KERESÉS search-close

Forási Ákos

50 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Forási Ákos"

A Konyhafőnök győztese családjának sem árulta el, hová jelentkezett

A Konyhafőnökben ebben az évadban újraindult a harc. Rácz Jenő és Sárközi Ákos, a két Michelin-csillagos séf újra összecsapott. Az előző évadban Jenő győzött, Ákos ezért most visszavágóra készült. És sikerült is visszavágnia.

Patrik mindenkit lefőzött a győzelemért

Patrik menetelése A konyhafőnök győzelméig már egy nyitott szakácskönyv nekünk. Az utolsó csipetnyi fűszerig minden a helyén volt, teljesen megfőzte a zsűrit a fináléban. Közvetlenül a főzés után sikerült elcsípnünk a játékosokat, de nehezen tudtak megszólalni.

Éld át újra a Konyhafőnök – Visszavágó Fináléját!

A háromórás főzés, a vendégzsűrivel kiegészült kóstolás és az ideges várakozás után kiderült: Janko Patrik lett a gasztro reality győztese. Most összegyűjtöttük nektek a Finálé legfontosabb pillanatait.

MEGHATÓ: Sárközi Ákos munkát ajánlott Forási Ákosnak

Az eredményhirdetés pillanatait könnyek is követték, hiszen a második helyezett Ákos szomorúan nézte végig Patrik győzelmét. A kék csapat mentora azonban meglepő ajánlatot tett neki.

PÁNIK! Rácz Jenő is besegített, hogy megmentsék Ákos desszertjét!

Ákos pánikolni kezdett, amikor kiderült: nem akar összeállni a desszertje. A helyzetet mentora próbálta menteni.

Forási Ákos nem tudta felfogni Sárközi Ákos ajánlatát

Az eredményhirdetés után Ákos még nehezen találta a szavakat, hogy hogyan is érzi magát. Arra is aludnia kell egy hetet, hogy felfogja, mekkora esélyt kapott Sárközi Ákostól.

Eldőlt, kik lesznek ott a Fináléban!

Az óriási hajrá és a borzasztóan nehéz feladatok után a zsűri eldöntötte, melyik két versenyző harcolhat a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért.

Ákost és bátyját közelebb hozta a Konyhafőnök?

Ákos testvérét hozta magával a következő fordulóra, aki már a verseny legelején megmondta: fivére ott lesz a Fináléban. Mindketten tudják jól, hogy a közös főzés élményére egész életükben emlékeznek majd...

Ákos lekvárral paráztatta a versenytársait

Klasszikus vasárnapi főétel volt ma terítéken, azonban egy valaki pluszban még palacsintát is készített, köszönhetően a hátráltatásnak.

A döntősök Sárközi Ákossal főztek!

Elérkezett a szimultán főzés ideje is. A döntősöknek óriási hajrában kellett futniuk a séf útán, aki gyors tempót diktált. Gergő és Vini után, Patrik is nagyon lemaradt.

FORDULAT: Patrik dönthetett versenytársai ételeiről!

Miután Patrik tányérja lett a legjobb az első feladatban, a másodikban ő választhatta ki, hogy a régi versenyek mumusai kikhez kerüljenek.

Hurrikánok és kiszabadult godzillák a kóstoláson

A döntősök nagyot hajráztak Rácz Jenő diktálása közben, azonban szinte mindegyiküknek eltört az egyik leglátványosabb eleme... A zsűri persze nem hagyta szó nélkül a dolgot. 
 

Rácz Jenő fénysebességgel diktált!

Miután a séf bemutatta az ételét, indult is a hatvan perc és azzal együtt az irgalmatlan tempó. Olyan gyorsan kellett haladniuk az elemekkel, hogy a döntősök sokszor elvesztették a fonalat.

Zé: „Ákos most ki fog nyírni, haver!”

Forási Ákos mindent bele akart pakolni a tányérjába, azonban a zsűrinek ez már sok volt. Zé előre figyelmeztette, a kékek mentora tuti megint lecsap rá.

A versenyzők megkapták a séfkabátokat: „Eufórikus érzés volt”

Bogi, Ákos, Zsolt, Vini, Gergő és Patrik jutottak be a verseny Döntőjébe, mentoraik pedig szerették volna meglepni őket egy kis ajándékkal...

Ákos ezt a feladatot szeretné még átélni a Konyhafőnökben

Ákos totális extázisban vette át Rácz Jenőtől a séfkabátot, és ugyanilyen izgalommal mesélt arról, milyen ikonikus Konyhafőnök-kihívást kívánna még a zsűritől ezen a héten.

Rácz Jenő: „Aki a Döntőbe kerül, az már győztes az én szememben!”

Kialakult a döntős mezőny, ahol négy piros kötényes versenyző is megküzd majd a győzelemért. Kifaggattuk Rácz Jenőt a csapatáról.

Ők a Konyhafőnök – Visszavágó legjobb hat versenyzője!

A Középdöntő véget ért, és a zsűri eldöntötte, kiket tart a leginkább méltónak arra, hogy a Döntőbe jussanak.

Jenő és Zé szerint zsűritársuk túl kemény Forási Ákossal

Csakis Sárközi Ákos kedvéért, Jenő versenyzője kilépett a komfortzónájából, hogy bizonyíthasson. A séf azonban még így is szigorúan figyelte a Ákost.

Belestünk a versenyzők öltözőibe a Középdöntő utolsó napján!

Miután kifaggattuk Patrikot, hogy milyen érzés döntősnek lenni, benéztünk vele a többiekhez is. A fiúk a tesztoszteron-barlangban röhögtek, miközben Bogi egyedül próbált lelazulni a verseny előtt.

Három étel hatvan perc alatt!

Reggeli, ebéd és vacsora. Ráadásul a zsűri előtt bujkáló referencia tányérokon igazán technikás ételek vártak rájuk…

Újra csapatban főznek a versenyzők, egy kis csavarral...

A nap végén kiderült, hogy a kékek és a pirosak újra egy étteremben csapnak össze, azonban a csapatok konyhafőnökeinek döntenie kellett: ketten kimaradnak a kinti megmérettetésből.

Ákos könnyekig hatódott Sárközi Ákos gesztusától!

Forási Ákos régóta retteg már mumusától, a kék csapat mentorától, hiszen mindig kemény kritikákat kapott tőle... egészen idáig!

Gáspár Bea Ákosra cserélné Győzőt?

Ákos 10 percre megkapta segítségként Beát, aki aprítás közben folyamatosan a versenyzőt kérdezgette, többek között a szerelmi életéről. A zsűrinek sem kellett több, azonnal közbeszóltak.

Ők a Konyhafőnök történetének legharcosabb versenyzői

A második feladatban csontos húsok vártak a versenyzőkre, akik azonnal rávetették magukat a pultra, amint Zé engedélyt adott rá.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a séfek ételeit?

A Konyhafőnök versenyzői már próbára tették magukat a bizarr alapanyagokkal, ám most Sárközi Ákos és Rácz Jenő alkotásait is fel kellett ismerniük. Vajon hogyan vették az akadályt?

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Holtverseny: kik áldozzák fel magukat a csapatukért?

Két csapat ugyanannyi pontot gyűjtött a középdöntő első szakaszában, így nekik kellett róla dönteniük, ki legyen az a két versenyző, aki pénteken főz még egyet közülük.

A pirosak mentor apjukat, Rácz Jenőt kérték segítségül

Rácz Jenő 10 percre beállt a csapatához, hogy a rábízott feladatokkal segíthesse őket.

Rácz Jenő: „Ha nem hiszed el, hogy tudsz, akkor nincs helyed a versenyben!”

Kata most is nagyon szomorúan állt a zsűri elé a csapatával, mivel nem volt magával elégedett, mint konyhafőnök. Ez viszont nem az első alkalom volt.

Rácz Jenő: „Lejárattok engem, az éttermet, saját magatokat is!”

Bogi és Ákos összekülönböztek az előkészületek alatt. Később pedig az óriási sietségben a rendetlenség is elszabadult a konyhában. A pirosak mentora kiakadt.

Három dudás nem fér meg egy konyhában?

Jerkovics Bogi szerint mindhárman erős egyéniségek a csapatban, így sokáig tartott attól, hogy az esetleges nézeteltéréseket nehéz lesz megoldaniuk. Vajon Katának, Ákosnak és Boginak sikerül elsimítani a civakodásokat?

Rácz Jenő sem tudott segíteni az összetört versenyzőjén?

A pirosak konyhafőnöke teljesen összeomlott, mert csalódott magában. Rácz Jenő és a csapattársai együttes erővel próbálták segíteni, hogy jobban legyen.

Rácz Jenő: „Konyhafőnökként gyenge teljesítmény volt ez a mai”

Leves vagy főzelék? Jenő nem volt ugyan elégedett Bogi konyhafőnökségével, mégis mindent megtett, hogy félrevezesse zsűritársait.

Rácz Jenő különleges étel-feladványt adott a versenyzőknek

Sárközi Ákos után most Rácz Jenő is rejtvényt adott az elődöntősöknek. Ki kellett találniuk, vajon milyen titokzatos elemekből áll az előre elkészített étele.

Minden versenyző a saját mumusával nézett szembe

A középdöntő kapujában a versenyzőket sokkolták a búrák alatt heverő alapanyagok. A legnagyobb rémálmaik vártak rájuk.

Rácz Jenő még sosem volt ilyen szigorú!

A séf végtelenül csalódott volt. Sokkal többet várt mindkét versenyzőjétől, Kozitól és Ákostól. A két srác megkapta a verseny eddigi legszigorúbb értékelését…

A csapatok szétestek a véghajrában?

Mindegyik csapat őrületes harcot vívott az ételekkel, ezek közül is kifejezetten a májgolyókkal. Vajon időben elkészültek velük?

A séfek alakították ki a két fős csapatokat

Most először Sárközi Ákos és Rácz Jenő döntötték el, kiket látnának szívesen egy csapatban a versenyzőik közül.

Kvíz: cápa, ördöghal vagy éppen varjú? A versenyzők megküzdöttek az alapanyagokkal!

Az Elődöntő első hetén is teszteltük a versenyzők alapanyagismeretét, ezt most sem maradhatott ki. Szerintetek a piros és a kék csapat tagjai mindent eltaláltak?

Zé megelégelte a séfek fine dining tálalását!

Forási Ákos étele lenyűgözte a zsűrit… az ízeivel, a tálalás azonban eltérő érzéseket váltott ki mentorából és Fördős Zéből.

Ákos nem akarta saját magát is megszivatni a hátránnyal

Valakinek nemcsak a saját bárányát, de Ákosét is szét kellett szednie. Az előnnyel rendelkező pirosnak azonban jól meg kellett gondolnia, hogy kitől várhat szép hús darabokat…

Tanulj a séfektől: így dolgozz egy egész báránnyal

Az első feladatban újra meglepő látvány fogadta a versenyzőket: egész bárányok vártak rájuk. A séfek persze segítettek benne, hogyan is kell dolgozni egy ilyen zsenge hússal.

Rácz Jenő megtalálta a legerősebb versenyzőjét?

Forási Ákos nagyon idegesen állt a zsűri előtt, azonban a kóstolás igazán jó híreket hozott neki.

A meglepetés polipok sokkolták a versenyzőket

Az első feladatban űrlényként lebegő polipokkal és karfiollal kellett dolgoznia a versenyzőknek. Az ötletelésben nem maradtak egyedül, a séfek tuti tippeket adtak nekik.

Rácz Jenő versenyzői megszerették a séf szigorúságát

Indul a második elődöntő hét, ahol Ákos, Noémi, Zoltán, Kozi, Bogi és Bálint küzdenek majd Rácz Jenő színeiben. Vajon mit gondolnak mentorukról és mit várnak az elődöntőtől?

Forási Ákos


szerző:
2019.05.03. 21:30
Forási Ákos

Forási Ákos a Válogató negyedik napján érkezett a versenybe és egy főzés után meggyőzte Rácz Jenőt, piros kötényt kapott.

Rácz Jenő: „Az én Ákosom fog győzni!”

Forási Ákos értékelésénél még jobban előtört a séfből a versenyszellem. De mit mondott a versenyző ételéről Rácz Jenő?

Sárközi Ákos: „Olyan gyorsan küldünk haza, hogy még a nevedet sem tudom megjegyezni!”

A két séf szokásukhoz híven leellenőrizte, hogyan haladnak a versenyzők. A kemény kritikák és a szigorú tanácsok most sem maradtak el.

„Maximalista vagyok”

Forási Ákos a legjobbat igyekszik kihozni magából a versenyben, ám nem tagadja, ideges lesz tőle, hogy majd a két Michelin-csillagos séf előtt kell megcsillogtatnia a tudását.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való