KERESÉS search-close

Gulyás Roland

93 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gulyás Roland"

Őszhajszálak: rejtsük el vagy viseljük büszkén?

Van, aki egyáltalán nem szégyelli és büszkén hordja, van, aki pedig takargatja, kihúzgálja, vagy egyből rohan a fodrászhoz és befesteti, ha megjelenik az első ősz hajszála. Sztárokat kérdeztünk arról, ők hogyan viselik az őszülést?

Gulyás Roland rájött, mi hiányzott az életéből

Az énekes közösségi oldalán vallotta be követőinek, hogy mit kapott az élettől az elmúlt hónapokban, amikről korábban csak álmodhatott.

Szerelmük mindent legyőz?

Gulyás Rolandot és Serena Rigaccit több ezer kilométer választja el egymástól, mégis kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Mi lehet a titkuk?

 

Gulyás Roland: „Az X-Faktor életem legszebb időszaka volt!”

Az X-Faktor felfedezettje hétről hétre teljesít legújabb dalával, amivel reméljük, eljut odáig, hogy hazánkat képviselhesse az Euróvíziós Dalfesztiválon. Az énekes emellett az X-Faktorról, és szerelméről is mesélt egy kicsit. Kíváncsi vagy, mit tanácsolt az X-jelentkezőknek?

Exkluzív részletek Gulyás Roland új daláról!

A 2017-es X-Faktor bronzérmese leforgatta élete első videoklipjét. Gulyás Roland a Reggeliben exkluzív részleteket is elárult a klipről és annak forgatásáról, valamint Serena Rigacci iránt érzett szerelméről is megnyílt a srác!

KLIPPREMIER: nézd meg Gulyás Roland első videoklipjét

Az X-Faktor 2017-es szériájának legjobb férfi hangja elkészítette élete első videoklipjét. Gulyás Roland elmondása szerint a klippel nem kisebb célja van, mint betörni vele a nemzetközi zenei piacra.

 

Ne maradj le Gulyás Roland klippremierjéről!

Máris elkészült a 2017-es X-Faktor bronzérmesének első videoklipje. A kezdeti csalódások ellenére, amit a tehetségkutató hatodik évadában élt át kiesése miatt, a legutóbbi szériában egészen a dobogóig menetelt szerelmével együtt. Minden oka megvan a boldogságra, ugyanis magánélete mellett karrierje is felfele ível hónapok óta.

 Serena & Roland: egy hónap után találkoztak a szerelmesek

Serena és Roland bár még nagyon fiatalok, úgy tűnik az egész életük megváltozott az X-Faktor óta. Fülig szerelmesek egymásba és az éneklésbe is. Úgy néz ki, hogy szerelmük egyelőre a távolságot is legyőzi, hogy hogyan? Kiderül a riportból!

Fókusz 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 19:05
NAGY A SZERELEM: ennyire hiányzott Rolandnak Serena

A 2017-es X-Faktor két döntőse Serena és Roland majdnem egy hónapig nem látták egymást. A szerelmespár romantikus találkozásán ott volt a Fókusz stábja is.

 

Story Extra 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 16:15
Gulyás Roland szerelmes és első videóklipjét forgatja!

A sikeres X-Faktoros megmérettetés után sokan kíváncsiak arra, hogy hova vezetett a döntősök útja. Gulyás Rolandot elkísértük gimnáziumába, ahol kiveséztük a múltat, most pedig ott voltunk első önálló lépéseinél - már ami zenei karrierjét illeti. A különleges hangú énekes most forgatta élete első saját videóklipjét! Megtudtuk, hogy a szerelem mellett Rolandot az is motiválja, hogy megmutassa: ő nemzetközi porondon is megállná a helyét!

Serenáról énekel Gulyás Roland vadonatúj dalában?

A 2017-es X-Faktor bronzérmese első videoklipjét forgatta a napokban, ahol exkluzív részleteket árult el kameránknak. A Hypnotized című dalának mondanivalójáról, a klipforgatásról és Serenával való kapcsolatáról is mesélt Roland.

Gulyás Roland: vissza az iskolapadba

Ha nem így telnek a középiskolás évei, talán soha nem ismerhette volna meg a nagyközönség Gulyás Rolandot. Visszavittük egykori gimnáziumába az X-Faktor döntősét.

Story Extra 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 16:15
Cuki szerelmes üzeneteket küldenek egymásnak az X-Faktor döntősei

A 2017-es X-Faktor ezüst- és bronzérmese nem sokkal a tehetségkutató fináléja után találtak egymásra. A Comet-gálára már egy párként érkeztek, és úgy tűnik, szerelmük azóta is tart.

Gulyás Roland eddig mindig átaludta a szilvesztert...

Gulyás Roland nem szeret bulizni szilveszterkor, ezért általában a családja körében tölti az év utolsó napját. Idén azonban egy igen komoly fogadalmat akar tenni a fiú!

Gulyás Roland szerint régen nagyobb értéke volt a karácsonynak

A 2017-es X-Faktor döntőse gyermekként jobban készült a karácsonyra, manapság az ajándékok helyett azonban sokkal fontosabb számára az, hogy nugalom legyen körülötte, és a családjával tölthesse az ünnepeket.

Most már biztos: Serena Rigacci és Gulyás Roland egy pár!

Eddig is sutyorogtak Serena Rigacci és Gulyás Roland románcáról, ám a pénteki Comet-gálára a fiatalok már kézen fogva érkeztek. Mikor csattant el az első csók, és vajon Serena szülei mit szólnak lányuk kapcsolatához? A fiatalok őszintén meséltek érzelmeikről.

GULYÁS ROLAND:

Gulyás Roland könnyeivel küzködve vette tudomásul, hogy ő lett 2017 legjobb férfi hangja. A fiú legmélyebb érzelmeit a Fókusz kamerájával osztotta meg a versenyről!

Király Viktorék dala a befutó Gulyás Rolandnál!

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje, Gulyás Roland!

Comet 2017: Melyik Gulyás Roland kedvenc dala?

December 8-án 12 óráig lehet szavazni a Comet idei jelöltjeire! Nézd meg, hogy ki mellett tette le a voksát a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje!

X-Faktor: Megvan a győztes!


szerző:
2017.11.27. 07:58
X-Faktor: Megvan a győztes!

Az X-Faktor történetében először fordult elő, hogy zenekar győzedelmeskedett! A hétfői Reggeliben Ricco&Claudia, Serena Rigacci, Gulyás Roland és Gáspár Laci vendégeskedett.

Gorbunov Dmitrij vigasztalta a kieső Gulyás Rolandot

Az énekes úgy érzi, csalódtak benne az emberek, de míg az X-Stage kamerája előtt mesélt érzéseiről, a 2016-os X-Faktor egyik finalistája egyből odaállt Roland mellé, hogy biztosítsa a fiút támogatásáról.

Gulyás Roland: „Nem fogok leállni…”

Az X-Faktor döntőse szokásához híven végtelen nyugalommal várta a finálét is, és megígérte, hogy bármi is legyen a 2017-es X-Faktor végeredménye, ő továbbra is kőkeményen építi karrierjét.

Best of: visszaidéztük a 2017-es X-Faktor legjobb pillanatait

Nézettségi csúcsokat ért el a 2017-es X-Faktor válogatója. Nem csoda, elképesztő figurák álltak a mentorok elé. Ki ne emlékezne például arra a férfira, aki woodoo babát gyártott. Gáspár Laci kis híján leharapta a fejét, úgy kiabált vele utána. De persze a legjobb előadások is megmaradtak mindenkinek.

X-Faktor: Kalandos út a döntőig a szereplők szemével

Serena majdnem kiesett a Mentorházban. Csak a többi zsűritagnak köszönhette, hogy bejutott az élő show-ba. Ricco és Claudia egyszer már volt döntős, és várta az ítéletet, de nem nyertek, most pedig megint ott vannak a fináléban. Gulyás Roland pedig tavaly már majdnem az élő show-ban érezhette magát, amikor felállították a biztos székéről.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 7. élő showban!

A finalisták a hetedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul duett produkciókkal is), hiszen az este végén kiderül, ki nyeri a 2017-es X-Faktort.

Találd ki, melyik slágereket énekli Serena állathangokon!

Alexa különös játékkal lepte meg Rolandot és Serenát. A lánynak különböző állathangokon kellett előadni a jól ismert slágereket, amelyeket Rolandnak kellett kitalálnia. Neked sikerült volna?

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 6. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek (ráadásul mindenki két dallal), hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Kiderült, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei

A végső döntőbe jutás volt a tét az X-Faktor szombati, hatodik élő showjában, ahonnan ketten is búcsúztak a héten. 

Gáspár Laci:

Gáspár Laci szerint Roland egy jó alapanyag, de mindig visszafogja magát a színpadon, és nem ad bele 100%-ot a produkcióiba. Puskás Peti szerint hiába mondanak bármit a többi mentorral, Gigi nem hallgat rájuk, pedig jobban tenné, ha figyelembe venné a véleményüket, amikor felkészíti mentoráltját az élő show-kra.

Gulyás Roland - Livin' On A Prayer (Bon Jovi)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Sosem találod ki, hogyan készült fel Gulyás Roland az eheti produkciójára!

Az énekes nem mindennapi módszerrel készült a ma esti élő show-ra, Alexának pedig azt is kifejtette, hogy mit jelent „majdnem srácnak” lenni, és hogy miért ódzkodik ettől a címtől.

Gáspár Laci örült a dalválasztásnak, mert nagyon szereti ezt a nótát és Roland hangját is, de úgy érezte, hogy a srác nem adta bele teljesen magát. Puskás Peti szerint is kockáztatnia kellett volna Gigi mentoráltjának. ByeAlex szerint kapufa volt a dalválasztás, és egyszerűen semmit nem váltott ki belőle.

Gulyás Roland - Kicsi gyere velem rózsát szedni (Cserháti Zsuzsa)

Az X-Faktor énekesei a hatodik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Gulyás Roland rengeteget köszönhet az X-Faktornak és a mentorának

Gulyás Roland hihetetlenül hálás Radics Giginek, aki mindig hisz benne és támogatja őt, még akkor is, ha a többi mentor negatív kritikával illeti a srác egy-egy produkcióját. Roland állítása szerint idegenek előtt nem tud megnyílni, ezért egy forgalmas utcára vitte őt mentora, hogy ezt a helyzetet is szokja a fiú.

X-Faktor hétköznapok: mit csinálnak az énekesek?

Már csak négyen vannak versenyben a legjobb énekes címért. Hétről hétre újabb dalokat tanulnak, ének és táncpróbákra járnak, interjúkat adnak és forgatnak. De mit csinálnak az X-Faktor versenyzői a szabadidejükben? És egyáltalán van-e nekik olyan?

Fókusz 2017-11-17


szerző:
2017.11.17. 17:20
VÉGRE! Megvan, hogy mi a közös Rolandban és tánctanárában

A fiúról már kiderült, hogy egyelőre még nem a parkett ördöge, de akkor vajon mégis miben hasonlít az X-Faktor tánctanárára? Mutatjuk!

Roland bevallotta Giginek, hogy mivel kereste a kenyerét...

Gigi és Roland még a kocsiban sem bírta ki zene nélkül, egészen addig, míg a fiúból elő nem törtek a régi emlékek. Éppen a régi lakása felé autókáztak, ahol Roland nem bírta megállni egy kis nosztalgiázás nélkül...

Radics Gigi különleges ajándékkal lepte meg Rolandot

Az X-Faktor női mentora mindent megtett azért, hogy mentoráltja ne érezze magát egyedül a színpadon. Gigi és az X-Faktor egyik énektanára, Orsi Roland vokalistái lettek, aki úgy megörült az ötletnek, hogy még a "szeretetgombócot" sem hagyhatta ki...

Puskás Peti versenyző nélkül maradt az X-Faktorban

A legjobb négy közé jutás volt a tét az X-Faktor szombati élő show-jában, ahová ezen a héten  két produkcióval érkeztek a versenyzők. A beérkezett szavazatok alapján ismét Berta Dánielnek kellett párbajoznia, ezúttal Tóth Bettinával. A mentorok döntése alapján pedig Berta Dániel búcsúzott az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Gulyás Roland: „Radics Gigi Magyarország legjobb énekesnője”

Gigi minden tőle telhetőt megtett azért, hogy Roland a maximumot nyújtsa szombat este, hiszen az X-Faktor női mentora még vokálozott is mentoráltja kedvéért. A fiú alig tudta elhinni ezt a nem mindennapi segítséget, ami hatalmas megtiszteltetés is számára.

Peti szerint Gulyás Roland túlságosan Giginek akar megfelelni?

Lacinak annak ellenére is hiányérzete volt, hogy nem volt hiba Roland produkciójában. Úgy érezte, a fiú nem érti, miről is énekel. Alex szerint nem volt jó a dalválasztás, ugyanakkor megmutatta, hogy mit tud. Peti szerint túlságosan a felszínt súrolják, nincs még meg az a mélység.

Gulyás Roland: A boldogság te vagy (Takács Nikolas)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

ByeAlex Gulyás Rolandnak: „Nem vagy egy frazírkirály”

Laci most először mondta azt Rolandnak, hogy nem tetszett neki a produkciója, unalmasnak érezte. Alex is egyetértett vele, és hozzátette, hogy Roland nem egy „frazírkirály”. Gigi nem értett egyet a fiúkkal. Puskás Peti végül hozzátette: nem kell ezt a srácot félteni.

Gulyás Roland: Fallin' (Alicia Keys)

Az X-Faktor énekesei az ötödik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Gulyás Roland összeveszett imádott énektanárnőjével?

Roland kedvetlenül üldögélt az énekórán, amit az énektanára, Szatmári Orsi nagyon rosszul fogadott. Bármit is próbált kihozni Rolandból, nem jött össze. Végül Gigi volt az, aki elérte, hogy kibéküljenek.

Berta Dani és Gulyás Roland közös produkciója igazi élmény lesz!

Az énekesek már duettjükre készülnek, mentoraik pedig megállapították, hogy bár macsók nem lesznek, azért a közös munka jól megy majd nekik.

Gulyás Roland feladta a leckét tánctanárának

Az énekes legújabb produkciója koreográfiáját gyakorolta épp, amikor kiderült, talán mégsem lesz olyan könnyű Rolandot megmozgatni, mint azt a tánctanára szeretné.

Nézd meg, milyen dalokat énekeltek a versenyzők a 4. élő showban!

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ismét búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. Ráadásul ezúttal nem csak szólóban énekeltek, a második produkciójuk egy duett volt! Íme a negyedik élő show-ban elhangzott dalok listája!

Rolandnak meggyűlt a baja a tánccal

A fiú az egyik kedvenc dalával léphetett a negyedik élő show-ban színpadra, viszont a „mozgás parája” miatt kissé félve állt neki a produkciónak. De végül összeszedte magát, sőt az is kiderült, hogy ha netalántán párbajra kerülne a sor, Roland akkor is odatenné magát.

Berta Dani csípőmozgása elkápráztatta Alexát

Dani nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy Rolanddal duettezhet együtt. A fiúk nem feszültek rá a közös produkcióra, és az egyetlen céljuk az volt, hogy jól érezzék magukat a színpadon. Ráadásul Dani olyannyira laza lett a hetek alatt, hogy Alexának is mutatott egy kis trükköt…

ByeAlex:

Radics Gigi szerint Pumped Gabo akár jogdíjat is kérhetne Rolandtól a mozgásáért. ByeAlex szerint egész jól szólt a két srác hangja együtt. Gáspár Laci szerint is jól álltak a fiúk egymásnak, és csípőmozgás tesóknak nevezte őket. Puskás Peti szerint nagyon jól el volt énekelve ez a dal.

Berta Dániel és Gulyás Roland: Say Say Say (Paul McCartney & Michael Jackson)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ban duetteztek is egymással, így két produkcióval is színpadra kellett állniuk az este során!

Berta Dániel és Gulyás Roland tökéletes ellentétei egymásnak

Gulyás Roland és Berta Dániel, azaz az "élettelen homokzsák" és a "túlmozgásos anakonda" tökéletesen kiegészítik egymást. Nézd meg, hogyan készültek a duettre!

ByeAlex Rolandnak:

ByeAlexnek továbbra is Roland a kedvence a mezőnyben, és örült, hogy ezúttal egy új hangkaraktert is megmutatott a fiú, bár Alex szerint a mozgáson még mindig van mit javítania Gigi mentoráltjának. Gáspár Laci szerint az mutatja, hogy mekkora egyéniség Roland, hogy lehet parodizálni. Puskás Peti szerint a mostani ugyanolyan volt, mint a Muse produkció.

Gulyás Roland: Believer (Imagine Dragons)

Az X-Faktor énekesei a negyedik élő show-ra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén ma is búcsút kell vennie a közönségnek egy versenyzőtől. De most jöjjenek is a produkciók!

Gulyás Roland soha nem volt még ilyen laza!

Gulyás Roland táncórákat vett mentorától, majd Berta Dani és Puskás Peti volt a segítségére, hogy eltanulja tőlük a lazaságot. Vajon sikerült neki? Állítása szerint életében most először fél, és ennek csakis a tánc az oka...

A döntősök néha egészen furcsán lazítanak

Az élő show-ra való felkészülés rengeteg feszültséggel jár, ezt pedig mi mással lehetne jobban levezetni, mint egy kis testmozgással?

VÁGATLANUL: Roland sírva fakadt a színfalak mögött

A London Kids kiesése után Roland teljesen kiborult a backstage-ben, ugyanis ő ezzel nem az ellenfeleit, hanem a barátait „veszítette el”.

 

Gulyás Roland számára még

Az énekes ma egy bensőséges dallal készült, Alexa pedig megpróbálta kifaggatni őt, hogy vajon Roland hogyan képzeli el álmai szerelmét.

Elárulták, mit bírnak egymásban Gigi mentoráltjai

Az élő show előtt énekórára kísértük el Radics Gigit és mentoráltjait: Gulyás Rolandot és Bereznay Dánielt. Munka közben elárulták, mit bírnak a legjobban egymásban.

Story Extra 2017-10-27


szerző:
2017.10.27. 15:40
Peti Gulyás Rolandnak: „Kétségtelen a legjobb énekes a mezőnyben”

Laci szerint az az igazi énekes, aki bármilyen látványt túl tud harsogni, Roland ilyen volt. De még mindig jobban kell felépítenie a produkcióját. Gigi szerint ez egy olyan dal, amiben nem kell „szétfrazírozni az egészet”. Petinek egy picit elveszett Roland a dalban. Alex szerint túl feszült a kiállása.

Gulyás Roland: Uprising (Muse)

Az X-Faktor énekesei a második élő showra is teljes erőbedobással készültek, hiszen az este végén kettejüktől ma is búcsút kell vennie a közönségnek. De most jöjjenek is a produkciók!

Gulyás Roland szembenézett az eddigi fájdalmaival

Roland nagyon boldogtalannak érezte magát, hogy mindig a szobájában volt és nem voltak barátai, nem hívták sehova. Sajnálta, hogy nem foglalkozott azzal, hogy nyisson a családja felé.

Gulyás Roland: „Mindennap ezt akarom átélni…”

Roland még mindig rácsodálkozik arra, hogy mibe is csöppent, talán ez is segít neki abban, hogy a jó kedvét és a hidegvérét adásról adásra megőrizze.

ByeAlex Gulyás Rolandnak: „Simán ülhetsz a helyemen majd”

Laci nagyon szereti, ahogy Roland énekel, és direkt nem állt fel, mert többet vár tőle, hiszen tudja, hogy képes rá. Alexnek visszajött a produkciójából, amilyennek ő látja a versenyzőt: egy igazán jóindulatú fiúnak.

Gulyás Roland: Thinking Out Loud (Ed Sheeran)

Az X-Faktor első élő showjában minden versenyző egy olyan dalt adott elő, ami a legjobban kifejezi, amiben a leginkább megtudja mutatni, ki is ő valójában.

Gulyás Roland belezúgott Gigibe?

Még sosem volt barátnője, de gondolta, ha izmos lesz, ez megváltozik. Egyáltalán nem egy macsó pasi, udvarias gyerek. A romantikus lélek az egyik próbán picit összetörten bevallotta: odavan Gigiért… vagy inkább Orsiért, az énektanárnőjéért?

Alexa egy óriási öleléssel biztatta Rolandot az élő show előtt

Gulyás Roland úgy érezte a színpadra lépés előtt, hogy nincs miért izgulnia, hiszen amennyire csak tudott, felkészült. De azért egy támogató ölelés neki is jól esett az X-Stage műsorvezetőjétől.

Gulyás Roland


szerző:
2017.10.14. 19:49
Gulyás Roland

Az énekes a válogatón Muse dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Numb című dallal sikerült megkapnia Radics Gigitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.

X-Faktor: a csaptok és a fiúk útja az első meghallgatástól az élő show-ig!

Megmutatjuk, hogy Gáspár Laci mentoráltjai, vagyis a csapatok, illetve Radics Gigi fiai hogyan jutottak el az élő show-ig!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője

Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. 

Ismerd meg Radics Gigi csapatát!

Gulyás Rolanddal, Mézes Norberttel és Nagy Krisztiánnal találkozhatsz jövő héten az Élő show-ban.

Gulyás Roland igyekezett kiélvezni a Mentorházban töltött idejét

Roland nagyon komolyan vette a felkészülést, ráadásul olyan dallal készült, amiben nem csupán tehetségét csillogtathatja meg, de még fejet is hajthat egy számára fontos énekes munkássága előtt.

 

Pali, Norbi és Roland is megkapta mentoruk ítéletét

Volt, aki könnyek között, és volt, aki halálos nyugalommal fogadta Gigi döntését. A srácok sorsa most eldőlt: sajnos nem folytatódhat mindenki számára az X-Faktor.

 

Gáspár Laci Rolandról: ˝Nála nem énekel jobban senki!˝

A fiúk mentora bizonytalan Roland sorsát illetően, amivel a többiek egyáltalán nem értenek egyet. A produkció után Alex csak ennyit mondott: „Ő nem mehet haza most!”

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Gulyás Roland: Numb (Linkin Park)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentorházhoz érkezett. Íme Gulyás Roland produkciója!

Gulyás Roland az utolsó pillanatban kapta meg az egyik széket

Nem az volt a kérdés, hogy az énekes leüljön-e a továbbjutók közé, hanem az, hogy kinek a helyére, hiszen már az összes szék foglalt volt.

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Gulyás Roland: Demons (Imagine Dragons)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Gulyás Roland produkciója!

Egyértelmű IGENek a Táborban!

Laci szerint így kell ezt csinálni, ahogy Pál-Balázs Kármen, Alena Shirmanova, David Vardanov, Jonathan Neil Thomsen, Ricco&Claudia, Gulyás Roland és Thomas Köber csinálta az X-Faktor színpadán.

 

X-VISSZATÉRÉS: a hörgős lány és a bőrönddobáló fiú

Minden évben vannak olyan tehetségek, akik megpróbálják kijavítani azt, amit tavaly elrontottak. Nincs ez idén sem másképp. Most Tóth Bettina és Gulyás Roland mesél.

A Fókusz riportja itt!

Fókusz 2017-09-26


szerző:
2017.09.26. 17:20
Gulyás Roland: Supremacy (Muse)

Szeptember első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Gulyás Roland produkciója!

Gáspár Laci kiakadt Gulyás Roland produkciójától

Emlékszel még Rolandra? Ő volt az, akinek tavaly át kellett adnia a helyét a táborban Petics Kristófnak. De most visszatért, hogy bebizonyítsa, neki igenis itt a helye az X-Faktorban!

Nézd vissza a produkciót ide kattintva!

 

Gulyás Roland: Stitches (Shawn Mendes)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Gulyás Roland produkciója!

Mivel elfogyott az összes szék, most jön csak a neheze - ezt a fordulópontot harangozta be ByeAlex Puskás Petinek. Dánielfy Gergő és Lingura Tibor foglalta el az utolsó két helyet, viszont Berki Józsefnek, Horcsák Martinnak, Gulyás Rolandnak és Szűcs András Csabának mindenképpen kellett találni egy-egy széket...

Ancsányi Ivett, Gáspár Eszter, Gulyás Roland, Nagy Brigitta: Up (Olly Murs ft. Demi Lovato)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Ancsányi Ivett, Gáspár Eszter, Gulyás Roland és Nagy Brigitta produkciója!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való