KERESÉS search-close

Gömöri András Máté

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gömöri András Máté"

Nagy Alex szeretne egy titkos bárt nyitni?

Izgalmas ötlete támadt a Barátok közt színésznőjének. Olyan szórakozóhelyet nyitna, aminek már a felkutatása is izgalmas és mindig máshogy néz ki. Van, hogy varrodának álcázza magát, máskor pedig jósda...

Testépítő versenyre készül az Operett Színház színésze

A Peller-lányok szívesen látták volna póló nélkül Anna kollégáját, aki amellett, hogy kiváló színész, Polyák Lilla férje is. A Reggeliből kiderült, hogy Peller Anna sok fontos fordulópontnál jelen volt az életében.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté titokban egybekeltek

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb párja Gömöri András Máté titokban egybekeltek. A szerelmesek 2 éve alkotnak egy párt, azután jöttek össze, hogy Lilla szakított férjével, Homonnay Zsolttal, akivel két közös gyermekük van.

Még idén összeházasodhat Polyák Lilla és Gömöri András Máté?

Bár az eredeti időpontot elhalasztották, még idén sor kerülhet Polyák Lilla és Gömöri András Máté esküvőjére. A színészpáros két és fél éve van együtt, a lánykérésre pedig tavaly tavasszal került sor.

 

Polyák Lilla titokzatosan fogalmazott vőlegényével kapcsolatban!

Polyák Lilla a Reggeliben mesélt vőlegényéről, akivel már tervezik, hogy komolyabb szintre emelik a kapcsolatukat. Továbbá arra is fény derült, hogy milyen a kapcsolata Máténak a két fiúval.

Polyák Lillát eljegyezték


szerző:
2017.04.10. 17:25
Polyák Lillát eljegyezték

Feltették neki a nagy kérdést, és igent mondott: Polyák Lilla és Gömöri András Máté immár jegyben járnak.  A meghatódott színésznőt telefonos interjúban kérdeztük a nagy pillanatról.
 

Ők avattak be az Operettszínház kulisszái mögé

Ott jártunk, ahol tévéstáb még nem forgatott: az Operettszínházban avatott be minket az ország három ifjú tehetsége – Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes a mindennapjaikba, és a magánéletük titkaiba. Ráadásul Gömöri Máté csak nekünk beszélt arról, hogy szerelmével, Polyák Lillával terveznek-e gyermeket.

Reflektor 15-06-30


szerző:
2015.07.01. 01:30
Reflektor 15-06-30

Reflektor: Bérczesi Róbertre terápiaként hatott a Szelfi. A Fame főpróbáján jártunk.

Új szívtipró tűnt fel a Mátyás király téren

A Barátok közt Benjijét alakító Gömöri András Máté csak nemrég tűnt fel a sorozatban, de már most számtalan rajongóval büszkélkedhet, akik, talán mondanunk sem kell, főleg a lányok köréből kerülnek ki.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való