KERESÉS search-close

Győrújfalu

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Győrújfalu"

Könyörgött a sofőrnek, hogy álljon meg

Sírt, hogy engedje kiszállni a sofőr, mert olyan vadul vezetett, de a kocsi vezetője nem állt meg - ezt mondta Híradónknak a vasárnapi, győrújfalui baleset egyik túlélője. A súlyosan megsérült fiatal lány a győri kórházban adott interjút stábunknak. A balesetben egy ember meghalt, négyen megsérültek, amikor az autójuk fának csapódott kora reggel. A társaság egy buliból tartott hazafelé.

Együtt lottózik a falu


szerző:
2018.08.27. 17:04
Együtt lottózik a falu

A győrújfalusiak 2014 óta játszanak, egy-egy ember 500 forinttal vagy akár többel is beszállhat. Ha 4-esük vagy 5-ösük lesz, a nyereményt szétosztják, ha 2-es vagy 3-as találatot érnek el, a befolyt pénzt a falu fejlesztésére fordítják. Idén eddig csaknem 600 ezer forintot nyertek, a játszóteret bővítik belőle.

Nem volt, aki kézbesítse a leveleket Győrújfalun

Volt, aki személyesen ment be és 3 kilós levélcsomagot kapott, másoknak 8-9 levele nem érkezett meg. Információink szerint falu postáján hatalmas a munkaerőhiány. A Magyar Posta ma közleményben azt írta, helyettesítéssel próbálták megoldani a helyzetet, de egy betegség miatt végül csak tegnap tudták kihordani az elmaradt leveleket.

 

Ittas sofőr döntötte ki a kerítést

Egy nő Győrújfalun egy kanyarban kicsúszott autójával, és több méter hosszan lebontotta az út mellett álló családi ház kerítését. Még az utcai lámpát is a beton alappal együtt szakította ki a helyéről.

Nyertek a falulottóval!


szerző:
2014.12.23. 18:20
Nyertek a falulottóval!

Egy hónapja számoltunk be arról az RTL Híradóban, hogy lottólázban ég Győrújfalu. A polgármester szervezi a játékot, és ha 1 milliárd fölötti a nyeremény, akkor közös szelvényeket adnak fel. A hétvégén kegyes volt a településen élőkhöz Fortuna, négyesük lett!


 

Szombat: Összefoglaló a rekordárvízről

A Magyar Honvédség további 1100 katonát rendelt ki a Dunakanyarba az árvízi védekezéshez szombaton.

Tahitótfalun az egyik gátat áttörte a víz

Tahitótfalun az ideiglenes gátat szombat délelőtt áttörte a víz, így jelenleg az eredeti, második gát védi a települést az ár ellen.

Kitelepítik Győrújfalut


szerző:
2013.06.07. 21:16
Kitelepítik Győrújfalut

Biztonsági megfontolásból döntöttek úgy, hogy pénteken kora este kiürítik a települést - mondta Bakondi György.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való