KERESÉS search-close

Győr

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Győr"

Győrben kamionok, Kerekharasztnál nyolc autó ütközött egymásnak

Öten sérültek meg abban a balesetben, ami hétfőn kora este történt a 66-os főút pécsi bevezető szakaszán. A bekanyarodni készülő autóba hátulról futott bele egy másik kocsi. Debrecenben életveszélyes sérüléseket szenvedett egy motoros, aki egy vasúti átjáróban a sorompót átszakítva esett neki az éppen áthaladó szerelvénynek. Több ráfutásos baleset is történt: Győrben kamionok, Kerekharasztnál pedig nyolc autó ütközött egymásnak.

Elhagyhatja a győri kórházat a két árva kisfiú, akikről szívbetegségük miatt mondtak le

Elhagyhatja a győri kórházat az a két árva kisfiú, akikről szüleik mondtak le, súlyos szívbetegségük miatt. Az elmúlt másfél évben nővérek és orvosok gondozták a gyerekeket. A Kisalföld információi szerint most egyikük nevelőszülőkhöz került. A másik kisfiút pedig napokon belül egy nevelőotthonba költöztetik, és neki is családot keresnek.

TŰZOLTÓKOSARAS RENDŐRI AKCIÓ: Így emlékeznek vissza a rendőrök a történtekre

Gyárépület tetején bújt el, tűzoltókosárral kellett lehozni. Mindezt videóra is vették a rendőrök. A 29 éves férfi a rendőrök elől menekült Győrben szerda délután. Drogozott és a kocsijában is volt kábítószer. Az akcióról a helyszínen lévő rendőrök meséltek.

Hód a győri belvárosban!


szerző:
2019.04.23. 18:20
Hód a győri belvárosban!

Videóra vették a győri hódot! A Kisalföld egyik olvasója készített videót a békésen úszkáló rágcsálóról. A hódok egyre gyakrabban tűnnek fel lakott területeken is, főleg ott ahol már annyira elszaporodtak, hogy természetes élőhelyet nem találnak. 

Drogterjesztőket és fogyasztókat is elkaptak a rendőrök

Két drogterjesztőt és hét fogyasztót fogtak el kedden a csornai rendőrök. A dílerek a Csornához közeli Dőrön laktak. Lakásukban többféle kábítószert, és a porciózáshoz használt eszközöket találtak.

Diákok segítenek a rászorulókon Győrben

Fiatalok segítenek a rászorulókon. Gyerekeket, időseket, hajléktalanokat és még állatokat is támogatnak a héten. Jótékonysági hetet tart Győrben a Városi Diák Fórum. Kedden a diákok által összegyűjtött tartós élelmiszerekkel ételdobozokat töltöttek fel. A következő napokban idős és gyermekotthonba látogatnak el és visznek adományt az állatmenhelynek is.

Azért menekült az igazoltatás elől, mert nincs jogsija

Soha nem volt jogosítványa és már többször eltiltották a vezetéstől azt a férfit, akit tegnap délután fogtak el a rendőrök egy autós üldözés után Töltéstava közelében. A 25 éves sofőrt Győrben akarták igazoltatni, de nem állt meg. Kilométereken át üldözték, végül egy árokba csapódott. Onnan futva menekült tovább, de utolérték, és elfogták.  

GYŰRŰSFARKÚ MAKIK: Az élet császárai

Mancsukat széttárva napoznak a gyűrűsfarkú makik a győri állatkert kifutójában. Talán nincs még egy olyan állatfaj, amelyik ennyire tudná élvezni az életet. A videóban megnézheti, hogyan eszegetnek, játszadoznak és sütkéreznek a győri állatkert gyűrűsfarkú lakói.

Egész nap csak játszanak a győri tigriskölykök

Birkóznak és kergetőznek, egymáson tanulnak vadászni a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei. A négyesikrek már 5 hónaposak, napjuk nagy részét játékkal töltik. Egy hónapja él együtt az egész család, akkor engedték össze őket apjukkal is. Bár eleinte a hím sokat marakodott a kölykeivel, mostanra rendezett családi életet élnek.
A játékból ide kattintva még többet láthat.

Azzal védekezett, csak ott volt

A rablásban nem vett részt, csak ott volt. Ezzel védekezik az a 26 éves férfi, akit két társával együtt azzal gyanúsítanak, hogy rendőrnek kiadva magukat kiraboltak egy fiatal párt saját lakásukban. Az ő letartóztatását ma, egyik társáét már csütörtökön elrendelték. A banda harmadik tagját még keresik.

 

 

Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók, aztán kifosztották áldozataikat. Még kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki. A teljes rendőri akciót megnézhetik ITT

 

VALÓDI RENDŐRI AKCIÓ: Rendőrnek adták ki magukat a tolvajok

Rendőrnek mondták magukat, így jutottak be egy fiatal pár lakásába a rablók. Kedd hajnalban csöngettek be a győri lakásba, és fegyverrel kábítószert követeltek a pártól, majd az értékeikkel távoztak. Két feltételezett rablót már elfogott a rendőrség, harmadik társuk ellen körözést adtak ki.

KUTYÁJÁT AKARTÁK MEGMÉRGEZNI: Egy hét alatt kétszer is talált mérget a társasház bejáratánál

Kiszely Nóra először egy közösségi oldalon, névtelenül kapott fenyegetéseket. Azt írták, hogy vigyázzon a saját és kutyája testi épségére. Néhány nappal ezután szórta ki valaki a mérget Győr egyik társasházánál. A fiatal nő azt mondja, másfél éve él velük Benő. Szerinte nem agresszív, szófogadó. Gyakran ugat, de emiatt a házban nem szólt még senki. A környéken családi házak is vannak, szinte mindenhol tartanak kutyát.

 

Patkányméreggel összekevert virslivel akarták megmérgezni a kutyát

Patkányméreggel összekevert virslit dobtak egy győri társasház elé. Az egyik ott élő nő szerint másfél éves kutyáját akarták megmérgezni. A gazda először névtelenül kapott fenyegetéseket, ezután pedig egy hét alatt kétszer is talált mérget a társasházuk bejáratánál. A kutya nem evett a méregből, gazdája viszont fél és feljelentést tett.
A gazdival készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Oltást kaptak a fehér bengáli tigriskölykök

Oltást kaptak a fehér bengáli tigriskölykök a győri állatkertben. A négyesikrek: Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula már 4 hónaposak és hősiesen tűrték a beavatkozást. Ez volt a második oltásuk. Mivel már a szabadban is kint lehetnek, a kóbormacskák fertőzésitől óvja őket a vakcina. A kicsiket szüleikkel együtt a kifutóban már bárki megnézheti.
Ide kattintva tovább gyönyörködhet a kis nagymacskákban.

Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula: oltást kaptak a tigriskölykök

Oltást kaptak a fehér bengáli tigriskölykök a győri állatkertben. A négyesikrek: Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula már 4 hónaposak és hősiesen tűrték a beavatkozást. Ez volt a második oltásuk. Mivel már a szabadban is kint lehetnek, a kóbormacskák fertőzésitől óvja őket a vakcina. A kicsiket szüleikkel együtt a kifutóban már bárki megnézheti.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Lezuhant a menekülő bűnöző

Három emeletet zuhant, miközben a rendőrök elől menekült. Az ablakból esett ki egy férfi Győrben még vasárnap - számolt be róla a Kisalföld. Körözték, kerítés miatt ugyanis 2 év 8 hónapra ítélték jogerősen, de nem vonult be a börtönbe. A rendőrség bejelentésre ment a házhoz. Az ott lakók szerint a parabola antennán akart lejutni, de leesett.

RTL II: Az Audi sztrájk vége!

Befejeződött a sztrájk az Audi győri gyárában, megegyeztek a béremelésől. 18 százalékkal, de minimum 75 ezer forinttal emelkednek a fizetések. A munkabeszüntetés egy hétig tartott, hatása pedig elérte az autógyár más üzemeit is.

Befejeződött a sztrájk az Audi győri gyárában

Megállapodott a szakszervezet és a cég az idei bérekről. Csaknem egy hétig tartott a munkabeszüntetés, a hatása pedig elérte az autógyár más üzemeit. Leállt a termelés Németországban és akadozik Szlovákiában, mert hiányoznak a győri alkatrészek. Varga Mihály pénzügyminiszter szerint a sztrájknak nem lesz hatása a magyarországi befektetésekre. 

Videón a veszélyes manőverek

Videón a szabálytalankodó autósok. Az ország két végében Győrben és a Borsod megyei Szerencsen is: a záróvonallal nem törődő, veszélyesen manőverező sofőrökről készült felvétel. Az utóbbit ráadásul egy rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette. A Borsod megyei 25 éves férfit megbírságolták, és két hónapra eltiltották a vezetéstől.

HIMNUSZ: 466 diák szavalt egyszerre

Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én véglegesítette a Himnusz kéziratát. Erre szavalással emlékeztek a győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola diákjai. Az igazgató, Jámbor László szerint csodálatos volt látni a gyerekeket, az eseményről a kisalfold.hu készített felvételt.

Két órára leállt a munka a győri Audi-gyárban

Négyezer audis dolgozó sztrájkolt ma délelőtt Győrben. Két órára leállt a munka a motor és a járműgyárban is. Az Audi Hungária Független Szakszervezete és a vállalat szeptember óta nem tud megállapodni a 2019-es bérekről. A vállalat igazgatósága azt közölte az RTL Híradóval, hogy olyan megállapodást szeretnének, amely mindkét félnek kedvez.

A csapat motorja volt a győri kézis fiú

„Tudom, hogy vigyáz ránk fentről” - ezt mondta híradónknak a január elsején tragikus balesetben elhunyt győri kézilabdázó egyik csapattársa. Barátai még mindig alig akarják elhinni, hogy nem látják többé. Varga Dominikot, a győri ETO-SZESE utánpótlás csapatának játékosát január elsején, Szlovákiában gázolták halálra, miközben az úton sétált.

BARÁTOK: emlékeznek az elgázolt győri kézisre

Társai szerint Dominik a csapat motorja volt, mindig nyerni akart és segített mindenkit. Csapattársai egyelőre nem tudják elhinni, hogy elveszítették barátjukat, akit január elsején, Szlovákiában gázolták halálra.

Testvérek haltak meg Szenteste

Az autóban három testvér ült és egyikük barátnője. Győr felé tartottak, amikor egy éles kanyarban frontálisan ütköztek egy másik kocsival. Az elől utazó 32 éves férfi és 24 éves öccse azonnal meghalt. Hátul ülő fiútestvérüket még kórházban ápolják, ahogy a 20 éves lányt is. 

BALESETVESZÉLYES: Nem zavarta a piros és a záróvonal se

A Győrben közlekedünk csoport osztotta meg ezt a videót, amelyben az látszik, hogy egy taxisofőr áthajtott a záróvonalon, be a belső sávba, aztán át a piroson. A jelenetet az egyik autó fedélzeti kamerája rögzítette.

Autókerekeket lopott, lebukott

Az 52 éves férfi november közepe óta több Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyei városban is zsákmányolt. Csütörtökön fogták el a rendőrök, akik a lopott kerekek nagy részét visszaadták a tulajdonosoknak. Mivel volt olyan felni, amit a tolvaj az interneten már eladott, a kár több százezer forint is lehet.

CUKISÁG: Így ismerkednek a világgal a fehér bengáli tigriskölykök

Fehér bengáli tigrisek születtek a győri állatkertben. A fehér bundájú ragadozók nagyon ritkák a természetben, most egyszerre 4 kistigris is született. Az öt hetes ikrek hősiesen tűrték az első vizsgálatokat, mind a négyen makkegészségesek.

Áramütés érte a szerelőt egy étteremben, de óriási szerencséje volt

Óriási szerencséje volt a férfinak, akit szerelés közben ért áramütés egy győri étteremben. Leállt a keringése és a légzése is, de egy kardiológus épp ott ebédelt. Az orvos azonnal megkezdte az újraélesztést és megmentette a 35 éves családapát. A balesetet szenvedett férfi azt mondta, még most sem tudja elhinni, hogy percekig halott volt.

Ki kellett mosni a gyomrukat


szerző:
2018.10.12. 18:10
Ki kellett mosni a gyomrukat

Két óvodás gyomrát kellett kimosni Győrben, mert azt mondták, gombát találtak az óvoda udvarán és meg is ették. A gyerekekhez mentőt hívtak és bár tüneteik nem voltak, elővigyázatosságból megcsinálták náluk a beavatkozást. Úgy tudjuk, az óvoda kertjét átvizsgálták és találtak is gombát.

 

Megoldódik a villanyszerelős rejtély?

Jövő héten lejár az előzetes letartóztatása annak a férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a húsvétkor eltűnt győri villanyszerelőt. A férfi továbbra is tagadja, hogy köze lenne a villanyszerelő eltűnéséhez, a bíróságnak viszont döntenie kell, hogy továbbra is rácsok mögött maradjon-e.

Ellopták a kocsiját és még össze is törték

Ezt mesélte Híradónknak egy fiatal. Egy közlekedési lámpát döntött ki vele az ismeretlen Győrben, miután az autót egy parkolóban hagyta a tulajdonosa. Azt mondta múlt pénteken barátaival bulizott a megyeszékhelyen, utána reggeliztek, de a kocsi kulcsát nem találták. Ezért a parkolóban hagyta. Mire visszament volna már a rendőrök hívták, hogy összetörve találták meg az autót. A tettest azóta is keresik.

Összeveszett főnökével, ezért szúrta le

Ezt mondja annak a férfinak a nővére, aki februárban késsel támadt felettesére a győri áramszolgáltató telephelyén. Az áldozat, egy családapa, másnap a kórházban belehalt sérüléseibe. A támadó a késelés után kizuhant az ablakon és azonnal meghalt.

Vádat emeltek a 15 éves lányt megtámadó fiatal ellen

A 26 éves férfi még februárban akarta szexre kényszeríteni a tinédzsert Győrben: lefogta, a haját tépte és azzal fenyegette, ha nem teszi azt, amit kér, megöli. A tini sikoltozását a rendőrök hallották meg, ők mentették meg az erőszakoskodótól. A férfi alig két hónappal azután támadta meg a lányt, hogy vádat emeltek ellene, mert két hónapos kislányát úgy megverte, hogy a gyereknek több bordája is eltörött.

Részegen állt fejre a kocsijával

Vádat emelhetnek a részeg sofőr ellen, aki betonfalnak ütközött és fejreállt a kocsijával Győrben még májusban. Ráadásul a baleset egy családi házas övezetben történt, ahol nagyon sok gyerek lakik. Az 52 éves férfit egy nyugdíjas tűzoltó húzta ki a füstölgő autóból.

Albínó kenguru született Győrben

Félénken kukucskál anyja erszényéből és rövid időre már ki is mászik onnan. A kölyök körülbelül 3 hónapos, de pontosan megmondani nem lehet, mert az egy hónapos vemhesség után még hónapokat anyjuk zsebében tölt. A gondozók is csak onnan tudják, hogy kicsi születhetett, hogy a mama erszénye egyre nagyobb.

Ő Chili, a tapírbébi


2018.06.26. 18:50
Ő Chili, a tapírbébi

Tapírbébi született a győri állatkertben. Chili még június 1-jén jött világra, de a látogatók még csak pár napja láthatják. A kis tapír bundája csíkos, felnőtt korára azonban, úgy, ahogy szüleinek, neki is barna szőre lesz.  Ma vidáman lubickolt a medencében és szalmát is majszolt.

Autójában él egy győri nő

Kilakoltatták kisebbik fiával együtt, így egy lakótelep parkolójában, a kocsiban lakik, fia pedig diákszállón. A 47 éves nő egy tóban fürdik, a ruháit is abban mossa. Mosdóba pedig a közeli benzinkútra vagy a bokrokba megy. Egyetlen vágya, hogy újra együtt lehessen a fiával, ezért több munkára is jelentkezett.

Ide kattintva még többet megtudhatnak az asszony hétköznepjairól.

 

Az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki

Gyereksürgősségi Győrben. Ez lesz az első kórház az országban, ahol gyereksürgősségi osztályt alakítanak ki, így sokkal kevesebbet kell várniuk sokkal barátságosabb környezetben. Emellett a kórházban működő Lurkó Alapítvány és a város önkormányzata közösen kórházi játszóteret építtetett nemrégiben, ahol a gyerekek mellett, a felnőttek gyógyulását rehabilitációs „edzőterem” is segíti.

A fél várost elmosta az eső

Egész városrészek úsztak el Győrben. Házakba és intézményekbe tört be a víz tegnap este. Alig egy óra alatt több mint 50 milliméter eső zúdult a városra.

GYŐRI ESŐ: Városrészek kerültek víz alá

Házakba és intézményekbe tört be a víz szerdán este Győrben. Alig egy óra alatt több mint 50 milliméter eső zúdult a városra. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak: kétszáz riasztást kaptak. Szerdán este hirtelen annyi csapadék zúdult a megyeszékhelyre, hogy egész városrészek kerültek víz alá.

45 tűzoltó, 15 kocsival egész éjszaka dolgozott

16 órán át oltották az égő, füstölő szemetet a tűzoltók Győrben. Háromezer köbméternyi szemét égett a Hulladékkezelő 750 nm-es tárolójában kedden este. 45 tűzoltó, 15 kocsival egész éjszaka és reggel is dolgozott, a lángokat szerdán dél körül tudták teljesen eloltani. A füst átterjedt a közeli lakóházakra is, de a katasztrófavédelem mérései szerint a szennyezettség nem volt veszélyes az ott élőkre.

 

EXTRA VIDEÓ: 16 órán át oltották az égő szemetet

Válogatásra váró, mintegy háromezer köbméternyi, kupacokban álló szemét gyulladt ki. A hulladék egy 750 nm-es tárolóban kapott lángra. A tűzoltók egész este, majd éjszaka is oltották a tüzet, de csak 16 órányi munka után ma dél körül sikerült teljesen megfékezni a lángokat. A légi felvételeket a Kisalföld egyik olvasója sárkányrepülőről készítette kedden este.

SZÁGULDOZOTT: kidöntötte a villanyoszlopot, rommá törte autóját

Oszlopokat tarolt le egy autós Győrben. Valószínűleg részegen. A szemtanú elmondja, hogyan száguldozott az autós a balesetveszélyes útszakaszon.

Kigyulladt egy 9. emeleti lakás Győrben

Egy 10 emeletes panelház 9. emeletén csaptak fel a több méteres lángok hajnalban. A lakásban élő férfit és volt feleségét a tűzoltók mentették ki. Mindketten füstmérgezéssel kerültek kórházba, de már kiengedték őket. Úgy tudjuk, elektromos zárlat okozhatta a tüzet.

 

Teljesen lezárták az M1-est

A munkagépek mellett nem fértek volna el az autók, akkora kátyúkat kellett kijavítani a Győr felé tartó oldalon. Bicske térségében péntek délelőtt több kilométeres torlódás alakult ki, volt olyan autós, aki fél órát vesztegelt a sorban.

Gyerek is megsérült a balesetben

Egy 14 éves gyerek is megsérült, miután kocsijukkal egy másik autóval ütköztek pénteken este Győrben. A kislányt és édesapját a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból. Mindkettőjüket megműtötték. Az autót, amiben a gyerek ült, az ütközés után egy villanyoszlop állította meg.

 

Oltás után találtak rá a testre

Egy férfi meghalt, miután kigyulladt egy melléképület Győrben. A fa kerti tároló kedd kora délután kapott lángra - egyelőre nem tudni miért. Mire a tűzoltók kiértek, már az egész épület lángolt. A férfi holttestére az oltás után találtak rá. Hogy mi okozta a halálát vizsgálják. 

10 másodperc alatt összedőlt

Alig 10 másodperc alatt semmisült meg az egykori győri olajgyár utolsó, még álló kéménye. A 107 éves építményt ma felrobbantották. A 65 méter magas torony ledöntéséhez több mint 24 kilogramm robbanóanyagot használtak fel. Több százan nézték végig, ahogy pillanatok alatt darabjaira hullott a kémény.

FELROBBANTOTT KÉMÉNY: Több mint 24 kilogramm robbanóanyag kellett

Alig 10 másodperc alatt semmisült meg az egykori győri olajgyár utolsó, még álló kéménye. A 107 éves építményt ma felrobbantották. A 65 magas torony ledöntéséhez több mint 24 kilogramm robbanóanyagot használtak fel.

Méteres lángokkal égett a busz

Hatalmas lánggal égett egy helyi járatú busz pénteken este Győrben. A sofőr azonnal elkezdte oltani a tüzet, de hiába. Percek alatt az egész járatot beborították a lángok. A rajta ülő öt utas még időben le tudott szállni, senki sem sérült meg. Végül a tűzoltók fojtották el a lángokat, de addigra szinte teljesen kiégett.

Meztelen társaság ijesztgetett egy tinédzsert

Három fős, meztelen társaság ijesztgetett egy tinédzsert Győrben. A tinédzser a közeli iskolából tartott hazafelé, amikor a parkban észrevette a meztelen embereket, akik kiabáltak felé és utána iramodtak. A rendőrség nyomozást indított.

 

Nem élte túl a késelést a családapa

Meghalt a kórházban az a 43 éves férfi, akit nyolcszor megszúrt az egyik munkatársa csütörtökön az áramszolgáltató győri telephelyén. A késelő, miután rátámadt a felettesére, egyelőre nem tudni miért, kiesett az ablakon és meghalt. Információnk szerint nem a 43 éves családapa volt a támadó elsődleges célpontja, hanem egy magasabb beosztású főnöke. Az áldozat csak próbálta megállítani a támadót, aki így őt szurkálta össze. Úgy tudjuk, egy régóta tartó munkahelyi konfliktus volt a háttérben. 

Autójába próbálta csalni a kisfiút

Azt állította a gyereknek, anyukája küldte, hogy hazavigye – ezzel próbált autójába csalni egy 4. osztályos diákot egy ismeretlen Győrben. Még édességet is ígért. A hírt a helyi polgárőr egyesület osztotta meg közösségi oldalán, miután a család szólt nekik a történtekről. Az esetet a rendőrségnek is jelentették, akik vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék történt–e bűncselekmény.

Konténernek csapódott az autós

Elmenekült a rendőrök elől, konténernek csapódott az autós. A sofőrt hétfőn este akarták megállítani Győrben, de ő gázt adott. Nyomában a rendőrökkel csak néhány száz métert tett meg, amikor kisodródott és egy építési törmelékekkel teli hulladékgyűjtőnek vágódott.

 

Állatok karácsonya a menhelyen

Van, aki sétálni vitte a gazdira váró kutyákat, más tápot ajándékozott nekik. Így karácsonyoztak a kutyák és a macskák az egyik győri állatmenhelyen a hétvégén. Több tonna adományt adtak össze az állatbarátok. Még kutyaházakat is felajánlottak.

 Baj lett a fenyőszállításból

Beszakadt a térkő a város karácsonyfáját szállító teherautó alatt Győrben. A fenyőt már leemelték a 8 tonnás kocsiról, a sofőr meg akart fordulni, amikor egyszerűen beomlott alatta a tér.

Gyorsan kiürülnek az ételdobozok

Egy óra alatt kiürülnek az ételdobozok Győrben. A városban jelenleg három helyen vihetnek az adományként kirakott ételekből a rászorulók. A tapasztalatok szerint nem csak hajléktalanok keresik fel az ételdobozokat, hanem olyanok is, akiknek nehéz előteremteni a napi betevőt. A ládákba bárki tehet nem romlandó ételt.

Ismerőse dobhatta fel a rabot

Két nappal elfogása után kihallgatták azt a rabot, aki múlt héten kedden szökött meg a győri bíróság udvaráról. Vallomást nem tett, ügyvédjének azonban azt mondta, hogy szerinte az őt bujtató ismerőse dobta fel, így jutottak a nyomára. Arról, hogy hogyan tudott kibújni a bilincsből, nem beszélt. A szökés miatt 20 napot fogdában kell töltenie.

Nem találják a szökött rabot

Továbbra sem találják a szökött rabot. Zvezdovics Krisztián Győrből, a bíróság udvaráról lépett meg kedd reggel, amikor tanúként hallgatták meg egy ügyben. A férfit 2015. júliusában ítélték 12 évre fegyveres rablás és más bűncselekmények miatt. Közösségi oldalán azonban ezután is posztolt, holott az elítéltek szigorú szabályok szerint, és csak speciális telefont használhatnak. A Büntetés-végrehajtásnál azt mondják, miután észrevették, megtették a szükséges intézkedéseket.

Megszökött egy rab, keresik

Megszökött egy fogoly a Győri Bíróság udvaráról. A 33 éves Zvezdovics Krisztián nemrég 12 év börtönbüntetést kapott, azért vitték most a bíróságra, hogy egy másik ügyben tanúkét hallgassák meg. Valahogy kiszabadította a kezét a bilincsből és elrohant. Egész nap keresték a rendőrök. A büntetés-végrehajtásnál két embert azonnali hatállyal felmentettek.

Ellopták egy lebénult lány mozgássérült parkolókártyáját

Ellopták egy lebénult lány mozgássérült parkolókártyáját a család kocsijából Győrben. A tolvaj a GPS-t is elvitte, sőt, még a visszapillantó tükröt is letörte, és magával vitte. A parkolókártyát azért kapták, mert Vivien 17 évesen agyvérzést kapott és lebénult. Édesanyja egyedül neveli, rendszeresen viszi kezelésekre. Miután a Facebookon megosztotta a történteket, jelentkezett valaki, aki megtalálta az ellopott parkolókártyát.

Tragikus motorbaleset a sztrádán!

Meghalt egy 47 éves férfi, miután motorjával autónak csapódott az M1-es autópályán Győr közelében. A háromfős motoros társaság Budapest felé tartott, amikor egyikük nem vette észre a feltorlódott autókat és nagy sebességgel nekihajtott az egyiknek. Szörnyethalt, társai még időben meg tudtak állni.

 

Óriási játszótér lett a győri belváros

Óriási játszótérré változott Győr belvárosa. Péntek délután kezdődött a 10. Győrkőc Fesztivál. Két napon keresztül a gyerekeké lesz a főszerep. A népszerű rendezvényre külföldről is sokan jönnek, a szervezők szerint tavaly 25 ezer gyerek regisztrált. Ugráló várak, körhinták, játszóház és koncertek várják a kicsiket. A legtöbb program ingyenes, a belépő csupán egy mosolygós fotó.

Rájuk szakadt egy többméteres faág

Ketten megsérültek - egyikük súlyosan - amikor a hirtelen jött jégeső és szélvihar miatt rájuk szakadt egy többméteres faág az egyik győri hotel udvarán. A tűzoltók szabadították ki őket az ág alól: mindketten kórházban vannak. Az ország több pontjára csaptak le pénteken viharok, erős széllökésekkel kísérve. Megyaszón eközben fóliával vonják be a tetőket: a szerdai vihar után alig maradt ép ház a faluban, továbbra is félnek, hiszen heves viharok még pénteken is többfelé lehetnek az országban.

 

A benzinkutas üldözte a rablót

Kétszer is a levegőbe lőtt az a férfi, aki hétfőn éjszaka ki akarta rabolni az egyik benzinkutat Téten. Maszkban, kesztyűben fegyverrel a kezében próbált berontani a benzinkútra, de zárva volt az ajtó. A pénzt követelte az ablakon keresztül, ám amikor nem kapta meg a levegőbe lőtt. Később kiderült, gázriasztó pisztoly volt nála. Zsákmány nélkül hajtott el autójával. A benzinkutas a nyomába eredt és Győrig üldözte. Ott fogták el a rendőrök.

 

Győri Audi gyár a magyar gazdaság második exportőre

A dobogós hely mellett számos erénye van az üzemnek. Naponta 450 autó gördül ki a gyárból és 11 ezer embernek ad munkát, ha a beszállítókat nem vesszük számításban. Ráadásul a fehér Audi TT modellt sehol máshol nem gyártják világszerte…

Ováció és buli hajnalig


szerző:
2017.05.08. 18:50
Ováció és buli hajnalig

Reggelig tartó ünneplés - kupagyőztes lett a Győr női kézilabdacsapata. A Bajnokok Ligája döntőjében szoros küzdelemben 31-30-ra verték a macedón Vardar Szkopjét. Öt év alatt harmadszor nyerték el a trófeát. A szurkolók hatalmas ovációval fogadták a csapatot Győrben.

 

ÖRÖMÜNNEP GYŐRBEN: Így fogadta közönsége a győztes csapatot

A Győri Audi ETO KC nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligája 2016/17-es szezonját, mivel a budapesti döntőben hosszabbítás után 31-30-ra legyőzte vasárnap a macedón Vardar Szkopjét. Győrben óriási örömünnep fogadta a hazaérkező csapatot.

Busz elé lökte a szél a kocsit

Kis híján összeütközött a hófúvásban egy busz és egy autó Szombathely és Bozsok között csütörtökön reggel. Az autót valószínűleg a viharos szél lökte keresztül a busz előtt. Az ütközés centiken múlt, senki sem sérült meg. Pécstől nem messze is menteni kellett egy buszt. Egy kidőlő faág miatt állt keresztbe. Az ország több pontján okozott gondot a szokatlan időjárás, Baranya megyében 3 utat is lezártak, Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Vas megyében pedig áramkimaradás volt.

Repkedtek a pofonok a sörözőben

Repkedtek a pofonok, a bárszékek és még a békítő vendéget is kiütötték. Agyba-főbe verte egymást két társaság Győrben még tavaly szeptemberben. Az ügyészség most emelt vádat ellenük és egy videót is közzétettek a verekedésről. 5 férfi esett egymásnak egy sörözőben. Azt viszont későbbi kihallgatásukon egyikük sem tudta vagy akarta megmondani min vesztek össze. A verekedés odáig fajult, hogy a söröző pincéjének ajtaját is kiszakították.

Tartoznak a lottómilliomosok

Tartozásai miatt bezárja kávéházát a hajléktalanból lett lottómilliomos. Andraschek László és felesége 2013 szeptemberében 600 millió forintot nyert a lottón. A pénz nagy részét befektették, vettek egy házat és gyerekeik is kaptak a vagyonból. Az asszony nagy álma teljesült, amikor két éve megnyitotta kávéházát Győrben, most azonban úgy döntött bezárja. A bolt veszteséges volt és az adóhivatalnak is tartoznak.

Filmbe illő pofonok


szerző:
2017.03.28. 18:02
Filmbe illő pofonok

Filmbe illő pofonok a nyílt utcán. Egy buszsofőr, két férfi és egy nő esett egymásnak Győrben. A buszvezető azt sérelmezte, hogy egy autós elé vágott a záróvonalon a körforgalomban. Egy piros lámpánál aztán leszállt és kérdőre vonta a sofőrt, egy nőt, akinek utasa ekkor pattant ki a kocsiból - és itt szabadultak el az indulatok. A busz kamerája mindent felvett. Az ügyészség most emelt vádat ellenük és hozta nyilvánosságra a videófelvételt a tavaly nyáron történtekről.

A születésnapján ütötték el

Életveszélyesen megsérült az a 14 éves lány, akit kedden Győrben elgázolt egy autós. A gyerek egy másik autó alá zuhant, a tűzoltóknak kellett onnan kiszabadítani. Iskolából tartott hazafelé, hogy megünnepelje a születésnapját. Át akart szaladni a négysávos úton, hogy elérje a buszt, ekkor gázolta el egy autó. Újra kellett éleszteni, mielőtt a mentők kórházba vitték. Most stabil az állapota.

CUKI MAJOMBABA: Kiscsimpánz született

Békésen szundikál a csimpánzkölyök anyja karjaiban. A dolgozók Zahirának nevezték el, a kismajom karácsony másnapján született, de eddig nem nagyon lehetett látni, olyan aprócska volt. Öt hónapos koráig anyján csüng. Szinte csak eszik és alszik, akár egy gyerek.

Centiken múlott a tragédia


szerző:
2016.12.03. 18:00
Centiken múlott a tragédia

Centimétereken múlt egy tömegszerencsétlenség Győrben. Tíznél is többen várakoztak a zebránál, amikor délelőtt egy busz járdára hajtott, miután egy taxival ütközött. A közeli utazási iroda biztonsági kamerája mindent rögzített. A felvételeken az látszik, hogy a buszsofőr megpróbálja elkerülni az ütközést, félrerántja a kormányt, és letarol egy villanyoszlopot. A buszon hárman sérültek meg, a taxisofőrt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Megölte lánya volt barátját, 8 évre ítélték

8 év börtönre ítélték jogerősen azt a férfit, aki tavaly húsvétkor halálra szúrta nevelt lánya volt barátját Győrben. A lány a gyilkosság másnapján azt mondta az RTL Híradónak, hogy megijedt miután nevelőapja közölte vele, hogy gyereket akar tőle. Ezért hívta a lakáshoz volt barátját. Dulakodni kezdtek, majd a nevelőapa megkéselte a férfit, aki azonnal meghalt. Ezután ő maga hívta a rendőröket és mentőket.

Több ezren nézték a barokk esküvőt Győrben

Hatalmas virágokkal, pillangókkal tűzdelt hajköltemények, barokk zene és szebbnél szebb ruhák voltak a 24. Barokk esküvőn Győrben. Csaknem 200 kosztümös kísérte végig az ifjú párt a városon, akik a barokk korban szokásos módon és az akkori külsőségek között mondták ki az igent. Minderre több ezren voltak kíváncsiak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való