KERESÉS search-close

Fradi

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fradi"

 Túlélték a török tornádót a Fradi és a Honvéd labdarúgói

A török tornádót átélő magyar sportolók mindannyian épségben hazaértek. Szombaton érte utol a Fradi és a Honvéd labdarúgóit az ítéletidő, szerencséjükre éppen beértek a reptérre. Ott nézték végig, ahogy a forgószél kitépett oszlopokat, földöntött egy buszt és nekiverte annak a repülőgépnek, amivel haza indultak volna.

Szír menekült a Fradiban


szerző:
2019.01.25. 18:40
Szír menekült a Fradiban

Családjával együtt menekült el Szíriából a polgárháború elől a Fradi legújabb támadója. A 18 éves fiú Olaszországba szökött, két évig a Juventusnál játszott, mostantól pedig Magyarország legnépszerűbb klubját erősíti. A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor, aki egyben a Fidesz pártigazgatója, korábban többször elítélte a bevándorlás támogatását. Kerestük, hogy az igazolás óta árnyaltabban látja-e a kérdést, de nem kaptunk választ. 

Kétszer is legyőzte a rákot

Másodszor is legyőzte a rákot a Fradi jégkorongozója. A 25 éves Hardi Richárd év elején őssejt átültetésen esett át, másfél hete pedig már újra edz.

 

HARDI RICHÁRD: Türelem és fokozatosság!

Hardi Richárdnál, a Fradi jégkorongozójánál először három éve fedeztek fel nyirokcsomó daganatot, legyőzte a rákot, de egy év tünetmentesség után tavaly augusztusban kiújult a betegsége, elölről kezdődött a küzdelem. Richárd megint győzött, és újra edzhet!

 

Hanggránát robbant fel a kisgyerek kezében

Felrobbant egy hanggránát a kezében, súlyosan megsérült egy kisgyerek a tegnapi Fradi-Diósgyőr focimeccsen. A hanggránátot az apja adta neki. A baleset után azonnal kórházba vitték a fiút, úgy tudjuk, az ujjai roncsolódtak.

A Fradi elnöke és egy vezérszurkoló elemezte a meccs alatti késelést

A hosszú évek óta szervezetten szurkoló B-közép tagjai nem értettek egyet a vénaszkenner bevezetésével, ezért több, mint 3 évig bojkottálták a mérkőzéseket. Majd november 4-én a Ferencváros–Debrecen mérkőzés félidejében tömegverekedés tört ki a stadionban.

Fókusz 2017-11-20


szerző:
2017.11.20. 17:25
Megszólalt a Fradi vezérszurkoló

Meg lehetett volna előzni az egy héttel ezelőtti verekedést a Fradi vezérszurkolója szerint. Hamberger Ádám először nyilatkozott az eset óta, exkluzív interjút adott a Házon Kívülnek.

Fradi: előre eltervezett akció volt

Előre eltervezett akció volt a szombati verekedés az FTC szerint, azt mondták, ezért nem tudták megakadályozni. Zárt ajtók mögött mutattak be a klub vezetői felvételeket. Eddig 11 verekedőt azonosítottak és tiltottak ki a klub meccseiről, közülük kilencen a régi fraditábor szurkolói, akik szombaton tértek vissza a stadionba 3 év után. A rendőrség eddig két embert gyanúsít az ügyben.

Védekezésül használhatta a kést

Nem támadott, csak védekezésre használta a kését a Fradi volt vezérszurkolója, információink szerint az eddigi adatok alapján erre következtettek a nyomozók. A térfigyelő kamerák felvételei alapján úgy tűnik: a volt vezérszurkoló ellen szervezett támadás történt.

Fradi-botrány: ki kezdte a balhét?

Egyre több videó kerül elő a szombati Ferencváros – Debrecen mérkőzés félidejében történt tömegverekedésről. A megvert szurkolót súlyos koponyasérülésekkel, egyet szúrt sebbel – további két drukkert pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Fókusz 2017-11-08


szerző:
2017.11.08. 17:20
„Szervezetten csináltak balhét”

Ötvenen, szervezetten csináltak balhét szombaton a Fradi stadionban az FTC biztonsági igazgatója szerint. Baranyai Imre közleményében azt is írta: mindenkit azonosítanak majd, és így senki sem kerülheti el a felelősségre vonást.

Három a magyar igazság és egy a ráadás

A nemzetközi kupákban érintett magyar csapatok a második selejtezőkör visszavágóira készülnek. Négy hazai klubért szoríthatunk és reméljük, nem túlzás a címben megfogalmazott állítás: a Ferencváros és a Videoton egyértelműen esélyes, a Debrecen az első találkozón kidolgozott helyzeteit látva ledolgozhatja hazai pályán összeszedett hátrányát, az MTK pedig amolyan ráadásként, nagy bravúrral juthat tovább.

10 ezer szurkoló tiltakozott Kubatov ellen

Elsírta magát a csepeli focista a több mint 10 ezer szurkoló láttán. A Ferencváros tartalékos csapatával játszottak az NB3-ban vasárnap. Jobbára fradistákkal volt tele a lelátó, mert a szurkolók így akartak üzenni Kubatov Gábor klubelnöknek. Sokan közülük azért nem járnak az FTC NB1-es csapatának meccseire, mert nem értenek egyet az elnök több intézkedésével.

Fradi focisták ütköztek, ittak előtte

Ittasan karambolozott a Ferencváros válogatott labdarúgója. Varga Roland két klubtársát vitte vasárnap hajnalban, amikor egyelőre tisztázatlan okokból egy kőfalnak ütköztek a fővárosban. A rendőrség szerint a balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van. A mentők viszont csak egy sérültről tudnak, akit könnyű kézsérülés miatt láttak el.

Fradi törzsszurkoló lőtt egy társára

Gumilövedékkel mellbe lőtt egy Fradi szurkoló egy másikat. Az eset még szerdán történt Budapesten a XVIII. kerületben egy családi háznál. A gumidarab pár centivel a szíve alatt találta el a férfit, ezért kórházba került. Stábunk megtalálta a másik drukkert.

Női labdarúgás: utoléri a férfiak színvonalát?

Még stábunk hangmérnöke is a lányokat bámulta, pedig elmondása szerint ő még a sportcsatornákat is eltávolította a tévéjéről. Valóban szórakoztató és szép látvány, ahogy ezek a bűbájos, sportos hölgyek a labdával bánnak.

Ma lenne 50 éves a Ferencváros legendás kettese, Simon Tibor

Az egykori labdarúgó 2002. április 21-én baráti társaságával ment egy budapesti szórakozóhelyre, ahonnan egy szóváltást és lökdösődést követően kimenekült, de az utcán utolérték és agyonverték.

Simon Tibort hihetetlen küzdeni tudása emelte legendává

Ma lenne 50 éves a Ferencváros legendás kettese, Simon Tibor. Az egykori labdarúgó 2002. április 21-én baráti társaságával ment egy budapesti szórakozóhelyre, ahonnan egy szóváltást és lökdösődést követően kimenekült, de az utcán utolérték és agyonverték. Halálhíre az egész országot megrázta.

Mindenkit megoszt az új Fradi-sas, még a régit is

Ki gondolta volna, hogy valaki a Heti Hetesből már volt Fradi-sas is?!

Tiltakozás a Fradi-Újpest meccsen


szerző:
2015.04.13. 17:55
Tiltakozás a Fradi-Újpest meccsen

Parázs hangulat, több ezer szurkoló és színes füstfelhők. Általában ez jellemzi a Fradi-Újpest örökrangadót. A hangulat azonban most a stadionon kívül maradt. Kilyén Tamás riportja.

CSALÓDOTT: Nem szárnyalhat tovább az egykori Fradisas

Nagy Imre, egykori Fradisas szerint voltak jelei annak, hogy a legendás jelmezt hamarosan lecserélik. Nem is az esett neki rosszul, hogy megváltak tőle, hanem a mód, ahogy mindezt közölték vele.

Megtaláltuk a végtelenül csalódott egykori Fradisast

Vége. Nincs tovább. Egy korszak véget ért. A régi, nagyszárnyú Fradisas, aki szó szerint jóban, rosszban az FTC mellett állt, nem ballag tovább a ferencvárosi stadion gyepén. Nem biztatja a szurkolókat, nem néz ránk, nagy, bátorságot és elszántságot sugárzó szemeivel. Megtaláltuk a teljesen letört egykori Fradisast, Nagy Imrét, aki még ma sem tudja felfogni, miért kellett letennie a legendás jelmezt.

Újpest-Fradi meccs egy kisfiúért

A két tábor szurkolói és játékosai vasárnap azért fogtak össze, hogy segítsenek Levinek, annak a csontvelődaganatos taktaharkányi kisfiúnak, akit a nézők korábban a Házon kívülben ismerhettek meg.
 

Fókusz 14-05-08


szerző:
2014.05.08. 18:30
Fókusz 14-05-08

Fókusz: Darnyit elgázolták - Világklasszis úszónkat egy teherautó ütötte el Floridában! Dollármilliós kártérítést kaphat! Sosem nyugszanak - Volt, aki a saládját, volt, aki a házát veszítette el a vörösiszap-katasztrófában. Visszamentünk a tragédia helyszínére. Vérlázító döntés - Tizenhatezer forintra büntették, mert teát ivott a buszon! De mit szabad és mit nem a tömegközlekedési eszközökön?

Drukkerei miatt fizethet a Fradi és az UTE

Rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt az FTC 200 000, az Újpest pedig 100 000 forint pénzbüntetést kapott.

Balhé a Fradi-UTE után


szerző:
2011.10.23. 16:52
Balhé a Fradi-UTE után

13 embert állítottak elő a rendőrök a szombati Ferencváros-Újpest meccsről, az Albert Flórián Stadionból és annak környékéről.

Aluljáróba passzírozva vártak a szurkolók

Többen rosszul lettek, mert a rendőrök 50 percre beszorították az Újpest-drukkereket az aluljáróba a Fradi–Újpest meccs előtt.

Utoljára volt hangos a Puskás Ferenc Stadion

Vasárnap tartották az utolsó bajnoki mérkőzés a Puskás Ferenc Stadionban. A Ferencváros Vasas meccsen az első féidőben 0-1 volt az állás.

Loptak a Fradi-drukkerek külföldön?

Bolti lopáson értek több Ferencváros-szurkolót Norvégiában, az Aalesund elleni Európa Liga-selejtező meccs előtt.

Fókusz 11-07-12


szerző:
2011.07.12. 20:50
Fókusz 11-07-12

Fókusz: Csalódtak benne - Alekosz teljesen megváltozott. Az egykori villatársak szerint a győzelem a fejébe szállt. Zsebre megy - Húsz üzletben fizettünk vele, de csak három helyen buktunk volna le. Hogyan szűrhetők ki a hamis bankók? Futball-legenda - Újpesten él, de a Fradi színeiben játszik. Lisztes Krisztián nagy visszatérése a zöld-fehérekhez.

Holttestről lopta le a Fradi-mezt


szerző:
2011.05.11. 16:07
Holttestről lopta le a Fradi-mezt

A halottszállító a csömöri krematóriumba hamvasztásra szállított testről vette le a sportmezt.

Könnygáz és előállítás a Fradi-UTE meccs után

Öt embert állítottak elő péntek este a rendőrök a Ferencváros-Újpest meccs kapcsán.

Hová tűntek a Fradi milliói?


szerző:
2011.02.28. 14:01
Hová tűntek a Fradi milliói?

Sikkasztás miatt indított nyomozást a rendőrség, ismeretlen tettes ellen, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezetője elleni feljelentés alapján.

Szurkolók tüntettek a Fradiért


szerző:
2011.02.18. 19:26
Szurkolók tüntettek a Fradiért

Fradiszurkolók demonstráltak a budapesti Albert Stadion előtt.

Megdöbbentő felvételek balhézó futballhuligánokról

Hosszas szervezés után először adott interjút az Újpest egyik vezérszurkolója, aki a balhét létformának, a súlyos sérüléseket pedig munkahelyi balesetnek tekinti.

UTE-FTC: Feladta magát a szurkoló

Önként jelentkezett a rendőrségen a 2010. szeptemberi Újpest-Fradi rangadó egyik gyanúsítottja.

Randalírozó drukkerek rendőrkézen

Hét férfit fogtak el a rendőrök szerdán reggel Budapesten, akik múlt év szeptemberében az UTE - Fradi mérkőzésen komoly károkat okoztak.

Tulajdonosváltás előtt a Fradi?


szerző:
2010.11.09. 19:06
Tulajdonosváltás előtt a Fradi?

A csapat brit tulajdonosa bejelentette: részben vagy egészben túladna az FTC-ben lévő érdekeltségén.

Kamera előtt bunyóztak a drukkerek

Előre megtervezetten verekedett össze 10 Fradi és 10 debreceni Loki-szurkoló október 24-én.

„Bedrukkolták” magukat a bíróságra

Két év felfüggesztettet kapott 2 ferencvárosi szurkoló, akiket az UTE-Fradi mérkőzésen történt rendbontás miatt állítottak elő.

Újpest-Fradi: fegyelmit indított az MLSZ

Az ügyben a testület tárgyalást rendelt el, amelyre beidézi a két klub képviselőit és biztonsági igazgatóit.

Nálunk is befutott Jimmy Jump


szerző:
2010.09.13. 18:50
Nálunk is befutott Jimmy Jump

A katalán férfi, akit „befutóemberként” emlegetnek, az Újpest-Ferencváros mérkőzést zavarta meg szombaton.

Elszabadult indulatok az UTE-Fradi meccsen

A füstbombák és rendbontás miatt többször megszakított meccsen az Újpest 6:0-ra győzte le riválisát.

Készültség az Újpest-Fradi derbi miatt

Nem ritkán a mérkőzések előtt illetve után is vannak összecsapások a szurkoló között.

Reggeli 10-06-21


szerző:
2010.06.21. 08:51
Reggeli 10-06-21

Delhusa Gjon nem tudta megmenteni a házasságát, a szakítás titkai a Reggeliben!

Autópályán csaptak össze a focidrukkerek

Többen megsérültek, amikor a a Ferencváros és a Debrecen szurkolói összeverekedtek az M3-mas autópálya geleji pihenőjénél.

Reggeli 10-05-05


szerző:
2010.05.05. 08:12
Vízágyúval oszlatták a fradistákat

Összecsaptak a rendőrök és a Ferencváros szurkolói az esti Fradi-Újpest focimeccs után Budapesten. Két rendőr súlyosan egy társuk pedig könnyebben sérült.

Meccsbalhé: nyolc ember ellen indult eljárás

6 embernek garázdaság, egynek fegyverrel, egynek pedig pirotechnikai anyaggal való visszaélés miatt kell felelnie.

Rendbontó drukkerek rendőrkézen


szerző:
2009.11.04. 21:47
Rendbontó drukkerek rendőrkézen

A rendőrök két Fradi-szurkolót elfogtak, egy harmadik önként jelentkezett.

Meccsbalhé: 3 meccs, 3 milliós bírság

A következő három bajnoki mérkőzést zárt kapuk mögött kell játszaniuk

Mi lesz a Fradival?


szerző:
2009.11.03. 11:16
Mi lesz a Fradival?

A keddi fegyelmi tárgyaláson dől el, milyen büntetésre számíthat a Ferencváros a meccsbotrány miatt.

Vizsgálatok a meccsbalhé miatt


szerző:
2009.11.02. 16:49
Vizsgálatok a meccsbalhé miatt

Az MLSZ és a rendőrség is vizsgálódik a Fradi-Diósgyőr mérkőzésen történt rendbontás ügyében.

Két rendőr sérült meg a meccsbalhéban

Könnygázt is bevetettek, hogy a randalírozó szurkolókat megfékezzék az FTC-Diósgyőr után.

Balhé a Fradi-Diósgyőrön


szerző:
2009.10.31. 20:50
Balhé a Fradi-Diósgyőrön

A törő-zúzó ferencvárosi szurkolókat a rendőrök terelték ki a stadionból.

Verekedtek a szurkolók


szerző:
2009.10.03. 20:29
Verekedtek a szurkolók

3 embert már a meccs előtt előállítottak. Egyiküknél pirotechnikai eszközök voltak.

Készül a rendőrség az Újpest-Fradira

Több fővárosi kerületben fokozott ellenőrzést rendelt el a budapesti rendőrfőkapitány.

Rendőrökre támadtak Fradi-szurkolók

Két egyenruhás is megsérült, egyiküket egy üveggel fejbe dobták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való