KERESÉS search-close

Geszler Dorottya

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Geszler Dorottya"

Geszler Dorottya új hivatásra talált

Pilatest oktat az egykori szépségkirálynő és ex-tévés, akinek átalakult az életmódja, mióta rátalált erre a mozgásra. De hogy vannak-e olyan férfiak, akik miatta érkeznek az órákra, arra titokzatosan válaszolt.

GESZLER DOROTTYA: „Több mint 20 éve vegetáriánus vagyok”

Sosem voltam olyan igazán nagy húsevő és jól érzem magam így” – mondta nekünk Geszler Dorottya, akit arról is kérdeztünk, mi a véleménye a gyerekek húsmentes étkezéséről.

Geszler Dorottya közel az ötvenhez is bomba formában

Geszler Dorottya 19 évesen szépségverseny harmadik helyezettje lett 1989-ben. Akkor többek között tökéletes alakjával tűnt ki a sok szép lány közül. Most 47 éves, és még mindig irigylésre méltó a külseje, de tesz is azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

 

Geszler Dorottya semmit sem változott!

A Miss Universe 3. helyezettjéből lett műsorvezető ugyanúgy ragyog, mint a 1989-ben. Elkísértük egy napján, hogy megtudjuk, mi tartja fiatalon 50-hez közelítve is.

Tegyünk szívünkért és érrendszerünkért!

P, mint polifenolok. Érdmes megjegyezni ezt a kifejezést. De mégis miben találhatóak és mi célt szolgálnak?

Hogyan vigyázhatunk gyermekeink egészségére okosan?

Fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy a baciknak és vírusoknak esélyük se legyen a szervezetükkel szemben. Tehát az első lépés mindenképp a prevenció!

Ezekre a problémákra lehet megoldás a harkányi fürdő

A dél-magyarországi harkányi víz gyógyítóerejét 1823-ban fedezték fel, azóta az egészségügyi problémákkal érkező vendégek mellett nagy számmal érkeznek a fürdőbe pihenni és szórakozni vágyó családok is.

Gluténmentes édességek lelkünk kényeztetéséért

Sokszor dilemmát okoz, hogy ártunk vagy használunk szervezetünknek a süteményekkel, habár a lelkemnek biztos, hogy jól esik. Íme az egészséges finomságok!

Reuma és mozgásszervi panaszok kezelése

A reuma nem kifejezetten új keletű kór. Egyes csontvázleletek arra engednek következtetni, hogy időszámításunk előtt is küszködtek már a betegséggel. De pontosan kiket érint és hogyan kezelhető ez a betegség?

Télen is óvjuk szemünk világát!

Szemünk egészségének, épségének védelme télen is nagyon fontos. Egyrészt azért, mert a városban is süt a nap, másrészt pedig ha eljutunk a magas hegységekbe síelni, akkor ott kifejezetten intenzív és szemet bántó lehet a napsütés.

Immunerősítő vitamin, amiről jó tudni!

A C-vitamin számos előnyét senkinek sem kell bemutatni, mostanában azonban egyre többet hallani  a liposzómális C-vitaminról. Hogy mi is ez? Mutatjuk!

2,5 Bar nyomással a gyógyulásért

Ismerős lehet ez a mennyiség, ugyanis az autók kerekében is kb. ekkora nyomás van. De most nem erről lesz szó. Létezik egy olyan terápia, amihez pont ennyi nyomásra van szükség, na meg persze oxigénre. Ez az orvostudomány magasan specializált formája, amit sok évtizede használnak gyógyító céllal.

Figyelj a talpadra, mert az egész szervezetedre hatással van!

Sokaknak talp deformitásaik vannak, amikről nem is tudnak, pedig ma már jól szűrhetők, sőt korrigálhatóak is ezek a hibák.

Nagy Laci és az ideginger terápia

A NeuroPress  terápia egy továbbfejlesztett reflexológián alapuló gyógykezelés, mely a talpon és a lábfejen lévő idegleképződési pontok ingerlésével ér el változást a szervezetben. 

Mit tegyenek az édesanyák, ha gond merül fel a szoptatással kapcsolatban?

A gyermekek világába kalauzolja el a nézőket Geszler Dorotty és Győrfi Pál. Az EgészségKalauz nem először foglalkozik a legkisebbek egészségével.

Mi a feltétele a rákbetegek gyógyszeres kezelésének?

Ma már szerencsére egyre több célzottan ható készítmény áll a rákbetegek rendelkezésére, amelyekkel sok esetben egészen gyors és látványos eredményeket lehet elérni. Ennek feltétele, hogy a gyógyszert a megfelelő beteg kapja. Eldöntésében a daganatgének elemzésén alapuló gyógyszerhatékonysági vizsgálatok segítenek.

Családsegítő szervezet, ami most szintén segítségre szorul!

Vannak olyan szervezetek, akiknek az a küldetésük, hogy másokon segítsenek, de néha ők maguk is segítségre szorulhatnak.

Veszélyben a földek termőképessége?

Újfajta területre, a termőföldekre kalauzol el Győrfi Pál és Geszler Dorottya. Mezőgazdasági szakemberek már a 70-es években felismerték, hogy a nagyüzemi termeléssel, a műtrágyák használatával nem lehet tovább kizsigerelni a földeket, mert a termőképességük kerülhet veszélybe. 

Veszélyforrás, ami otthonunk leégéséhez is vezethet

Amikor az egészségünkről van szó, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy miért is fontos a szellőzőrendszerek szakszerű tisztítása. 

Ismerd meg a vörösbor jótékony összetevőjét!

A szakértők szerint legalább napi 5 liter bort kellene meginnunk ahhoz, hogy a benne lévő jótékony vegyületek kellő mennyiségben eljussanak a szervezetünkbe. Ez azonban szinte lehetetlen és szükségtelen is…

Újabb áttörés a daganatok kezelésében

Az utóbbi néhány évben lehetővé vált, hogy a daganatokat intelligens, célzottan ható készítményekkel kezeljék. Sajnos ezek még nem elérhetőek minden daganattípusnál, ahol azonban igen, ott gyakran nagyon gyors és jelentős a javulás.

Így szüntetheted meg a zsíros ételek okozta görcsöket

Csülkös bableves és töltött káposzta, aminek az epénk nem biztos, hogy örül. Viszont van megoldás a problémára! Íme a vese, epe, sőt az egyéb sima izomgörcsök elleni hathatós megoldás…

Hogyan tartsuk formában magunkat nyáron?

Józan László egy szerep miatt kezdett el edzőterembe járni, Geszler Dorottya pedig már évek óta a pilatesben leli örömét.

Fésűs Nelly Geszler Dorottya kezeire bízta magát

Nelly nemrég múlt negyven, de ma is olyan alakja van, mint pályája legelején. Rendszeresen sportol, a legutóbb például az egykori televíziós, Geszler Dorottya pilates óráján vett részt az egyik színvonalas budai tornateremben.

Reflektor 12-07-23


szerző:
2012.07.24. 01:00
Reflektor 12-07-23

Reflektor: Zajlik az élet Takács Nikolas körül. Fésűs Nelly Geszler Dorottyával edz.

Reggeli - Csak csajok 12-05-04

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való