KERESÉS search-close

György herceg

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "György herceg"

Mosdóba sem mehetnek testőr nélkül az elnökcsemeték

Két éve járt utána a Fókusz: elnökök, királyok, uralkodók gyermekei. Az egész világ kitüntetett figyelmét élvezik, életük a kamerák előtt zajlik. A sajtó minden rezdülésüket követi, még azt is, ha valamelyikük néhány centimétert nő. De tényleg irigylésre méltó az életük? Van igazi gyermekkoruk, és sétálhatnak egyedül az utcán, vagy akár elmehetnek „ottalvós” buliba?

Nagyon cuki az iskolás György herceg!

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a 4 éves trónörökös kissé megszeppenve ugyan, de megkezdte előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű intézményben, ahol majdnem 6 millió forintba kerül egy tanév. A kisherceget csak édesapja, Vilmos herceg tudta elkísérni a nagy napra, a várandós Katalin hercegnét sajnos reggeli rosszullétek gyötörték.

5 éves a trónörökös


szerző:
2018.07.23. 16:50
5 éves a trónörökös

Kate Middleton és Vilmos herceg legidősebb gyermeke, György herceg vasárnap lett 5 éves. A család éppen a Karib-szigeteken tölti vakációját. A protokoll szerint közzétettek egy fotót az ünnepeltről a kis herceg saját Twitter oldalán.

 

György herceg mától hivatalosan is iskolás

A 4 éves trónörökös kissé megszeppenve ugyan, de megkezdte előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű intézményben, ahol majdnem 6 millió forintba kerül egy tanév. A kisherceget csak édesapja, Vilmos herceg tudta elkísérni a nagy napra, a várandós Katalin hercegnét sajnos reggeli rosszullétek gyötörték.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Breaking: Megdőlt a hidegrekord és egyre több a cappuccino medve

Még soha nem volt ennyire hideg áprilisban, mint a napokban, ami igazán jó hír a téli sportok szerelmeseinek. Emmellett valószínűleg a cappuccino medvék is örülnének ennek az időjárásnak, ugyanis kiderült, hogy egyre gyakrabban születnek a grizzly és jegesmedve szerelemmackók.

Mi köze van Ben Affleck-nek az angol királyi családhoz?

Az biztos, hogy nem túl kellemes tapasztalatban volt része a hollywoodi sztárnak, főleg miután realizálódott benne, kivel is áll szemben! Mi történhetett? Eláruljuk!

Cukik: Így bulizik Görgy herceg és Sarolta hercegnő egy gyerekzsúron

Bár Vilmos herceg és Katalin hercegné kanadai látogatásán igazán sűrű a program, csütörtökön időt szakítottak egy olyan rendezvényre, ahol a katonacsaládok gyermekei játszhatták ki magukat.

György herceg meghódította Kanadát is

Első hivatalos útján járt a 3 éves György herceg és az egy éves Sarolta hercegnő. 

Tündérmese a valóságban: élet a királyi családokban

Megmutatjuk hogyan élnek az angol, a svéd, vagy a belga királyi család legfiatalabb tagjai, ha épp nem szépen felöltöztetve vesznek részt egy fontos eseményen.

A herceg, aki pizsamában fogadta az amerikai elnököt

A fél világ olvadozik György herceg legújabb pizsamás képétől. Vilmos herceg és Katalin hercegné kétéves kisfia pizsamában és köntösben fogadta Barack Obamát és feleségét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való