KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyertek át!"

Sztárok, akik egyre komolyabban lazulnak Sebestyén Balázs nappalijában!

Végre Sebestyén Balázs is megkapja a magáét szombat este! De, hogyan kerül a képbe Szellő István? Mire készül Istenes Bence Kiss Ramónával? Két évvel ezelőtt megmutattuk, hogyan pörgetik fel magukat a játékra kész, győzelemre éhes hírességek Balázs nappalijának küszöbén!

Ha nevetés, ütős poénok, akkor Gyertek át!

Két évvel ezelőtt megmutattuk hogyan lesz egy teljesen ártatlanul induló forgatásból kész kabaré. Megtanultuk, hogy csak Kiss Ádámmal, Ganxsta Zolee-val és Dombóvári Istvánnal ne kezdjen az ember, ha mégis, hermetikusan zárja el őket egymástól, amíg nyilatkoznak.

Az RTL Klub ismét tarolt a Televíziós Újságírók Díja gáláján!

Idén ötödik alkalommal értékelte a szakújságírókból álló zsűri a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit.

Új vendégek érkeznek Sebestyén Balázs nappalijába!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy több érdekesség is volt péntek este Sebestyén Balázs nappalijában. Kiderült, hogy Puskás Peti párjának jó a humora, illetve az is, hogy Pumped Gabo még mindig büntetésben van VV Zsófis kalandja miatt, bár ő ezt nem érti, és hogy párja Ági, véletlenül nem vett ruhát a fehérneműjére.

Egy különleges vendég érkezik Sebestyén Balázs kanapéjára

Egy évvel ezelőtt adtuk hírül, hogy az egyik péntek estére Hajós András is visszatért az RTL Klub képernyőjére és hozza magával néha igencsak érdekes poénjait. Miatta is érdemes volt nézni péntek este a Gyertek át! legújabb adását, de az is kiderült, hogy Kabát Péter szájról olvasott, azaz, hogy nem olvasott.

Nevetés és izgalom az RTL-en!

Újra képernyőn két népszerű RTL-es műsor ismétlése. Szombatonként 18:50 perctől Balázzsal együtt az egy perc és nyersz! Idegtépő feladatait drukkolhatjuk végig. Hétfőként pedig az önfeledt nevetés lesz főszerepben. Balázs házibulija, a Gyertek át! 18:50-től okoz majd derültséget.

 

Peller Annáék párkapcsolati tanácsokkal látták el Pumpedéket

A Gyertek át! adása után Peller Anna, Lukács Miki, Sebestyén Ági és Pumped Gabo beültek egy étterembe, hogy átbeszéljék, kivel mi történt a Nyerő Páros óta, és hogy a Reggeli műsorvezetői tanácsokat adjanak a fasírtban lévő fiataloknak.

Less be a kulisszák mögé! Ez történt a Gyertek át! forgatása után

Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt a Gyertek át! forgatása után, és újra kibékült-e Pumped Gabo és Sebestyén Ági, nézd meg a videót!

Újra együtt a Nyerő Páros játékosai!

A Gyertek át! után Peller Annáékkal mentek étterembe Gabóék, ahol kitárgyalták kapcsolatukat, és megbeszélték a problémáikat. A Reggeli műsorvezetői pedig próbálták tanácsokkal ellátni a fiatalokat...

Sosem gondolnátok, kibe volt szerelmes Nádai Anikó!

Pont egy évvel ezelőtt a Farm műsorvezetője elmesélte a Gyertek át! műsorban, hogy bizony szerelmes volt Sebestyén Balázsba. Balázsról pedig kiderült, rendkívül jól értesült erről a dologról, és még arra is pontosan emlékezett, mi ábrándította ki Anikót.

A média legjobbjai

Idén is díjazták a média legjobbjait, csütörtök este a Pesti Vigadóban átadták a Televíziós Újságírók Díját. A 12 kategóriából 10-ben képviseltette magát az RTL Klub, ebből pedig végül 4-et meg is nyert.  A Legjobb reality A Konyhafőnök lett, a Legjobb zsűritag cím pedig Gáspár Lacit illette. Sebestyén Balázs az est folyamán duplázott: a Comedy show kategóriát a Gyertek át! nyerte, és Balázs lett a Legjobb férfi műsorvezető is.

Gratulálunk! Az RTL Klub tarolt a Televíziós Újságírók Díja gálán!

Tegnap negyedik alkalommal adták át Magyarország egyik legrangosabb díját. A jelöltek között az RTL Klub több műsora és médiaszemélyisége is szerepelt. Örömmel mutatjuk be a győzteseket!

Robbanás veszély

Történelmi események, általános iskolai kötelező és ajánlott olvasmányok, idegen szavak és tömegkultúra tréfálta meg a sztárokat Balázs nappalijában. Aurelio asszociációja és Pákó szókimondósága igencsak megnevettette a vendégeket és a műsorvezetőt is.

Hirtelen halál

Aurelio Facebook bejegyzései, az R-GO dalok címei, Pákóról megjelent cikkek és álhírek okoztak fejtörést a játékban. Az biztos, hogy ezúttal is érdekes információkra derült fény...

Kihallgatás

Pákó, Aurelio, ÉNB Lali és Balázs is kénytelen volt szembenézni a vallatólámpa vakító fényével. A gyerekvállalástól, a buli "baleseten" át, a vemhés kecskén keresztül a balul elsült randiig minden terítékre került.

Ki vagyok én?

Húha! Ezúttal nemcsak a körülírással, hanem a híres személyek felismerésével is problémák adódtak Balázs nappalijában. Lássuk, hogy teljesítettek a csapatok!

Utolsó láncszem

Az évadzáró epizódban az "ö" betűs szavak hozták meg Zsuzsa számára az áhított nyereményt, na meg persze a sztárok is. Lássuk, mennyi pénzt gyűjtött Vadon Jani, Dombóvári István és Lukács Miki csapatkapitányuknak!

Ezt tette magával Aurelio az öltözőben, amikor rányitottak....

Komoly előkészületekkel vetette bele magát az egykori valóságshow-hős a nagy játszmába. Valószínűleg szerette volna titokban csinálni, ám ez most nem jött össze neki...

Pákó összekeverte lakcímét...

Az énekes nem tudta megmondani, hogy hol lakik Budapesten - ez pedig igencsak megnehezítette Sebestyén Balázs dolgát.

Fekete Pákónak el kellett számolnia gyermekeivel

Komoly kihallgatáson esett át az énekes Sebestyén Balázs és Vadon Jani jóvoltából, akik kényes témát feszegettek. Gyermekeiről kellett számot adnia Pákónak, aki teljesen belebonyolódott vallomásába...

Hoppá! Aurelio látványos

Egy buliban történt az incidens, ahol Aurelio először észre se vette, hogy mi történt vele. Később a mosdóban döbbent rá tettére, majd igyekezett gyorsan elásni a bizonyítékot, ám most mégis fény derült titkára...

Vemhes kecskét rendelt ÉNB Lali az interneten?

Sebestyén Balázs azt állítja, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplője állatot rendelt az interneten. Dombi kérdéseire Lali azt is elárulta, miért volt szüksége a vemhes négylábúra...

Jön az este, amit mindenki megemleget: IQ-harcosok a nappaliban. Aurelio, Fekete Pákó, ÉNB Lali, és akik próbálják felvenni velük a fordulatszámot: Vadon Jani, Lukács Mikike és Dombóvári István. Őrült játék, kegyetlen adok-kapok és minden, ami elmebaj. Évadzáró Gyertek át! pénteken 21:30-től a Barátok közt után!

Lebukott! Öltözőben nyitottak rá Aurelióra...

Jön a totális elmebaj. A dühöngőben ÉNB Lali, Fekete Pákó, Aurelio, és akik szintén nem százasok: Vadon Jani, Lukács Mikike és Dombóvári István. Évadzáró Gyertek át! pénteken 21:30-től a Barátok közt után!

Ezt látnod kell! Aurelio az egyik kötelező olvasmányt próbálja körülírni...

Aurelio azt a feladatot kapta, hogy írja körül a Bogyó és Babóca című mesét, a helikopterezéséről elhíresült srác azonban egy egészen más oldalról közelítette meg a történetet...

Ciki randi sztori Sebestyén Balázsról!

Ezúttal a Gyertek át! műsorvezetőjét hallgatták ki a sztárjátékosok, és egy nem mindennapi, igencsak kínos randi sztoriról kellet eldönteniük, hogy igaz-e. Szerinted valóban megtörtént ez a szorult helyzet Balázzsal? A pénteki adásból kiderül!

KVÍZ: Kihallgatás során derült fény a sztárok (igaz vagy hamis) titkaira

Láttad a Gyertek át! legutóbbi adását? A vendégek egy új játékot próbálhattak ki Sebestyén Balázs közreműködésével. Te meg tudod mondani, hogy igazak-e a műsorvezető sztárokról tett állításai? 

Dúdoló

A játékosok állati hangulatba kerültek Balázs nappalijában. Az énekes feladatban csak dúdolhatták a fealdványokat, illetve esetenként különböző hangokat utánozva küzdhettek meg pontjaikért. 

Hirtelen halál

Nádai Anikó is terítékre került a második játékban, ugyanis a róla szóló gyakori kérdéseknek külön figyelmet szenteltek. Nézzük, mennyira van képben a róla szóló pletykálkodásokkal!

Kihallgatás

Játékidő: 1 perc
Játékforma: a játékosok kettesével állnak ki (csapatonként egy-egy fő)

Kihallgatás

Újabb játékkal derülnek ki pikáns titkok a sztárok múltjából! Vadon Jani intim katonai élménye, Sváby András illemhelyiségben történt incidense, Nádai Anikó csókcsatája és Sebestyén Balázs gyerekkori emléke is előkerült a vallatólámpa körül.

Némafilm

A sztárok teljes átéléssel és erőbedobással igyekeztek elmutogatni csapatkapitányuknak a feladványokat. Vadon Jani kiváló alakítást nyújtott, mint - az Oroszlánkirályból ismert - Zordon, vagy a roxforti kviddics játékos. Na de lássuk, milyenek voltak a többiek!

Utolsó láncszem

Kiss Ramóna, Nádai anikó és Sváby András küzdött meg csapatkapitányuk, Gábor nyereményéért, aki azt is elárulta Balázsnak, mire költi majd a sztárok álltal összegyűjtött össszeget. Lássuk, azokat az "SZ" betűvel kezdődő szavakat...

Éjszakai telefonáló zavarta össze Sváby Andrást

Ismert személy hívta ismeretlenül Andrást, amit hirtelen nem is tudott hova tenni a műsorvezető a kései órán. Dombinak természetesen ehhez a történethez is volt egy humoros megjegyzése...

Intim fotójával hozta zavarba Dombit Sebestyén Balázs

Egy jó házibuliban a kompromitáló képek is előkerülnek. Így történt Balázs nappalijában is, ahol most Dombi került a figyelem középpontjába. A humorista a végén azt is bevallotta, Aurelio milyen kommentet fűzött a közösségi oldalra feltöttöt fotóhoz.

Így él most Nádai Anikó!

A ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője őszintén mesélt arról, hogyan telnek mindennapjai a szakítás óta. Vadon Jani pedig poénos beszólással bombázta Anikót, aki jót nevetett a csipkelődő megjegyzésen.

Kiss Ramóna malackodva próbált pontot szerezni

A Dúdoló ihlette meg Ramit. Balázs nagyon is elégedett volt vendége teljesítményével, de lássuk, mit szóltak ehhez a csapattársak!

Sváby András incidense az illemhelyiségben...

A műsorvezetőt sem kerülhette el a kihallgató lámpa fénye. Sebestyén Balázs kendőzetlenül olvasta fel a sorokat, amik pontosan leírták András egyik legkellemetlenebb történetét, míg Gubik Petra  hitetlenkedve hallgatta a különös esetett

Nádai Anikó kellemetlen csókcsatába keveredett barátnőjével?

A csinos anyukát is kihallgatta Balázs Dombival együtt. A műsorvezető igen bizar állítást tett Anikóval, a barátnőjével és egy állattal kapcsolatban, a humoristának pedig nem kellett mást tennie, mint megbizonyosodni a történet valódiságáról...

Döbbenet! Ez történt Sebestyén Balázzsal gyerekkorában

Ha már a sztárokról kompromitáló sztorikat közölt a műsorvezető, bevállalta, hogy ő is elmesél egy történetet a múltjából. Kiss Ramóna és Gubik Petra alig akarták elhinni, hogy ez tényleg megtörtént a kis Balázzsal...

Gubik Petra kieresztette a hangját

Ezúttal Petra ragadta magához a mikrofont, hogy a házigazdának és a vendégeknek is megmutassa hangját.

Akik beleviszik Sváby Andrást az éjszakába...

Tíz év után újra a képernyőn az ország házibulijában Sváby András. És akik beleviszik az éjszakába: Kiss Ramóna, Vadon Jani, Nádai Anikó, Gubik Petra és Dombóvári István. Eszement játék, kegyetlen adok-kapok, és minden, ami arcpirító.

Arcpirító esti show Balázs nappalijában

Jön az ország házibulija! A nappaliban Nádai Anikó, Sváby András, Gubik Petra. És akik még gondoskodnak a hangulatról: Kiss Ramóna, Vadon Jani és Dombóvári István.

Nem kegyelmeznek egymásnak!

A Gyertek át! legújabb részének forgatásán jártunk, ahol mindenkinek kijutott a beszólásokból. Mutatjuk a kulisszatitkokat!

KVÍZ: Találd el a sztárokat!

Láttad a Gyertek át! új évadának második részét? Sebestyén Balázs ismét leleplezte vendégeit a Céllövölde játékban. Te tudod, hogy kikre igazak az igencsak bizar állítások?

Hihetetlen sztori Nádai Anikóról!

A pénteki részben Dombinak nehéz dolga lesz, hiszen ki kell találnia, hogy a Balázs által felolvasott történet vajon megtörtént-e Anikóval. Ti mit gondoltok? 

Robbanásveszély

A párok testhezálló témákat kaptak a körülírós játékban. A témakörök a következők voltak: okok a veszekedésre, romantikus dolgok, nyaralási célpontok és páros sportok. A játék hevében egyszercsak Angéla rájött, hogy ki az a kigyúrt srác vele szemben...

Céllövölde

A kínos kérdések most is előkerültek Sebestyén Balázs nappalijában. A műsorvezető szemrebbenés nélkül bombázta a sztárokat a pikánsabbnál pikánsabb témákkal. Így derült ki például az is, hogy ki az, aki korábban felnőttfilmes hivatást választott volna magának.

Rajzoló

Az állatok és a híres filmek okoztak fejtörést a sztároknak. Vagy inkább a kihívás előtt álló celeb rajztudása? Lássuk, te mennyit találtál volna ki!

Most mutasd meg!

Ünnepek és betegségek - ezekkel küzdöttek a sztárok Sebestyén Balázs nappalijában. Még a játék kezdete előtt Angéla egy kritikus témát boncolgatott? Puskás Peti reakciója erre enged következtetni...

Utolsó láncszem

Peller Anna, Lukács Miki, Sebestyén Ági és Pumped Gabo küzdhetett meg a három millió forintért. Lássuk, mennyit szereztek a sztárok, és hogy kinek ajánlották fel nyereményüket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!