KERESÉS search-close

Finálé

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Finálé"

CUKI: Így nézett ki gyerekkorában Rácz Jenő

A Konyhafőnök séfje egy eddig sosem látott fotót posztolt magáról, ráadásul a gasztro reality Fináléja óta drasztikusan megváltoztatta a külsejét is.

Éld át újra a Konyhafőnök – Visszavágó Fináléját!

A háromórás főzés, a vendégzsűrivel kiegészült kóstolás és az ideges várakozás után kiderült: Janko Patrik lett a gasztro reality győztese. Most összegyűjtöttük nektek a Finálé legfontosabb pillanatait.

PÁNIK! Rácz Jenő is besegített, hogy megmentsék Ákos desszertjét!

Ákos pánikolni kezdett, amikor kiderült: nem akar összeállni a desszertje. A helyzetet mentora próbálta menteni.

Patrik nagy vágya, hogy gyűrűt vegyen a nyereményből

Főzés közben Zé kiderítette, milyen tervei lennének a 10 millió forintos nyereménnyel Sárközi Ákos versenyzőjének. Patrik megható választ adott.

Patrik részegnek érezte magát a győzelemtől!

Az eredményhirdetés után Patrik még nem tudta elhinni, hogy megnyerte a versenyt. Mentorával, Sárközi Ákossal közösen mesélték el, hogyan is élték meg a Finálét.

Eldőlt, kik lesznek ott a Fináléban!

Az óriási hajrá és a borzasztóan nehéz feladatok után a zsűri eldöntötte, melyik két versenyző harcolhat a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért.

Véget ért a VV9 - Így élte meg a Finálét Zsuzsu, Hunor és Greg!

A ValóVilág 9 powered by Big Brotherben nagy nap volt a vasárnap, hiszen kiderült, hogy a három finalista közül ki viheti haza a 36 milliós nyereményt. Nézd meg, mit mondtak az eredményhirdetések után.

TOP 5 - Ezek voltak Hunor legemlékezetesebb pillanatai

Mindkét finalista visszanézhette az öt legikonikusabb történetet a Villa-életükből.

TOP 5 - Ezek voltak Zsuzsu legemlékezetesebb pillanatai

Mindkét finalista visszanézhette az öt legikonikusabb történetet a Villa-életükből.

Hunor: „Nagy köszönettel tartozok a Rolinak!”

Hunor egy vlog bejegyzésben összegezte, milyen élmény is volt számára a VV9. És természetesen azt is elmondta, miért neki kell megnyernie a játékot.

Zsuzsu: „Rájöttem, hogy mennyire erős vagyok!”

Zsuzsu egy vlog bejegyzésben összegezte, milyen élmény is volt számára a VV9. És természetesen azt is elmondta, miért neki kell megnyernie a játékot.

Ő lett a ValóVilág 9 powered by Big Brother bronzérmese!

Zsuzsu, Hunor és Greg a stúdióban tudták meg, hogyan döntöttek a nézők. Először az derült ki, ki lett a játék harmadik helyezettje.  

Így töltötték a finalisták az utolsó estélyüket

Zsuzsu, Hunor és Greg pezsgővel és egy igazán ünnepi vacsorával ünnepeltek, és átbeszélték, kinek mik voltak a legkedvesebb emlékei.

Végre feltárult a VV időkapszula!

Zsuzsu, Hunor és Greg végre felnyithatták a kapszulát, amiben ott lapultak a saját gondolataik, amiket még szilveszterkor írtak. Persze, nemcsak a finalisták, de a BeleValóVilág vendégei is visszaemlékeztek.

ValóVilág 9: 1 hónap múlva Finálé!

Minden idők egyik legizgalmasabb reality show-ja lassan a végéhez közeledik: a kérdés pedig az, vajon ki lesz az, aki mindent visz.

Szabó Simon és Lakatos Márk imádták Peti menüjét

Simon és Márk nagyon szerettek Peti csapatában főzni, sőt a kóstolgatásra is hagytak időt, hiszen odáig voltak a menüért. De milyen konyhafőnök volt szerintük Király Peti?

Király Péter a Konyhafőnök VIP győztese!

Hatalmas küzdelemben Rácz Jenő versenyzője Király Péter nyerte a Konyhafőnök címet és a vele járó 10 millió forintot!

Kóstold végig Risztov Évi finálés menüsorát

Kíváncsi vagy milyen ételekkel készült a Fináléra Risztov Évi, és arra, hogyan értékelte ezeket a zsűri? A videóból minden kiderül!

Király Peti: „Büszke voltam arra, amit csináltunk hárman”

Petinek néha sürgetnie kellett Simont, azonban ettől függetlenül nyugodtan haladtak a teendőikkel.

Risztov Évi: „Nem szeretem, ha az én sorsom másokon múlik”

Évi nehezen bízott meg a segítőiben, ezért folyton ellenőrizte őket. A tempójukkal azonban egyáltalán nem volt elégedett, ezért folyamatosan pörgette őket.
 

A finalisták érmével küzdöttek meg Lakatos Márkért

Évi és Peti is választhatott maga mellé két segítőt az egykori VIP versenyzők közül. Dobó Ági, Szabó Simon, Lotfi Begi és Lakatos Márk közül választhattak.

Lesd meg Risztov Évivel a Finálés alapanyagait!

A finalisták még a nagy főzésük előtt mindent leellenőriztek a színfalak mögött, hogy az alapanyagaik rendben vannak-e. Emellett természetesen Évi és Peti is elárulták, milyen lelki állapotban várják a Finálét!

A USNK lett a 2018-as X-Faktor (dupla!) győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat. Történelmi másodpercek voltak ezek, hiszen még sosem állt két zenekar a Fináléban. Végül azonban a USNK győzedelmeskedett, ráadásul a jövő évi Sziget Fesztiválon is ők léphetnek fel!

Csocsesz számára nincs lehetetlen!

Az énekes annyira bele éli magát a versenybe, hogy egy alkalommal kis híján összerogyott a konyhában. Bár Csocseszt nem érte váratlanul a dolog, hiszen tudja jól: hatalmas a stresszforrás. A java pedig még csak ezután következik!

Vajon mivel kellett a legjobban megküzdenie Peller Mariannak?

A Reggeli házigazdája szerint emelkedett hangulat uralkodik a konyhában a séfkabát miatt, és szinte mindegy is, hogy mi történik, hiszen  "ezt már senki sem veheti el tőle". 

 

Risztov Évinek a döntő volt a legnagyobb álma

Évi rengeteget tanult az elmúlt hetekben, és rájött arra, hogy ő is át tudja lépni a határait. Sőt, szerinte a séfkabát hatalmas tisztelet, ami arra ösztönzi, hogy még inkább megcsillogtassa főzőtudását. 

 

Somából hiú, nőcis érzéseket váltott ki a séfkabát

Somának szívmelengető érzés a séfkabát, ám a megtiszteltetés mellett akad vele egy kis gondja is...

 

Király Peti & Panyik Anita: „A mamával megcsináljuk!”

Már csak Anita és Peti maradt Rácz Jenő csapatában, és bár tudják jól, hogy ez egy egyéni verseny, kötelességüknek érzik, hogy győzedelmeskedjenek a kékek felett. Persze, ehhez Sárközi Ákosnak is volt egy-két szava...

 

A korábban kiesett játékosok szavazták meg, hogy ki legyen a győztes!

Beni, Nóri, Tomi, Jérémy, Emese, Eszter, Gábor, Alexandra, Robi és Vera döntött a Finálén, hogy Fanni vagy Dávid legyen a 2018-as Survivor győztese.

Őt tartja a legnagyobb ellenfelének Dávid!

Vajon Fannival, Alexandrával vagy Tamással mérkőzne meg Dávid a legszívesebben a pénteki Fináléban?

Szabolcs lett a ValóVilág első győztese!

Szoros volt a küzdelem, de végül csak egy maradt, aki mindent vitt. Gratulálunk, Szabi!

ÉNB Lali: „Hatalmas teher van a vállamon, mert ez már a Finálé”

Lali nagyon boldog, hogy a 30+-osok nyerték meg a generációk csatáját. Nagyon bízik a közönség szavazataiban, mert ő szeretné megnyeri a Szenzáció Négyes fináléját.

Ricco és Claudia ígérik, hogy kihozzák magukból a maximumot a fináléban

A páros ugyan jobban izgul, mint eddig bármelyik adás előtt, de nem fogják hagyni, hogy a finálé okozta izgalom rossz hatással legyen a mai produkcióikra.

X-Faktor: Kalandos út a döntőig a szereplők szemével

Serena majdnem kiesett a Mentorházban. Csak a többi zsűritagnak köszönhette, hogy bejutott az élő show-ba. Ricco és Claudia egyszer már volt döntős, és várta az ítéletet, de nem nyertek, most pedig megint ott vannak a fináléban. Gulyás Roland pedig tavaly már majdnem az élő show-ban érezhette magát, amikor felállították a biztos székéről.

Gina Miciről és Krisztiánról vallott a kiesése után

A lány utolsóként költözött be a Villába, és egészen a Fináléig jutott. A győzelem küszöbén azonban véget ért számára a játék. Ezek a gondolatok és érzések kavarogtak Ginában közvetlenül kiesése után. 

Kicsi Óriások: Don't Stop Movin' (S Club 7)

Elérkezett az utolsó adás, a Kicsi Óriások Fináléja! A műsort az énekesek, a táncosok és a kistehetségek egy közös produkcióval nyitották meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való