KERESÉS search-close

Gubás Gabi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gubás Gabi"

Így utazik gyerekkel Gubás Gabi és Fejős Éva

Fejős Éva igyekszik szórakoztatni kislányát, több dologgal is készül, mert egy-egy könyv vagy játék rövid ideig köti csak le. Gubás Gabi gyerekei már nagyobbak, de 3 éves korukban ők is elkezdték járni a világot.

Fejős Éva nem hagyja, hogy ellepjék a trollok a közösségi oldalait

Az írónő mesélt kétéves kislányáról is, de nem posztol túl sokat róla, mert szerinte az oldalainak az írói munkásságáról kell szólnia, nem a magánéletéről.

Gubás Gabi elárulta, mitől néz ki ilyen jól 45 évesen

A színésznő imádja a munkáját, rendszeresen próbál ki új dolgokat, de nem csak ez a titka annak, hogy ilyen jó formában van. Étkezéssel kapcsolatban sok hasznos tippet adott a nézőknek.

Gubás Gabi:

A színésznő jelenleg egy Polcz Alaine életéről szóló monodrámában szerepel, és szerinte a pozitív életszemlélet nagyon fontos, hiszen egy kudarc is lehet lépcsőfok...

Gubás Gabi szülési fázisban van!

Gubás Gabi napja reggeltől estig be van táblázva munkával, szabadidejében pedig anyuka és feleség. Most nem csak terveiről, hanem vételen energiáinak forrásáról is kérdeztük!

Válótársak a Cool-on!


szerző:
2018.07.17. 07:05
Válótársak a Cool-on!

Július 17-től keddtől péntekig a Cool-on!

Sztárok vallottak édesanyjukról

Az RTL Reggeli szerdai adásában Gubás Gabi, Ábel Anita és Trokán Anna elárulták, mit köszönhetnek anyukájuknak. Kánya Kata és Wossala Rozina családi vitájának is fültanúi lehettünk.

Hogyan egyeztethető össze az anyaság a karrierrel? Ábel Anita és Gubás Gabi válaszol!

Sikeres nők, boldog édesanyák. De vajon mennyire változtatta meg az életüket az anyaság? Ábel Anita és Gubás Gabi mesélt a Reggeliben az anyaság örömeiről!

Zsófi döntése


szerző:
2018.02.08. 23:25
Zsófi döntése

Zsófi elmondta Bálintnak, hogyan döntött a családdal kapcsolatban.

Nézd vissza a sorozatfinálé legjobb pillanatait!

Véget ért a Válótársak, méghozzá nem is akárhogy!

Véget ért a Válótársak!


szerző:
2018.02.08. 09:45
Véget ért a Válótársak!

Egyik kedvenc sorozatunk utolsó részéhez érkezett.

Mely illemszabály merült feledésbe?

Ne feledjék! Holnapig még leadhatják voksukat a legszexibb magyar nők szavazáson, a Story Extra Facebook és weboldalán. A legszexibb magyar nők mondják el véleményüket a helyes viselkedéssel kapcsolatban.

Ki lesz a legszebb sztárhölgy a vidéken?

Azt nem tudhatjuk, hogy a szavazók mit szeretnek a leginkább a Story Extra versenyének jelöltjeiben, azt azonban igen, hogy ők maguk miként vélekednek a kérdésről. Vajon mit szeretnek a legjobban saját magukban?

Zsófi kezét megkérték - Bálint bepipul!

Bálint megtudta, hogy testvére megkérte Zsófi kezét, ezért rögtön elrohant az asszonyhoz, hogy kérdőre vonja... Válótársak - az utolsó rész csütörtökön 22:10-től az RTL Klubon!

Mit szeretsz magadon?


szerző:
2018.02.06. 16:15
Mit szeretsz magadon?

Vajon a Story Extra legszexibb nő versenyének indulói, mit szeretnek a legjobban saját magukon? A nézők még február 9-ig adhatják le voksukat a jelöltekre ITT! Szavazásra fel!
 

Ki lesz Dombi párja?


szerző:
2018.02.02. 11:04
Ki lesz Dombi párja?

A humorista nemrég bezsebelte az ország legszexibb férfija díját, de vajon kire szavaz a hölgyek körében?

Bálint teljesen kiakad Zsófira

Zsófi egy szívességet kért Bálinttól, hogy vigyázzon a gyerekekre, amíg ő... máshol lesz. Bálint vajon joggal akadt ki? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Vajon ki utazott Párizsba?!


szerző:
2018.02.01. 22:50
Vajon ki utazott Párizsba?!

Pontosabban kik: ketten is romantikus útra indultak a szerelem városába. Kikre tippelnél? Válótársak kedden és csütörtökön az RTL Klubon!

Válótársak: Zavarba ejtő pillanatok!

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogatott két évvel ezelőtt az évad a végére: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.

Bálintot a gyermekei szerelik le

Bálint úgy gondolja, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba a csemetékkel is, ezért családi kupaktanácsot hív össze, hogy közölje velük: édesanyjuk összejött a bácsikájukkal, Péterrel. A gyerekek reakciója viszont eléggé meglepi...

Rami: ˝Tibi, van barátnőd?˝


szerző:
2018.01.11. 07:59
Rami: ˝Tibi, van barátnőd?˝

A legutóbbi KSH adatok szerint a harmincas és negyvenes korcsoport 22%-a nem rendelkezik tartós párkapcsolattal, nincs sem házas- vagy élettársa, sem különélő partnere. A párkapcsolatban élők közül pedig az életkor előrehaladtával a különélést egyre többen tekintik egy alternatív, a függetlenség megőrzésére alkalmas párkapcsolati formának. A témával kapcsolatban Bús Tímea, párkapcsolati szakértő volt a Reggeli vendége. 

Kiss Ramóna ezzel a módszerrel küzdötte le az alvászavart

Nagyon sokunk életében jelen volt/van a vizsgaidőszak és a túlterheltség. Az alvászavar egyre több egyetemista életében jelentkezik problémaként, ami befolyásolja a teljesítő- és koncentrációs képességünket, pedig ezek elengedhetetlenek a tanulás során. A témával kapcsolatban Horváth Ágnes, alvástréner volt Rami és Tibi vendége.

Kifőzde: Gubás Gabi készíti ma a reggelit Raminak és Tibinek

Zámbó Krisztián, heti gasztromegmondó átadta üzenetét a Kifőzde mai vendégének, aki az alapanyagok átbogarászása után elárult egy aranyos karácsonyi történetet is...

Válótársak kulisszatitkok Gubás Gabitól

Ma este újra Válótársak! A vadonatúj évad második részét láthatják majd a nézők, de most a forgatás részleteibe is betekintést nyerhettünk Gubás Gabinak köszönhetően.

Bálint Zsófit okolja a kialakult helyzet miatt?

Bálint és Zsófi együtt vacsoráztak, azonban a harmónia csak addig tartott, amíg a gyerekek is velük voltak. Később kettesben maradtak, szóba került Peti, Zsófi pedig felvilágosította Bálintot, hogy sokkal többet tud róla és a mocskos félrelépéseiről, mint gondolná.

Színre lép Bálint öccse, Sáfár Péter!

Amikor Bálint és a gyerekek hazaértek az iskolából, Zsófi és Bálint öccse, Pepe várta őket otthon. Bálint furcsállta, hogy megjelent az öccse, Zsófi pedig elmondta neki, hogy az utóbbi időben gyakran meglátogatja őket...

Kínos ebéden voltál már?


szerző:
2018.01.05. 14:37
Kínos ebéden voltál már?

Bálint megpróbálta bekóstolni Zsófi új udvarlóját, de nem pont úgy sikerült, ahogy azt tervezte...

Elindult a Válótársak 3. évada!

Csütörtök este volt látható a Válótársak új évadának első része!

Leonóra és Bálint légyottját Zsófi zavarta meg

Érdemes nem az asszony nevére foglalni szállást, ha nem az asszonnyal megyünk...

Bencét nagyon megviseli Bálint és Zsófi válása

Bálint és Zsófi az iskolában szembesült a ténnyel, hogy bár Bencével látszólag minden rendben, nagyon megviseli őt a válásuk. A tanárnő megmutatott néhány Bence által készített rajzot, és megnyugtatta Zsófiékat, hogy egyelőre nem kell aggódniuk, de jobban oda kell figyelni rá. 

Zsófi új udvarlója


szerző:
2018.01.02. 15:34
Zsófi új udvarlója

Bálint most tudta meg, hogy Zsófinak az iskolai zenetanár is csapja a szelet - mosolya olyannira nem őszinte, hogy nincs is!

Péter Bálintnak: „Soha többé nem bánthatod meg Zsófit”

Bálint durva anyagi problémával küzd, ami egyre inkább rányomja bélyegét hétköznapjaira, így kénytelen kölcsönkérni öccsétől, Pétertől. Végül Péter úgy dönt, hogy ad neki 10 milliót, egyetlen feltétellel: ha soha többé nem bántja meg Zsófit.

Péter: „Van egy csodás feleséged, aki mindennek ellenére téged szeret

A fiús hétvégén a két testvér között tapintható volt a feszültség. Bálint aztán egy végighorkolt éjszaka után kérdőre vonta öccsét, hogy miért alázta meg őt Zsófi előtt. Péter megpróbálta tisztázni a helyzetet, de Bálint nekiesett, és dulakodni kezdtek. 

Bazsi figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral küzd?

Bálint fiával, Bazsival az utóbbi időben sok gond van az iskolában, ugyanis az osztályfőnöke szerint a fiú egyre súlyosabb figyelemzavarral küzdködik, és gyógyszeres kezelésre van szüksége. Bazsi tanára a fiú rossz viselkedése miatt azzal fenyegette meg a fiút, hogyha ezt így folytatja, nem mehet el a kirándulásra sem. Bálint a kezébe vette az ügyet, beszélt az osztályfőnökkel, Zsófinak pedig világosan elmondta, hogy ő nem fogja hagyni,  hogy Bazsit "bedrogoztassák".

Zsófi belefárad Bálint hazugságaiba

Bálint újabb találkozót kér Zsófitól, a jegygyűrűjét viszont egy másik nőnél hagyta, akit szintén odahívott... Nem volt okos megoldás!

Január 4-én visszatérnek a Válótársak!

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának vadonatúj, harmadik évadában elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép!

Fehér Tibi gyakran beszél elhunyt nagyapjához

Ha karácsony tájékán valaki a háláról beszél, lehet sokan elsőre elcsépeltnek gondolják - pedig jó néha számot vetni az embernek, miért is lehet hálás az életében. A hála nem csak erősíti az önbecsülésünket, hanem jobban is érezzük magunkat tőle - és mikor legyünk igazán boldogok, ha nem karácsonykor? A témával kapcsolatban Gubás Gabi, színésznő volt a Reggeli vendége - a beszélgetés közben Tibi is elmesélt egy megható történetet.

Válótársak: Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Két évvel ezelőtt volt, hogy az egyik csütörtök este elindult az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk akkor végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

Mi van Szabó Győző és Gubás Gabi között?

A két népszerű színész nem csak a képernyőkön hódít, hiszen színházi előadásaik mellett most valami egészen rendkívülit fundáltak ki!

Gubás Gabi és Szabó Győző szokatlan szerepben tűnnek fel

Bár a Válótársak és a Mi kis falunk új évadára picit még várnunk kell, a sorozatok főszereplői addig sem tétlenkednek. Gubás Gabi és Szabó Győző szokatlan szerepben tűnnek fel, mégpedig együtt!

Gubás Gabi is megmérkőzik a Konyhafőnök VIP-ben?

Gubás Gabi és gyerekei imádnak otthon sütögetni, és most elérkezett a pillanat, hogy a színésznő a Kifőzdében is megcsillogtassa főzőtudományát. Gabi színházi munkáiról mesélt Annáéknak, akiknek annyira ízlett az étel, hogy még a Konyhafőnök VIP-be is beneveznék a színésznőt.

Szabó Magda ma lenne 100 éves!


szerző:
2017.10.05. 12:32
Szabó Magda ma lenne 100 éves!

Az írónő ma ünnepelné kerek 100. születésnapját, így megemlékezésünk gyanánt összegyűjtöttük három regénye feledhetetlen filmadaptációját!

Portré - Gubás Gabi


szerző:
2017.09.30. 00:00
Három dolog, amit biztos nem tudtál a Válótársak színészeiről!

Május óta forog a harmadik évad, melyről egyre több titok lát napvilágot. Most azonban a színészeket vettük górcső alá és róluk árultunk el néhány meglepő tényt!

Gubás Gabinak fontos, hogy zenéljen

Következzen most egy elképesztően gyönyörű és nagyon tehetséges magyar színésznő, aki a filmvászon és a színház mellett a mikrofonnal is kacérkodik.

Exkluzív! Újabb színésszel bővül a Válótársak csapata?

A sorozat egyik színésznője, Balsai Móni megosztott egy fotót közösségi oldalán, ahol már látható az új szereplő, nem is akárhogyan! Te vajon kitalálod ki van a képen?

Válótársak 3. évad: „Minden családnak van egy titka”

Forog egyik kedvenc sorozatunk harmadik évada, a főszereplő színészek pedig egyre több információt osztanak meg közösségi oldalaikon!

Gubás Gabit elkísértük egy fotózásra

Gubás Gabi szépsége mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni. A 43 éves színésznőt fotózásra kísértük el, és Gabi láttán még nekünk is tátva maradt a szánk. A kétgyermekes anyuka, nem csak simán letagadhatna 10 évet, de ráadásul pont annyira szerény és kedves, mint amilyennek gondolnánk. Közben a Válótársak forgatásáról is elárult egy-két kulisszatitkot.

Story Extra 2017-06-20


szerző:
2017.06.20. 17:25
A Válótársak 3. évadának stáblistáját hétpecsétes titokként őrzik!

Két évvel ezelőtt kezdődött el a Válótársak első évadának forgatása. A sorozat egyik főszereplője, Gubás Gabi és a Válótársak rendezője, Kovács Dániel Richárd a Reggeliben meséltek a folytatásról, ugyanis május közepe óta forog a népszerű sorozat harmadik évada!

Rengeteg új színésszel forog a Válótársak harmadik évada!

Gubás Gabi színművésznőt és Kovács Dániel Richárd rendezőt kérdeztük a Válótársak új évadáról. Mint kiderült, egy krimi szálat is belefűznek a történetbe, és rengeteg neves színész is feltűnik majd egy-egy epizód erejéig a népszerű sorozatban.

Ilyen az igazi Gubás Gabi!


szerző:
2017.04.23. 05:00
Ilyen az igazi Gubás Gabi!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja több napot töltött el a gyönyörű színésznővel. A riportból kiderült, hogy Gabi nemcsak színésznő, hanem énekes, anya, és igazi nő, emellett őszinte, kedves és nagyon erős nő.

Zsófi Bálintnak:

Zsófi sokkolta Bálintot azzal a ténnyel, hogy a válási papírok már csak az ő aláírására várnak. Zsófi nagyon ridegen viselkedett Bálinttal, aki arra kérte feleségét, hogy még beszéljenek a témáról. Miután Bálint elvitte a srácokat suliba, visszasietett Zsófihoz, és megpróbált kicsikarni egy randevút, de ő hallani sem akart erről.

Zsófi Bálint helyett Pétert választotta

Bálint megvette a méregdrága jeggyűrűt, és kitalálta, hogyan fogja megkérni Zsófi kezét. Azt tervezte, hogy elhívja ebédelni, elmondja neki, hogy ő a legfontosabb nő az életében, és az ujjára húzza a gyűrűt. Nem is tétlenkedett, közös lakásukhoz sietett, és követni kezdte Zsófit, aki Péterrel volt.

Bálint:

Bálint nagyon kétségbeesett, amikor Zsófi a kezébe nyomta a válási papírokat, és Gabitól várta a megoldást. A nő azt tanácsolta Bálintnak, hogy egy drága holmival bizonyítsa be, hogy bármit megtenne érte. A férfi nem tétlenkedett, egy ékszerészhez rohant, és miután meggyőződött arról, hogy Zsófinak nincs senkije és igazat mondott neki, eldöntötte, hogy gyémánt gyűrűt húz felesége ujjára.

Zsófi úgy érzi, menthetetlen a házasságuk

Zsófi és Bálint egy mediátor segítségét kérték, hogy tisztázzák a helyzetüket. Szóba jöttek az ingóságok, a közös lakás, és persze a kapcsolatuk is. A mediátor megkérdezte tőlük, hogy muszáj-e elválniuk, hiszen látszik, mennyire szeretik egymást. Zsófi aztán határozottan válaszolt, hogy sokáig azt gondolta, rendbe lehet hozni a házasságukat, de az esély valahol útközben elveszett...

Zsófi Bálintnak:

Bálint kitalálta, hogy Bazsival együtt megtréfálják Vanda nénit, hogy elmehessen Zánkára. Ezért cserébe Bazsinak csak egy dolgot kell tennie: nyugton maradnia az iskolában. A cél érdekében Bálint korán reggel felébresztette nagyfiát, hogy kellőképpen kifáradjon, a fiú osztályfőnöke pedig megígérte: ha Bazsi jól viselkedik, elmehet a kirándulásra. Az iskola előtt Zsófi csókkal hálálta meg, hogy Bálint ennyire jó apa.

CelebKvíz - Mennyire emlékszel májusra?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

Péter elárulta Zsófinak, hogy Bálint kölcsönkért tőle

Zsófi megtudta Pétertől, hogy Bálint az öccsétől kért kölcsön, így a gyerektartást is abból a pénzből fizeti. Bálint annyira kiakadt, hogy egyből Péter munkahelyére rohant, ahonnan a biztonságiak dobták ki. A történtek után Dávidnak öntötte ki a szívét, Dávid pedig megtette a kezdő lépést a békülésükkel kapcsolatban.

Dalma újra visszautasítja Dávid intim közeledését

Amikor véget ért a közös vacsi, Bálint hazavitte Zsófit, Leonóra és Joci pedig szobára mentek. Dalma és Dávid kettesben maradtak, Jociék szerelmi légyottja pedig annyira hangosra sikerült, hogy a doktornő lányos zavarában inkább hazasietett.

Dalma Dávidnak: „Nincsen szükséged arra, hogy megváltozz!”

Bálint újabb gesztussal igyekszik visszahódítani Zsófit, egy fiúkkal készített közös vacsorával, ahová Dalma és Leonóra is hivatalosak. Bár a hangulat eleinte fagyos Zsófi és Leonóra között, a vacsora végül jól sikerül, Dalma és Dávid pedig – a zsírégető övnek köszönhetően - lélekben még közelebb kerülnek egymáshoz.

Mint a Válótársakban: Stohl András elköltözött párjától

Az élet különös játéka, hogy miközben a Stohl András által alakított karakter a Válótársakban épp a zátonyra futott házasságának megmentéséért küzd, közben a mai Story magazin arról ír, hogy a színész elköltözött a párjától, Ancsikától, két kisgyermeke édesanyjától. Megkerestük Andrást is, hogy mi igaz a megjelent cikkből, de bővebben nem akart nyilatkozni, telefonon annyit mondott, hogy nem egy új kapcsolat miatt alakult ki ez a helyzet. Egy éve a sorozat indulásakor arról beszélt, hogy a saját bőrén is érezte azokat a problémákat, amelyekkel a történet foglalkozik.

VÁLÓTÁRSAK: Együtt a három grácia

Bár már mindhárman régóta szerepelnek a Válótársakban, közös jelenetük még nem volt. A ma esti epizódban azonban erre is sor kerül. Gubás Gabi, Dobó Kata és Kovács Patrícia nagyon örültek, hogy végre együtt forgathatnak, és eszük ágában sem volt túllicitálni egymást.

Bálint Zsófinak:

Zsófi reggel mindenképp beszélni akart Bálinttal, ezért a kanlakba sietett. Zsófi egy hosszú levelet húzott elő a táskájából, amit Péter írt neki. A nő nem olvasta végig a levelet, de Bálintnak elég volt pár sor belőle, hogy összerakja a képet.

Bálint édesanyja bölcs tanáccsal látja el fiát

Ismerős a szituáció, amikor átmész anyukádhoz, de egy perc után úgy érzed, mintha három napja ott ülnél?

Sáfár Péter Bálint helyére pályázik?

Bálint nem nézi jó szemmel, hogy öccse megpróbál az ő helyére lépni. Zsófi szerint semmi gond nincs azzal, hogy Peti ajándékot vesz a gyerekeknek, hiszen ő csak megpróbál odafigyelni rájuk.

Válótársak - 2. évad 1. rész

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

Lássuk, mire emlékszel a Válótársak első évadából!

Ha végigkövetted a Válótársak első évadát, ezt a kvízt pont neked találták ki! Úgy gondolod, hogy mindent tudsz Dávidról, Bálintról és Jociról? Ha rajongsz a műsorért és a színészekért, ne habozz, töltsd ki kvízünket, és kiderül, mennyire vagy képben!

GUBÁS GABI:

A Válótársak második évada talán még nagyobb izgalmakat rejt, mint az első. Az új évadban ugyanis Nagy Ervin is feltűnik, aki a sorozatbeli Sáfár Bálint (Stohl András) testvérét alakítja. Az új szereplő Gubás Gabi szerint hatalmas felfordulást okoz majd, de Gabi egyáltalán nem bánja az édes hármast.

Elevenítsd fel, mi történt Bálinttal az 1. évadban!

Az RTL Klub nagysikerű heti sorozata, a Válótársak november 17-én tér vissza a második évadával, aki pedig felidézné, hogy mi is történt a srácokkal az első évadban, az most megteheti!

Visszanézhető a Válótársak első évadának összes epizódja!

Az RTL Klub nagysikerű heti sorozata, a Válótársak november 17-én tér vissza a második évadával, aki pedig lemaradt az első évadról, most három hétig visszanézheti az RTL Most-on.

Új színészekkel térnek vissza a Válótársak

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának színész csapatához Nagy Ervin is csatlakozott, akit Sáfár Bálint, azaz Stohl András öccseként láthatunk majd. A két színész bár régóta ismeri egymást, még is csak most játszanak együtt először.

Új színészekkel folytatódik a Válótársak!

Már biztos te is izgatottan várod, hogy visszatérjenek kedvenceid a képernyőre. Ugyanis Bálint (Stohl András) és Zsófi (Gubás Gabi), Dávid (Scherer Péter) és Tamara (Balsai Móni), illetve Joci (Lengyel Tamás) és Szonja (Földes Eszter) kapcsolata még nem ért véget…

Így töltik a nyarat a Válótársak sztárjai

Arról már mindenki értesült, hogy az RTL Klub sikersorozatának részei megfeszített tempóban, a nagy meleg ellenére is forognak. Most azt is megtudhatjuk, mivel töltik szabadidejüket kedvenc színészeink!

A Válótársak nyáron sem nyugszanak

Az RTL Klub sikersorozatának legújabb részei a nagy meleg ellenére is forognak. A stáb megfeszített munkával igyekszik nyár végére befejezni a tíz epizód forgatását. De hogyan bírja Stohl András vagy Gubás Gabi a tempót?

Bevállalta! – Gubás Gabi levetkőzött

A gyönyörű színésznő hat évvel ezelőtt vágott bele élete egyik legnagyobb kalandjába, mindezt egy színdarabkedvéért tette. A választás Gabi kezében volt, és úgy döntött, meglépi, amit meg kell.

BRÉKING: Elkezdődött a Válótársak 2. forgatása

Még áprilisban röppent fel a hír, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Válótársaknak - sokak örömére - lesz folytatása.

A Válótársak sztárja igazi csajos napot tartott kislányával

A nagysikerű sorozatban Stohl András párját alakító színésznő öt éves lányát avatta be a szépségpraktikák rejtelmeibe. Gubás Gabi sosem unatkozik, de gyermekeire mindig jut ideje!

A technika mindenkinek csak jót tehet

Hogyan biztosíthat esélyegyenlőséget a mobiltechnológia mindenkinek az egész világon? Erre keresi a választ az egyik magyar mobilszolgáltató. Ezzel kapcsolatban Lilu és Gubás Gabi is megosztotta velünk véleményét.

Ismerjék meg az igazi Gubás Gabit!

Aki megismeri Gubás Gabit, ráadásul eltölt vele öt különleges napot, és így megláthatja benne nem csak a színésznőt, hanem az énekest, az anyát, az igazi nőt, és még sok másik énjét, az egyszer csak azt veszi észre, hogy elvarázsolta ez a kedves, őszinte, és nagyon erős nő. Na de, hogy elhiggyék, nem bennünk van a hiba, megmutatjuk önöknek is az igazi Gubás Gabit.

 

VÉGRE! Forog  a Válótársak 2. évada

Tavaly ősszel indult az RTL Klub nagy sikerű sorozata, a Válótársak. A heti filmsorozat minden elvárást túlszárnyalt, így nem is volt kérdés, hogy lesz-e folytatás.

Vajon mennyi esélye volt annak, hogy Bálint összefut Zsófival abban a hotelben, ahol épp Leonórával lenne randija?

Fókusz 2016-01-28


szerző:
2016.01.28. 18:55

Portré 2016-01-17


szerző:
2016.01.17. 00:25
Portré 2016-01-17

Magyarország egyik legszebb és ugyanakkor „legmákosabb”, legszerencsésebb színésznője a Portré vendége. Gubás Gabi nemcsak a színházról, de családról, szerelemről és terveiről is mesélt.

Két hét szünet után visszatér a Válótársak

Stohl András cserbenhagyásos balesetet okoz, Balsai Móni és Scherer Péter pedig a békülés útjára lépnek.

Starfactory 2015-12-30


szerző:
2015.12.31. 02:10
Starfactory 2015-12-30

Mi történik egy könnyűzenei tehetségkutató verseny színfalai mögött? Hogy a nyertesek sorsa hogyan alakul, azt részben ismerjük, másrészt el tudjuk képzelni. De mi van a vesztesekkel? A történet egy tehetségkutató verseny próbáján kezdődik, ahol a kis faluból érkező, nyitott szívű Rami és a nagyképű, magabiztos szépfiú, Ricsi együtt készül a következő megmérettetésre. A fiatalok nem csak jellemükben különbözőek, hanem társadalmi hátterük is más, ami miatt egyre fokozódik közöttük a feszültség. Míg a fiú karrierjét minden eszközzel támogatja lehengerlő, ellentmondást nem tűrő anyja, Rami apja és nővére nem nézik jó szemmel, hogy a lány az álmait kergetve, „munka nélkül” próbál az életben boldogulni.

Két szék között 2015-12-29


szerző:
2015.12.30. 01:20
Két szék között 2015-12-29

Fürdőváros a múlt századelőn: a nyaraló társaságban ördöngös férj, dévaj feleség, léha szerető, erkölcsrendész kaszinótáncosnő, dacos művészlélek. Georges asztalán egy lezárt boríték, benne a nő neve, akit végül választani fog. Elbűvölő vígjáték a francia mesterektől, Molnár Ferenc tündöklően szellemes fordításában.

Jelenetek 2 házasságból - 2. rész 2015-12-28

Vágrándy Aladár tanácsos és neje keserédes története Móricz Zsigmond talán egyik legérzékenyebb problémafelvetése. Több mint húszévnyi szerelem és egymásra épített élet után Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy zavartságának okát felesége, Juluka már minden porcikájában érzi. A mindennaposnak induló ebéd hamarosan közös életük fordulópontja lesz.

20. alkalommal gyűjt az Ökomenikus Segélyszervezet

Idén december 28-án, hétfőn este egy gálaműsor ad lehetőséget adakozásra itt, az RTL Klubon.

Az RTL idén is adománygyűjtő akcióval segít a rászorulókon

Immár 20. alkalommal indítja el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet.

„Drágám, csak szex volt, nem jelentett semmit” – Ismerős a helyzet?

Bálint és Zsófi kapcsolata egyáltalán nem irigylésre méltó. A többszörös megcsalás, az előre kigondolt hűtlenség kegyetlenül hangzik, viszont, ahogy a Válótársakban is, nemcsak a megcsalt fél szenved egy ilyen helyzetben.

Nem volt malacuk... IV. rész


szerző:
2015.12.03. 22:25
Nem volt malacuk... IV. rész

Üdv! Csülök vagyok a minesotai törpemalac lakótársa ennek a három figurának, jelen pillanatban épp egy  gépkocsiban száguldok Szonjával, ugyanis… hát, hogy is fogalmazzak, lenyúlt Jocótól. Mindig én voltam a zsarolási alap ebben a kapcsolatban, de most inkább az eseményekről, amikre nyilván az este látottak alapján következtetek:

Szívproblémák, amit orvos nem gyógyíthat... III. rész

Elérkezett a csütörtök, itt az ideje Válótársazni! A mai rész is tele lesz intrikával, izgalommal és kalanddal. Dávid szívbetegre aggódja magát, Bálint farkasszemet néz maffiózó apósával, Jocó pedig járja a korházakat felpörgött barátnője után. Vigyáz, kész távkapcsolót hegyezd az RTL-re.

Gubás Gabi megtalálta a boldogságot a férje oldalán

A színésznő, akit csütörtök esténként a Válótársak című sorozatban láthatunk, nem tagadja, évekkel ezelőtt neki is meg kellett tapasztalnia, milyen az, amikor valakit elárul a párja.

Reflektor 2015-11-25


szerző:
2015.11.26. 01:10
Reflektor 2015-11-25

Oláh Gergő kimondhatatlanul boldog ezekben a napokban, hisz hétfőn megszületett harmadik gyermeke, a kis Nolen Gergő. Gubás Gabi megtalálta a boldogságot a férje oldalán.

Önérzet és balítélet - II. rész

Ott hagytuk abba, hogy a két kihajított férjet (Bálint, Dávid) és az önkéntes magányt választó Jocit a sors ugyanabba az épülő házba és persze ugyanabba a lehetetlen élethelyzetbe sodorta. Egyetemistaként együtt élni a haverokkal egy romos házban: menő. Negyvenes cégvezetőként a kudarcos házasságaik elől menekülve: megaciki. A mai részből kiderül, hogy a "srácoknak" tartós együttélésre kell-e berendezkedniük.

Pofonok és csalódások - I. rész

Zavarbaejtően önreflexív intro: középkorú férfi (Stohl András) érkezik taxival az éjszakában, félrészegen. Felső-középosztálybeli, vélhetően budai környék. A férfi hosszan babrál a kulcsával, és benyit egy felújítás alatt álló házba. Szobáról-szobára, tapogatozva halad a takarófóliák félhomályos útvesztőjében. Aztán egy jobbról érkező ököl állon találja, és nyikkanás nélkül elterül.
Főcím.

Így hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit

Három válófélben lévő férfi meg az ő feleségeik. Csütörtök este indul az RTL vadonatúj sorozata! Riporterünk végigkövette a Válótársak forgatását, a kulisszák mögött sok mindennek volt szem- és fültanúja. Hogy például hogyan hozta zavarba a meztelen Stohl András Gubás Gabit, és mi köze van Chuck Norrisnak a sorozathoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való