KERESÉS search-close

Fenegyerekek

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fenegyerekek"

A Kicsi Óriások Larájának egy álma teljesült!

A műsor győztes csapatának, a Fenegyerekeknek a fiatal énekesnője nemrég egy teljesen új dologban próbálhatta ki magát, amiben az egykori csapatkapitánya, Oláh Gergő is támogatta!

Lara: „Olyan élmény volt, amit nem lehet elmondani, ezt át kell élni”

Lara először a kedvenc produkcióiról és az énekórákon tanultakról mesélt egy kicsit, utána pedig a csapatára és a győzelmükre terelődött a szó. Nehéz volt elhinnie, hogy tényleg ők lettek a győztesek.

Lara: Empire State Of Mind (Alicia Keys)

A szorgalom és az önbizalom meghozta gyümölcsét: a zsűri szerint Lara végre megtanulta, hogy kontrollálja az óriási hangot, ami a torkában van, ezzel pedig mindenkit lenyűgözött.

Lara: „Megtanultam magamban bízni”

Lara az egyik legszorgalmasabb tehetség a Kicsi Óriásokban, rengeteget dolgozott a produkcióiért. Hogy milyen érzés volt a műsor részesének lennie? Erről mesélt!

Dorina & Ricsi: Run The World (Beyoncé)

A zsűri szerint a páros hihetetlen őserővel táncol a színpadon, amivel mindig elsodorják a közönséget. Milyen terveik vannak a műsor után? Szólóban folytatják, de a közös táncot sem adják fel: együtt is versenyeznek majd.

Dorina & Ricsi: „Mintha szárnyakat kaptunk volna”

A Fenegyerekek táncosai külön-külön érkeztek a műsorba és az első adás során a zsűri úgy döntött, hogy Dorina táncol majd Ricsivel. Eleinte sokat vitatkoztak egymással, azonban miután megbeszéltek mindent, új erőre kaptak. A csapatgyőzelem után duóban is nagyon szeretnének nyerni.

Kicsi Óriások: Felrobbant a stúdió, amikor kihirdették a győztest!

Nagy volt az öröm a Kicsi Óriások stúdiójában, vasárnap este. Viki, Lara, Dorina és Ricsi, azaz a Fenegyerekek csapata, Oláh Gergő vezényletével megnyerte a csapatversenyt, ezzel ők lettek a legnagyobb Kicsi Óriások.

Vasárnap jön a Kicsi Óriások fináléja!

Múlt hétvégén kiderült, hogy Oláh Gergő és a Fenegyerekek lettek a legjobb csapat, azonban a tehetségmutató itt nem ér véget! Az utolsó adásban kategóriánként is győzteseket hirdet a zsűri. Sőt, még sztárvendégeket is köszönthetünk vasárnap este a Kicsi Óriások színpadán.

Milyen zenék szóltak a hatodik adásban?

A Kicsi Óriások 6. adásában a gyerekek a tanáraikkal is színpadra léptek, ráadásul a csapatok végre közösen is felléptek a Kicsi Óriásokban! Az adás végén pedig eldőlt: a Fenegyerekek lett a legjobb csapat!

Oláh Gergő a könnyeivel küszködve mesélt a Fenegyerekek győzelméről

A kapitány nagyon meghatódott, hogy az ő csapata nyert a döntőben, végtelenül büszke volt a gyerekeire. Ráadásul rengeteg emlék előtört belőle az X-Faktoros időszakából.

Oláh Gergő és a Fenegyerekek lettek a legjobb csapat a Kicsi Óriásokban!

A párbajokat követően a zsűri ismét extra pontokat osztott ki a gyerekek között, aminek a végén egy ponttal a Fenegyerekek legyőzték a Lázadókat!

Eszti & Zsolti és Dorina & Ricsi: Párbaj!

A Fenegyerekek és a Lázadók táncospárjai is közösen léptek a színpadra, hogy Rihanna Where Have You Been című slágerére egy klasszikus táncpárbajt mutathassanak be, az este utolsó produkciójaként.

Viki & Kincső: Párbaj!


szerző:
2016.10.09. 21:00
Viki & Kincső: Párbaj!

A Fenegyerekek és a Lázadók kistehetségei is egy közös produkcióban mérték össze a tudásukat: a Pussycat Dolls Hush Hush című dalát adták elő a zsűrinek.

Lara & Petra: Párbaj!


szerző:
2016.10.09. 20:43
Lara & Petra: Párbaj!

A csapatok énekesei egy-egy Adele dalt énekeltek el a harmadik fordulóban, a párbajuk során. Először Petrától hallhattuk a Someone Like You-t, majd utána Lara érkezett a Set Fire To The Rain-nel.

A zsűri kiosztotta a gyerekek extra pontjait

Az egyéni és a csapat produkciók után a zsűri mindegyik kategóriában kiosztott egy-egy extra pontot. A kistehetségek közül Viki, az énekesek közül Petra, a táncosok közül pedig Eszti és Zsolti kapták ezt a pontot. Így a csapatok ugyanannyi ponttal kezdték meg a harmadik kört.

Fenegyerekek: Fekete-fehér (Roma Soul)

Miután Oláh Gergő és csapata, Ricsi, Dorina, Lara és Viki is közösen léptek a színpadra, az egész stúdió állva tapsolt nekik. Geszti Péter pedig büszkén nézte egykori mentoráltját.

Így jutottak el a döntőig a Fenegyerekek!

Rengeteg kihívás, felkészülés, próba és megannyi produkció van már a hátuk mögött. Nézzük meg a Fenegyerekek legszebb pillanatait!

Viki: Party Rock Anthem (LMFAO)

Viki egy igazán bulis számot táncolt el a színpadon, ami a zsűrinek is nagyon tetszett, Geszti Péter egyszerre látta Vikiben a komolyságot és a partikirálynőt.

Dorina & Ricsi és a tánctanáraik

A Fenegyerekek táncospárja Szabó Timesszel, Markovics Emesével és Angyal Andrással szinte felrobbantották a színpadot, akkora show-t csináltak. Nem is véletlen, hogy háromszor 10 pontot kaptak a zsűritől.

Lara & Kamilka: Hello (Katona Klári)

A Fenegyerekek énekese a tanárával, Kiss Kamilkával lépett a színpadra. A produkció megosztotta a zsűrit, hiszen volt, aki 10 pontot adott, másnak azonban picit hiányzott a varázslat a duettjükből.

A Fenegyerekek igazán eltökélten készültek a csapat döntőre

Ricsi és Dorina, valamint Lara is ugrálva fogadták, hogy a tanáraikkal léphetnek a színpadra, Viki pedig odáig volt, hogy újra táncolhat majd a zsűri előtt.

Íme, a Fenegyerekek legemlékezetesebb pillanatai!

A csapatdöntő kapujában állunk, hiszen vasárnap eldől, hogy a Fenegyerekek vagy a Lázadók nyerik meg a versenyt. Összegyűjtöttük Oláh Gergőék legszebb, legcukibb és legemlékezetesebb pillanatait.

Lara már régóta arra vágyott, hogy Gergővel énekelhessen

Vajon milyen érzés a csapatkapitányával együtt énekelni egy ifjú tehetségnek? És milyen lehet felnőttként a színpadra lépni a versenyződdel? Lara és Gergő imádtak együtt énekelni, erről meséltek nekünk.

A Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el a Kicsi Óriások csapatversenye

A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra-pontokért. Szoros küzdelmet követően végül Kovácsovics Fruzsinak és csapatának, a Kisördögöknek kellett búcsúznia egy időre a Kicsi Óriások színpadától.

Lara & Gergő: Just The Two Of Us (Bill Withers)

A Fenegyerekeket képviselve Lara és Gergő egy duettet adtak elő, amit ők ketten raktak össze a próbák alatt. Miközben Larának egy plusz energiát adott a csapatkapitánya, Gergő jobban izgult, mint a kis énekese.

Lara: Domino (Jessie J)


szerző:
2016.10.02. 20:00
Lara: Domino (Jessie J)

Lara nagyon örült, amikor megkapta ezt a dalt, és ez a színpadon is átjött az előadásából. A zsűri sok-sok szépet mondott neki, a kérdés már csak az volt, hogy a pozitív kritikákat pontokra is váltják-e.

Gergő segített a Fenegyerekeknek, hogy minden hang és mozdulat tökéletes legyen

Ezen a héten Dorina és Ricsi az érzelmeket helyezik a középpontba a koreográfiájukkal, miközben Lara és Viki Gergő segítségével csiszolták a dalaikat, hogy minden hamis hang eltűnjön a produkcióikból.

Újabb csapattól kellett elbúcsúznunk!

Rengeteg lenyűgöző produkció, könnyek és boldogság. Sok minden történt a negyedik adásban is, azonban itt is elérkezett a Finálé ideje, ahol eldőlt a pontok sorsa, és így egy csapaté is.

Dorina & Ricsi: Chango (Gina Martin & Latin Xpress)

Ez a hét az újításokról szólt: Dorina és Ricsi az eddigi hip-hop stílust állatias koreográfiára cserélte. Konkrétan állatokat alakítottak a táncuk során, amivel ismét sikerült lenyűgözniük az ítészeket.

Lara: Read All About It (Emeli Sandé)

Lara is új stílust hozott a negyedik adásra, egy lassú és komoly Emeli Sandé dalt. A produkció végén még örömkönnyek is hullottak, hiszen Lara boldog volt, hogy jól teljesített. Spáh Dávid is elérzékenyült az előadástól: "Ne sírj, mert akkor én is sírok".

A Fenegyerekek az utolsó helyről az élre törnek?

A legutóbbi adás végén majdnem a Fenegyerekektől kellett elbúcsúznunk, azonban Lara a plusz pontjával megmentette őket. Gergő a felkészüléskor elbeszélgetett a gyerekekkel, hogy lelket öntsön beléjük, ezek után pedig mindenki belevetette magát a felkészülésbe, hogy a maximumot hozhassák ki magukból.

Viki: Mein Herr (Liza Minelli)

Egy szteppcipő, egy énekes legenda dala és egy kistehetség. Viki egy Liza Minelli dallal állt a zsűri elé, és ő is megosztotta az ítészek véleményét. Az viszont biztos, hogy a cipő talpa tükörnek is tökéletes.

Lara: Ég veled (Dér Heni)


szerző:
2016.09.17. 19:10
Lara: Ég veled (Dér Heni)

Lara egy Dér Heni slágerrel lépett a Kicsi Óriások színpadára, amivel megosztotta a zsűrit: Geszti Péter és Spáh Dávid a kisebb hibák miatt szigorúbban osztotta ki a pontokat, miközben Földes Esztert teljesne lenyűgözte.

Dorina: „Végre összecsiszolódtunk!”

A páros is csak nemrég táncol így együtt, viszont szerintük már sikerült összehangolódniuk. Dorina viszont elárulta, hogy az összecsiszolódás során inkább ő a főnök, Ricsi is bevallotta, hogy általában inkább hagyja a párját dönteni.

Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)


szerző:
2016.09.10. 20:59
Lara: Tejút (Rúzsa Magdi)

Lara teljes átéléssel adta elő a legújabb dalát, amivel teljesen levette a lábáról a zsűrit. Annak ellenére, hogy mekkora energiával énekelt, egy-két hamis hang azért előfordult. Jöttek is a pontok a végén!

Fenegyerekek: „Megyünk előre tovább, a végtelenbe és tovább!”

Oláh Gergő és tehetségei: Ricsi, Dorina, Viki és Lara óriási élményekkel távoztak a színpadról. Persze, akadt egy kis szomorkodás is, hiszen nagyon jó barátoktól kellett búcsúzniuk.

Viki


szerző:
2016.09.03. 20:19
Viki

Kategória: kistehetség

Ricsi és Dorina


szerző:
2016.09.03. 20:18
Ricsi és Dorina

Kategória: tánc

Lara


szerző:
2016.09.03. 20:16
Lara

Kategória: ének

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való