KERESÉS search-close

Gréta

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gréta"

Következő rész (2017. június 02.)

Dani hadat üzen Rolandnak. Emma látja, mennyire hiányzik Lindának Miki. Joe és Barbi a békülésük után úgy érzik magukat, mint két szerelmes tinédzser.

Gyuszi szerelmet vall Borinak

Miután kiderült, hogy Bori tehet arról, hogy Grétiék a tanyán kötöttek ki, és arról is, hogy ellopták az autójukat, Bori nem törődve a történtekkel megpróbálta jól érezni magát, rányomult Gyuszira és lefeküdt a sráccal...

 

 

Gréti választás elé állítja Evelint és Rolandot

Gréti makacsul ragaszkodik helyéhez, és nem hagyja, hogy elzavarják. Aztán mikor este hármuk között kicsúcsosodik a vita, Gréti két lehetőséget vázol fel: vagy bezárják a klubot, vagy összeszedik magukat, és közösen dolgoznak tovább.

Dani csókkal vigasztalja a megalázott Grétit

Grétánál váratlanul felbukkan Dani, és elmondja, hogy szerinte nem helyes, hogy Gréti egyedül kapja a nyakába ezt a sok rosszat. Gréti először nem érti, mit akar ezzel mondani Dani, míg végül meglepetésére a fiú megcsókolja.

Bori végül megússza, hogy lopott?

A lány teljesen kikészült, közben pedig Bécy és Tamás fel akarják jelenteni. Bori nagy meglepetésére Letturáné reagál a legmegértőbben, és nem rúgja ki, de a lány ennek ellenére annyira kiborul, hogy még Tomi is megsajnálja.

Nimród mindenét elveszítheti?

Miután Nimród a klubban szokatlanul agresszíven viselkedik, Gréti maga mellé állítja Karolát, hogy rájöjjenek, mi Nimród problémája. Amikor Karola rájön, hogy mennyire komoly a helyzet, felajánlja a fiúnak a segítségét.

Gréti megtudja, hogy Roland becsapta őt

A lány nagyon megbántódik azon, hogy Roland arra használta fel a sérülését, hogy őt manipulálja, ezért elhajtja Rolandot…

Gréti megbánta, hogy összejött Rolanddal?

Gréti és Roland együtt töltötték az éjszakát, és reggel nem is csináltak ebből titkot a többiek előtt. A boldogságuk azonban nem tartott sokáig...

Roland kórházba került

Reggel mindenkit sokkolt a hír, hogy Rolandot eszméletlenül kórházba szállították. Egy kulcscsonttörést leszámítva jól van, de amnéziás lett…

Karola rájön Gréta titkára

Mikor Gréti megtudja, hol találták meg Rolandot, hirtelen ráébred, hogy őt terheli a felelősség a balesetért. és egyre jobban belebonyolódik a hazugságokba és az ellentmondásokba.

Rolandnak be kell látnia: félreismerte Grétit

Roland és Gréti az egész napot azzal töltötték, hogy macska-egér játékot játszottak egymással, miközben mindketten azt gondolták, hogy a saját kezükben van a gyeplő.

Roland:

Roland megint provokálta Grétit, de a lánynál betelt a pohár ezért elhatározta, hogy megszerzi, ami neki kell…

Gréti végül beadja a derekát Rolandnak?

Reggel Gréti úgy tett, mintha nem érdekelte volna, amikor meghallotta, hogy Marci szuperül érzi magát a világ körüli útján, de később egyre jobban átadta magát az önsajnálatnak, amin Roland hangosan gúnyolódott. Végül mikor Roland megint provokálta, megelégelte a dolgot…

Karola teljesen magába zárkózott

Karola nem engedte, hogy a lakótársai segítsenek neki a gyászban. Végül Nimródnak Gréti segítségével sikerült elcsalnia egy erdőbe, ahol Nimród emléket állított a meg nem született gyermeküknek...

Az összetört Nimródot Gréti vigasztalta

A fiú nem érti, miért jön haza Karola olyan hamar a kórházból, és miért tesz úgy, mintha mi sem történt volna. Nimródot elbizonytalanítja, hogy Karola magába fordul, és nem engedi közel magához…

Karoláékat váratlan dolog érte

Karola és Nimród boldogok voltak, és alig várták, hogy végre megszülessen közös gyermekük. Munka közben azonban Karolára hatalmas fájdalom tört rá, a lakásba érve pedig összeesett…

Evelinnek új céljai lettek, de Bori közbeszólt

Reggel Evelin észrevette, hogy Tamás egyedül nem birkózik meg a klubban felgyülemlett feladatokkal, mióta nincsen segítsége, ezért rögtön felajánlotta, hogy Tamás új asszisztense lesz...

Gréti beköltözik Bécy egykori villájába

Gréti rájön, hogy sürgősen levegőváltozásra van szüksége, és úgy dönt, hogy kiköltözik. Ideiglenesen a klubos albérletben száll meg, és napok óta először képes pár órára elfeledkezni Marciról.

Marci meghozta a döntést: nehéz szívvel, de otthagyja Budapestet

A fiú minden barátját meghívta egy nagy búcsú bulira az albérletbe, a buli végén pedig beült egy taxiba, és útnak indult: számára egy új életszakasz kezdődik most.

Rita vallomása megijeszti Marcit?

Marci futás közben megtudja, hogy miért van Rita igazából Budapesten, és ez kissé összezavarja őt. Amikor ráadásul - nagy meglepetésre - Gréti is visszajön, a lány igencsak mérges lesz.

Rita visszatért az albérletbe

Amíg Marci a tetováló szalonba ment dolgozni, az albérletbe váratlanul beállított Rita. A lány nem is tétovázott, egyből meglátogatta Kristófot és Marcit a szalonban, Rita jelenléte pedig finoman szólva is összezavarta Marcit. 

Marci támogatja Grétit álmai megvalósításában

Gréti kap egy ajánlatot egy meghívásos fotópályázatra a Plitvicei tavakhoz, de Marci nagyon megsértődik, amiért Grétinek ilyen keveset jelent a közös nyaralásuk. Miután a srác elbeszélgetett Joe-val, rájön, hogy nagyon túlreagálta a dolgot, és kibékülnek.

Nimród attól tart, hogy Karola nem néz rá férfiként

Miután Marci Karola fejét mossa át, Gréti pedig Nimródét, a szerelmesek kibékülnek, sőt, a nap végére úgy néz ki, hogy Nimród állást kap a klubban.

Lali csajozását a rendőrség szakítja félbe

Mivel Marci autója nem elég a sikerhez, Lali úgy dönt, hogy graffitizéssel csábítja el a lányokat. Anna be is dől a srácnak, de a lehető legrosszabb pillanatban a rendőrség jelenik meg.

Lali Marciként próbál csajozni

Lali reggel rossz szemmel nézte, hogy rajta kívül mindenki a párjával enyeleg. Elhatározta, hogy kifaggatja Marcit, mi a titkos receptje, majd úgy döntött: Marciként indul becserkészni a nőket.

Evelin és Simon kibékülnek egymással

Evelin találkozik Simonnal és kezdetben csalódott, mert úgy tűnik elsőre, hogy semmi közös sincs bennük. Hamar kiderül, hogy mindketten eléggé őrültek, így egy bátorsági próba csata bontakozik ki.

Marci és Gréta turbékolását újra Rita zavarja meg

Gréti és Marci szexszel avatják fel az új lakást, de Rita videóhívása megzavarja az intim pillanatot. Marci örül a hívásnak, és lelkesen megmutatja Ritának a lakást, Grétiben pedig fellángol a féltékenység, és hisztisen elvonul.

Következő rész (2016. június 16.)

Beki rányomul Marcira. Karola bevallja Nimródnak,  hogy folyamatosan ő jár az eszében. Karesz rajtakapja Klaudiát a jógaoktató fiúval.

Előző rész (2016. június 07.)

Bécy bevallja a ház lakóinak, hogy csődbe ment. Marci és Gréti romantikus napot töltenek a városban. Szabina és Máté között újra félreérthető szituáció alakul ki.

Bécy elvonóra küldi Evelint?

Gréti megígéri a lánynak, hogy nem adja tovább Evelin titkát, később mégis beárulja Marcinak, aki rögtön rohan Bécyhez. Evelin nem tulajdonít nagy jelentőséget a dolognak, és próbálja leállítani az apját.

Reginát bulival búcsúztatják a barátai!

Regina barátai összegyűlnek az albérletben, és búcsú bulit tartanak!

Regina és Gréta elhagyják az országot

Regina és Gréta elrepülnek Londonba, Kareszék pedig megleckéztetik a nagyképű Drexet.

Bécy rendőrökkel keresteti Rockyt

Miközben Rocky eltűnik, Regina elmondja a többieknek, hogy másnap Londonba megy Grétával.

Regina kész tények elé állítja a többieket

Félix kiakad, hogy Regina Londonban akar új életet kezdeni, és véletlenül elszólja magát este az albérletben a közös vacsoránál.

Regina komoly döntést hoz

Amíg Sári és Kareszék felhőtlenül buliznak a hajók, Miki és Timi majdnem lebuknak Maja előtt.

Regina Grétával tart Londonba

Regina legnagyobb meglepetésére Gréta kicsit később közli vele, hogy a szerelme kedvéért Budapesten marad, de Regina úgy dönt, ő is Londonba megy szerelmével.

Regina és Gréta ágyba bújnak

Gréta és Regi ahelyett, hogy mindent átbeszélnének, az ágyban kötnek ki.

Alexa szexszel hálálja meg Bécy bátorságát

Timi beadja a derekát Mikinek, Gréta és Regina pedig szintén az ágyban landolnak.

Gréta elmondja az igazat Reginek

Paula követeli, hogy Regina beszéljen még egyszer Grétával, és tisztázzák a dolgokat.

Roland megnyeri a fogadást!

Amíg Roland megdönti Mirit, Gréta bevallja az igazat Reginának.

Gréta megcsalja Reginát?

Regina furcsállja Gréta viselkedését, kutakodni kezd, és megtudja, hogy Gréta hazudott neki.

Robi Dávid miatt hagyja el Budapestet

Miközben Gréta kijelenti, hogy már nem szerelmes Regibe, Robi úgy dönt: Bécsben kezd új életet.

Jövő héten kiderül, kivel fekszik le Miri...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik a kedvenceiddel? Görgess lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Kiderül, hogy Dávid és Robi nem szexeltek!

Paula keresztbehúzza Gréta és Regi romantikus napját, Drex pedig kiborul bátyjára!

Paula kimenti Regit a csávából!

Regi kénytelen Paulával tölteni a napot, ahol minden alkalmat kihasznál arra, hogy keresztbe tegyen és éreztesse vele, hogy zavarja.

Gréta felejethetetlen ajándékot kap Regitől!

Grétával madarat lehetne fogatni, annyira örül az ajándékának, és végül Regina is legyőzi a félelmét, s leugrik a repülőről.

Gréti és Regina boldogabbak, mint valaha!

Amíg Gréta szerelmet vall Reginának a születésnapján, Dávid bebizonyítja Millának, hogy talpig hetero!

Regina tandemugrással lepte meg Grétát

Újabb extrém forgatáson vettek részt az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Regina egy tandemugrással lepte meg Grétát a születésnapján, de előtte még saját félelmét kellett leküzdenie.

Gréta nem szerelmes Regibe?

Mikor reggel Regina a többiek előtt szerelmet vall Grétának, Gréta elutasítóan viselkedik vele, és egész nap kerüli őt.

Barbi Bécy villájába költözik

Miközben Miri és Drex folytatják a macska-egér játékot, Alexa a szárnyai alá veszi Barbit.

Regina megutálja Annát

Egy spontán buli keretében Anna és Félix közelebb kerülnek egymáshoz, ekkor Reginánál betelik a pohár, és kibukik belőle, hogy utálja Annát.

Ámor kibékíti Reginát és Grétát

Lali, akit gyötör a lelkiismeret-furdalás, Ámornak öltözik és elmegy Grétához.

Grétát eltalálja Ámor nyila

Miri újra elutasítja Karesz próbálkozását, Barbi pedig újra csalódik a férfiakban.

Lali elárulja a fogadást Grétának

A figyelmetlen Lali felrobbantja a fogadással kapcsolatos bombát Gréta előtt, aki erre azonnal kidobja Reginát.

Alexa óriási sikert arat új dalával!

Miközben Alexa új dala debütál a Ligetben, Karola elutasítja Krisztián közeledését.

Regina összejön Grétával

Reggel Regina izgatott, mert az új kiszemeltjével lesz randija.

Attila csak kihasználta Borit

Amíg Regina és Gréta összejönnek, János és Katalin újra visszautasítják Alexát.

Lali bepróbálkozik Emesénél

Lali mindent latba vet Emesénél, hogy elérjen nála egy csókot.

Regina megismerkedik Grétával

Regina és Lali már reggel kölcsönösen felheccelik egymást a fogadásukkal: Lali biztos benne, hogy a nap folyamán meg fogja találni élete szerelmét. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való