KERESÉS search-close

Gulyás Gergely

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gulyás Gergely"

Gulyás Gergely szerint a jelentést nem fogadták el

Kétharmados többséget kapott tegnap az Európai Parlamentben a magyar kormányt bíráló Sargentini-jelentés, ám a miniszterelnökséget vezető miniszter szerint azt nem is fogadták el. Gulyás Gergely szerint nem létezik a határozat, mert nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat.

A kormány legrosszabb ötlete

A kormány legrosszabb ötletének nevezte a minisztériumok és államtitkárságok vidékre költöztetését a Miniszterelnökség új vezetője, Gulyás Gergely.

Gulyás: Orbán Viktor irányít

Közvetlenül Orbán Viktor irányítja majd a napi kormányzati munkát a következő ciklusban. Erről Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető leendő miniszter nyilatkozott a mandiner.hu-nak.

FIDESZ vs. MSZP


szerző:
2017.10.13. 00:15
FIDESZ vs. MSZP

Eddig is igyekeztünk, ez után is igyekszünk érdemi, valódi és kulturált vitákat szervezni, illetve ilyeneknek fórumot adni. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője vitára hívta Gulyás Gergelyt, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség frakcióvezetőjét. A megjelölt témák: nyugdíj, elköteleződés az oroszoknak, Paks II. Gulyás Gergelynek is vannak témái: bevándorlás és a magyar gazdaság helyzete.

Kiszűrnék a „kamupártokat”

Szigorítaná a kampányfinanszírozást a Fidesz - erről Gulyás Gergely kormánypárti képviselő beszélt a Magyar Időknek. A javaslat célja, hogy visszaszorítsák azokat a pártokat, amelyek csak az állami támogatás miatt indulnának a választásokon. A politikus Híradónknak úgy fogalmazott, egy úgynevezett komolysági küszöböt vezetnének be, amit minimum el kellene érnie egy pártnak. Az Együtt és a Transparency International is úgy látja, nem ez az egyetlen hiányosság a választási rendszerben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!