KERESÉS search-close

Feri

82 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Feri"

SURVIVOR: Feri készíti fel Sanyit

Feri most is jószívvel emlékszik vissza a Survivor előző szériájára, aminek részese volt. Még Sanyit, a barátját is rábeszélte, hogy idén elinduljon. Tényleg mindketten igazi túlélő típusok.

Akkor most mi van: megcsali vagy nem csali?

Krisztián 8-9 évvel ezelőtt hibázott, amikor egy bulin lefeküdt unokaöccse, Feri barátnőjével. Utána évekig nem is beszéltek, egészen mostanáig. Vajon kibékülhetnek ezek után?

Kitört a szerelemcsata!


szerző:
2018.06.05. 18:00
Kitört a szerelemcsata!

Ferinek és Vivinek elege lett régi barátaikból, akik folyton szabotálni akarták a kapcsolatukat. Jani hazugságokkal traktálta a párt, miközben kiderült, hogy éppen a saját barátnője, Niki az, aki folyton megcsalja őt.

Ha korrepetálásról van szó, Szilárd nem ismer határokat

Szilárd végül csak megtörte jeget és rávette Ferit, hogy itt az ideje jobban ráfeküdni a tanulásra és félretenni a linkeskedést. Azonban a kémiai szabályok elsőre túl nagy falatnak tűntek Ferinek.

Feri


szerző:
2018.03.23. 17:12
Nicole Kidman: „Mondtam én, hogy megnyerném a Survivort!”

Az Oscar-díjas színésznőről már eddig is tudtuk, hogy bevállalós a szerepeiben, most viszont kiderült, hogy akár még a túlélőshow-ban is próbára tehetné magát.

Kifőzde: Túlélő reggeli Ferivel


szerző:
2018.01.30. 07:38
Kifőzde: Túlélő reggeli Ferivel

Ma az is kiderült, hogy hogyan főz Survivor Feri, ha rizsen és babon kívül más alapanyagokat is kap.  Lássuk a végeredményt!

Mi történt Survivor Ferivel?


szerző:
2018.01.30. 07:35
Mi történt Survivor Ferivel?

A mai Reggeli túlélő vendége Feri volt, aki a tavalyi Survivorben második lett. Most pedig felelevenítették, hogy mi vár azokra, akik jelentkeznek az idei show-ba. Anna és Miki a Fülöp-szigeteki élményeiről kérdezték, illetve arról, hogy mi történt vele a műsor óta. 

Szavazz! Melyik szigetlakóra hasonlítasz?

Ha nézted a 2017-es Survivort, biztosan volt legalább egy olyan karakter, akivel azonosulni tudtál. Ki az, akinek a játéka leginkább megfogott? Melyik szigetlakó hasonlít rád a leginkább?

ILIÁSZ ÉS FERI: Sokszor hiányzik nekik a Survivor

A tavalyi túlélő show két finalistája azt mondja, idővel minden megszépül, így ha a műsorra gondolnak, akkor nem az éhezés jut először eszükbe, hanem az a csend és nyugalom, amit a játék alatt átélhettek.

SURVIVOR: Iliász és Feri tanácsai a jövő túlélőinek!

A 2017-es Survivor győztese és második helyezettje azt tanácsolja azoknak, akik jelentkezni akarnak a következő szériába, hogy alaposan készüljenek fel a megmérettetésre fizikailag és mentálisan is. Fontos az is, hogy ne a pénz legyen a fő motiváció. Tapasztalatuk szerint ugyanis az, aki csak a nyereményre hajt, nagyon hamar elbukik.

Két különböző ember, akik a műsor végére barátok lettek

Egy félig Líbiai származású, muszlim fiatalember és egy olyan férfi, aki a szélsőséges nézeteket valló Betyársereg tagja, és saját bevallása szerint is rasszista. Ők ketten maradtak az októberben véget ért Survivor című túlélőshow döntőjében.

Survivor a két döntős szemével

A Survivor augusztus 28-án indult el az RTL Klubon. Feri és Iliász 43 napot töltöttek a Fülöp-szigeteken. Most őszintén meséltek a verseny utáni életükről és az első pillanatokról, mikor hazaértek!

Pattanásig feszült a helyzet a Finálé párbaján

A Fináléban egy utolsó párbajon mérte össze tűzgyújtó tehetségét Feri és Iliász, hogy eldőljön, kettejük közül ki kap plusz egy szavazatot a Végső Törzsi Tanácson.

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Survivor döntő: Ma este kiderül, ki nyeri meg a kőkemény túlélő show-t!

44 napon keresztül szenvedtek és éheztek. Megküzdöttek egymással és a természet erőivel. Ma este a show véget ér, és kiderül, ki nyeri meg a húszmillió forintot! Ám a Survivor még az utolsó napokban is bebizonyítja, hogy egy kőkemény túlélő show.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Fókusz 2017-10-13


szerző:
2017.10.13. 17:20
Eldőlt, hogy kivel megy a döntőbe Iliász!

Véget ért a második elődöntő! Szandi, Feri és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban közülük csak egy győzedelmeskedhetett. Sokáig úgy tűnt, hogy Szandinak sikerül a leggyorsabban eltalálnia a három célpontot, azonban végül Feri fordított az álláson.

Feri és Iliász története sokak számára példaértékű lehet

Feri nem gondolta volna, hogy közel 50 évesen még változni képes, most azonban beismerte, hogy óriási fordulat következett be az életében. A döntőbe jutottak bíznak benne, hogy az ő sztorijukon – ami ennél aktuálisabb nem is lehetne – sokan elgondolkoznak majd.

Így telt az utolsó reggel a Survivorben!

Feri és Iliász egy ínycsiklandó reggelivel indította a napot, majd összepakoltak mindent, és elégettek mindent, amire már nem volt többé szükségük. Nézd meg, hogyan búcsúzott el a szigettől a két döntős!

Feri képes volt félretenni a világnézetét Iliásszal szemben

Feri beismerte Iliásznak, hogy már a kezdetekkor szembetűnt neki a fiú származása, de már a játék kezdetekor félre tudta tenni a rasszokkal kapcsolatos nézeteit. Figyelem, nem mindennapi vallomás következik!

Drámai véget ért az első elődöntő

Lezajlott az első elődöntő, a Dőlés. Feri, Szandi, Iliász és Barbi a végsőkig küzdöttek, azonban csak egyikőjük győzhetett. A legtovább talpon maradó játékos pedig egyből a döntőbe jutott!

Ez volt a Survivor eddigi legmeghatóbb pillanata!

Szandihoz az anyukája, Ferihez a legjobb barátja, Sanyi, Barbihoz pedig a férje, István érkezett. Mivel Iliász csak nemrég tért vissza a Holtak szigetéről, ezért ő nem részesült a meglepetésben.

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Feri izgult, hogy mi lesz Szandi sorsa a Törzsi Tanácson

Bár Feri is Szandi nevét írta fel a papírra a Törzsi Tanácson, titkon remélte, hogy igazat mondott neki a lány, és használni fogja a védettségi amulettjét. Nézd meg, hogy milyen volt a hangulat Klaudia kiszavazását követően!

Felejhetetlen tuk-tukozós, piacolós élményben volt része a szigetlakóknak!

Tuk-tuk, levágott bivalyfej, légyzavarászó ventilátor. Ez csak néhány érdekesség Szandi, Barbi és Feri kiruccanásából, ami egy örök élmény marad mindhármuk számára. Mivel a játékosoknak vendégül kell majd látniuk valaki(ke)t, ezért egy óriási zsákot pakoltam meg a frissen vásárolt árukkal!

A TOP 3 mit sem sejtve főzőcskézett, amikor a háttérben megjelent valaki...

Vajon mit fog szólni Barbi, Feri és Szandi, amikor észreveszik, hogy ki érkezett a szigetre?

Feri olyan dolgot tudott meg Szandiról, amit álmában sem gondolt volna

Feri teljesen ledöbbent, amikor Barbi elmesélte neki, hogy mit tett Szandi. Feri számára egykor Szandi jelentette a biztos szövetségest, ez azonban már csak a múlt...

Szandi próbálkozása hiábavalónak bizonyult

Szandi mindent elkövetett, hogy meggyőzze Ferit: megbízhat benne. Feri azonban úgy tűnik, hogy hajthatatlan, hiszen már kétszer is csalódnia kellett a lányban.

Feri:

A Mandirigma törzs tagjai a tábortűznél ülve beszélték meg a Törzsi Tanácson történteket. Feri rájött, hogy kizárólag magára számíthat a továbbiakban, és ezek után eszében sincs megbízni bármelyik lányban...

Ferit néhány méter választotta el egy cápától!

Feri a szikláról szúrta ki a part közelében úszkáló cápát, majd a vízbe vetette magát, hogy puszta kezével fogja ki a félelmetes állatot.

Centiken múlott, hogy Szandi vagy Feri lesz a védett!

A védettségi játékon Szandi és Feri teljesített a legjobban, azonban végül Ferinek sikerült hamarabb a partra vontatnia a csónakot. Szandi teljesen összeomlott a vereséget követően...

Feri elérzékenyült testvére levelétől

Feri levelet kapott egyik hozzátartozójától, amitől teljesen elérzékenyült. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Hüllővadászat Feri és Beni módra

Benedek kiszúrt egy hatalmas gyíkot a bozótosban, és egy laktató vacsora reményében csapdát állítottak Ferivel az állatnak. A hüllő azonban jól lakott a neki kirakott ananásszal, és közben elmenekült az éhes szájak elől. Feriék viszont biztosak benne, hogy legközelebb sikerrel járnak!

Ki lopta el az ananászt?


szerző:
2017.09.27. 20:05
Ki lopta el az ananászt?

Az éj leple alatt eltűnt a szigetlakók reggelinek szánt ananásza, ami Ferit akasztotta ki a leginkább. A lopás miatt kisebb vita alakult ki a Mandirigma törzsben. Ha kíváncsi vagy, hogy a sötétben ki vágta le a fáról a gyümölcsöt, majd falta azt fel, nézd meg a videót!

Iliász Feriről:

A Törzsi Tanácsot követően Zoli értetlenül állt a történtek előtt, ugyanis nem számított rá, hogy Feri rá fog szavazni. Feri ezt követően elmondta a véleményét, ami Iliásznál kiverte a biztosítékot.

Nóri sírva fakadt törzstársai miatt

A legutóbbi játék előtt Nóri kihúzta a gyufát Ferinél, és ismét vita alakult ki közte és Klaudia között. A lányok konfliktusa addig fajult, hogy Nóri elvonult és a tengerparton zokogásban tört ki.

Nóri és Zoli egykori szövetsége új tagokkal egészült ki!

Miután Nóri visszatért, és az Ibon ismét elvesztett egy védettségi játékot, újabb szövetségek alakultak. Mivel Barbara ki nem állhatja Biankát, ezért szervezkedni kezdett, és meggyőzte Zolit és Nórit is, hogy rá szavazzanak a Törzsi Tanácson.

Feri csalódottan tért vissza a kórházból...

Feri kórházi látogatása után visszatért új törzsébe, ahol egy igencsak rossz hírrel fogadták a többiek... Barbarának azonban sikerült őt felvidítania tervével!

Feri kórházba került!


szerző:
2017.09.11. 20:05
Feri kórházba került!

Ferenc nem vehetett részt a védettségi játékon, mert elfertőződtek a térdén lévő csípések, amitől teljesen feldagadt és begyulladt a lába...

Kimaradt jelenet: Feri és Szandra fügét talált a szigeten!

Feri és Szandra elindultak felfedezni a szigetet, és rátaláltak a lány kedvenc gyümölcsére. Bár a fügék nagy részét bogarak lakták, a szigetlakók telepakolták a markukat és széles mosollyal tértek vissza társaikhoz, akiknek felcsillant a szeme a zsákmány láttán, hiszen eddig riszen, babon, ananászon és kókuszon kívül nem sok mindent ettek.

Iliász:

Bár a többség szerint Ferinek köszönheti eddigi győzelmeit a Buwaya, Iliász csak egy szavazattal maradt le tőle. Ferenc azonban nem Iliászt vitte magával a meglepetés vacsorára, ami igencsak megviselte a srácot. Bálint végül nem hagyta szó nélkül Feri döntését, és utánajárt, vajon miért döntött így.

Feri és Szandra mostantól franciaágyban bújhatnak össze

Ferenc napközben nem tudott mit kezdeni magával, ezért úgy döntött, hogy készít egy hatalmas franciaágyat, ahol kényelmesen megpihenhetnek majd Szandrával éjszakánként. Nézd meg, hogyan barkácsolt a Buwaya rangidős játékosa, aki azt mondta, hogy "egyelőre" csak barátok Alexandrával!

Ki az, aki hajnal kettőkor fát vág?

Feri szörnyű éjszakát tudhat a háta mögött, ugyanis éjszaka arra kelt, hogy valaki fát vág a szigeten. Bianka viszont csak tűz mellett tud aludni, amihez bizony szükség van fára. Ez pedig nem eredményezett mást, mint egy újabb konfliktust, ami egészen odáig fajult, hogy a szigetlakók egy része inkább a védettségi játék elvesztése mellett döntött volna, csak hogy Ferit hazaküldhesse...

Adri miatt nem nyert a Buwaya?


szerző:
2017.08.31. 20:15
Adri miatt nem nyert a Buwaya?

A második zsákmányszerzést a Buwaya bukta el, azonban Adri nem tudott belenyugodni a vereségbe. A lány úgy érezte, hogy ha egy kicsit tovább kitart, akár másképpen is alakulhatott volna a végeredmény.

Baywatch Feri akcióba lendült!


szerző:
2017.08.30. 20:15
Baywatch Feri akcióba lendült!

Bálint és Bianka beeveztek a hajóval, hogy horgásszanak, a sikertelen élelemszerzés után azonban megpróbáltak kijönni, de a sodrás keresztbe tett nekik. Nagy szerencsétlenségükre Feri pont kiszúrta őket és közbeavatkozott, ami egy hatalmas veszekedést szült.

Már az első napon igazi konfliktus kerekedett a játékosok között

Ferenc úgy döntött, hogy nem közösködik a többiekkel, és kizárólag a tutajversenyen mellé szegültekkel barátkozik. Anita, Szandra és Benedek azonban nyitottak volna a többi játékos felé, de a rangidős Feri már a kezdetekkor taktikai gondolkodásra buzdította őket. Ebből aztán kialakult a Survivor első konfliktusa!

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-25

ValóVilág5 - Beszavazó show: Minden idők legbékésebb Beszavazója zajlott a Szüzek között, az első és egyben egyetlen beszólás adás vége előtt 15 perccel történt. A jelöltek között akadt tapasztalt Szűz és teljesen érintetlen fiú is, akit már az apja is szégyell.

Fél Kettő 10-09-10


szerző:
2010.09.10. 14:30
Fél Kettő 10-09-10

Fél Kettő: Világvége? - 2012 és a maják naptárának titkai. Zimmer Feri - Molnár Piroska szellemet játszik a sikerfilm második részében. Álomesküvő - Rubint Réka szívszorító meglepetése Norbinak.

Reviczky újra a vendéglátóiparban!

Már készül a Zimmer Feri második része, amelyben a régi karakterek mellett új szereplők is felbukkannak.

Hujber Feri visszatért Londonba


szerző:
2010.08.16. 19:14
Hujber Feri visszatért Londonba

A színész ellátogatott abba a londoni étterembe, ahol korábban dolgozott, és ahol világsztárok seregét szolgálta ki.

Forog a Zimmer Feri 2!


szerző:
2010.08.13. 20:46
Forog a Zimmer Feri 2!

A vígjáték folytatódik 12 év után. A valószínűleg újra komoly rekeszizom-tornát ígérő filmet novemberben láthatjuk majd.

Fél Kettő 10-08-12


szerző:
2010.08.12. 14:20
Fél Kettő 10-08-12

Fél kettő: Most a Zimmer Feri 2-ben forgat Növényi Norbert. Sikeres fogyókúra után miért híznak vissza egyesek sokkal többet? Mennyit ér egy sztár, ha külföldi és ha magyar?

Rákóczi Ferit elküldte a felesége

A műsorvezető szeretne egy harmadik babát, de szerelme erre csak annyit mond, inkább igyon egy sört a haverokkal.

Siófokon bizonyítottak a celeblányok

Zimány Linda és Horváth Éva ezúttal ledobták a tűsarkút és mezítláb szedték a virgácsaikat.

Reggeli 10-07-19


szerző:
2010.07.19. 09:05
Reggeli 10-07-19

Reggeli: Budapest XVI. kerületében élők egy furcsa szórólapra lehettek figyelmesek az elmúlt napokban. Nem terméket, hanem saját magát reklámozza egy fiatalember, annak reményében, hogy párt találjon magának. Újra összeállt az ABBA, hogy milyen apropóból, az videónkból kiderül.

Együtt ünnepeltek a Rippel fivérek

Feri és Viktor hosszú idő után végre itthon szülinapozhatott, a bulin Kiszel Tünde is részt vett.

Balázs fél kézzel lenyomja Janit és Ferit

Vadon Jani és Rákóczi Feri erős hátránnyal indult egy gokartversenyen Sebestyén Balázzsal szemben.

Hujber Ferit majdnem ledobta a kancája

Nem a győzelemre hajt a színész-műsorvezető, aki tíz éve nem ült nyeregben.

Hujber Feri szemügyre vette a lányokat

A Királynő műsorvezetője meglátogatta a 21 jelöltet a kastélyban, ahol a nagy versenyre készülnek.

Előrelátó hírességek


szerző:
2010.05.04. 03:58
Előrelátó hírességek

A sztárok tudják: jobb félni, mint megijedni, ezért figyelnek az egészségükre.

Lilu és Hujber Feri mutatja be a szépségeket

A két műsorvezető még nem dolgozott együtt, de izgatottan várják a közös estét.

Rippel Ferit áramütés érte!


szerző:
2010.04.01. 08:55
Rippel Ferit áramütés érte!

Az erőművészt barátainál érte a baleset, miközben a villanykapcsolót kereste.

Rajonganak celebjeink a száguldó cirkuszért

Gyulai Viki, Hujber Feri és Hajas László alig várják, hogy elkezdődjön a Forma-1.

Reggeli 10-03-11


szerző:
2010.03.11. 08:36
Hujber Ferivel ébredhetünk reggelente

Stohl Andrást a hasonlóan népszerű színész váltja a Reggeliben, partnere Horváth Éva lesz.

Csak csajok 10-03-02


szerző:
2010.03.02. 09:45
Hajdu Steve 45-ös tűsarkúban tipeg

Hujber Feri Hajdu Steve alázatos szolgájává vált, nagyon szép párt alkotnak a Producerekben.

Csak csajok 10-01-07


szerző:
2010.01.07. 10:12
Még mindig nem tudni, mi lesz Rippelékkel

Több órás műtéttel kellett helyretenni az ifjabbik fivér elszakadt bicepszizmát.

Rippel Vivien ledobta a textilt


szerző:
2009.12.15. 09:11
Rippel Vivien ledobta a textilt

Rippel Feri a pikáns fotózáson újra beleszeretett feleségébe.

A Vacsoracsata legviccesebb percei


szerző:
2009.12.09. 18:49
A Vacsoracsata legviccesebb percei

Rippel Feri és Gjoni között forrtak az indulatok, de a medence vize mindenkit lehűtött.

Hujber Feri kisfia nem lesz celeb-gyerek

A színész szülei szerint nagyon nehéz eset volt kiskorában. A legkisebbik Hujber most visszavág.

Rippel Viktor balesetet szenvedett!

A fiatalabbik Rippel bicepsz izma elszakadt, ami miatt sürgősen meg kellett operálni.

Ingyen munka, verés és éhezés


szerző:
2009.10.05. 20:23
Ingyen munka, verés és éhezés

Feri bácsi, aki már megszabadult munkaadóitól, sokszor elsírta magát, ha a múltról beszélt.

Hujber Feri végre nem macsó


szerző:
2009.09.29. 09:09
Hujber Feri végre nem macsó

Feri, Szervét Tibor és Hajdu Steve is egészen új oldaláról mutatkozik be a Spamalotban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való