KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyertek át!"

Nevetés és izgalom az RTL-en!

Újra képernyőn két népszerű RTL-es műsor ismétlése. Szombatonként 18:50 perctől Balázzsal együtt az egy perc és nyersz! Idegtépő feladatait drukkolhatjuk végig. Hétfőként pedig az önfeledt nevetés lesz főszerepben. Balázs házibulija, a Gyertek át! 18:50-től okoz majd derültséget.

 

Peller Annáék párkapcsolati tanácsokkal látták el Pumpedéket

A Gyertek át! adása után Peller Anna, Lukács Miki, Sebestyén Ági és Pumped Gabo beültek egy étterembe, hogy átbeszéljék, kivel mi történt a Nyerő Páros óta, és hogy a Reggeli műsorvezetői tanácsokat adjanak a fasírtban lévő fiataloknak.

Less be a kulisszák mögé! Ez történt a Gyertek át! forgatása után

Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt a Gyertek át! forgatása után, és újra kibékült-e Pumped Gabo és Sebestyén Ági, nézd meg a videót!

Újra együtt a Nyerő Páros játékosai!

A Gyertek át! után Peller Annáékkal mentek étterembe Gabóék, ahol kitárgyalták kapcsolatukat, és megbeszélték a problémáikat. A Reggeli műsorvezetői pedig próbálták tanácsokkal ellátni a fiatalokat...

Sosem gondolnátok, kibe volt szerelmes Nádai Anikó!

Pont egy évvel ezelőtt a Farm műsorvezetője elmesélte a Gyertek át! műsorban, hogy bizony szerelmes volt Sebestyén Balázsba. Balázsról pedig kiderült, rendkívül jól értesült erről a dologról, és még arra is pontosan emlékezett, mi ábrándította ki Anikót.

A média legjobbjai

Idén is díjazták a média legjobbjait, csütörtök este a Pesti Vigadóban átadták a Televíziós Újságírók Díját. A 12 kategóriából 10-ben képviseltette magát az RTL Klub, ebből pedig végül 4-et meg is nyert.  A Legjobb reality A Konyhafőnök lett, a Legjobb zsűritag cím pedig Gáspár Lacit illette. Sebestyén Balázs az est folyamán duplázott: a Comedy show kategóriát a Gyertek át! nyerte, és Balázs lett a Legjobb férfi műsorvezető is.

Gratulálunk! Az RTL Klub tarolt a Televíziós Újságírók Díja gálán!

Tegnap negyedik alkalommal adták át Magyarország egyik legrangosabb díját. A jelöltek között az RTL Klub több műsora és médiaszemélyisége is szerepelt. Örömmel mutatjuk be a győzteseket!

Robbanás veszély

Történelmi események, általános iskolai kötelező és ajánlott olvasmányok, idegen szavak és tömegkultúra tréfálta meg a sztárokat Balázs nappalijában. Aurelio asszociációja és Pákó szókimondósága igencsak megnevettette a vendégeket és a műsorvezetőt is.

Hirtelen halál

Aurelio Facebook bejegyzései, az R-GO dalok címei, Pákóról megjelent cikkek és álhírek okoztak fejtörést a játékban. Az biztos, hogy ezúttal is érdekes információkra derült fény...

Kihallgatás

Pákó, Aurelio, ÉNB Lali és Balázs is kénytelen volt szembenézni a vallatólámpa vakító fényével. A gyerekvállalástól, a buli "baleseten" át, a vemhés kecskén keresztül a balul elsült randiig minden terítékre került.

Ki vagyok én?

Húha! Ezúttal nemcsak a körülírással, hanem a híres személyek felismerésével is problémák adódtak Balázs nappalijában. Lássuk, hogy teljesítettek a csapatok!

Utolsó láncszem

Az évadzáró epizódban az "ö" betűs szavak hozták meg Zsuzsa számára az áhított nyereményt, na meg persze a sztárok is. Lássuk, mennyi pénzt gyűjtött Vadon Jani, Dombóvári István és Lukács Miki csapatkapitányuknak!

Ezt tette magával Aurelio az öltözőben, amikor rányitottak....

Komoly előkészületekkel vetette bele magát az egykori valóságshow-hős a nagy játszmába. Valószínűleg szerette volna titokban csinálni, ám ez most nem jött össze neki...

Pákó összekeverte lakcímét...

Az énekes nem tudta megmondani, hogy hol lakik Budapesten - ez pedig igencsak megnehezítette Sebestyén Balázs dolgát.

Fekete Pákónak el kellett számolnia gyermekeivel

Komoly kihallgatáson esett át az énekes Sebestyén Balázs és Vadon Jani jóvoltából, akik kényes témát feszegettek. Gyermekeiről kellett számot adnia Pákónak, aki teljesen belebonyolódott vallomásába...

Hoppá! Aurelio látványos

Egy buliban történt az incidens, ahol Aurelio először észre se vette, hogy mi történt vele. Később a mosdóban döbbent rá tettére, majd igyekezett gyorsan elásni a bizonyítékot, ám most mégis fény derült titkára...

Vemhes kecskét rendelt ÉNB Lali az interneten?

Sebestyén Balázs azt állítja, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplője állatot rendelt az interneten. Dombi kérdéseire Lali azt is elárulta, miért volt szüksége a vemhes négylábúra...