KERESÉS search-close

Gulyás Gergely

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gulyás Gergely"

Gulyás Gergely pontosítana Semjén javaslatán

Pontosítani kell Gulyás Gergely miniszter szerint azt a javaslatot, amely az állami ünnepségek helyszínén megtiltaná a tüntetéseket. Ezt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be a múlt héten. A Miniszterelnökség vezetője most azt mondta: az Országgyűlés még megvitatja, hogy túlzottan korlátozza-e a gyülekezési jogot.

„Lázár ötlete komolytalan”

Komolytalan ötletnek tartja Lázár János javaslatát a dohányzás visszaszorítására a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely azt mondta, nem támogatja, hogy a 2020 után születettek 18 éves koruk után se vásárolhassanak cigarettát.

Kiterjesztik a CSOK-ot

15 millió forintra bővítik a háromgyerekeseknek járó CSOK-hitelt, és 10 millióig a kétgyerekesekre is kiterjesztik a kedvezményes kölcsönt - ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be. Gulyás Gergely elismerte, hogy drágultak az ingatlanok a CSOK hatására, azt mondta, azért csak 5 millióval növelik a felvehető hitelösszeget, nehogy az árak tovább emelkedjenek. A változtatást a lakástakarékok támogatásának megszüntetéséből fedezik. 

Gulyás Gergely: “Belefér a polgári jó ízlésbe!”

Nem jogszerűtlen és belefér a polgári jó ízlésbe, hogy a miniszterelnök milliárdos nagyvállalkozó pénzén repült a MOL Vidi meccsére Bulgáriába a nyáron - erről beszélt híradónk kérdésére Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt mondta: semmilyen szabálytalanságot nem követett el Orbán Viktor, amikor elfogadta a milliárdos állami megrendeléseket elnyerő Garancsi István meghívását. 

Gulyás Gergely szerint Orbán Viktor elfogadhat repülőutat a Videoton meccseire

Az Átlátszó néhány napja bemutatott egy fotót, amin Orbán Viktor egy magánrepülőgépről száll le a Videoton egyik külföldi mérkőzése után. A miniszterelnök sajtósa korábban azt mondta, hogy Orbán Viktor a Videoton tulajdonosának, tehát Garancsi Istvánnak a vendége volt az úton.

GULYÁS GERGELY: Orbán Viktor magánrepülős útjáról

A csütörtöki Kormányinfón az RTL megkérdezte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy nem tartják-e összeférhetetlennek, hogy a miniszterelnök ilyen nagy ajándékokat fogad el egy olyan vállalkozótól, akinek a cége milliárdokat nyert el állami közbeszerzéseken. Gulyás szerint nem jogszerűtlen az, hogy a miniszterelnök részt vett az úton, azt hangsúlyozta, hogy ezt a „juttatást” nem képviselői minőségében kapta.

Gulyás Gergely szerint a jelentést nem fogadták el

Kétharmados többséget kapott tegnap az Európai Parlamentben a magyar kormányt bíráló Sargentini-jelentés, ám a miniszterelnökséget vezető miniszter szerint azt nem is fogadták el. Gulyás Gergely szerint nem létezik a határozat, mert nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat.

A kormány legrosszabb ötlete

A kormány legrosszabb ötletének nevezte a minisztériumok és államtitkárságok vidékre költöztetését a Miniszterelnökség új vezetője, Gulyás Gergely.

Gulyás: Orbán Viktor irányít

Közvetlenül Orbán Viktor irányítja majd a napi kormányzati munkát a következő ciklusban. Erről Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető leendő miniszter nyilatkozott a mandiner.hu-nak.

FIDESZ vs. MSZP


szerző:
2017.10.13. 00:15
FIDESZ vs. MSZP

Eddig is igyekeztünk, ez után is igyekszünk érdemi, valódi és kulturált vitákat szervezni, illetve ilyeneknek fórumot adni. Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője vitára hívta Gulyás Gergelyt, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség frakcióvezetőjét. A megjelölt témák: nyugdíj, elköteleződés az oroszoknak, Paks II. Gulyás Gergelynek is vannak témái: bevándorlás és a magyar gazdaság helyzete.

Kiszűrnék a „kamupártokat”

Szigorítaná a kampányfinanszírozást a Fidesz - erről Gulyás Gergely kormánypárti képviselő beszélt a Magyar Időknek. A javaslat célja, hogy visszaszorítsák azokat a pártokat, amelyek csak az állami támogatás miatt indulnának a választásokon. A politikus Híradónknak úgy fogalmazott, egy úgynevezett komolysági küszöböt vezetnének be, amit minimum el kellene érnie egy pártnak. Az Együtt és a Transparency International is úgy látja, nem ez az egyetlen hiányosság a választási rendszerben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!