KERESÉS search-close

Gubik Petra

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gubik Petra"

Egykori X-Faktoros a Drága örökösökben!

Lajos lovas esésének csodájára járt az internet, így nem csoda, hogy Pestre is eljutott a híre: három hölgy érkezett Ökörapátira, hogy élőben is találkozzon a jóképű lovászlegénnyel! Ugye ismerős az egyikük? A teljes epizódot itt találjátok!

A mozgást elkezdeni sosem késő!


szerző:
2018.05.15. 08:30
A mozgást elkezdeni sosem késő!

Dr. Zolnay Péter, reumatológus főorvos elárulta, hogy a magyarok mozgáskultúrája nagyon elkeserítő, pedig soha sem késő elkezdeni az aktív életmódot. Az időskori mozgás pozitív hatásainál pedig kevés jótékonyabb van. 

Gubik Petra őszintén mesélt mélypontjáról

Gallusz Niki a mentálhigiénia fontosságáról mesélt a Reggeliben. A témával kapcsolatban Gubik Petra is felidézte saját élményeit és tapasztalatait. 

Gubik Petrát is foglalkoztatja már az anyaság gondolata?

A színésznő 2011-ben tűnt fel először az X-Faktorban, ma pedig többek közt azt is elárulta Annának és Mariannak, hogy mit jelentett számára a tehetségkutató. De emellett természetesen karrierjéről, magánéletéről, és gasztronómiai tudásáról is mesélt a Kifőzdében.

#szevaszteso: Íme 4 fura dolog Új-Zélandról!

Visszatérő vloggereink, Gyuri és Kata egy ideje Új-Zélandon vannak, és egyre több furcsasággal találják szembe magukat.

Lengyel Zsófi látássérült sportolónő új akcióba kezdett!

Lengyel Zsófia, a 25 éves parasportoló majdnem kijutott a riói olimpiára, de a sport mellett újabban a "Smink mindenkié" programmal foglalkozik.

Az óvodai beszoktatás nemcsak a gyereknek, a szülőnek is nagy próbatétel

Mikor gyermekünk bölcsibe vagy oviba megy, rengeteg kérdés merül fel bennünk. Hogyan kell felkészíteni egy gyermeket erre az időszakra? Hogyan kell elbúcsúzni tőle? Íme néhány jó tanács Farkas Edittől, aki óvoda- és gyógypedagógusként tudja, hogy kell áthidalni a felmerülő problémákat. 

Bátraké a szerencse? A változás jó? Pszichológus válaszol!

Geist Klára pszichológussal arról beszélgettünk, miért félünk a változástól, és honnan van az a berögződés, hogy az ismeretlen rossz.

KIFŐZDE: Wolf Katinak ízlett Benji banános zabsütije!

A heti gasztrofelelősünk Gökler Krisztina, a Zabkásakirálynő. Mielőtt a 2014-es X-Faktorban megismert Benji nekilátott a tízórai elkészítésének, elmesélte, mi történt vele az utóbbi időben, és még azt is megmutatta, hogy kell szabályos fekvőtámaszt csinálni.

Ganxsta Zolee-val hirdetik Apajt


szerző:
2017.08.15. 09:16
Ganxsta Zolee-val hirdetik Apajt

Egy hónapja került fel a netre egy videó, amiben egy apró pest-megyei község mutatkozik be. Apaj egy igazi kis ékszerdoboz, amiről a polgármester unszolására klip is készült.

#szevasztesó: A csaló autókereskedő nyomában

Folytatódik az új-zélandi krimi: Kata és Gyuri igencsak veszélyes feladatra vállalkozott, amikor üldözőbe vették a csalót.

Aranyérem a Masters VB-n


szerző:
2017.08.15. 08:32
Aranyérem a Masters VB-n

A Masters Vb augusztus 7-től 20-ig zajlik Budapesten, ahol vasárnap a férfi vízilabda csapat, a Millenium aranyérmet szerzett. Tibi és Petra vendége volt Risztov Éva, a Fina Masters VB nagykövete és Fodor Rajmund, kétszeres olimpiai- és egyszeres Fina Masters világbajnok.

Aradi Balázs elárulta, hogyan utazhatunk fillérekből

Melyek a népszerű úticélok manapság? Mit kell figyelembe venni, ha olcsón szeretnénk nyaralni? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszolt Balázs, majd Eszti és Alexa is elmesélte saját tapasztalatait a témával kapcsolatban.

Életet mentett Nagy Alexa!


szerző:
2017.08.15. 08:01
Életet mentett Nagy Alexa!

Egy rendkívül kedves történetet mesélt el a Barátok közt színésznője Tibinek és Petrának a Reggeliben.

A nagy virsliteszt


szerző:
2017.08.15. 07:56
A nagy virsliteszt

Augusztus elsején lépett életbe a Magyar Élelmiszerkönyv új szabályozása. Ez többek között kimondja, hogy a felvágottaknak legalább 50%-os, míg a párizsinak, parizereknek és virsliknek legalább 51%-os hústartalommal kell rendelkezniük. Fehér Tibor és Gubik Petra most próbára tette az ízlelőbimbóit és megpróbálták kitalálni, hogy a tálakon lévő virslik közül melyik mennyi hústartalommal rendelkezik.

Iszak Eszti és Nagy Alexa élvezi az együttélés minden pillanatát

A Barátok közt színésznője decemberben fogadta be otthonába Esztit. Alexa elárulta, hogy mióta együtt élnek, mindig tele van a hűtő, sőt teljesen át is adta barátnőjének. Eszter pedig az utazásaikat emelte ki kapcsolatuk egyik fő pozitívumának, ugyanis abszolút egy hullámhosszon van "főbérlőjével".

Dúdoló


szerző:
2017.03.17. 22:40
Dúdoló

A játékosok állati hangulatba kerültek Balázs nappalijában. Az énekes feladatban csak dúdolhatták a fealdványokat, illetve esetenként különböző hangokat utánozva küzdhettek meg pontjaikért. 

Hirtelen halál

Nádai Anikó is terítékre került a második játékban, ugyanis a róla szóló gyakori kérdéseknek külön figyelmet szenteltek. Nézzük, mennyira van képben a róla szóló pletykálkodásokkal!

Kihallgatás

Újabb játékkal derülnek ki pikáns titkok a sztárok múltjából! Vadon Jani intim katonai élménye, Sváby András illemhelyiségben történt incidense, Nádai Anikó csókcsatája és Sebestyén Balázs gyerekkori emléke is előkerült a vallatólámpa körül.

Némafilm

A sztárok teljes átéléssel és erőbedobással igyekeztek elmutogatni csapatkapitányuknak a feladványokat. Vadon Jani kiváló alakítást nyújtott, mint - az Oroszlánkirályból ismert - Zordon, vagy a roxforti kviddics játékos. Na de lássuk, milyenek voltak a többiek!

Utolsó láncszem

Kiss Ramóna, Nádai anikó és Sváby András küzdött meg csapatkapitányuk, Gábor nyereményéért, aki azt is elárulta Balázsnak, mire költi majd a sztárok álltal összegyűjtött össszeget. Lássuk, azokat az "SZ" betűvel kezdődő szavakat...

Sváby András incidense az illemhelyiségben...

A műsorvezetőt sem kerülhette el a kihallgató lámpa fénye. Sebestyén Balázs kendőzetlenül olvasta fel a sorokat, amik pontosan leírták András egyik legkellemetlenebb történetét, míg Gubik Petra  hitetlenkedve hallgatta a különös esetett

Döbbenet! Ez történt Sebestyén Balázzsal gyerekkorában

Ha már a sztárokról kompromitáló sztorikat közölt a műsorvezető, bevállalta, hogy ő is elmesél egy történetet a múltjából. Kiss Ramóna és Gubik Petra alig akarták elhinni, hogy ez tényleg megtörtént a kis Balázzsal...

Gubik Petra kieresztette a hangját

Ezúttal Petra ragadta magához a mikrofont, hogy a házigazdának és a vendégeknek is megmutassa hangját.

Akik beleviszik Sváby Andrást az éjszakába...

Tíz év után újra a képernyőn az ország házibulijában Sváby András. És akik beleviszik az éjszakába: Kiss Ramóna, Vadon Jani, Nádai Anikó, Gubik Petra és Dombóvári István. Eszement játék, kegyetlen adok-kapok, és minden, ami arcpirító.

Arcpirító esti show Balázs nappalijában

Jön az ország házibulija! A nappaliban Nádai Anikó, Sváby András, Gubik Petra. És akik még gondoskodnak a hangulatról: Kiss Ramóna, Vadon Jani és Dombóvári István.

Csobot Adél és Beleznay Endre táboros élményei

Sztárjaink meséltek gyermekkori nyári élményeikről. Kocsis Dénes egy múlt heti színházi próbán eszméletét vesztette, Gubik Petrával számoltak be a történtekről. De Szabó Krisztián autóversenyző is vendégünk volt, aki különleges meglepetéssel lepte meg párját. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Kocsis Dénes elájult a színházi próbán

A Fame című musical egyik próbáján az Operettszínház színésze, Kocsis Dénes eszméletét vesztette. Szerencsére partnernője, Gubik Petra egyből a színész segítségére sietett. Hogy mi történt pontosan, azt ők maguk mondták el.

Reflektor 15-04-03


szerző:
2015.04.04. 01:35
Reflektor 15-04-03

Reflektor: Dennis újraéleszti rapperkarrierjét. Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát.

Janza Kata szárnyai alá vette Gubik Petrát

A két színésznő több darabban is együtt játszik, de mint mondják, ők nemcsak kollégák, hanem barátok is, sőt, Kata szinte lányaként tekint Petrára.

Gubik Petra számára fontos a magány

Minden embernek szüksége van egy kis egyedüllétre, hogy félrevonuljon és elgondolkozzon merre is tart az élete. Ezt Petra sem gondolja másképp, annak ellenére sem, hogy boldog párkapcsolatban él. Szerencsére párja megérti, de mi van azokkal, akik nem? Műsorunkban arról beszélgettünk, hogyan tálaljuk párunknak, hogy egy kis magányra van szükségünk.

Falkában vagy szólóban lehetünk igazán sikeresek?

Gubik Petra először szólóban kezdte karrierjét, majd egy évvel később csapatban jutott be az X-Faktor élő show-jába és most ismét csak magára számíthat a színpadon. Bebe zenekarral kezdte, de most ő is szólózás mellett döntött. De hogyan könnyebb érvényesülni és sikereket elérni? Erre kerestük a választ.

Gubik Petra és Nagy Sanyi együtt állnak színpadra

A fiatal szerelmespár már korábban is állt együtt színpadon, ám mióta kapcsolatukat felvállalták, azóta most szerepelnek majd együtt először. A körítés sem mindennapi, az apropóról ők maguk meséltek adásunkban.

Nagy Sanyi szerelmes!


szerző:
2013.11.26. 01:20
Nagy Sanyi szerelmes!

A színész és barátnője, Gubik Petra kapcsolata még nagyon friss, de Sanyi máris úgy érzi, hogy megtalálta élete szerelmét. A Madách színház színésze egy különleges eseményen mesélt a kapcsolatáról, amelyen több színésztársával együtt vett részt.

Gubik Petra a Sugarloaf új énekesnője

A Sugarloaf az X-Faktorban debütált Gubik Petrával kiegészülve, a csapat új énekesnőjével. A 8:08 – Minden reggel adásában kifaggattuk őket, hogy milyen volt az első fellépésük.

Fókusz 13-10-22


szerző:
2013.10.22. 19:45
Fókusz 13-10-22

Fókusz: Nagy a tét - Fura fazonok a ValóVilág-válogatón. Az egykori döntősök most a leendő Villalakókat faggatták. Hogy csinálja? - Nemrég egy autót, most egy buszt tüntetett el. Jonathan az x-faktorosokat is csőbe húzta. Sztárszerelem - Először áll kamera elé Nagy Sándor és az X-Faktor korábbi döntőse, Gubik Petra. A vallomás a Fókuszban!

Nincs több titkolózás, szeretik egymást!

Szerelem szövődött a Madách Színház színésze, Nagy Sándor és a 2012-es X-Faktor szériájából megismert Gubik Petra között. A fiatalok bár régóta ismerik egymást, de csak nyár eleje óta randevúznak, kapcsolatukról elsőként a Fókuszban beszélnek.

Kvaka Andrea és Gubik Petra Dér Heni helyére pályázik

A 2012-es X-Faktor két felfedezettje is megjelent azon a válogatáson, amelyet az énekes nélkül maradt Sugarloaf zenekar tagjai tartottak a napokban. A castingra mi is elmentünk, és a két énekesnőn kívül még egy régi ismerőssel találkoztunk

Reflektor 13-09-25


szerző:
2013.09.25. 23:35
Reflektor 13-09-25

Reflektor: Sebestyén Balázs és Vadon Jani kiteregeti a lapjait. Október 13-án indul Balázs és Jani új műsora, a Wundersőn és Zuperszexi. Kvaka Andrea és Gubik Petra Dér Heni helyére pályázik. A 2012-es X-Faktor két felfedezettje is megjelent azon a válogatáson, amelyet az énekes nélkül maradt Sugarloaf zenekar tagjai tartottak a napokban.

2


szerző:
2013.07.23. 00:55

Reflektor 13-07-22


szerző:
2013.07.23. 00:55
Reflektor 13-07-22

Reflektor: Gubik Petra álmai sorra teljesülnek. Deutsch Anita a sport megszállottja lett. Anastacia másodszor is legyőzte a rákot.

Fókusz 12-09-24


szerző:
2012.09.24. 20:50
Fókusz 12-09-24

Fókusz: Végetért a válogató, irány a tábor. Jöjjenek a szombat esti X -Faktor legújabb hősei! Puzsér bekérdez -És Oliver Stone válaszol. A kritikus a világ egyik leghíresebb rendezőjét sem kímélte. Kik azok a minglik? - Szeretik egymást, de nem költöznek össze? A legújabb divat, amiről mindenkinek megvan a véleménye.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való