KERESÉS search-close

Gálvölgyi János

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gálvölgyi János"

A szilveszteri RTL Híradó kulisszatitkai!

Rendhagyó módon zárta az óévet az RTL híradó, ezúttal Gálvölgyi János vezényletével, vicces hírekkel búcsúztatták 2018-at a hírműsor készítői. A Fókusz stábja ott volt a kulisszák mögött!

Újra hódítanak a retró játékok

A karácsonyi játékkínálatból idén a retrojátékoknak volt a legnagyobb sikere. A Gazdálkodj okosan! társasjáték is úgy néz ki, mint évtizedekkel ezelőtt. Egyedül a szerencsekerék kártyái alkalmazkodtak a kor szelleméhez. Izgalmas fordulat lehet, ha a kártyán az áll, hogy „Migránsok eldobtak egy szendvicset, elpusztultak a disznóid – két körből kimaradsz!”

Vesszen a spanyolnátha, éljen a nemzeti influenza!

Egy kereszténydemokrata képviselő nemzeti módosító indítványt nyújtott be a Parlamentnek. A képviselő felháborítónak tartja, hogy újra felütötte fejét hazánkban a spanyolnátha, ezért javasolja, hogy eztán ezt a rettegett betegséget nemzeti influenzának hívják. Majd hozzátette: nemzeti defibrillátorokra is szükség van a magyarság megtartása érdekében.

Keresztnevét és testét nem vállalva nyilatkozott nekünk a kismama bolti rablásról

December 15-én kiraboltak egy kisboltot Hejőkomárban. Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott a kisbolt eladója. Egy kismama, Tallenbakterfischteinné is a közelben volt, aki látta az esetet, és nyilatkozott híradónknak. Kérésére testét nem mutathatjuk, és keresztnevét sem írhatjuk ki.

Szórványos hőmérsékeltek és gomolyok

Pataki Zita, aki néha Véber István, elárulta nekünk, milyen idő várható 2019 első napján.

Elképesztő összefüggéseket tárt fel a számmisztikus

Így az év utolsó napján a Híradó felkereste Löbl Alexandrát, aki a számmisztika nagy ismerője. A Vágó István-díjjal kitüntetett Alexandrát a Reggeliben faggattuk.

Ezt a szót használtuk legtöbbet 2018-ban

A CEU befejezte utolsó magyarországi kutatását arról, hogy melyik szavunkat használtuk a legtöbbször 2018-ban a közéletben. Hogy mire jutottak, megmutatjuk.

Soros bepoloskázta az országot


szerző:
2018.12.31. 18:45
Soros bepoloskázta az országot

A magyar hatóságok megerősítették, hogy az ország nyári bepoloskázásáért nem az orosz elnök, Vlagyimir Putyin a felelős, hanem Soros György, aki rovarok millióit telepítette be Európába.

Soros György megfúrta a 3-as metrót

További fontos hírek Soros Györgyről.

ÍGY KÉSZÜLT: Megmutatjuk, hogyan alakult át Gálvölgyi Erős Antóniává!

Már hagyomány, hogy az év utolsó napján különleges szilveszteri híradót láthatnak. A holnapi különkiadást Gálvölgyi János vezeti, aki egyszemélyben játssza majd el mindkét híradós műsorvezetőt. De hogyan lett belőle Erős Antónia, és mit szólt az átalakuláshoz Szellő István?

Szilveszteri híradó Gálvölgyi Jánossal

Idén is különleges lesz a szilveszteri RTL Híradó. Már hagyomány, hogy az év utolsó napján részben vendégek vezetik a hírműsort.  Idén Gálvölgyi János ül a műsorvezetői székbe. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színészt nemcsak a stúdióban láthatják, de ő alakítja majd a riportok szereplőit is. Még több kulisszatitok és a legviccesebb forgatási jelenetek: ITT.

Gálvölgyi János 50 évvel ezelőtt kezdett el híres embereket parodizálni

2018-ban Gálvölgyi János alakítja az RTL Híradó szilveszteri műsorában nemcsak a műsorvezetőket, hanem a humorral átszőtt riportok megszólalóit is! Természetesen a Fókusz Plusz stábja ott volt a kulisszák mögött!

Szilveszteri Híradó Gálvölgyivel

Az RTL Klub Híradójánál több éves hagyomány, hogy az év utolsó napján vendégek vezethetik a hírműsort. Láthattak már népszerű énekes és színész párosokat, gyerekeket és youtube sztárokat is. Idén Gálvölgyi János ül majd a műsorvezetői székbe szilveszter este. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színészt nemcsak a stúdióban láthatják, de egy személyben ő alakítja majd a humoros riportok szereplőit is. Még több kulissza-titok: ITT!

Gálvölgyi János vezeti az RTL Híradó szilveszteri adását

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész nemcsak a Híradó műsorvezetőit parodizálja, de számos további karaktert is megformál majd a rendhagyó évbúcsúztató adásban.

Neve mára összeforrt a humorral és a szórakoztatással, az igazi Gálvölgyi János

Nem sok ember van, aki úgy ismeri Gálvölgyi Jánost, mint ők. Igaz, mindannyian az élet más-más területein találkoztak vele, ugyanolyannak látják. Egy kissé zárkózott, néha gátlásos komikus-színésznek, aki zavarba jön, ha leszólítják az utcán. Aki a színpadon kitárulkozik, de a magánéletben kicsit zord és visszahúzódó.
Pályatársai még többet mesélnek róla, ebben a videóban.

Extra videó: Az igazi Gálvölgyi (pályatársai szerint)

A 70 éves színészlegenda pályatársait arra kértük, mutassák be nekünk a kevésbé ismert Gálvölgyi Jánost. A teljes riportot ide kattintva nézheted meg.

Gálvölgyi János saját életét állította színpadra

Még sosem készült ennyire premierre - ezt mondta a most 70. születésnapját Gálvölgyi János az RTL Híradónak. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészművész ugyanis a saját életét állította színpadra. A születésnapi előadáson családtagok, színésztársak és barátok töltötték meg a nézőteret.

 

Gálvölgyi János 70 éves!

Megszámlálhatatlan paródia, több mint 100 színházi bemutató, rengeteg tv és mozifilm - amikből jól ismerjük Gálvölgyi Jánost. Most úgy mutatjuk, ahogy nagyon ritkán: a Fókusz két napig kísérte, a Kossuth-díjas színészt.
 

Story Extra 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 15:40
Emlékszel a Gálvölgyi Show legnagyobb dumáira?

Gálvölgyi János ebben a showban új szintre emelte a parodizálást, ami ráadásul akkoriban nem is volt annyira egyszerű a Kossuth-díjas színész szerint. Mellette még legalább 50 kollégája dolgozott azon, hogy a nézők havonta kacaghassanak. Ez annyira jól sikerült, hogy egy-egy megszólalásuk azóta is szállóigeként él a köztudatban.

Heti Hetes: ki a legnépszerűbb az asztaltársaságból?

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort az a bizonyos levélíró. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt akkor, hogy Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Gálvölgyi sorolja a közhelyeket

Sokkoló közhelyek Gálvölgyi Jánossal. Videót készített a Trancparency International, a Nemzeti Bank alapítványainak készült tanulmányokról. Ezekért összesen 135 millió forintot fizettek annak a cégnek, amelynek Matolcsy György unokatestvére a tulajdonosa. A Trancparency szerint viszont teljesen feleslegesen, mert semmi új információt nem tartalmaztak. Gálvölgyi Jánost kérték fel, olvasson fel néhány gondolatot a tanulmányokból.

GÁLVÖLGYI: Sokkoló közhelyek milliókért

Videót készített a Trancparency International magyar szervezete a Nemzeti Bank alapítványai számára készült tanulmányokról. Egy Bankkonzult nevű cég készítette őket, annak tulajdonosa Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére. A Trancparency pereskedés után jutott hozzá az egyenként 750 ezer forintba kerülő tanulmányhoz.

Heti Hetes: Farkasházy felesége sikítozott a nászéjszakán

Három évvel ezelőtt Teddy esküvőjéről mesélt a többieknek, később pedig cserére ajánlotta fel feleségét Para-Kovács Imrének. A reakció naná, hogy mindenkit meglepett.

Verset írt a miniszterekről

Költemény született a kormányról! Lézer-szemű Lázár, kobra-formán néző Orbán, helikopterező Rogán - így szerepelnek a politikusok Szőcs Géza költeményében. A volt kulturális államtitkár és jelenlegi miniszterelnöki főtanácsadó az RTL Híradónak azt mondta, nem kritizálni akart, inkább humorosnak szánta versét. És örült annak, hogy a költészetre újra sokan figyelnek.

Szőcs Géza: Miniszterek érkeznek a kormányülésre

A korábbi kulturális államtitkár verset írt a kormányról. A költeményt előadja Gálvölgyi János.

Óriás trükkök és nagy nevetések a Heti Hetesben!

Három évvel ezelőtt Jáksó egy újabb hírt olvasott fel a jókedvű társaságnak: a Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Anna végtelen puszi-áradattal üdvözölte Gálvölgyi Jánost!

Igazán ünnepi beszélgetés kerekedett a Reggeli stúdiójában: Gálvölgyi János és Nagy Sanyi meséltek a hétvégi dicsőségülről: most volt ugyanis a Legyen a feleségem! 100. előadása a Játékszínben. Ezen kívül a nyári terveiket is megosztották Annáékkal.

Farkasházy Teddy és az Erzsébet-utalványok esete

A miniszteri rezidencia belsőépítészeti 4 milliárd forintos költsége mindenkit meglepett, ahogyan Teddy-t is az a levél, amit még az ünnepek előtt kapott a minisztériumból és amivel aztán kénytelen volt a postára sietni.

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

Mit tenne Rogán Antal egy igazságszérum hatása alatt?

Egy Fejér megyei laptól többeket elbocsátottak, amiatt, mert Orbán Viktor ünnepi interjújába belenyúltak, így nem azokat a sorokat hozta le az újság, amik valójában elhangzottak a miniszterelnök szájából. Ceglédi Zoltán szerint ez akkor lett volna még érdekesebb, ha a kormány tagjai igazságmondó szérumot szednének. Az újságírónak volt is pár elképzelése arról, mit tenne a kabinetfőnök.

Gábor Zsazsa nyomába sem érhetnek a mai celebek!

A 99 éves korában elhunyt magyar származású Gábor Zsazsáról emlékezett meg az asztaltársaság, velős szállóigéit kielemezve. Az eredmény vegyes lett, van, aki szerint a színésznő megrögzött hazudozó, mások szerint inkább a konzervativizmus ékes példája.

Ceglédi Zoltán:

Orbán Viktor évösszegző sajtótájékoztatójáról az RTL Klub híradója is beszámolt, amit a Heti Hetes asztaltársasága ki is értékelt: az elemző szerint az egész "Sorosozással" csupán egyetlen célja van a miniszterelnöknek...

Kuncze Gábor:

Para-Kovács Imre szerint Kósa Lajosból még bármikor lehet köztársasági elnök, Ceglédi Zoltán szerint Schmitt Pálnál már úgy sincsen rosszabb, de szóba került Kiszel Tünde is a jelenlegi államfő mellett.

Ceglédi Zoltán:

Nemrég Kuba előterjesztette azt az elképzelését, miszerint rumban törlesztené az adósságát. Kuncze Gábor szerint jól járnak azok, akiknek tartozik az ország, de a többieknek is eszébe jutott egy-két, az italnak köszönhetően már homályba merült vicces történet, ahogyan az újságírónak is beugrott, hogy mivel fizethetne hazánk.

Mi köze a japánok elhízásának Teddy hiányzó

Ceglédi Zoltán és Para-Kovács Imre egy nemzet túlsúlyosságának kérdését oldotta meg az útóbbi újságíró szokásos jeleneteit is belekeverve a témába.

Gálvölgyi János tudja, hogyan bukott le Bróker Marcsi!

A színész szerint az idős csaló elfogásában igenis közreműküdütött a kormány, méghozzá nem is akármivel! Kitaláljátok?

Gálvölgyi János:

A művész elárulta, szerinte mi a legfontosabb az Erzsébet-utalványok kapcsán, illetve, hogy mit is gondol az azokat kísérő levelekről, mindezt persze Teddy sem hagyhatta szó nélkül.

A több szex jobb memóriát eredményez?

Egy tanulmány szerint a gyakori együttlétek segítik a nőket az absztrakt szavak megjegyzésében. A Heti Hetes asztaltársasága ennek a hírnek a hallatán rögtön elkezdte hiányolni Ceglédi Zoltánt, aki ezúttal sajnos távol maradt. Majd Heilig Gábor és Teddy összetűzésén mulattak.

 

Hajdu Steve:

Kósa Lajos elárulta, miért nem a posta kézbesíti az ajándék utalványokat a nyugdíjasok számára. Ez a nyilatkozat Hajdu Steve-et és Gálvölgyi Jánost is annyira megihlette, hogy egy jelenetben mutatták be Para-Kovács Imrének és a többeiknek, hogyan is fest, amikor a nyugdíjas megkapja az Erzsébet-utalványt.

A Heti Hetes stúdiójában szükséghelyzet tört ki!

Budapesten nem jövedelmezők a nyilvános illemhelyek, így ezek közül többet bezáratnak. Erről persze mindenkinek eszébe jutott egy sztori, mikor rátört a szükség: Gálvölgyi történetében a libegőé volt a főszerep, míg Hajdu Steve-nél egy üres palack kapott hangsúlyt.

Ki a legnépszerűbb a Heti Hetes asztaltársaságából?

Egy néző leveléből kiderült, ki miatt nézi már lassan egy éve a műsort. Azt azért eláruljuk, hogy az eredmény annyira meglepő volt, Gálvölgyi Jánosnak is volt hozzá egy-két szava!

Pénzért árulni hamisított autogramot?

Hajdu Steve pólóján szereplő autogram gyeremkkori csínytevéseket idézett fel a Heti Hetes asztaltársaságában. Egészen pontosan azokat az alkalmakat, amikor aláhamisították szüleik aláírását a bizonyítványaikba. Sőt, az is kiderült, hogy Gálvölgyi János a későbbiekben is hasznosította ezt a tudását...

Bepoloskázták a Heti Hetes stúdióját?

Egy amerikai hölgy nem hajlandó harminc napig intim viszonyt létesíteni a férjével, mert az Donald Trumpra szavazott. Miközben Ceglédi Zoltán erről fejtette ki a véleményét, Hajdu Steve talált valamit kollégájánál. 

Miért gratulált Colleen Bell Gálvölgyi Jánosnak?

Míg Hajdu Steve nem tudta elképzelni, milyen lehet a parlamenti büfé, addig az amerikai nagykövet egy fogadás alkalmával többször is kezet rázott Gálvölgyi Jánossal.

Így bulizott Hajdu Steve és Para-Kovács Imre Kuncze Gáborral

Az újságíró elárulta, hogyan ünnepleték meg az egykori belügyminiszter 66. születésnapját, aki azonban nyomos indokkal cáfolta mindezt.

Miért van szüksége Orbán Viktornak a felcsúti kisvasútra?

Hajdu Steve erre is rájött, a megoldás pedig egészen saját gyermekkoráig vezetett vissza, amikor is még nagyon közel lakott a hortobágyi vasútállomáshoz...

Mi a közös Orbán Viktorban és Hugh Jackmanben?

Ceglédi Zoltánnak sikerült párhuzamot vonni miniszterelnökünk és a hollywoodi sztár között. Vajon miről lehet szó? Előljáróban csak annyit, hogy köze van hozzá a gardróbjaiknak is...

A szentesi  vécés néni és a túsztárgyalók esete

A Heti Hetes asztaltársaságának több megoldása is született a szentesi akadálymentesített wc munkaerőhiányára. Hajdu Steve szerint egy ügyfélkapcsolatos kolléga segítehetne, Ceglédi Zoltán azonban teljesen más ötlettel rukkolt elő!

Bajor Imrére emlékezve: Imi és a fogyókúra

A művész úrnak mindenről markáns véleménye volt, amit nem is rejtett véka alá, de mindezt persze megfelelő humorral tette.

Teddy és a szenilitás


szerző:
2016.10.02. 23:30
Teddy és a szenilitás

Farkasházi Tivadarnak ezúttal sikerült egy afrikai államfő és a saját élete között párhuzamot vonni. Ahogyan mindannyiunk felett eljár az idő, úgy nem kivétel ez alól sem egy elnök, sem pedig egy újságírónak!

GÁLVÖLGYI JÁNOS: „Nagyon sok minden van ebben a 45 évben”

Gálvölgyi János és felesége, Judit 50 éve vannak együtt, ez alatt az idő alatt rengeteg minden történt velük, felneveltek két lányt, többször építkeztek is, ami pedig legendás válóok. Ők azonban ezt is túlvészelték, hogy hogyan, kiderül a videóból.

Mi a hosszú párkapcsolat titka?

A kérdés, amire jó lenne egy egzakt válasz, egy recept, amire mindenki kíváncsi. Mire kell figyelni? Mik azok jelek, amiből előre tudjuk majd, hogy ő az igazi? Magazinok tucatjai látnak el bennünket tanácsaikkal a megoldást kínálva, de a szakértők szerint ez nem ilyen egyszerű.

Teddy szerint Orbán Viktornak csak a foglalkozásával van baj!

Farkasházi Tivadar azt is rögtön megválaszolta, milyen pályát kellett volna választania a miniszterelnöknek! Mi lehet ez? Annyi biztos, Varnus Xavér ebből sem maradhatott ki...

Mi a közös Varnus Xavérban és a NAV-ban?

Nos, azt elárulhatjuk, hogy Gálvölgyi János ugyanolyan érzéseket táplál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal iránt, mint Ceglédi Zoltán Xavér iránt, ha nem engedi befejezni mondandóját. Verekedés a stúdióban?

Gálvölgyi János és a különös toalett használat

Para-Kovács Imre jelenete egy igazán izgalmas témához vezetett. Valahogy Csonka András neve is felmerült, ám a végeredmény egy bizar befejezés lett. Gálvölgyi János után Ábel Anita is mesélt az illemhelyiségekben szerzett élményeiről.

Csonka Andrásnak üzenete érkezett az Antarktiszról?

A Déli-sarkvidéken felvételt hirdetnek postás munkakörbe. A magas bérezés érdekes gondolatokat eredményezett, de hogy került a képbe Csonka András? A videóból minden kiderül... 

Ezt csinálják titokban adás közben a Heti Hetes tagjai!

Ceglédi Zoltán kezdte a töredelmes vallomást egy nézői észrevétel miatt. Végül azonban nem csak ő ismerte be szokatlan cselekedetét, melyet minden adás elején elkövetnek...

Állati szerelemre derült fény a Heti Hetes műsorában

Ábel Anita különös információkkal szolgált asztaltársaságának. Többen hitetlenkedve fogadták a hírt, miszerint egy nőt egy delfinhez kötnek gyengéd érzelmek, de a részletek igencsak meggyőzőek...

Gálvölgyi János jobban van!

Júliusban kórházba került, de már Szegeden próbál a színművész pihenés helyett. Tényleg lehet terápia a munka?

 

Bajor Imre két éve ment el


szerző:
2016.08.08. 18:00
Bajor Imre két éve ment el

Már két éve annak, hogy Bajor Imre elhunyt. Nem csak barátait sokkolta akkor a hír, az egész ország gyászolta a humorista színészt. Sokan még ma sem dolgozták fel, hogy a színész nincs többé. Barátja, Koós János azt mondja, ő úgy tekinti, Imi el sem ment.

Farkasházy Tivadar zavarba hozta Ábel Anitát?

Ezúttal a hideg ihlette meg a Heti Hetes asztaltársaságát. A különös beszélgetés akkor vált még viccesebbé, amikor kiderült, Heilig Gábor úgy nevetett, hogy nem is hallotta a poénokat...

Fókusz 2016-07-26


szerző:
2016.07.26. 18:55

Gálvölgyi János visszatért!


szerző:
2016.07.25. 18:00
Gálvölgyi János visszatért!

Két még hete súlyos betegség miatt került kórházba, a hétvégén viszont kirobbanó formában tér vissza a színpadra a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Rengetegen aggódtak érte, mikor kiderült: mindkét veséje leállt és sürgős beavatkozásra volt szüksége, még lánya esküvőjén sem tudott részt venni. Most viszont úgy tűnik, teljesen meggyógyult.

Gálvölgyi János visszatért!


szerző:
2016.07.25. 13:02
Gálvölgyi János visszatért!

A színművészt július elején szállították kórházba, így több előadását is kénytelen volt lemondani. Egy ország aggódott érte, most azonban visszatért és szerencsére jól van! Már színpadra is lépett, ahol a közönség hatalmas ovációval fogadta!

Ennél viccesebbet biztos nem hallottál az internet rejtelmeiről!

Kern András - saját bevallása szerint - nem éppen a 21. századi technika ördöge, ám sorstársairól és az ellentáborba tartozókról kiforrott véleménye van, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Hajós András dalban cáfolta a Mikulás létezését

A neves ünnepek szimbolikus alakjainak létezése - mint például a Mikulás vagy a húsvéti nyuszi - örök dilemma. Hajós András gitárt ragadott, hogy zenei kísérettel énekelje el saját álláspontját a témával kapcsolatban.

Fontos a papír, vagy elég az adott szó egy sokáig tartó kapcsolathoz?

Sokan úgy gondolják, hogy egy szerelmi kapcsolat kizárólag házassággal válhat teljessé. Mások pedig úgy, hogy a papír semmit nem jelent. A boldogító igen, mint tudjuk, nem mindig boldogít. És nem mindenkit. Horgas Eszter például kimondottan irtózik a gondolattól, hogy másodszorra is oltár elé álljon. Zoltán Erika és Robbie D. viszont halmozzák az esküvőket, mert már a harmadik közös nagy napra készülnek.  

Pénz vs. szerelem - beszélgetés a fiatal nők házasodási szokásairól

Divatba jött a fekete menyasszonyi ruha. Ez a téma pedig remek táptalaja volt egy jó kis beszélgetésnek. Csak sztereotípia, vagy van némi valóságalapja annak a felvetésnek, miszerint a fiatal nők csupán érdekekből házasodnak össze idősebb férfiakkal?

Gálvölgyi lemaradt lánya esküvőjéről

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznek a hétvégén a vérnyomásával akadtak gondjai, ami miatt be kellett feküdnie a kórházba. Legnagyobb sajnálatára még lánya, Dorka esküvőjére sem engedték ki, amit hétvégén tartottak. A megismételhetetlen pillanatról így lemaradt, de most az egészsége a legfontosabb.

Megszólalt Gálvölgyi János családja

Szombaton szállították kórházba a Kossuth-díjas színészt, akkor még nem lehetett tudni, hogy mi is történt valójában. A művész családja megtörte a csendet, és közleményt adtak ki az elmúlt napok viszontagságairól. 

Ez a sztori teljesen kínai...


szerző:
2016.07.05. 13:14
Ez a sztori teljesen kínai...

Farkasházy Tivadar egy közös jelenetre buzdította a Heti Hetes asztaltársaságát. Ábel Anita, Gálvölgyi János és Hajdu Steve "visszaült az iskolapadba"...

Kórházba került Gálvölgyi János

Vasárnap fellépése lett volna Balatonföldváron, de egy rosszullét miatt nem tudta vállalni azt Gálvölgyi János. Kollégája, Benedek Miklós szerint az időjárás lehetett rossz hatással a 68 éves színészre.

Kórházba szállították Gálvölgyi Jánost

Hirtelen rosszulléte miatt azonnal kórházba szállították a színészt. Sajnos a hétvégi előadását is le kellett mondani.

Gálvölgyi János sokatmondó viccet mesélt

Egy politikai eset kapcsán jutott a színész eszébe egy vicc, ugyanis úgy vélte, ezzel tudná legjobban illusztrálni a felmerült témát.

Ufót látott és jelentett be Gálvölgyi János

Saját szemével látott különös jelenségről mesélt Gálvölgyi János, aki meg is indokolta, hogy miért jelentette a nem mindennapi esetet.

Ábel Anita apukáját is magával hozta

Az internetadóról gyorsan elterelődött a szó, amit a Heti Hetes asztaltársasága egyáltalán nem bánt. Sőt, Hajdu Steve nem is akarta az eredeti témát folytatni, Ceglédi Zoltán pedig közölte, hogy ha Ábel Anita a nagymamáját is elhozza legközelebb, ő biztos nem jön...

Ezt találta magáról Kulka és Gálvölgyi az interneten...

Az internet és a keresők rejtelmeibe avatta be Kulka János édesanyját, amikor rátalált a vele kapcsolatos cikkekre. Története pedig Gálvölgyi Jánosban is felidézett egy-két emléket...

Durva dolgokat felejtettek a szállodában!

Egy majdnem két mázsás sertést veszített el valaki, de ennek köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy milyen extrém dolgokat felejtettek már emberek a hotel szobájukban. Annyit elárulunk, nem csak a nagymama található a lista élén...

Kiszel Tünde köszönti fel Jáksó Lászlót?

Ha valaki személyes ajándékkal szeretné meglepni ismerősét, választhatja Kiszel Tündét... Vajon így lesz ez Hajdu Steve-vel is?

Farkasházy Tivadar felesége végig sikoltozta a nászutat

Egy indiai férfi a túl sok szex miatt adta be a válókeresetet. A téma kapcsán felmerült, hogy a férfiak vagy a nők kérik inkább az intim együttlétet. Farkasházy Tivadar elárulta, hogy ő erre már nem emlékszik, viszont van, amire igen...

Papp Réka Kinga a segédeszközök használatának nehézségeiről...

A 80-as években csúnya baleset ért egy pornószínésznőt, ezért Ceglédi Zoltán jól összefoglalta a lényeget: aminek az egyik felét emberbe dugjuk, annak a másik felét nem dugjuk a konektorba! Míg Papp Réka Kinga a segédeszközök rendeltetésszerű működtetésének nehézségeiről mesélt, addig Ábel Anita azon csodálkozott, hogy a kezek használata már retro?!
 

VV Aurelio és a

Nehéz elfelejteni az egykori valóságshow-hős félelmét, ami a dzsungelben történő tisztálkodást illette. Ceglédi Zoltán Gálvölgyi Jánoshoz fordult, hogy véleményezze Aurelio poppoló problémáját.

Gálvölgyi János és Bajor Imre a Barátok köztben?

Egy másfél évvel ezelőtti szereplőválogatás kapcsán emlékezett vissza Gálvölgyi János azokra az alkalmakra, amikor Bajor Imrével együtt győzködték a Barátok közt producerét, hogy ők is szerepelhessenek a sorozatban.

Nővel kötött házasságot Papp Réka Kinga

Különös momentumokat árult el magánéletéről Papp Réka Kinga. A Heti Hetes asztaltársasága szerette volna, ha megismétli azt a bizonyos boldogító igent, amit a gyengébbik nem egyik képviselőjének mondott ki korábban.

Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Rémtörténet borzolta a kedélyeket a stúdióban

Már-már vérfagyasztó emlékeit idézte fel asztaltársaságának Kuncze Gábor. Az biztos, hogy ez a történet nem egy átlagos munkanap volt az egykori belügyminiszter számára...

Hűtlenséggel vádolták Ceglédi Zoltánt?

Azok a házas emberek, akik szeretőt tartanak, hangosabbak a szeretőjük ágyában, mint otthon – állítja egy ezer fős vizsgálat. Jáksó László témafelvetése után Gálvölgyi János egyből Ceglédi Zoltánhoz fordult, aki gyorsan tisztázta a helyzetet az esetleges félreértések elkerülése végett.

Így állt bosszút zongaratanárán Kuncze Gábor

Miután zeneiskolai tanítója félrelökte, nem is gondolkodott sokáig, hogy milyen módon adja vissza a 'kölcsönt'. A revans nem csak az ő zongorai pályafutását döntötte romokba...

Gyilkosság a Heti Hetes stúdiójában?

Ceglédi Zoltán kénytelen volt félbeszakítani a beszélgetést, ugyanis váratlan és halaszthatatlan dolog történt a stúdióban...

Kuncze Gábor megfenyegette Parát

Para-Kovács Imre messzire ment viccnek szánt beszólásával? Kuncze Gábor röviden és lényegretörően reagált a poénos megjegyzésre...

Így próbálták feltörni Gálvölgyi János telefonját?

Beépített webkamera okozott kellemetlen pillanatokat egy párnak, akik még csak nem is sejtették, hogy mit tettek velük. A téma kapcsán Para beavatta Gálvölgyi Jánost a modern eszközök rejtelmeibe...

Így köszöntötték Gálvölgyi Jánost a születésnapján

A szerdai előadása után kollégái és családja köszöntötte fel a 68. születésnapját ünnepelő Kossuth- és Jászai Mari-díjas Gálvölgyi Jánost, aki szerint a születésnap egy olyan dolog, amit akkor kéne ünnepelni, ha az ember fiatalodna.

Ceglédi Zoltán heves reakcióján szórakozott Gálvölgyi János

Vannak olyan felmérések, melyek a szakáll létjogosultságát vitatják. Ceglédi Zoltán természetesen nem tudott elmenni szó nélkül az eredmények mellett.

Magyar György hasonmása visszaél az ügyvéd úr hírnevével?

Egy skót villanyszerelő 26 nőt csábított el egy hasonlóságnak köszönhetően. A Heti Hetes asztaltársaságának egyik tagja az eset kapcsán mesélte el saját élményét...

Kuncze Gábor a belügyminiszter közúti igazoltatásáról

Eddig csak elképzelni tudtuk, milyen lehet belügyminiszterként egy olyan élethelyzet, amikor rendőri intézkedés 'áldozatává' válik egy közúti ellenőrzés során.

Timberlake miatt 'kapott össze' Para és Hajdu Steve

Az előadóművészek létjogosultsága volt a vita tárgya. Az Eurovízió kapcsán felmerült az idei énekesünk eredménye, és Justin Timberlake szerepvállalásának fontossága is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való