KERESÉS search-close

Gordon Ramsay

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gordon Ramsay"

Gordon Ramsay a Reggeli konyhájában!

Gordon Ramsay és Szulejmán magyar hangja a Reggeliben járt, ahol azt is elárulta, hogy sokszor hazavitte Gordon Ramsay receptjeit a szinkronstúdióból!

Gordon Ramsay megdöbbentő bejelentése

Az amerikai Konyhafőnök zsűrije, aki mindig is imádta a húsok minden fajtáját, és korábban teljes megvetéssel beszélt a húst elutasítókról, most fura lépésre szánta el magát...

Fogyóznia kellett a szuperszakácsnak

Kritikus mértékű fogyásáról mesélt Gordon Ramsay - mint kiderült, egészsége megőrzése mellett a házasságának megmentése is szerepet játszott a dologban. Az amerikai Konyhafőnök mesterszakácsa eleinte attól tartott, édesapja sorsára jut, aki 53 évesen, szívelégtelenségben hunyt el. Azonban felesége is ultimátumot adott Ramsaynek: ha nem szabadul meg súlyfeleslegétől, elhagyja. A két ok 25 kiló leadásra sarkallta. 

Anger Zsoltból Gordon Ramsay lett?

Legalábbis a külseje mindenképp, amire még Zé is felfigyelt. Azonban az első feladatban nagyon felszabadultan mozgott a konyhában, köszönhetően szerelmének, Emesének, akivel óriási összhangban dolgoztak együtt.

Félsz Gordon Ramsay-től? Akkor vacsizz Jamie Oliverrel!

A gyerekek nemcsak azt sakkozták ki, hogy kiket szeretnek a legjobban, de azt is, kiktől paráznának a konyhában. Zalán azonnal meg is futamodott Gordon elől, de akkor mit főzne Jamie-vel?

Gordon Ramsay nem ad pénzt a gyerekeinek

Gordon Ramsay hatalmas vagyonra tett szert munkáival az utóbbi években – 4 gyereke ebből a pénzből mégsem fog örökölni. Az 50 éves séf és televíziós személyiségről egyes források úgy vélik, tavaly 54 millió dollárt kereshetett – ez majd 16 milliárd forint. Ezzel nem csak Nagy-Britanniában számít gazdag hírességnek, vagyona Beyoncéhoz mérhető. A The Telegraphnak adott interjújában azt mondta, ebből semmit nem kíván gyerekeire hagyni, hiszen ő dolgozott meg keményen a pénzért, gyerekei nem érdemlik meg.

Story Extra 2017-04-11


szerző:
2017.04.11. 16:55
Gordon csalódott a Leone’s-ban

Michael azt hazudta Gordonnak, hogy új ember lett, és minden energiáját a Leone’s-ba fekteti, de a személyzet elmondja az igazat.

Gordon szétszakítja a családot?

Robby attól tart, Ramsay mindent elrontott, amit ők az évek alatt felépítettek. A csapos annyira ideges lett, hogy felmondott és kiviharzott az étteremből.

Valaki ráült a hamburgerre?

A hamburger zsömle olyan, mintha valaki ráült volna, az üdítő íztelen, cukros lötty és a mikróban újra sütött sajtos makaróni is alulteljesített Gordonnál.

Az egyik vendéghez mentőt kell hívni

Sertéshús a vegáknak, és ammóniás homárfarok, amitől egy vendég annyira rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Több fogás és kis adag a Galleria 33-ban

Gordon tudta, hogy az étteremnek ki kell tűnnie valahogyan a többi olasz hely közül, ezért egy kicsit megreformálta az étlapot.

A feszültség nagy, az ételek borzalmasak

A Zocalo nem csak a belső viszályok miatt csúszik lefelé a lejtőn. Miután Gordon megkóstolta az ételeket, szembesítette a tulajt és a szakácsot, hogy mekkora bajban is vannak. Az ételek ugyanis förtelmesek.

A Chiarella’s újjászületett!

A Chiarella külseje és étlapja újjászületett, a kérdés csak az, vajon Tommy képes-e visszatérni a helyes útra.

Gordon kikészül a valóságtól

Ramsay séf szerint a konyha pont úgy fest, mint egy csirkeszárny temető.

Gordon megkóstolt hat tálnyi görög kutyagumit

A görög étterem ételei nyersek, íztelenek, a tulajdonos, Makis képtelen kézben tartani a dolgokat.

A megbocsátás a siker kulcsa!

Miután Alan elfogadja, hogy fia, Daniel sikeresen vezeti az üzletet, a Burger Kitchen újra régi fényében ragyog.

A díjnyertes hamburgerben nyers a hús

Gordon hiába kért ki háromféle burgert is, mindegyik csalódás volt. A hamburgerhús nyers volt és hideg, Gordon szerint olyan volt, akár a tatár beefsteak.

Gordon visszatért a legnagyobb kiabálás helyszínére!

Ki ne emlékezne Deby-re, a DownCity kiabálós tulajdonosára? Vajon most is kidobja Gordont az étterméből?

Luigi még Ramsay-től sem tűri a kritikát!

Lehet, hogy az ételek gyorsan kimennek, de ugyanolyan gyorsan vissza is mennek a konyhába. A végén Luigi elvesztette a türelmét és váratlanul üvöltözni kezdett, még Gordonnal is.

Gordon:

Ramsay első útja az étterembe vezetett, ahol nem igazán volt megelégedve sem a higiéniával, sem pedig a berendezéssel, amikor pedig az étlap is elé került egyenesen viccnek nevezte, pedig akkor még magát az ételeket nem is látta...

Gordon:

Mike nem tudta az irányítása alatt tartani a konyhát: az ételek egy része túl sült, míg volt, amit azért küldtek vissza mert még nyersnek találták. Gordon jobbnak látta, ha elbeszélget a problémás tulajjal!

Megható pillanatok A konyha ördögében!

Mike lányai a séf bíztatására bevallották édeaspjuknak, az étteremnek nem az a baja, hogy ki kell csinosítani, hanem hogy a férfinak meg kellene változnia...

Az újranyitás sikere veszélyben van?

Mike nem engedi, hogy segítsenek neki, ezzel pedig csak összezavarja a konyhát, így kezd szétesni az egész, amit felépítettek. Vajon végül mindenki boldog lehet és a vendégeknek is lesz oka mosolyogni?

Gordon:

Gordon első dolga az volt, hogy végig kóstolja azt a rengeteg ételt, ami az olasz vendéglő étlapján szerepel. Azonban sem a tálalással, sem pedig az ízekkel nem volt elégedett: töménytelen fokhagyma vagy ízetlenség jellemezte a felhozatalt. A séf pedig legszívesebben rögtön visszament volna a reptérre.

Az étterem kész disznóól volt, Gordon jobbnak látta, ha rögtön bezárnak!

A rengeteg régi, romlott alapanyagot látva a séf attól tartott, rövid úton kórházba kerül, így inkább beszüntette a konyhát és haza küldette a vendégeket.

A nagy szembesítés!

Az olasz bisztró alkalmazottait szembesítették a saját és a konkurencia étlapjának kínálatával. Gordon figyelmeztette őket, itt az ideje felkötni a gatyájukat!

Az új étlap, új hozzáállással is járt

Bár úgy tűnt, az étterem vezetője, Michael nem áll a helyzet magaslatán, Gordonnak sikerült a sarkára állítania, így a férfi ismét magára talált. A végeredmény pedig: semmi gubanc, semmi panasz!

Gordon nem bírta! Elhányta magát az ételtől!

Miután megérkezett, Gordon azonnal végigkóstolta a vergődő soulfood étterem menüsorát, a bélpörkölt azonban már rajta is kifogott. Már a szagától rosszul lett.

Egér az étteremben? Kitört a balhé!

Az ebédidő előtt Gordon egy egeret talált az étterem ajtajában, amikor ezt prezentálta a személyzetnek, meggyanusították, hogy ő tette oda a műsor kedvéért. Gordonnak elege lett belőlük!

Az új arculat mindenkit elkápráztatott

Gordon emberei egy éjszaka alatt átalakították az egész éttermet, másnap pedig jöhetett a leleplezés és az új menüsor felfedezése. A személyzet nem hitt a szemének.

Káosz: a főnök főzés közben hagyta el a süllyedő hajót

Hiába az új rendszer, a főnök nem viselte el, hogy nem ő parancsol, ezért munka közben mindent hátrahagyva, kiviharzott a konyhából.

Mi fán terem a kaviár?

Mi is ez és honnan szerzik be őket? A kaviárt sokszor aranyárban mérik, Gordon ezért a vadon fogott halak helyett tenyésztett állatok ikráit kóstolta meg. Vajon ugyanolyan finom?

Gordon teljesen kiakadt az előétel készítése közben

A kaviáros ételeknél nem viccelünk, ugyanis rengeteg pénzbe kerül. Ehhez képest a kuktáknak sikerült kiborítania egy tállal az értékes ikrákból... Gordon agya azonnal elborult.

Borjúhússal elcsábítani a vegákat?!

Nagy volt a kihívás az étteremben, hiszen a vendégek nagyrésze évek óta vegetáriánus, GOrdonék azonban azt a célt tűzték ki, hogy egy kis finom brit borjúval mégis lenyűgözik őket. Vajon sikerült?

Mi jót lehet enni Izlandon?

Gordon már rengeteg helyen megfordult a világon, úgyhogy most egy újabb izgalmas és különleges ételeket tartogató helyre látogatott el.

Vigyázat! Spice Girl a konyhában!

Emma Bunton a pasijával és családtagjaival érkezett a konyhába, hogy bizonyíthasson Gordon előtt. Az első feladat gnocci volt, és már ekkor jól szerepeltek a zsémbes ítész előtt.

Gordonból kukta lett? Vajon bírta a strapát?

A nyelvhalat pirított koktélrákos vajjal már nem Gordon vezénylésével készítette el a csapat, a helyére Emma pasija állt be, és úgy tűnt eléggé jól kezeli a hirtelen jött felelősséget, ellentétben Gordonnal.

És akkor a nagy kérdés: mit esznek a modellek?

Gordon egy nagy rejtély nyomába eredt, utána járt, hogy a folyton pörgő és utazó modellek mit is esznek két fotózás között. A válasz nem volt túl szívderítő, úgyhogy adott pár jó recept ötletet a fiataloknak.

Gordon újra belevetette magát a receptek csatájába

Most egy híradós nagykutyával mérte össze a tudását lazac-fronton. Már az ételek elkészítésénél látszott, hogy egyiküknek nagyobb a tapasztalata a halételek terén.

Fagyis desszerttel garantált a siker?

Egreses-bodzás sütemény fagyival, ez volt most terítéken, és az érdekes morzsás süteményt nagy elánnal készítették a kis kukták. Rajtuk tényleg nem múlt semmi, azonban a vendégeknek akadt némi kritikája...

Gordonra a frászt hozták az új kuktái

A szakácsnak az előétel elkészítése alatt kellett szembesülnie a ténnyel, hogy nagydumás primadonnák érkeztek a konyhájába. Ennek ellenére a mentás zöldborsó krémleves pármai sonkával jól szerepelt a vendégeknél.

A főétel megalázó vereséget szenvedett!

Csirke sztroganoff-módra pirított galuskával. Ezt tálalták a vendégek elé, azonban a főzés közepén jött a hír, hogy az étteremben panaszkodnak: túl sós az étel. Mindenki tagadott, ennek meg is lett a böjtje az eredményhirdetésnél.

Vajon ki nyitogat gyorsabban osztrigát? Verseny!

Gordon a versenyzés megszállottja, így nem meglepő, hogy az állandó recept-háborúk után most egy újabb helyzetben tesztelte magát: vajon osztriga-ügyben is ő a király?

A vaníliás sajttorta epres-áfonyás öntettel is meghaladta Gordon kuktáinak tudományát. Az már régen rossz, ha egy desszertnél arra panaszkodnak a vendégek, hogy nem elég édes...

Edd azt, amit a majmaid, és egészséges leszel!

Gordon egy állatkerti gondozó segítségére sietett, aki a majmai ápolása és etetése mellett teljesen elfeledkezett magáról, és az egészséges kajákról. De Ramsay még időben közbelépett!

Az előétel sült makréla volt meleg burgonya ágyon, a kukták pedig nem szívesen hallgatták, ha a főnök gorombáskodott velük, ezt pedig szóvá is tették!

Gordon egy lehetetlen kínai különlegességgel küzdött meg

Hogy micsoda?! A szakács egy olyan kínai étel elsajátítására szánta el magát, ami eddig csupán csak kevés nyugati séfnek sikerült. A legjobbtól tanulta meg a receptet!

A főétel - galamb mell nyári zöldségraguval - elkészítése kicsit ingerültre sikerült: hajszálak úszkáltak a raguban, kacsák égtek oda és a kukták még a főnöknek is visszadumáltak.

Nemet mondanátok egy izgi habcsókos eper kehelyre?

Biztosan nem! Főleg arra nem, amit Gordon készít! A gyilkos rétegezés pedig a következő: eper, eperlé, sodó, habcsók morzsa, egy giga gombóc vanília fagyi és ha mindez nem lenne elég, a tetejére még egy gyönyörű tejszínhabot is biggyesztünk.

Ilyen amikor a hóhért akasztják

Miután megtanulta, hogyan kell dimsumot készíteni, mélyvízbe dobták és egy kínai étterembe szegődött, ahol egy hozzá hasonló keménykezű főnök vezénylése alá került. És maradjunk annyiban, rosszul viselte, hogy parancsolgatnak neki.

Egy ínyenc étel sosem lehet eléggé különleges

Megérkezett Gordon legújabb csapata, akikkel előételként egy izgalmas lazacos ételt készítettek. Nem is akárhogyan: ropogós tésztaágyon!

Galambra vadásznál? Gordonnal megteheted!

Mi a legjobb módja a kártevőírtásnak? Ha megesszük őket! Persze, nem kell félni, Gordon nem a városi galambokat akarta a tányérján látni, ennél azért egy picivel messzebb utazott a finom vacsoráért.

Íme, egy tökéletes nyári desszert!

Törökmézes joghurt vegyes gyümölcs öntettel. Gordon szerint ennél nem is választhatnánk könnyedebb desszertet, ráadásul az elkészítése során még izgalmas vulkántevékenységgel is találkozhatunk.

Vannak kaják, amiket még Gordon sem bír magában tartani

Valószínűleg senki sem tudná megtippelni, hogy mi az az étel, amit még Gordon is a kukába köpött. Pedig megtörtént, ráadásul még a receptversenyen is lealázták, ha a korábbi trauma nem lett volna elég.

Végre megvan Gordon eddigi legjobb csapata?

Már az előétel elkészítésénél látszódott, hogy Gordon végre tényleg egy majdnem profi csapatot kapott maga mellé a konyhában. A saláta levélen tálalt sült kacsa eléggé jól kezdett a vendégek körében.

Rettegjetek lazacok, támadnak a Ramsay fiúk!

Gordon ismét a fiával, Jack-kel indult el egy újabb kalandra: lazac horgászatra. Nem volt tét nélküli a dolog, hiszen nagy profik társultak hozzájuk, akik előtt eléggé ciki lett volna beégniük.

Jöhet egy egészséges hamburger recept?

Mielőtt megmutatta volna egy rakás tűzoltónak, hogy mégis hogyan tudnak gyorsan, egészségeset készíteni, ő is beállt egy picit a lánglovagok közé.

Mielőtt ennél, tálalj rendesen!

A mai előétel egy igazi különlegesség volt, azonban a füstölt lazacot nem szabad magára hagyni: minél szebben tálaljuk, annál gusztább!

Honnan tudhatjuk, hogy nyers-e a hús?

Serpenyőben sült bélszín spenóttal és krumplival. Ez volt a mai főétel. A húsnál azonban mindig figyelni kell, hiszen nem mindegy, hogy jól átsülve vagy teljesen nyersen tesszük a vendégek elé.

Gordon lezúzta Dannii Minogue fodrászát

A receptversenyben most Dannii Minogue-gal és a vegetáriánus risottójával kellett megküznie Gordonnak, de előtte még gyorsan levágta egy bárddal az énekesnő fodrászának a haját.

Ilyen egy szexi desszert rap!

Miközben készültek a körtés édességek, Gordonnak sikerült a füléig elpirulnia, amikor egyik kuktája énekelni kezdett mellette... nem is akárhogyan!

Hová tűntek a fürj tojások?

Gordon új csapata egy kicsit nehezen boldogult a számokkal: nemcsak az adagok számát nem tudták követni, de a felhasználandó alapanyagok is idő előtt eltűntek. A borsó pürén tálalt fésűkagylók tojás nélkül kerültek a vendégek elé.

Egy különleges csirke recept mindig jól jön

A hétköznapok egyik megszokott alapanyaga a csirkemell, azonban nem mindegy, hogyan készítjük el, hiszen hamar unalmassá válhat. Gordon most egy rántott csirkemell receptet hozott, pirított krumplival és mangolddal, és mindezt megfejelve mozzarellás-paradicsomos feltéttel.

„Harcsa: ronda, mint a bűn, de eszméletlen finom”

Gordon egészen Amerikáig menetelt, hogy kipróbálja magát harcsa halászatban, de nem is akárhogyan: kézzel! Ráadásul nem veszélytelen a dolog, hiszen ezek a halak olyanok, mint a pitbullok.

Harcsát sütnél? Gordon megmutatja, hogyan!

Miután kézzel elfogták a halacskákat, és megtisztították őket, jöhetett is a sütögetés. Gordon déli módon készítette el a harcsát és egy tüzes páccal ízesítette.

Jöjjön Gordon kedvenc édessége: a málnás szuflé!

Újabb nap, újabb csodás édesség, ráadásul a goromba szakács szíve csücske jön most, málnával megbolondítva.

Anya-lánya duók csatlakoztak Gordonhoz a konyhában, és a szakácsnak meglepő problémája akadt a csajokkal: mindent felfaltak volna, ha nem szól rájuk. Ez pedig egy étterem esetében probléma.

Na, így kell a csillagokig repíteni egy főételt!

Fűszeres sertéssült tört édes burgonyával. Ez volt a főfogás. A kérdés már csak az volt, hogy a csajos csapat mit hoz ki Gordon tökéletes receptjéből. Az eredményen még a szakács is meglepődött.

Gordon tengerészgyalogosnak állt

Gordon utána járt, hogy a tengerészgyalogosok mégis mit esznek, hogy fitten tartsák magukat. Mielőtt adhatott volna nekik pár tippet, befogták és elvitték egy kiképzésre.

Almás lepény karamell fagyival? Jöhet!

A lányok nagyon jól teljesítettek a konyhában, már csak a desszert hiányzott ahhoz, hogy feltehessék az i-re a pontot. Vajon hányan fizettek az almás édességért?

Gordon a ritka üvegangolnák után eredt

Nem könnyű megfogni őket, keményen meg kell dolgozni a sikerért, kezdve ott, hogy csak éjszaka lehet őket kifogni.

Nem szerencsés, ha az ember ráizzad a marhasültre!

A konyhában most egy fiúbanda segédkezett Gordonnak, a McFly! Az előétel sült marha volt salátával és a fiúk még a szakácsot is meglepték a teljesítményükkel.

Őskáosz a konyhában: vajon kinek mi a dolga?

Amikor elérkezett a főétel ideje - ami nem mellesleg rombuszhal volt fűszerkéregben - a McFly egy picit szétesett: fogalmuk sem volt, hogy kinek, mi a dolga a konyhában. Gordonnak se kellett több... 

Akrobata mutatványok palacsintákkal? Simán!

Az utolsó fogás palacsintafelfújt volt rebarbara kompóttal. És ha már egy olyan desszertről van szó, amit látványosan dobálva is el lehet készíteni, akkor miért is ne tennék? A srácoknak Gordon segített a megfelelő technika elsajátításával.

A receptversenyből elborult tudóskodás lett!

A piskótatorta hadművelet! Gordon a fizikusból lett humoristával, Bennel küzdött meg a konyhában, nem is akárhogyan: a tudományos dumával támadó ellenfél teljesen kifektette a szakácsot.

Gordon 8 maraton után osztogat egésséges tippeket

A szakács igazi sportember, rengeteg kilométer van már a háta mögött és most egy rossz étrenddel küszködő, kezdő sportolót vett a szárnyai alá.

Ha szenvedéllyel főzöl, megvan rá az esély, hogy elvágod az ujjad!

Az előétel egy krémes vadnyúl risotto volt, amit Gordon igyekezett minél nagyobb hévvel bemutatni a segédeinek. A nagy szeletelés közben ennek meg is lett az átka: sikeresen megsebezte magát. És a sérülések ezután is záporoztak.

Van az az eredmény, aminek láttán Gordon szava is elakad

A fűszeres báránysült egy kicsit megleckéztette a csapatot. Akadt itt minden: égési sérülés, fejetlen pakolászás, testvéri rivalizálás... meg is lett az eredménye!

Győzzön a tutibb máglyarakás!

A versenyek során általában Gordon valami extrán különleges receptre szavaz, miközben ellenfelei a klasszikus ízeket választják. Vajon melyik irány győzi meg a kóstolókat?

Gordonék apa-fia nyúlvadászatra mentek

Ugyebár, a mai előétel nyúl risotto volt, a hírhedt szakács pedig megmutatta, mégis hogyan lehet elkapni a kártevőket. Fiával, Jackkel nemcsak a vadászatra koncentráltak, hanem a hús előkészítésére is.

Vajon a desszert elnyerte a vendégek szívét?

Miközben az előétellel taroltak, a főétel óriási kudarc lett, így már csak a desszertben bízhattak. Az őszibarackpürével tálalt sabayon végre újra összehozta a csapatot, Gordon pedig büszke lehetett a segédeire.

Egy óra alatt négy szuflé? Ez az igazi

Gordon most családokkal kiegészülve küzd meg a vendégek elismeréséért, az első fogás pedig egy spenótos-sajtos szuflé volt. Mindenki energikusan robotolt a tűzhely mellett, kivéve egyetlen láncszemet, aki nem igazán boldogult a habverővel.

Egy igazán tüzes főételt dobtak össze Gordonék!

Eredetileg ugyanis csak egy könnyed ördöghal lett volna a főfogás citromos vinegrettel, azonban ismét Kennynek köszönhetően egy picit elszabadultak a lángok a konyhában.

Ettél már tengeri sünt? Gordon még a mélybe is lemerült érte!

A mélytengeri étkek egyik igazi ásza után eredt a hírhedt szakács, és megannyi viszontagságot kiállva fogta ki a ronda, ámde annál finomabb sünöket.

Verseny közben a legjobb egy Spice Girl mellett fejen állni

Gordon most egy igazi karakán énekesnővel küzdött meg: Geri Halliwell-lel - akit mindenki a Spice Girls-ből ismerhet - húsgolyókat készítettek. Vajon kinek a receptje vitte a prímet?

Ha egy édesség nyerő, mindenki ugrálhat

Méghogy Gordon keveset mosolyog! Amikor kiderült, hogy a rózsavizes krém mazsolás-pisztáciás csigával mekkora sikert aratott a vendégek körében, még a mogorva szakács is ugrándozni kezdett.

James Corden kiállta a kaják orosz rulettjét

Miután a műsorvezető-színész imádja a kínai konyhát, Gordon egy kegyetlen kvízzel tesztelte, mi mindent bír elviselni Corden. Akadt itt minden: csirke láb, kacsa nyelv, a többit pedig inkább fel sem sorolnánk...

A receptek végső csatája: pizza kontra pizza!

Az utolsó megmérettetés, amikor Gordonnak bizonyítania kellett, hogy senki sem győzheti le (ez persze, mint tudjuk, nem igaz). Most a nagy kedvenc pizza volt soron.

„Ha megakarod főzni, előbb meg kell ölnöd!”

Elérkeztünk a végjátszmához, amikor már Gordon éttermében megy a főzés, ráadásul a legügyesebbnek bizonyult csapattal. Előételként jöhetett egy finom királyrákos tortellini! Előtte azonban ki kellett nyírni az állatot!

Semmi sem veszhet kárba, még az agy sem

Vége lett a bárányoknak, és Gordonék szeretnek minden ehetőt felhasználni, legyen az mirigy vagy éppen az agyvelő. Hugh barátjával meg is etették a Ramsay család apróságait a különc ételekkel.

Gordont bugyikkal támadták le a főétel készítése közben

A bárányokat kétféle főétellel is megtisztelték: akadt itt sült báránycomb és egy igazi klasszikus, a Shepherd's pie. Gordon hiába merült volna el a parancsolgatásban, a kuktái letámadták.

Szexi szuflét sütnél? Segítünk!

Gordon egy kicsit kioldalazott a saját konyhájából, hogy átadja a helyét a csoki felfújtak mesterének, Ravindának. Jöjjön a desszertek egyik éke!

Gordont börtönbe zárták a gyerekei

A Ramsay család három hónapig nevelgette a bárányokat, most azonban eljött az idő, hogy levágják őket. Mielőtt azonban ez megtörténne, Gordonék le akarták mérni az állatokat... a végén mégis a szakács került a rácsok mögé.

Gordon kifogta Nagy-Britannia legrondább halát

Az angolnákat nehéz elkapni, hiszen folyton roncsok között bújkálnak, Gordonék mégis tettek egy próbát, és a végén a szakács még egy izgalmas receptet is készített a nem túl vonzó külsejű halból.

Vajon ki a kínai konyha nagy mestere?

A receptversenyben most Ázsia felé vették az irányt a résztvevők, úgyhogy a pikáns ízek kerültek a középpontba. Vajon Gordon újabb vereséget szenved?

A vendégek nemet mondtak az alkoholra!

A desszert sült alaszka volt, amit konyakkal flambíroztak, és pont ennek a látványos műveletnek lett meg a böjtje, ugyanis a vendégeknek nem ízlett a túlzottan alkoholos édesség.

A kuktákon kifogott néhány zöldbab

Gordon nem hitte el, amikor negyedszerre sem sikerült rendesen megfőzniük a zöldbabot. A kacsa tökéletesre sülve várhatott a köretre, a vendégekkel együtt.

Egy csapat rendőr vette kezelésbe a galambokat

Gordon ismét hölgyeket kapott maga mellé, de nem is akármilyeneket. Ámde hiába a rendőri felügyelet, a madarak így sem sültek át a kívántak szerint, rossz volt a magaviseletük ugyebár.

Ráját sütni serpenyőben? Ó, igen!

Egy igazi ínyenc falat került az asztalra főételként, amit nem sűrűn kóstolhat meg az ember. Kérdés, hogy a vendégek eléggé nyitottak-e egy ilyen fogásra? A számokból kiderült!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való