KERESÉS search-close

Győző

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Győző"

Győző jósnak állt...

A BeleValóVilág házigazdája egy jósgömb segítségével válaszolt a nézői kérdésekre.

Győző megkóstolta a lányokat!

A BeleValóVilág házigazdája egy csodaszép metaforával mutatta be a Villa szerelmi háromszögét...

Cintike megmutatta Krisztián intim méretét?

A szex most is központi téma a Villában, Győző pedig feltette a nagy kérdést a kiesőnek...

Bizonyítsd teszttel, hogy ő az én kisfiam!

Győző szakított párjával, amikor meglátta, hogy közös kisfiúk nem hasonlít rá. Szerinte Klaudia megcsalta őt. Most bizonyítékot és válaszokat akar.

Elemér Győzőről: „Felejtsétek őt el egy életre…”

Mesi és Lili felkeresték Milán egy régi barátját, hogy felvidítsák a fiút. Rakéta és Milán elindultak a hentesboltba, hogy megkeressék Győzőt. Mint végül kiderült, Győzőt bentlakásos iskolába küldték, részben Milán rossz hatása miatt. Milán rájött, hogy ideje megváltoznia.

Joe: „Engem ne korlátozzon senki…”

Zoé nem tudta eldönteni, hogy mit akar Gábortól. Tamara napja egyre rosszabbra fordult. Milán még mindig a lakás kiadásával küszködött.

Új lakó érkezett a hajóra, Lili személyében

Milán végre megszabadult az albérletfoglalóktól, és nagy nehezen bérlőt is talált, Győző személyében. Győzőnek viszont ötlete sincs még arról, hogyan fizesse ki a kibérelt lakást. Eközben a hajóra költözött Lili, Klaudia keresztlánya.

Előző rész (2017. október 3.)

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Joe: „Vége lett a kapcsolatomnak, egyetlenegy barátom sincsen…”

Joe mindenkit elveszített. Milán segítséget kapott Győzőtől.

Következő rész (2017. október 3.)

Joe mindenkit elveszít. Milán segítséget kap.

Karesz lefújta Gergő rendőrautóját

Miután Gergő újra belerondított Karesz és Mesi közös programjába, Karesz úgy döntött ideje bosszút állnia, és lefújta a rendőr kocsiját. Barátnője viszont hamar rájött, hogy mit tett, és arra kényszerítette Kareszt, hogy tegye jóvá a tettét.

Gábor nekiesett Joe-nak

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Karesz Győzőnek: „Csak te nem látod, hogy Maja kihasznál téged…”

Győző és Maja kisfilmet forgattak, hogy azzal indítsák be a lány karrierjét. Miután Maja meggyőzte a fiút, hogy akkor is maradjon forgatni, amikor más dolga lett volna, Győző elhitte, hogy lehet kettejük között valami. Főleg, hogy az egyik jelenet során, egy apró csók is elcsattant közöttük.

Előző rész (2017. szeptember 25.)

Dani és Roland összemérték az erejüket. Tamás segített nyereségesebbé tenni a fodrászszalont. Győző és Maja kisfilmet forgattak.

Maja: „Nem akartam megbántani Győzőt, és mégis sikerült…”

Dani és Roland összemérték az erejüket. Tamás segített nyereségesebbé tenni a fodrászszalont. Győző és Maja kisfilmet forgattak.

Következő rész (2017. szeptember 25.)

Dani és Roland összemérik az erejüket. Tamás segít nyereségesebbé tenni a fodrászszalont. Győző és Maja kisfilmet forgatnak.

Maja Győzőnek: „Én csak barátként nézek rád…”

Győző teljesen odavan Majáért, és eldönti, hogy megszerzi magának a lányt. Meggyőzi Milánt és Kareszt, hogy szervezzenek estére egy bulit, aminek igazából az lesz a lényege, hogy ő végre összejöhessen Majával, de amikor megpróbálja megcsókolni őt, a lány visszautasítja.

Dani: „Evelin nélkül értelmetlennek tűnik minden…”

Amikor Dani véletlenül megtudja, hogy Evelin és Roland lefeküdtek, végképp elveszíti szerelmébe vetett hitét. Evi, kétségbeesetten próbálja kijavítani, amit tett, de úgy tűnik, hiába.

Milán és Karesz leitatják Győző unokahúgát

Milán és Karesz szülinapi bulit szerveznek Győzőnek, akinek viszont vigyáznia kell az idegesítő unokahúgára, Anitára. A fiúk, hogy elcsitítsák a kellemetlenkedő Anitát, leitatják a lányt, aki viszont vállalhatatlanul részeg lesz.

Következő rész (2017. szeptember 11.)

Dani magán kívül van, amikor reggel meghallja, hogy Evelin és Roland szexeltek. Győző teljesen odavan Majáért, és ezt a napot annak szenteli, hogy megszerezze a lányt. Totó vajon visszaköltözhet az albérletbe?

Előző rész (2017. szeptember 08.)

Roland és Szilvi reggel aggódnak, mert egész éjjel nem sikerült elérniük Evelint. Joe-ék montenegrói vizes partit terveznek. Milán és Karesz pedig Győző bulijára készülnek, mikor megtudják, hogy Győzőre rásózták az idegesítő unokatestvérét, Anitát. A lány ünneprontó, és nagy veszélyt jelent a bulira!

Karesz és Milán elrontották Győző szülinapi ajándékát

Karesz és Milán kihívásként tekintenek arra, hogy jó ajándékot szerezzenek Győzőnek. Mikor nagy nehezen szereznek egy játékasztalt barátjuknak, azonnal tönkre is teszik azt.

Karesz és Milán cserbenhagyták Győzőt

Karesz és Milán pasis napját Győző szakította meg, aki bajba került. A fiúk megpróbálták kisegíteni barátjukat, viszont hülyéskedésüknek hála, csak még nagyobb bajba keverték őt.

Következő rész (2017. szeptember 06.)

Bori elmondja az igazat Daninak, de ő nem hisz neki. Gábor és Zoé pásztoróráját folyton megzavarják az albérlet lakói. Karesz egy pasis napot tölt el Milánnal.

Bori Majának: ˝Megrögzött hazudozó lettél Maja?˝

Maja séta közben véletlenül belefutott Győzőbe, akit egyből levett a lábáról a csinos szőkeség. Amikor viszont a srác megkereste Maját a házban, Bori rájött a lány hazug történeteire, amivel Győzőt vezette félre és leleplezte őt.

Előző rész (2017. szeptember 01.)

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt. Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Séta közben Maja megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség.

Következő rész (2017. szeptember 01.)

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt. Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Séta közben Maja megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség.

Milán újra bohócot csinál magából Hajni előtt

Bécy újra elkapja Milánt, és megkéri, hogy szórakoztassa a lányokat, neki túl sok a dolga. Amikor Milán és Győző női ruhában táncol a csajoknak, berobban a hajóra Hajni, hogy még egyszer beszéljen Milánnal.

Bécy csicskát csinál Milánból

Milán kénytelen gyorsan rádöbbenni, hogy a két szexbombával nem ütötte meg a főnyereményt. Főleg Franci akarja mindenáron kihasználni Milánt és csicskáztatja, de amikor Milán fellázad, Franci azzal fenyegeti, hogy beárulja Bécynek.

Milán és Győző aquaparkban töltik a napot

Milán rájön, hogy igazságtalanul bántotta meg Győzőt és bocsánatot kér tőle, de Győző csak azzal a feltétellel bocsát meg, ha Milán elmegy vele strandolni. Az aquaparkban Győzőék megismerkednek két lánnyal, de Milán rájön, hogy neki csak Hajni kell.

Milán végleg elvágja magát Hajni előtt?

Milán kitalája, hogy balesetet színlel a lakóhajón, Győző pedig odahívja Hajnit a hajóra. A terv működni látszik, míg Milán végül el nem szúrja az egészet azzal, hogy meg akarja csókolni Hajnit.

Győző színt vall:

Karesz elpanaszolja Győzőnek, hogy milyen nehéz helyzetbe került. Amikor Milán is nekiáll panaszkodni, Győzőnek elege lesz, és tiszta vizet önt a pohárba: elmondja, hogy a két barát egymás barátnőjére vetett szemet.

Előző rész (2017. május 17.)

Gábor véletlenül felfedezi, hogy Niki fent van egy internetes társkereső oldalon. Evelin továbbra sem akarja feladni a Voiláért vívott harcot. Karesz és Milán felültetik a barátnőiket, hogy Győzővel szórakozzanak.

Következő rész (2017. május 17.)

Gábor véletlenül felfedezi, hogy Niki fent van egy internetes társkereső oldalon. Evelin továbbra sem akarja feladni a Voiláért vívott harcot. Karesz és Milán felültetik a barátnőiket, hogy Győzővel szórakozzanak.

Milán:

Két gazdag ficsúr nagy gázsiért akarja alkalmazni Milánt a privát buliján, ő pedig rögtön igent mond. Győző elszörnyed, mikor látja, mennyire meg kell alázkodnia Milánnak, hogy elszórakoztassa a gazdag fiatalokat, és Mesi felbukkanása észhez téríti a srácot.

Győző rávezeti Milánt, mivel juthat gyorsan sok pénzhez!

Mikor Milánt hatszázezer forintos pénzbírságra ítélik, totál kétségbeesik. Először egyszemélyes sztriptíz-showt tart az autómosóban, mire kis híján kirúgják munkahelyéről, ezért kénytelen más megoldást találni...

Véget ért a Való Világ powered by Big Brother!

Tegnap este fináléjához ért az RTL Klub valóságshow-ja. Lezárult egy időszak, és ez műsorvezetőinket is érzékenyen érintette. Lássuk, ők hogyan búcsúztatták a műsort!

BeleValó Best Of

Nézd vissza a műsor legjobb pillanatait, hiszen Aurelio és Győző nem kevésszer gondoskodott a szórakoztatásunkról. Volt itt minden: varázslat és trollkodás, cirkuszi mutatványok és még rengeteg érdekesség!

Győző:

Ezúttal rendhagyó módon nem arra a villalakóra kell voksolni, aki a kedvenced, hanem arra, akit NEM szeretnél a fináléban látni. Add le a szavazatodat!

Mici és Győző ütős Playback Párbaja!

A műsorvezető és az egykori villalakó Britney Spears előtt rótták le a tiszteletüket, ezért a …Baby One More Time  című slágert adták elő több-kevesebb sikerrel...

Zsolti duplán örülhetett a sajtoskiflijének!

Győző két meglepetéssel is készült a fiúnak, az egyik egy finom sajtoskifli volt, a másik pedig az, hogy Zsolti végre magához ölelhette szerelmét, Patrikot. Így Zsolti számára most már tényleg teljes volt a boldogság!

Evelin barátnője, Vivien szerint a lány kifordult önmagából!

A nagyszájú villalakó barátnője a stúdióban latolgatta Evelin esélyeit: szerinte a lánynak el kéne hagynia a csúnya beszédet és vissza kéne térnie régi önmagához.

Aurelio Győző sajtos kiflije!

Nemcsak Vivi és Zsolti kaptak videóüzeneteket a szeretteiktől, de Győző is! Aurelio egy érzelmes meglepetéssel készült, Győző örömében fel is hívta műsorvezetőtársát.

A BeleValóVilág bemutatja: Győző és Aurelio - CSAKAZÉRTMERTÉLEK

Elérkezett az idő, hogy megmutassuk nektek Aurelio és Győző közös produkcióját, a CSAKAZÉRTMERTÉLEKet. Fogadjátok sok szeretettel a BeleValóVilág műsorvezetőinek közös számát! 

 

Dina és Lóri új szintre emelték a kapcsolatukat?

A nézők is szavazhattak róla, hogy vajon a páros együtt marad-e, üzenik: igen. Győző ezek után egy picit intimebb témák felé vette az irányt a kérdések terén: Lóriék már túl vannak rajta...?

Zsolti mindenkit lemosott az énektudásával

Zsolti is elmerült a karácsonyi hangulatban, és szokásához híven ő is dalra fakadt a Vilában. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen elnyerte az Ezüst Vérző Fül díjat.

Már most karácsonyi a hangulat a Villában

A lányoknak köszönhetően igazi karácsonyi hangulat alakult ki a Villában, ez pedig Győzőékre is átragadt. Josh és ő végül 3-ra pontozták a lányok énektudását.

Alexának újra csalódnia kell a férfiakban

Tihanyban Péter nem bírja tovább, és nekiesik Barbinak, aki egy tölcsér fagyival hűti le a pasit, aki lelép tőlük. A nap végül balhéba fullad, mert kiderül, hogy Győzőnek felesége és gyereke van.

Először játszik gyerekeknek Alföldi Róbert

Ráadásul a gonosz szerepét osztották rá „A Játékkészítő” című zenés akciómesében. Az egymillió euróból készülő előadásban Pokorny Lia Piroskát, Hajdú Steve a dzsinnt alakítja, Szabó Győző pedig a kismalac lesz.

Szabó Győző életveszélyben volt

A népszerű színész évekig a kábítószer rabságában élt, és ez végül majdnem az életébe került. Győző megdöbbentő őszinteséggel mesélt riporterünknek arról az időszakáról, amelyben megjárta a poklok poklát.

Rihanna megtáncoltatta Gáspár Evelint

Még csak 23 éves, de már számos Grammy- és egyéb díjat zsebelt be a barbadosi énekesnő, aki nemcsak szexis világsztár, hanem a legnagyobb divatdiktátor is.

Lefaragták a súlyos kilókat a hírességek

Dobó Ági, Gáspár Győző, Mádai Vivien és Gáspár Evelyn négyen összesen 109 kilótól szabadultak meg eddig. Igencsak megváltozott a külsejük, a fogyás oka azonban mindenkinél más és más.

Fél Kettő 11-07-05


szerző:
2011.07.05. 14:20
Fél Kettő 11-07-05

Fél kettő: Szerelemféltésből gyilkosság - egy szerb férfi lelőtte barátnőjét, a machete-s gyilkos életfogytiglant kapott. Életállomások - Szabó Győző 40 felett már figyel a táplálkozásra és sokat sportol. Amerikából jöttem - Regőczy Krisztina aktív pályafutása után Bostonban nyitott iskolát.

Éva kiütötte a többi Törtetőt

Zsani, Ildi és Éva közül utóbbi került ki nyertesként. Éva kitörő örömmel szaladt körbe a stúdióban.

Győző és Bea is próbára teszi magát A széfben

Ha Gáspárék nyernek, vagy fogyókúrára fogják az egész családot, vagy teletöltik a hűtőt.

Győző megmutatta, amit eddig soha

A Gáspár család feje hasplasztikán esett át és végre igazi sukár csávónak érzi magát.

Reggeli 10-06-14


szerző:
2010.06.14. 08:17
Reggeli 10-06-14

Terry-t hazugságvizsgáló alá vetettük, hogy megtudjuk, neki vagy Némedi Marinak van igaza. A népszerű showman, Gáspár Győző plasztikai kés alá feküdt.

Győzi rengő pocakját plasztikáztatta

Megoperálták Gáspár Győzőt. Bár az egész család ellenkezett, a showman, 65 kilós fogyása után döntött a hasplasztika mellett.

Fókusz Plusz 10-05-22


szerző:
2010.05.22. 19:30
Fókusz Plusz 10-05-22

Fókusz Plusz: Fergeteges városnézés Marsi Anikó, Gáspár Győző és Somló Tamás gyermekével. Megtaláltuk az ország legszélén élő embereit, akik egy lépéssel már külföldön vannak.

Rendhagyó idegenvezetés sztárcsemetékkel

Marsi Anikó, Gáspár Győző és Somló Tamás gyerekei, ahogy még sosem láttuk őket, idegenvezetés közben!

Győző már nem akar hétköznapi ember lenni

A showman egy kiállítás alkalmából fejtette ki véleményét a celebségről.

Győzike show 92. rész


szerző:
2010.04.26. 22:20

Reggeli 10-02-17


szerző:
2010.02.17. 07:56
Tésztafüggő celebek a konyhában

Dukai Regina Olaszországban szerette meg a tésztát, azóta olasz étellel varázsolja el a férfiakat.

Szabó Győző és Póka Angéla időutazása

Angéla szerint Győző abszolút alfa hím, akárcsak a 30-as években élt férfiak.

Kivel randizott Szabó Győző?


szerző:
2009.11.17. 09:00
Kivel randizott Szabó Győző?

A színész boldog párkapcsolatban él, mégis találkozott egy hölggyel.

Kálloyval a sebészeten is viccelnek

A Beugró nem várt sikereket hozott az állandó szereplőknek, már indul is az új évad.

Beugró: premier, felkészülés nélkül

Az improvizációra épülő műsor már két éve fut, és most új helyen kezdődik az új évad.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!