KERESÉS search-close

Győzike show

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Győzike show"

Top 4 - Az ország Győzikéje és az ő Buksija

A listánk negyedik helyén álló salgótarjáni család története egészen egyszerűen sokkolta a nagyérdeműt, főszereplője pedig bebizonyította, hogy igazi showman. Folyamatosan nézettségi rekordokat döntött a Győzike show, és az egész ország pontosan tudta, mi történt az előző részben – még akkor is, ha sokan nem is merték bevallani, hogy nézik.

Valóságshow-k kora: visszatekintés az elmúlt 20 évre

Hogyan születtek és készültek az RTL elmúlt 20 évének valóságshow-i, ki az, aki életveszélybe került a forgatáson, ki az, aki bármikor folytatná a kamerák előtti életet, és ki az, aki még mindig nem költötte el a nyereményét?

 

Győzike visszatér!


szerző:
2016.04.16. 11:00
Győzike visszatér!

Igazi örömhírrel szolgálhatunk a showman rajongóinak, ugyanis a rég nem látott epizódokat most újra felelevenítjük.

Győzike újra kezdte az éneklést, de miért?

Nincs szerencsénk, Győzike újrakezdte az éneklést. Új dalokat hangszerelnek, szöveget írnak, és megállás nélkül gyakorolnak. Hangterjedelme nem lett lényegesen nagyobb, helyenként még a szöveg sem pontos, de nagyon akar és lássuk be, ez is valami.

Gáspár Evelin tisztázza a róla keringő pletykákat

10 évvel ezelőtt ismertük meg Győzike lányait. Az akkor 11 éves Evelint és a 3 éves, aprócska, cserfes Virágot. Családi show-juk éveken át népszerű volt, a gyerekek egy darabig az orrunk előtt cseperedtek. Aztán a műsor végeztével eltűntek a szemünk elől, és több éve már, hogy csak 1-1 fotóból, vagy kósza pletykából következtetünk arra, mi is lehet velük. Amikor megláttuk őket újra élőben, alig akartunk rájuk ismerni. Polyák Alexandra riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való