KERESÉS search-close

Fonyód

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fonyód"

A gyerekek látták a késelést


szerző:
2018.10.14. 17:58
A gyerekek látták a késelést

Öt évre börtönbe küldené az ügyészség azt a férfit, aki a gyanú szerint leszúrta barátnőjét júliusban Fonyódon. Mindez az asszony gyerekei előtt történt, segíteni próbáltak az anyjuknak, nekik nem lett bajuk.

Gyerekei előtt szúrta meg a nőt

Megrázó történet következik! Gyerekei szeme láttára megvert és hátba szúrt egy nőt egy férfi Fonyódon. Az ügyészség szerint kevésen múlt, hogy az asszony nem halt bele a bántalmazásba. A nő részletesen elmesélte a Híradónak, mi történt vele. Régóta ismerte támadóját, a 47 éves férfiról kiderült, ült már börtönben gyilkosságért.

Tiltakoznak a zajvédő fal ellen a fonyódiak

Eltakarja a kilátást és csökkenti az ingatlanok értékét – tiltakoznak a fonyódiak, hogy zajvédő falat építsenek a vasút mellé. Úgy gondolják, hogy a fal miatt még a strandra vezető gyalogos átjáró is veszélyesebb lesz. A déli parti vasútvonal felújítását végző állami cég azt közölte, hogy az előírások szerint az érintett szakaszon kötelező a zajvédő fal, de igyekeznek a lehető legalacsonyabbra építeni.

Hotel épülhet a focipálya helyén

Szállodát építene a focipálya helyére Fonyódon egy keszthelyi egyesület. A területet a környező ingatlanok árához képest olcsóbban adná el neki az önkormányzat – írta meg az Index.hu. A szálloda a Balaton egyik legszebb panorámájára épülne, a focipályát pedig a város szélére költöztetnék. A városban emiatt sokan tiltakoznak.

BALATON: A „zimmer ferizésnek” legendája van

A fonyódi étterem tulajdonos, Buni Attila, már régi motoros a szakmában. Szerinte a „zimmer ferizés” mára már kihalófélben van, inkább utazási irodák veszik át az üzletet, ám nem ez az egyetlen változás, ami a Balatonon az utóbbi 50 évben végbement.

Csúszva-mászva vágják a löszön a fát

Teljesen lezárták a 7-es főutat Fonyódnál, mert kivágják a veszélyes fákat az évtizedek óta omladozó löszfalról. Elképesztő körülmények között dolgoznak a szakemberek, van, ahol szinte függőleges a partfal és csak csúszva-mászva tudják megközelíteni a fákat. Több százat kell kivágniuk. Aztán megnyitják a főutat, de csak félpályán. A korlátozás egész nyáron marad.

Csak egy jó kés kell a tökfaragáshoz

Akár öt óra alatt bárki megtanulhat tököt faragni – állítja az ételszobrász. Pavlicsek Csaba tíz éve farag zöldségeket, szerinte tököt faragni a legnehezebb.
 

Kidőlt fa bénítja a vonatforgalmat

Áll a vasúti forgalom Fonyód és Balatonboglár között, mert egy fa dőlt a felső vezetékre.

Nádasban landolt a kisgép


szerző:
2011.08.20. 21:25
Nádasban landolt a kisgép

Motorhiba miatt hajtott végre kényszerleszállást egy kisrepülőgép Fonyód mellett szombat délután.

Ismét gyerekek támadtak társaikra

Fonyódon múlt csütörtökön, Szombathelyen pedig hétfőn bántalmazták társaikat diákok.

Késelés egy koliban


szerző:
2010.09.29. 19:55
Késelés egy koliban

A két fonyódi kollégista összeszólalkozott, és az egykük kést vágott diáktársa tenyerébe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való