz. Eger, ahol a napokban fejezik be a csodálatos történelmi belváros teljeskörű felújítását. És Hévíz, a hazai egészségturizmus egyik gyöngyszeme. Indulás vasárnap délelőtt 11:25-kor! 


 

 

Hévíz csodái és a varázslatos Szigetköz

Hévíz csodálatos termálvizű tava, Magyarország, sőt Európa egyedülálló kincse. Előbb ide utazunk, hogy szemügyre vegyük a város néhány újdonságát, majd pedig a varázslatos Szigetköz lesz az úticélunk, ahol megmutatjuk, milyen remekül ki lehet kapcsolódni akár egyetlen hosszú hétvége alatt.

Törzsutas: Hévíz


szerző:
2012.12.30. 12:00
Törzsutas: Hévíz

Törzsutas: A hévízi tó meleg vize a hideg napokon is jóleső fürdőzést biztosít. Ismét barangoltunk Székelyföldön és Kislengyelországban.

Törzsutas: Hévíz, 2. rész


szerző:
2011.11.12. 13:10
Törzsutas: Hévíz, 2. rész

Törzsutas: Egészség és wellness - ezek a kulcsszavak Hévízen. A városba nem azok jönnek elsősorban, akik izgalmas élményekre vagy éjjeli dorbézolásra vágynak. Sokkal inkább azok, akik tényleg szeretnék kipihenni magukat.

Strandokon pangás, gyógyfürdőkben tolongás

100 milliós veszteség csak júliusban: harmadával kevesebben voltak eddig idén nyáron a fővárosi strandokon, mint tavaly.

Visszaeshet az idegenforgalom az iszap miatt

A vörös iszap nem, az arról szóló hírek azonban már árthatnak a turizmusnak – ettől tartanak az idegenforgalomból élők.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való