KERESÉS search-close

Gáspár Bea

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gáspár Bea"

Gáspár Bea szavai hallatán Bogi elsírta

Bogi eddig mindig azt a kritikát kapta, hogy túl sokat pakol a tányérjaira, most próbálta visszafogni magát, de így se kapta meg a várt értékelést. Végül Bea próbálta megnyugtatni a lányt.

Gáspár Bea Ákosra cserélné Győzőt?

Ákos 10 percre megkapta segítségként Beát, aki aprítás közben folyamatosan a versenyzőt kérdezgette, többek között a szerelmi életéről. A zsűrinek sem kellett több, azonnal közbeszóltak.

Zé megmutatta Gáspár Beának, hogyan kell osztani a versenyzőket

Bea értékelés közben félve leste Sárközi Ákost, nem merte keményen kiosztani Gergőt. Zé ezt látva viszont vérszemet kapott...

Most mutasd meg! - 5. évad 12. rész

Bár eddig leginkább a zsűripult mögött láthattuk álldogálni a Konyhafőnök séfjeit, most bebizonyították, mire képesek a testükkel! 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Most mutasd meg! játékot is!

Olvass a számról! - 5. évad 12. rész

Sebestyén Balázs rendesen megkavarta a szálakat az Olvass a számról! játékban: az X-Faktor mentoroknak konyhai eljárásokat, míg a Konyhafőnök zsűritagjainak zenei szakkifejezéseket kellett kitalálniuk.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Hirtelen halál - 5. évad 12. rész

Kupak Tamás és a Sörnyitók? József és a színes tévé? Öreg halász és a Fender? Vajon ezek valódi zenekarok? Balázs ismét jól feladta a leckét a sztároknak.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Gáspár Bea lebuktatta az X-Faktor mentorát

Vajon miben sántikált Gáspár Laci az öltözőben? A háziasszonynak köszönhetően most ez sem maradt titokban…

A Hirtelen halál játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Hirtelen halál játékot is!

Robbanásveszély - 5. évad 12. rész

A sztároknak most is iparkodniuk kellett, hiszen bármelyik pillanatban bekövetkezhetett a vég…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Robbanásveszély játékot is!

Zenészek a séfek ellen a Gyertek át legújabb adásában!

Ma este akasztják a hóhérokat Sebestyén Balázs nappalijában! Az ország legnépszerűbb házibulijában ezúttal a konyha nagyágyúi és a bulik királyai csapnak össze. Fördős Zé már többször megmérettette magát Balázs kanapéján, Gáspár Beának és a séfeknek azonban még újdonság a csipkelődős vetélkedő – ezért kicsit izgulnak is. De a mentorokat sem kell félteni, ha humorról van szó.

X-Faktor mentorok vs. Konyhafőnök séfek

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Rácz Jenő, a petting király?

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Rácz Jenő csapata (Tizenkettedik adás)

A Konyhafőnök zsűritagjai ringbe szálltak az X-Faktor mentoraival. Íme Rácz Jenő csapata!

Top 4 - Az ország Győzikéje és az ő Buksija

A listánk negyedik helyén álló salgótarjáni család története egészen egyszerűen sokkolta a nagyérdeműt, főszereplője pedig bebizonyította, hogy igazi showman. Folyamatosan nézettségi rekordokat döntött a Győzike show, és az egész ország pontosan tudta, mi történt az előző részben – még akkor is, ha sokan nem is merték bevallani, hogy nézik.

Gáspár Bea elmondta, mi a vágya, more!

Április 1-jén startolt el Gáspár Győző legújabb műsora, melyben teljesíti az emberek kívánságait. Ha ez mind nem lenne elég, akkor most azt is megtudhatjátok, hogy a Konyhafőnök VIP2 győztesének, azaz Bea asszonynak mi a leghőbb álma.

Gáspár Győző műsorával ezúttal kívánságokat teljesít!

Gáspár Bea örült annak, hogy férje új show-t kapott, mert végre nem lesz annyit otthon. Gáspár Győző ugyanis járja az országot, sőt a világot is és kívánságokat teljesít!

 GÁSPÁR BEA: Győző egy bolondos hős!

Gáspár Bea elárulta a Fókusz stábjának, hogy mi lehet a reality-k koronázatlan királyának, Gáspár Győzőnek a titka, vajon miért szeretik, vagy éppen miért pont nem szeretik őt az emberek? Bea asszony arról is mesélt, hogy szerinte férjének mik a legrosszabb tulajdonságai!

Gáspár Bea elárulta a hosszú házasság titkát!

Gáspár Bea, Xantus Barbara, Holdampf Linda, Peller Anna és Mariann egy Oscar-gálás pletykából indultak ki, majd megfejtették a hosszú házasság titkát - köszönhetően Beának!

A Kifőzdében egy igazi konyhafőnök: Gáspár Bea!

Gáspár Bea, A Konyhafőnök VIP győztese érkezett a stúdióba, ahol nemcsak főzés iránti szeretetéről mesélt nekünk!

TOP 5 - Ezeket a Konyhafőnök VIP pillanatokat szerettétek a legjobban!

A séfek csatája Király Peti és Rácz Jenő győzelmével, és egy igazán izgalmas Fináléval végződött. Azonban nem csak ezek a fordulatok nyűgözték le a közönséget, most összegyűjtöttük az 5 nagy kedvenceteket!

Rozina, Bea és Pierre megtisztelőnek érezték, hogy visszatérhettek!

A Finálé napján újra kiegészült a háromtagú zsűri, hiszen Rozina, Bea és Pierre is segítettek nekik meghozni a nehéz döntést, hogy ki is legyen a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája győztese.

Kóstold végig Király Peti finálés menüsorát

Kíváncsi vagy milyen ételekkel készült a Fináléra Király Peti, és arra, hogyan értékelte ezeket a zsűri? A videóból minden kiderül!

Kóstold végig Risztov Évi finálés menüsorát

Kíváncsi vagy milyen ételekkel készült a Fináléra Risztov Évi, és arra, hogyan értékelte ezeket a zsűri? A videóból minden kiderül!

Gáspár Bea: „A középdöntőből a döntőbe jutni, elég nagy dolog”

Gáspár Bea visszatért, segített a zsűrinek, hogy meghozzák a nagy döntést: ki legyen az az öt versenyző, akik csatlakozhatnak Risztov Évihez a galérián.

Zé: „Meg kell várni, amíg a bárányok elhallgatnak!”

Előfordul, hogy egy hús alulkészül, ez történt Kabát Peti főelemével is. Rácz Jenő éppen ezért Zét kérte meg, hogy hangokkal szemléltesse, milyen is lett versenyzője étele.

Ha odaég valami, Sárközi Ákos eldugja!

A séf nem is tagadta, ha olyan elemet talált a versenyzői tányérján, ami job lett volna, ha nincs is ott, gyorsan eltüntette zsűritársai elől...

Sárközi Ákos és Rami lebuktak a kóstoláson!

Rami kóstolása közben felmerült egy gondolat: vajon Sárközi Ákos lehet mindenkinek az apukája?

Egykori zsűritagok segítik a Konyhafőnök VIP ítészeit!

A héten eldől, kik juthatnak be a gasztro reality döntőjébe, a legjobb hat közé. Fördős Zé és a két séf mellé éppen emiatt vendégek érkeznek, hogy segítsenek a nehéz döntésben.

Ezen a héten minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

A Konyhafőnök VIP - A séfek csatájában most már elkél egy kis segítség, így a zsűri a héten minden nap más taggal bővül. Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz.
Extra Konyhafőnök videóért kattintson ide.

VENDÉG ZSŰRIK: minden nap érkezik egy negyedik zsűritag

Hogy ki mikor érkezik a konyhába, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatunk: a vendég zsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a következő célhoz, a séfkabáthoz. 

Nádai Anikó üvöltve hívta segítségül Gáspár Beát

Anikót semmi sem tudta megnyugtatni a konyhában, ezért megállás nélkül üvöltözött. Pláne akkor, amikor a segítségüket, Gáspár Beát kellett behívniuk.

Gáspár Beának a Konyhafőnök a szíve csücske!

Gáspár Bea visszatért! Ráadásul újra beállt a konyhapultba, hiszen segíthetett az egyik csapatnak, hogy tökéletes legyen a rétes tésztájuk. Elmesélte nekünk, milyen érzés volt visszatérni!

A Konyhafőnök VIP győztesének álomkonyhájában jártunk

Magyarország legnépszerűbb főzőműsorában egy évvel ezelőtt ismét hírességek ragadtak fakanalat, hogy megmutassák, mit is tudnak a konyhában. Az előző évad győztese, Gáspár Bea majd kiugrott a bőréből, amikor Zé a fináléban az ő nevét mondta ki. Már a verseny elején elhatározta: ha nyer, neki bizony új konyhája lesz, amit pedig meg is mutatott a Fókusz nézőinek!

Peller Mariann-nak önismereti tréning lesz A Konyhafőnök VIP

A műsorvezető vegetáriánus, ezért rendszeresen bocsánatot kér a már nem élő állatoktól, miközben szeleteli őket. De hogyan készül a gasztro versenyre? Kifaggattuk!

Risztov Éva halakkal küzdött a felkészülés alatt

Az olimpikon életének elmúlt 25 éve az úszásról szólt, soha nem foglalkozott az ételek elkészítésével, ezért igazi kihívást jelentett számára, hogy elvállalta a megmérettetést a Konyhafőnök VIP-ben.

Győzike Show az RTL+on!


szerző:
2018.05.30. 16:39
Győzike Show az RTL+on!

Győzike Show minden hétköznap 18:55-től az RTL+ műsorán!

Győzike Show


szerző:
2018.05.30. 14:18
Nagy Eszter nyerte a Konyhafőnök szuperdöntőjét!

Nagy Eszter lett az új Konyhafőnök! Azt már biztosan megszokták, hogy a finálékon mi is mindig ott vagyunk - nem volt ez most sem másként! És bár Eszter örömkönnyeit sikerült felszárítanunk, Wirgha Márk vigasztalhatatlannak tűnt.

Nagy Eszter lett a Szuperdöntő győztese!

Intenzív hetet tudhatnak maguk mögött a finalisták, amit a háromórás finálés menüjük elkészítésével koronáztak meg. Ezután már a zsűrin volt a sor, hogy döntsenek: Márk vagy Eszter érdemli meg jobban a Szuperdöntő fődíját és a Konyhafőnök címet.

Emlékszel még Eszter legemlékezetesebb pillanataira?

A finálés menüsorok végigkóstolása után a zsűri felidézte az intenzív egyhét legizgalmasabb eseményeit. Márk és Eszter mélypontjait és szárnyalásait is megbeszélték.

Idézd fel a zsűrivel Márk legemlékezetesebb pillanatait!

A finálés menüsorok végigkóstolása után a zsűri felidézte az intenzív egyhét legizgalmasabb eseményeit. Márk és Eszter mélypontjait és szárnyalásait is megbeszélték.

Kóstold végig Eszter finálés menüsorát!

A háromórás főzés után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Márk és Eszter izgatottan nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Eszter ételeit!

Kóstold végig Márk finálés menüsorát!

A háromórás főzés után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Márk és Eszter izgatottan nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Márk ételeit!

Márk, Ádám és László együtt vették fel a harcot a pepecselős elemekkel

Márk és az egykori top 3 igyekezett minél feszesebb tempóban elkészíteni a finálés menüsorát, azonban az óriási férfi kezeknek meg kellett küzdenie az apró, pepecselős elemekkel is. Vajon minden részlet felkerül a tányérokra?

Exkluzív: így ünnepelt Eszter a győzelme után!

Eszter nem a pénzért küzdötte végig ezt az egy hetet, a gyerekeinek szerette volna bebizonyítani, hogy iganis mindenkiben ott van egy győztes. Nézd meg, hogyan ünnepelt percekkel a győzelme után a zsűrivel és az egész stábbal.

Eszter idegességére egy ellenszer volt, a segítői!

Eszter próbált mindent szépen elosztani hármuk között, azonban az idő haladtával a drukkja egyre hevesebb idegeskedéssé alakult. Úgy tűnt, Mózesnek és Ottiliának kell minél inkább lenyugtatnia a finalistát.

Ottilia és Mózes valóra szerették volna váltani Eszter álmát

Eszter segítői mindent megtettek, hogy a finalista keze alá dolgozzanak. De vajon mit gondolnak a menüsorról és Eszterről? Mindent elmeséltek, amit a három óra alatt átéltek!

Nézd vissza a Szuperdöntő Fináléjának legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

Egykori versenytársaikkal főztek a finalisták!

Márk és Eszter is választhattak maguknak segítőket. Eszter a régi szériájából Mózessel és a Szuperdöntőben megismert Ottiliával küzdött a céljáért, Márk pedig egykori ellenfeleit (és azóta barátait) Ádámot és Lászlót kérte fel a segítőinek.

Ő a Konyhafőnök Szuperdöntőjének nyertese!

A zsűri döntött! Nagy Eszter lett a Konyhafőnök Szuperdöntőjének győztese, így őt illeti meg a Konyhafőnök cím és a 10 millió forint.

Újra együtt a negyedik évad győztes triója!

Ádámmal és Lászlóval a finálés főzés után beszélgettünk egy kicsit Márkról, a hármasukról és természetesen a három óra alatt összeállított menüsorról. Vajon ugyanúgy izgultak, mint régen?

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-11

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

Ők lettek a Szuperdöntő finalistái!

Igazán nehéz döntést kellett meghoznia a zsűrinek, hiszen ki kellett választaniuk a top 4-ből azt a két versenyzőt, akik a Szuperdöntő fináléjába jutnak. Egyre közelebb a cél és az óriási nyeremény.

Cukorszálakon függött a versenyzők élete

Baranyai Péter ismét feladta a leckét a versenyzőknek, megannyi különleges elem várt arra, hogy lemásolják őket. A főzés után már csak a zsűrin állt: ki lesz az a kettő, akik az eredményhirdetés után elhagyják a konyhát.

Tibor éppen a vége előtt csúszott meg egy banánhéjon

Tibor jól haladt a desszert elkészítésével, azonban nem sokkal a vége előtt elejtette az eperkaviárjait. Itt pedig nem ért véget a balszerencse, hiszen a zseléje és az egész desszertje megmakacsolta magát.

Gábor megint eltért a Séf receptjétől?

Hiába a másolós feladat, Gábor néha inkább a saját feje után ment Baranyai Péter desszertjénél is, hogy felgyorsítsa a folyamatokat. Ez azonban lehet, hogy rossz pontokat is jelenthet a zsűri szemében...

Baranyai Péter tányérdesszertjétől mindenkinek leesett az álla!

A desszert séf immár negyedik alkalommal tért vissza a Konyhafőnökbe, hogy újabb édes különlegességgel sokkolja a versenyzőket. Most egy klasszikus red velvetet hozott magával... egy kis csavarral, persze.

A Séf büszke volt a versenyzőkre: felvették a tempóját!

Az őrületes rohanás és diktálós főzés után a zsűrin volt a sor, hogy megkóstolja az ételeket. A Séf még a kóstolás elején mindenkit megdicsért, hiszen derekasan helytálltak a rohamban. De milyenek lettek az ételeik?

Nézd vissza a Szuperdöntő negyedik adásának legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

Ilyen tempót még sosem diktált a Séf!

Hihetetlen sebességre kellett kapcsolnia a versenyzőknek, hiszen szimultán főztek a Séffel... pontosabban a Séf diktálta, hogy mit kell csinálniuk, ők pedig rohantak. Ekkora őrületes tempó még sosem volt a Konyhafőnökben!

Ők a Szuperdöntő Finalistái!

Ma eldőlt, hogy ki az a két versenyző, aki a Szuperdöntő Fináléjában megküzdhet a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért. A feladatok még sosem voltak ennyire brutálisak, mint most.

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-10

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

Odáig voltak Mészáros Ádámért a szuperdöntősök!

Elkaptuk Esztert, Tibort és Gábort a séf főzése után, és kifaggattuk őket Mészáros Ádám újragondolt halászlevéről, az étel legnehezebb részleteiről és természetesen az egész séffőzésről is.

Ketten sajnos ma is búcsúztak a versenytől és a top 4-től is

Egyre közelebb a cél, egyre közelebb a 10 millió forintos fődíj, azonban a mai versenynap végén is távoznia kellett két versenyzőnek. Vajon kiknek kell maguk mögött hagynia a Konyhafőnök konyháját?

Séf: „Többször nem akarlak sírni látni!”

A második feladat kóstolásánál a zsűri szerencsére nemcsak minősíthetetlen tányérokat talált, de kiderült, hogy a visszafogottabb versenyzők is szívvel főznek, új szabályokat vezettek be Gábornak, sőt a Séf még a könnyeknek is megálljt parancsolt.

Gábor az első versenyző, aki örült a hátráltatásnak?

Tibornak köszönhetően öt percig nem csinálhatott semmit a feladat elején, de egyáltalán nem ijedt meg ettől. Felspanolta, hogy még jobban teljesítsen, és igazi bókként fogta fel Tibor hátráltatását, még akkor is, amikor kiderült, hogy nem is erről volt szó...

Eszter még a madárfóbiáját is félredobta a győzelemért

Eszter sokkot kapott, amikor meglátta, hogy egy egész fácánt is fel kell dolgozniuk a második feladatban. A könnyeivel küzdve, kiborulva próbálta meg szétkapni az állatot, miközben bokáig állt a tollban.

Vajon a versenyzők megugrották a 2 Michelin-csillagos étel kihívásait?

Az újragondolt halászlé mindenkinek feladta a leckét, nem is meglepő, hiszen Mészáros Ádám hihetetlen ételt villantott nekik. A kóstoláson eldőlt, kinek, hogyan sikerült megugrania ezt a kihívást.

Márk mindent félredobott: beszippantotta a tészta

Márk a Séf tanácsára megpróbálta kijavítani a száraz tésztáját, azonban annyira nem boldogult az állagával, hogy szinte a feladat utolsó perceiben is csak ezzel foglalkozott. Vajon a többi elemet sikerül kitálalnia?

Ilona elúszott: minden az utolsó pillanatra maradt

Amikor a Séf lement Ilonához, hogy megnézze, hogyan is, döbbenten látta: az elemek nem állnak túl jól. A tésztát és a hagymákat is javítania kellett, sőt a halat csak az utolsó utáni pillanatban vette ki a sütőből.

Mészáros Ádám étele láttán mindenkinek elakadt a szava

Óriási megtiszteltetés és sokk érte az első feladatban a versenyzőket, hiszen Mészáros Ádám, az ország első két Michelin-csillagos éttermének séfe főzött nekik egy újragondolt halászlevet.

Sokkot kapott a játékos az alapanyagtól!

A Szuperdöntő harmadik versenynapján Magyarország első két Michelin-csillagos séfe, Mészáros Ádám adott feladatot a 6 versenyben maradt játékosnak, akik mindent megtettek, hogy megfelelően lemásolják a séf ételét.

Nézd vissza a Szuperdöntő harmadik napjának legizgalmasabb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-09

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

A 2 Michelin-csillagos Mészáros Ádám főz ma a versenyzőknek!

Magyarország első két Michelin-csillagos éttermének séfe ma ellátogat a Szuperdöntősökhöz, hogy egy igazán izgalmas és technikás étellel tegye őket próbára. Vajon mi lesz az étele legnehezebb eleme? Nemcsak erről, de a Michelin-sikerről is mesélt nekünk a séf.

A leggyengébb csapatnak távoznia kellett

A nap végén a zsűrinek el kellett döntenie, hogy melyik volt az a páros, amelyik a leggyengébben teljesített. Nehéz eredményhirdetés volt ez is, hiszen ketten is kiestek a versenyből.

Zé: „Ez olyan messze van a croquambouche-tól, mint ide a Halálcsillag!”

A második feladat után a zsűri belevetette magát az óriási égetett tészta tornyokba. Voltak meglepően szép és meglepően újszerű megoldások, mégis a leglátványosabb golyók a földön landoltak.

A sárgák végleg feladták?

A sárgáknál semmi sem akart összejönni: először a tészta, később pedig a karamell is beintett nekik. Annamari már annyira elkeseredett, hogy szíve szerint otthagyta volna az egészet.

Íme egy zöld, újragondolt croquambouche torony

Gábornak és Tibornak nem igazán akart összejönni az égetett tészta, ezért kétszer is nekiugrottak a feladatnak. Emiatt azonban annyira megcsúsztak, hogy az utolsó pillanatban dobálták egymásra a golyócskákat...

Ilona megsértődött és egy szót sem szólt Eszterhez

Mindenki azt hitte, hogy a könnyek után a pirosak végre zöldágra vergődnek egymással... nem így történt. Ilonának annyira elege lett Eszterből, hogy nem volt hajlandó hozzászólni, és a félbehagyott feladatait sem folytatta, egészen Zé érkezéséig.
 

Eljött a nap: a zsűrinek már dicsérni sem volt kedve

Voltak látványkonyhába való, vicces párosok, elkószált Séfek és sírós, feszült duók is. A pirosak olyan negatívan álltak hozzá a saját ételükhöz, hogy még Zének is elment tőle a kedve, hogy jókat mondjon róla...pedig tudott volna.

Ilona: „Eszter, ha miattad megyek haza, kinyírlak!”

A piros csapatban sem volt túl nagy az egyetértés, ráadásul Ilona a főzés végére megsértődött, úgy érezte, Eszter minden szavát semmibe veszi. Vajon ez milyen hatással lesz a gombócaikra?
 

A sárgákat megtámadta egy földönkívüli tészta

Annamari és Tomi valamit nagyon elrontottak a tápióka lisztes tésztájukban, hiszen egy nyúlós valami lett belőle. Ezután viszont még nagyobb lett a gond: nem maradt alapanyaguk, hogy kijavíthassák az ételüket.

Két Tarzan megfér egy csapatban?

Az aggódás és az izgalom két nagymestere egy csapatba került. Tibi és Gábor szinte semmiben sem értettek egyet, pont ezért eléggé hangosan és látványosan estek neki a gombócoknak.

Harapj bele az ázsiai street foodokba!

Az első feladatban a Séf kedvenc ázsiai street foodjait kellett elkészítenie a csapatoknak. Tudod, hogyan kell elkészíteni a hakaót, a gyozát vagy éppen a baót? Most kiderítheted!

Ma a csapatversenyeké a főszerep!

A Szuperdöntő hetén nem kellett sokat várnunk a csapatversenyekre, hiszen a keddi versenynap csakis ezekről a feladatokról szólt. Nézd meg, ki kivel került össze!

Nézd vissza a Szuperdöntő második napjának legemékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

A csapatversenyek alatt robbantak a bombák!

Már csak 8 versenyző kezdhette meg a Szuperdöntő második napját, ahol a játékosoknak azzal a nehezítéssel is számolniuk kellett, hogy ugyan előnyt nem kapnak a feladatok után, de a hátráltatással meg kell küzdeniük.

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-08

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

Kié a szebb espelette pötty, Bea? Bevallod?

A második feladat is nagy kihívás volt a versenyzőknek, persze akadtak olyanok, akik (Bea szerint még a Séfet is felúlmúlták egy-egy elemnél. Vajon mit szól ehhez Rácz Jenő?

Tibor fújtatott, megcsúszott és harcolt az idővel

Tibor az utolsó percekben nagyon elcsúszott az elemeivel, hiszen későn tette be a sütőbe a karfiol royal-t, ráadásul még ezen kívül is rengeteg elemet elő kellett készítenie. Ki is tört rajta a fújtatós pánik!

Kolos nem bírta tartani a lépést a Séffel

Kolos már a Séf főzése alatt gyomorgörccsel nézte, hogyan készülnek az elemek. Alig bírta követni a rengeteg lépést, később pedig a saját pultjában halmozottan jött a félelem. Végül megpróbált a többiekről lesni.

Tudod követni a Séfet? Számold össze mennyi elemből áll az étele!

A második feladatban egy séffőzés várt a versenyzőkre, végignézték ahogyan a Séf elkészíti a különleges karfiolos ételét. Ezután pedig precízen és nagyon pontosan le kellett másolniuk az ételét.

Vajon a szuperdöntősöknek sikerült lemásolniuk Bea 10 milliós főételét?

A zsűri mindenkinek felhívta a figyelmét: ebben a versenyben már tényleg mindenki a legapróbb részleteken bukhat el. Ennek fényében elemezték ki a tányérok lemásolt elemeit.

Séf: „Ettől kihalnak az ízlelőbimbóim!”

A Séf megnézte, László hogyan halad a feladattal, és egy-két elemnél észrevette, hogy még javítani kell őket. Azonnal fel is hívta a versenyző figyelmét a hibáira.

Ilonát figyelmeztették: minden a részletekben rejlik!

Ilona borzasztó örömmel fogadta, hogy újra versenybe szállhat. Mindent meg is tett, hogy továbbjusson, azonban egy-két elemmel meggyűlt a baja, ami a zsűrinek is feltűnt.

Nézd vissza a Szuperdöntő első napjának legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

Bea: „Ez egy 10 millió forintot érő kaja!”

Az első körben főző versenyzőknek Bea finálés főételét kellett lemásolniuk. Mielőtt nekikezdtek volna a feladatnak, Bea elmondta, mi is található a tányéron és persze meg is kóstolhatták az ételt.

Máris ketten estek ki a Szuperdöntőből!

Megkezdődtek a Szuperdöntő fordulói! A 10, nézők által versenybe szavazott játékos 5 nap alatt küzd meg a 10 millió forintért. A feladatok még sosem voltak ennyire brutálisak, a zsűri nem adja könnyen a Konyhafőnök címet és a nyereményt.

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-07

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való