KERESÉS search-close

Házasodna a gazda

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Házasodna a gazda"

Marci gazda kíváncsian várja, hogy kik jelentkeztek!

Marci gazda mindennapjait a kíváncsiság és az izgalom tölti ki, amióta elindult a jelentkezés! Már alig várja, hogy megismerje azokat a lányokat, akik őt választották! Ha szimpatizál Marcival, de még nem jelentkezett, ne habozzon, kattintson a www.rtl.hu/gazda/marci oldalra, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Így képzeli el Magdi gazdasszony az első találkozást az igazival!

„Rengeteget álmodtam arról, hogy milyen lesz, amikor betoppansz az életembe!” - így kezdi Magdi gazdasszony a személyes hangvételű videóüzenetet, amit a jövendőbelijének szán.

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Zsolt gazda üzent a jövendőbelijének: „Azt fogod kapni, amit láttál!”

Brindzik Zsolt videóban üzent azoknak a hölgyeknek, akiknek felkeltette az érdeklődését bemutatkozó videójával!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Niki gazdasszony videóüzenete: „Várok Rád szeretettel!”

Niki életében fontos szerepet tölt be a gazdasága, az állatok, a természet, a spiritualitás és az utazás. Ha ez Önről is elmondható, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Misi gazda: „Nagyon szívesen látnálak itt a Gúthi-erdőben!”

Misi gazda már alig várja, hogy megmutathassa az élet minden szépségét a jövendőbelijének! Most videóban üzent a hozzá jelentkezőknek!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

Botond gazda üzent a vele szimpatizáló hölgyeknek!

Bige Botond egy személyes hangvételű videóüzenetben mondja el, hogy milyen lányra vár! Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Balázs gazda: „Eljátszottam már a gondolattal, hogy milyen lehetsz”

Ezt üzeni Balázs gazda jövendőbelijének! Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Niki elmesélte a Fókusz kamerájának, hogy hogyan lett gazdaasszony

5 ló, négy birka és 3 kecske társaságában éli az életét Niki Piliscsabán. Kiegyensúlyozott és boldog, de az életéből hiányzik a szerelem. A Házasodna a gazda 7 év után indul újra. A műsor legújabb különlegessége, hogy most női gazdák is esélyt kapnak, hogy párra leljenek. A műsorra ITT lehet jelentkezni!

Máté gazda: „Ez az a világ, amit szeretnék neked megmutatni”

Hogy mit üzen Máté gazda annak, aki őt választja? Most kiderül! 

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Hiába volt lovas lány Botond gazda exe, a szerelem elmúlt!

Botond gazda legutóbbi komoly kapcsolata négy éve ért véget, azóta hiába kereste az igazit, csak futó kalandokra talált.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ez volt az oka annak, hogy fél éve véget ért Máté gazda párkapcsolata!

Máténak két komoly párkapcsolata volt eddig: a legutóbbinak fél éve lett vége. Az okokról extra videónkban mesél a gazda!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Magdi gazdasszony: „Nagyon szeretnék újra bízni valakiben!”

Magdi legutóbbi párkapcsolatán több mint egy éve lett vége. A gazdasszony akkor teljesen elvesztette a bizalmát, de nagyon szeretne újra bízni valakiben!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

MISI GAZDA RECEPTJE: grillezett vaddisznó steak a Gúti-erdőből

Misi gazda a saját maga termelte növényekből grillezett steak burgonyája istenire sikerült újburgonyával, spárgával és egy kis erdei gyümölccsel, valamint eperrel. Misi gazda a Fókusz kamerája előtt már bizonyította, hogy nemcsak a traktor kormányát forgatja profin, hanem a fakanalat is! Még július 10-ig lehet jelentkezni a társkereső gazdákra és gazdasszonyokra!

Balázs gazda nem szeretne még egy távkapcsolatot!

Balázs körülbelül négy éve egyedülálló. Legutóbbi kapcsolatának a távolság miatt lett vége, így olyan hölgyet keres, aki el tudná képzelni az életét a tanyáján.

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Misinél, a gasztro gazdánál járt a Fókusz stábja

A 200 hektáron gazdálkodó Misi megmutatta stábunknak, hogy nemcsak a traktor kormányét forgatja profin, hanem megvillantja gasztro tudományát is, amihez helyben termelt alapanyagokat használt. A nyírségi gazda azt is elárulta nekünk, hogy milyen társra vágyik!

Zsolt gazda 18 éves kora óta mindig párkapcsolatban élt

Zsolt gazdának 18 éves kora óta több hosszabb és rövidebb párkapcsolata volt, de saját bevallása szerint mindben boldog volt. Az utóbbi időben egyedül kereste a boldogságot, de eljött az ideje, hogy családot alapítson!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Marci gazda: „Megviselt a válás!”

Marci két évig volt házas, egy éve azonban elvált feleségétől. A gazda kudarcként élte meg, hogy nem alakult jól a házassága, és azóta egy komoly kapcsolata sem volt.

Ha Ön elszánt és kitartó emberre vágyik, aki történetesen még vicces is, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/marci oldalon, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ezért lett szakítás a vége Niki gazdasszony 7 évig tartó párkapcsolatának!

Niki gazdasszonynak két komoly kapcsolata volt eddig: az első 4 évig tartott, a második pedig 7 évig. Azóta azonban senki sem tudta megdobogtatni a szívét...

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Marci kiváló gazda, sportimádó és nagyon vágyik már egy igazi nagy családra!

8 gazda illetve gazdaasszony, akik a párjukat keresik. Akik vidéken élnek, mezőgazdászok és a boldogságukhoz már csak a szerelem hiányzik. Marci gazda egész nap dolgozik, kemény fizikai munkát végez az állatok között, mégsem esik nehezére, ha kerékpárra kell pattannia vagy futni. Nem csak kiváló gazda, hanem sokoldalú sportolói múltja van, ezt bizonyítják az érmek is. Marci már azt sem bánná, ha gyarapodna a család, hiszen nagyon vágyik gyermekekre. Első házasságában már egész közel került ehhez.

Misi gazda azt hitte, hogy megtalálta élete szerelmét, de csalódnia kellett...

Misi legutóbbi párjában minden megvolt, amit a gazda keres egy nőben, egy valami azonban mégsem működött! Extra videónkból kiderül, hogy miért szakítottak!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

Vajon hány állatot simogatott meg Nádai Anikó a Házasodna a gazda első részének forgatása alatt? Összeszámoltuk!

Legyen szó lovakról, pónikról, malacokról, szarvasmarhákról, kecskékről, bárányokról vagy kutyákról, Nádai Anikó imádja az állatokat! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint extra videónk, amiben összeszámoltuk, hogy hány állatot simogatott meg a Házasodna a gazda műsorvezetője az első adás forgatása alatt!

Máté gazda körülírta a jövendőbelijét: „Nekem legyen 10-es, a többi nem számít!”

Máté gazda egy vékony, de arányos testalkatú, sportos, mosolygós lányt keres. A műsorba egy barátja nevezte be, de nem bánja, hisz ez egy újabb lehetőség a pártalálásra.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Marci gazda elárulta, hogy milyen nők jelentkezését várja!

Marci gazda saját bevallása szerint sohasem fog városba költözni, és nagyon fontos szerepet töltenek be az életében az állatai, így olyan párt keres, aki ezt elfogadja!

Ha Ön elszánt és kitartó emberre vágyik, aki történetesen még vicces is, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/marci oldalon, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Nincs olyan téma, amihez Misi gazda ne tudna hozzászólni!

Misi gazda Nádai Anikónak mesélt arról, hogyan ismerkedett meg egykori barátnőjével. A gazda csajozási technikája verhetetlen!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

Misi gazda még egy tüntetésen is tud csajozni

Misinek kevés lehetősége és ideje van ismerkedni, de tavaly, amikor beomlott az almapiac, elment tüntetni Vásárosnaménybe, és kiszúrt valakit a tömegből.

Zsolt gazda: „Ránézek, és tudom, hogy ő kell!”

Zsolt gazda szeretne már családot alapítani, és most azt is elárulta, hogy milyen nőt keres maga mellé!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Tegye meg első sétáját Magdi gazdasszonnyal, saját birtokán!

Magdi nem egyedül költözött az Egerszalók melletti tanyára, de az élet úgy hozta, hogy pár éve társ nélkül maradt. Most megmutatja, hol lehet az új otthona annak, aki őt választja párjának!

Egyedülálló otthonát mutatta meg Magdi gazdasszony – ilyen fürdőszobát még biztosan nem láttál!

Extra videónkban Magdi gazdasszonnyal tehet egy sétát az Egerszalók melletti ökotanyán!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Balázs gazda megmutatta, mi vár arra, aki őt választja

A Házasodna a gazda párkeresője végigvezette a falun és a gazdaságon a műsor háziasszonyát, Nádai Anikót.

Botond gazda nem lovas lányt keres!

Botond gazda számára sokkal fontosabb, hogy a jövendőbelije megértse azt az életet, amit él, mintsem hogy lovas lány legyen.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Balázs gazda körbevezette Nádai Anikót szeretett falujában!

Nádai Anikó Balázs gazda autójából csodálhatta meg Szergényt, ahonnan egyenesen a telepre vették az irányt!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

TESZT: Melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a leginkább? Most kiderül!

Töltse ki személyiségtesztünket, és megtudhatja, hogy melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a legjobban!

Marci gazda bepillantást engedett a barkácsműhelyébe

Marcit hobbiasztalosnak nevezik a családtagjai, saját kezűleg készíti az állatok etetőit, itatóit és bármit, amit fából ki lehet faragni, össze lehet szerelni.

Marci gazda szabadidejében imád barkácsolni!

Marci gazdának van egy saját barkácsműhelye, ahol etetőket és itatókat szokott készíteni az állatainak. A hobbi asztalos jelenleg egy dohányzóasztalon dolgozik, amit Nádai Anikónak is megmutatott!

Ha Ön elszánt és kitartó emberre vágyik, aki történetesen még vicces is, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/marci oldalon, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Niki gazdasszony nem csak egy kapcsolatra vágyik, hanem egy igazi társra!

Niki számára rendkívül fontos, hogy a párjának határozott véleménye legyen, amit ha kell, vállal is!

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Zsolt gazdának saját konditerme is van!

Zsolt életében a mezőgazdaság mellett a testépítés is fontos szerepet játszik, ráadásul van egy saját konditerme is! Meglestük őt edzés közben!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazdának a mezőgazdaság mellett van még egy szenvedélye

Saját edzőterme van Zsoltnak, aki Tápiószentmártonban vezet gazdaságot, de esténként szeret súlyokat emelgetve megizzadni, majd lepihenni. Vagy nem pihenni, hanem élni.

Niki gazdasszony egyik báránya sokáig pónilónak képzelte magát!

Flóra, Niki gazdasszony báránya sokáig póninak képzelte magát, azonban egy napon minden megváltozott!

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Niki gazdasszony szomszédokra nem, de egy férfira nagyon vágyik

A semmi közepén elterülő tanya a gazdasszony gyerekkori álma volt, most már csak egy társ hiányzik az életéből.

Ilyen lányok jelentkezését várja Misi gazda!

Misi gazda szeretné megtalálni az igazit, azonban nem rajong az internetes ismerkedésért. Extra videónkban elárulta, hogy milyen lányok tetszenek neki!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

Botond gazda az állatainak kerített már párt, most ő következik

Az igazi cowboy komolyan veszi a gazdaság lakóinak párosítását, de nem az alapján választ férjet a malacának, hogy ki a legerősebb alfahím.

Így került Hötyke, a fogyatékos malac Botond gazda tanyájára!

Botond gazda a szívén viseli az állatok sorsát, így rengeteg olyan állat található a tanyáján, akik kacifántos úton kerültek hozzá. Ilyen Hötyke is, a fogyatékossággal élő malac!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ilyen hölgyre vágyik Balázs gazda!

Balázs gazda elárulta, hogy miért jelentkezett a műsorba, és milyen társat szeretne maga mellé!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Máté gazda nem egy tipikus, pörgős lányt keres

A Házasodna a gazda legfiatalabb párkeresője mindössze 27 éves, de máris 180 hektárnyi földet művel. Olyan lányt szeretne, akit nem a Facebook vagy az Instagram érdekel, vele osztja meg a gondolatait és bele tudna szeretni.

Máté gazdát szoros kapcsolat fűzi a nagymamájához

Máté gazda gyerekkorában rengeteg játszott a mamájával. A régi szép időkről és a nagymamájával való kapcsolatáról még több kiderül extra videónkból! 

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ilyen férfira vágyik Magdi gazdasszony!

Magdi gazdasszony egy olyan férfit keres, aki bátor, mint egy oroszlán, kedves és szelíd, mint egy őzike, és kitartó, mint egy bivaly!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Házasodna a gazda – Jelentkezz!

Két nő és hat férfi szeretné a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet. Jelentkezzen, ha úgy gondolja, méltó társa lenne a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

HÁZASODNÁNAK A GAZDÁK: Így képzelik el az igazit

Folytatódnak a vidéki love story-k, amikben mostantól nem csak gazda legények, hanem gazda lányok is keresik az igazit. Hét év után, ma estétől újra Házasodna a gazda. Megmutatjuk mire vagyis inkább kire vágynak a gazdák.
A Fókusz Plusz riportját ide kattintva nézheted meg.

Ismerje meg Máté gazdát!

Máté gazda 27 éves és három éve csöppent bele a mezőgazdaságba, azóta növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozik. Hogy mi tartja őt ilyen fiatalon a tanyán, és milyen lányok tetszenek neki? Bemutatkozó videójából kiderül!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Máté gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Máté gazda tanyáján!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Így telik Máté gazda egy napja!

Egy átlagos nap Máté gazdánál reggel 7 óra körül indul. A folytatásról extra videónkban mesél!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Csodálja meg Máté gazda alsószenterzsébeti tanyáját madártávlatból!

Máté gazda Alsószenterzsébeten él, ahol növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozik. Nézze meg madártávlatból a fiatal gazda tanyáját!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Máté gazda


szerző:
2019.06.08. 23:00
Máté gazda: „A legnagyobb félelmem, hogy olyan lányok jelentkeznek, akik illúziókat kergetnek a vidékkel kapcsolatban!”

Máté olyan társra vágyik, aki vidám és aki a gondolatait nem a Facebookra teszi fel, hanem vele osztja meg. Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Máté oldalán megtalálná a boldogságot, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon, vagy küldje Viberen Máté nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ismerje meg Zsolt gazdát!

„Nem vagyok az a hétköznapi mezőgazdász gyerek!” - vallja magáról Zsolt. Bemutatkozó videójából többek között az is kiderül, hogyan telik egy napja, milyen lányok fogják meg őt és mik a rossz tulajdonságai.

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazda: „Szeretnék már családot és gyerekeket!”

Zsolt tetőtől talpig férfi. Aki őt választja, biztos lehet benne, hogy tőle csakis őszinteséget és valódi érzelmeket kaphat. Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra. A tápiószentmártoni sármos gazda az Ön jelentkezésére vár!

Zsolt gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Zsolt gazda tanyáján!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Így telik Zsolt gazda egy napja!

Zsolt gazdának reggel 5 órakor indul a napja. Mindig tervek alapján indul neki a napnak, a kávé pedig sosem maradhat ki a reggeli rituáléjából!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazda


szerző:
2019.06.08. 22:40
Csodálja meg Zsolt gazda tápiószentmártoni tanyáját madártávlatból!

Zsolt gazda Tápiószentmátonban lakik 25 növendékkel és 50 tehénnel a tanyáján. Nézze meg a tanyát madártávlatból!

Érdekesség: Tudta, hogy Tápiószentmártonban született a „csodakanca” néven is emlegetett Kincsem, a magyarországi lósport legsikeresebb versenylova?

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Ismerje meg Botond gazdát!

Botond gazda egy igazi cowboy! Bemutatkozó videójából többek között az is kiderül, hogy milyen sokoldalú, és a lovastanya irányításán túl mi mindent csinál még.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Botond gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Botond gazda tanyáján!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Botond gazda


szerző:
2019.06.08. 22:30
Így telik Botond gazda egy napja!

Botond gazda mindennapjai a lovak körül forognak. Extra videónkból kiderül, hogy mi a fő profilja a lovas életben!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Csodálja meg Botond gazda vácrátóti lovastanyáját madártávlatból!

Botond gazdának Vácrátóton van egy lovastanyája, ahol 3 hektáron foglalkozik lovak tenyésztésével. Nézze meg a drónos felvételeket Botond tanyájáról!

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Botond gazda: „Olyan lányt keresek, akivel megoszthatom ennek az életnek a boldogságát!”

Botonddal az jár igazán jól, aki sírig tartó szerelemre és egy olyan kalandra vágyik, amin egy érett, megfontolt férfi vezeti végig, akiben ott bújkál a kisfiúk vidámsága is. Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ismerje meg Magdi gazdasszonyt!

Magdi gazdasszony 54 éves és Egerszalók mellett él egy tanyán. „Mindenki születik valamire: én arra születtem, hogy a természetben éljek a növények és virágok közt.” - vallja magáról. Nézze meg bemutatkozó videóját!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Magdi gazdasszony: „Újra boldog szeretnék lenni!”

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Magdi gazdasszony: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Magdi gazdasszony tanyáján!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Így telik Magdi gazdasszony egy napja!

Magdi gazdasszony már reggel az ágyban megtervezi, hogy mit szeretne aznap csinálni. Azonban a ház körüli munkát nem munkának, sokkal inkább önmegvalósításnak tartja.

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Magdi gazdasszony


szerző:
2019.06.08. 22:10
Csodálja meg Magdi gazdasszony egerszalóki ökotanyáját madártávlatból!

Magdi gazdasszony régi álmát valósította meg amikor Egerszalókra költözött egy tanyára. A 13 hektáros területen gyógynövényeket nevel és állatokat tart. Nézze meg madártávlatból Magdi ökotanyáját!

Ha Magdi láttán az az érzés kerítette hatalmába, hogy a gazdasszonyt Önnek teremtette az ég, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/magdi oldalon, vagy küldje Viberen Magdi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ismerje meg Balázs gazdát!

Balázs gazda bemutatkozó videójából többek között az is kiderül, hogy mit jelent számára a család, mit gondolnak róla a barátai, és milyen párt keres.

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Balázs gazda: „Én olyan párt keresek magamnak, aki kicsit csörfös, kicsit szabadszájú...”

Balázsnak egy igazán mély érzésű hölgyre van szüksége, aki szeretetre és megértésre vágyik, és ezt képes is viszonozni. Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Balázs gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Balázs gazda tanyáján!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Balázs gazda


szerző:
2019.06.08. 21:58
Így telik Balázs gazda egy napja!

„Az állattartásban 365 napból 366-ot az állatokkal kell lenni.” - eszerint éli a mindennapjaid Balázs gazda! Hogy ez pontosan mit jelent, extra videónkból kiderül!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Csodálja meg Balázs gazda szergényi tanyáját madártávlatból!

Balázs gazda Vas megyében, Szergényben, egy kicsi faluban lakik. Itt vannak a földjei és az állatai is. Nézze meg madártávlatból Balázs gazda tanyáját!

Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Ismerje meg Misi gazdát!

Misi gazda egy örökmozgó, kreatív ember, aki mindig vidám. Bemutatkozó videójából többek között az is kiderül, hogy milyen párt keres maga mellé, és hogy ő maga milyen társ.

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

Misi gazda


szerző:
2019.06.08. 21:33
Misi gazda: „A jövendőbelimnek azt tudom ígérni, hogy nem lesz mellettem egy unalmas perce sem!”

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!

Járja be a varázslatos Gúthi-erdőt Misi gazdával!

Extra videónkban közelebbről is megmutatjuk a csodálatos Gúthi-erdőt!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi Erdő grófja csak Önre vár!

Így telik Misi gazda egy napja!

„A gazda szeme hizlalja a jószágot.” - tartja a mondás. Misi gazda is minden munkafolyamatból kiveszi a részét, mert szerinte csak úgy tud működni a gazdaság, ha a gazda saját kezűleg csinál mindent.

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Csodálja meg Misi gazda tanyáját és a Gúthi-erdőt madártávlatból!

Misi gazda Nyíracsádon él és 200 hektár termőföldje van, valamint a Gúthi-erdő, Magyarország legnagyobb akáctermő helye is az övé. Mindezt most madártávlatból is megcsodálhatja extra videónkban!

Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi Erdő grófja csak Önre vár!

Ismerje meg Niki gazdasszonyt!

Niki gazdasszony bemutatkozó videójából többek között az is kiderül, hogy miért költözött egy tanyára, és milyen férfire vágyik!

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Niki gazdasszony: „Nagyon vágyom egy igazi társra!”

Niki, a megsebzett szívű hercegkisasszony kilépett a mesekönyvek lapjairól a valóságba, és most a mesebeli hercegére vár. Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! Ne feledje, Niki mottója: „Kalandorok kíméljenek!”

Niki gazdasszony: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Extra videónkból kiderül, milyen állatokkal találkozhat Niki gazdasszony tanyáján!

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Így telik Niki gazdasszony egy napja!

Niki gazdasszony a napfelkeltével kel, majd az állatainak ellenőrzésével indítja a napot. Mik a napi teendői? Extra videónkból kiderül!

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Csodálja meg Niki gazdasszony álomtanyáját madártávlatból!

Niki gazdasszony Piliscsabán él az erdő szélén, a dombok ölelésében, álmai tanyáján. Nézze meg madártávlatból Niki tanyáját!

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Niki gazdasszony


szerző:
2019.06.08. 21:11
Ismerje meg Marci gazdát!

Marci gazda bemutatkozó videójából többek között az is kiderül, hogyan telik egy napja, miért szeret vidéken élni, mik a számára fontos értékek és milyen hölgyet keres.

Ha Ön elszánt és kitartó emberre vágyik, aki történetesen még vicces is, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/marci oldalon, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

Íme az első képkockák a június 8-án induló Házasodna a gazda társkereső realityből!

Hajnalban kelnek, várja őket az egész napos munka, a művelésre váró földek, és az éhes, törődésre vágyó állatok. Ám amikor este hazaérnek, szerető társ helyett csak a magány fogadja őket. Férfiak és nők, akik valódi társra és szerelemre vágynak. Házasodna a gazda - szombaton 21 órakor az RTL Klubon bemutatkoznak a gazdák!

Marci gazda: „Olyan lányt keresek, aki el tudja fogadni az életemet”

Ha Ön elszánt és kitartó emberre vágyik, aki történetesen még vicces is, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/marci oldalon, vagy küldje Viberen Marci nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való