KERESÉS search-close

Guba Yvett

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Guba Yvett"

Fördős Zé paradicsomos nudli receptje

Fördős Zé stábunknak elárulta papája kedvenc paradicsomos nudli receptjét. Sőt, Yvettnek, A Konyhafőnök kiesett versenyzőjének még meg is tanította. Ha kíváncsi vagy, hogy kell csinálni, kattints, itt a recept! A Fókusz riportját itt láthatod! Ha meg akarod nézni, hogy csinálta együtt végig a főzést Zé és Yvett, kattints ide!

Szaván fogtuk Zét, főző-vendéget vittünk hozzá

A Konyhafőnök kiesett versenyzőjét, Guba Yvettet fogadta a Street Kichen stúdiójában Fördős Zé, hogy teljesíthesse különleges születésnapi ígéretét. Együtt főzték meg édesapja kedvenc kajáját, a paradicsomos nudlit. Itt a recept leírása is!

Yvett könnyek között vette át Zé megható búcsúajándékát

Yvettnek véget ért ugyan a verseny, de Zé nem hagyta, hogy ajándék nélkül távozzon. Egy meghívás és egy cuki dedikált kép várt a Street Kitchen rajongó lányra.

Így sose darabolj libát! Sárközi Ákos nem tudta feldolgozni a látványt

Yvett nem tudott jól nekikezdeni a liba boncolásának, ezért inkább egy sajátos technikával vágta fel az állatot. Amikor mentora ezt meglátta, elakadt a szava.

Hihetetlen! Guba Yvett leiratkozott a Street Kitchenről!

Zét sokkolta, amikor kiderült: Yvett szankcionálta a receptjeit, és nem követi többé a Street Kitchent. Persze, a zsűritag nem hagyta szó nélkül a pálfordulást.

A séfek mindenkit pörgettek - ilyen volt a rapid tálalás

Mielőtt bárki elkészült volna az ételével, a séfek még futottak egy gyors kört a pultoknál, hogy kiadhassák az utolsó utasításaikat is.

Tanulj a séfektől: így csinálj házitésztát és tintahalat

Miután kiderült, hogy liszttel és tintahallal kell dolgozniuk a versenyzőknek, a séfek gyorsan elmondták nekik a legfontosabb tudnivalókat.

Sárközi Ákos csapata máris egy nagy családdá változott

Az első elődöntő héten hat kék kötényes versenyző áll majd a pultok mögé. Yvett, Bea, Tomi, Patrik, Robi és Ricsi meséltek egy kicsit a kék csapatról és természetesen mentorukról is.

Guba Yvett


szerző:
2019.05.03. 21:30
Guba Yvett

Guba Yvett óriási Fördős Zé rajongóként érkezett a versenybe, később azonban az is kiderült, hogy Sárközi Ákosért is rajong. Háromszor főzött a zsűrinek, hogy kötényt kaphasson.

Rácz Jenő: „Ha engem meg szeretnél nyerni, akkor főzzél valódit”

Yvett a második ételében már nem Zét, hanem Sárközi Ákos egyik ételét idézte meg. Ehhez viszont volt pár szava Rácz Jenőnek is.

Guba Yvett Sárközi Ákosra cserélte Fördős Zét?

A második feladatban Zé rájött, hogy Yvett nemcsak érte rajong annyira, hanem Sárközi Ákosért is. Vajon ez imponál majd a séfnek?

Zé: „Ha bármi jót mondok rád… az egész ország fel lesz háborodva”

Az első kóstoláson Yvett aggódva várta, hogy mit is mond majd az ételéről a zsűri és legfőképpen Fördős Zé.

Az egyik versenyző visszaszólt a séfeknek?

A két séf lement a pultokhoz, hogy megnézzék, hogyan haladnak a versenyzők az ételeikkel. Az azonban még őket is meglepte, amikor a tanácsukkal azonnal szembement az egyik versenyző.

Zé legnagyobb rajongója huncut felajánlást tett neki

Miközben Zé körbenézett a konyhában, megérkezett az egyik legnagyobb rajongója is: Yvett. A lány rögtön Zé nyakába borult és egy különleges felajánlással is készült a zsűritagnak...

Guba Yvett ezt sosem gondolta volna Fördős Zéről!

A legnagyobb Fördős Zé rajongó most szemtől szembe elmondta véleményét kedvencéről, ráadásul egy titkos tervet is kieszeltek már közösen. Bár Zé elárulta: igazán jól esik neki a lány rajongása, a döntésük zsűritársaival teljesen objektív lesz. 

 Ők azok, akik hétfőtől megpróbálják elkápráztatni A Konyhafőnök séfjeit!

Hétfőn újra indul a harc Magyarország legnépszerűbb gasztroreality-jében. A tavalyi évad után ezúttal is a két Michelin-csillagos séf csap össze. Rácz Jenő győzelme után Sárközi Ákos hatalmas visszavágót tervez. A műsorvezető természetesen ezúttal is Fördős Zé lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való