KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyertek át!"

A média legjobbjai

Idén is díjazták a média legjobbjait, csütörtök este a Pesti Vigadóban átadták a Televíziós Újságírók Díját. A 12 kategóriából 10-ben képviseltette magát az RTL Klub, ebből pedig végül 4-et meg is nyert.  A Legjobb reality A Konyhafőnök lett, a Legjobb zsűritag cím pedig Gáspár Lacit illette. Sebestyén Balázs az est folyamán duplázott: a Comedy show kategóriát a Gyertek át! nyerte, és Balázs lett a Legjobb férfi műsorvezető is.

Gratulálunk! Az RTL Klub tarolt a Televíziós Újságírók Díja gálán!

Tegnap negyedik alkalommal adták át Magyarország egyik legrangosabb díját. A jelöltek között az RTL Klub több műsora és médiaszemélyisége is szerepelt. Örömmel mutatjuk be a győzteseket!

Robbanás veszély

Történelmi események, általános iskolai kötelező és ajánlott olvasmányok, idegen szavak és tömegkultúra tréfálta meg a sztárokat Balázs nappalijában. Aurelio asszociációja és Pákó szókimondósága igencsak megnevettette a vendégeket és a műsorvezetőt is.

Hirtelen halál

Aurelio Facebook bejegyzései, az R-GO dalok címei, Pákóról megjelent cikkek és álhírek okoztak fejtörést a játékban. Az biztos, hogy ezúttal is érdekes információkra derült fény...

Kihallgatás

Pákó, Aurelio, ÉNB Lali és Balázs is kénytelen volt szembenézni a vallatólámpa vakító fényével. A gyerekvállalástól, a buli "baleseten" át, a vemhés kecskén keresztül a balul elsült randiig minden terítékre került.

Ki vagyok én?

Húha! Ezúttal nemcsak a körülírással, hanem a híres személyek felismerésével is problémák adódtak Balázs nappalijában. Lássuk, hogy teljesítettek a csapatok!

Utolsó láncszem

Az évadzáró epizódban az "ö" betűs szavak hozták meg Zsuzsa számára az áhított nyereményt, na meg persze a sztárok is. Lássuk, mennyi pénzt gyűjtött Vadon Jani, Dombóvári István és Lukács Miki csapatkapitányuknak!

Ezt tette magával Aurelio az öltözőben, amikor rányitottak....

Komoly előkészületekkel vetette bele magát az egykori valóságshow-hős a nagy játszmába. Valószínűleg szerette volna titokban csinálni, ám ez most nem jött össze neki...

Pákó összekeverte lakcímét...

Az énekes nem tudta megmondani, hogy hol lakik Budapesten - ez pedig igencsak megnehezítette Sebestyén Balázs dolgát.

Fekete Pákónak el kellett számolnia gyermekeivel

Komoly kihallgatáson esett át az énekes Sebestyén Balázs és Vadon Jani jóvoltából, akik kényes témát feszegettek. Gyermekeiről kellett számot adnia Pákónak, aki teljesen belebonyolódott vallomásába...

Hoppá! Aurelio látványos

Egy buliban történt az incidens, ahol Aurelio először észre se vette, hogy mi történt vele. Később a mosdóban döbbent rá tettére, majd igyekezett gyorsan elásni a bizonyítékot, ám most mégis fény derült titkára...

Vemhes kecskét rendelt ÉNB Lali az interneten?

Sebestyén Balázs azt állítja, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplője állatot rendelt az interneten. Dombi kérdéseire Lali azt is elárulta, miért volt szüksége a vemhes négylábúra...

Jön az este, amit mindenki megemleget: IQ-harcosok a nappaliban. Aurelio, Fekete Pákó, ÉNB Lali, és akik próbálják felvenni velük a fordulatszámot: Vadon Jani, Lukács Mikike és Dombóvári István. Őrült játék, kegyetlen adok-kapok és minden, ami elmebaj. Évadzáró Gyertek át! pénteken 21:30-től a Barátok közt után!

Lebukott! Öltözőben nyitottak rá Aurelióra...

Jön a totális elmebaj. A dühöngőben ÉNB Lali, Fekete Pákó, Aurelio, és akik szintén nem százasok: Vadon Jani, Lukács Mikike és Dombóvári István. Évadzáró Gyertek át! pénteken 21:30-től a Barátok közt után!

Ezt látnod kell! Aurelio az egyik kötelező olvasmányt próbálja körülírni...

Aurelio azt a feladatot kapta, hogy írja körül a Bogyó és Babóca című mesét, a helikopterezéséről elhíresült srác azonban egy egészen más oldalról közelítette meg a történetet...

Ciki randi sztori Sebestyén Balázsról!

Ezúttal a Gyertek át! műsorvezetőjét hallgatták ki a sztárjátékosok, és egy nem mindennapi, igencsak kínos randi sztoriról kellet eldönteniük, hogy igaz-e. Szerinted valóban megtörtént ez a szorult helyzet Balázzsal? A pénteki adásból kiderül!

KVÍZ: Kihallgatás során derült fény a sztárok (igaz vagy hamis) titkaira

Láttad a Gyertek át! legutóbbi adását? A vendégek egy új játékot próbálhattak ki Sebestyén Balázs közreműködésével. Te meg tudod mondani, hogy igazak-e a műsorvezető sztárokról tett állításai? 

Kihallgatás

Játékidő: 1 perc
Játékforma: a játékosok kettesével állnak ki (csapatonként egy-egy fő)