KERESÉS search-close

Felcser Máté

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Felcser Máté"

Meglepődtek a rajongók a Punnany Massif új dalán

A zenekar legújabb száma egy visszafogott dal lett, melynek címe: LÁV. A rajongók vegyes érzésekkel reagáltak rá.

Így telt a magyar sztárok első fesztiválja

Felcser Máté és Fluor Tomi is elmesélték, számukra milyen volt az első fesztivál élmény. Nektek milyen emlékeitek vannak az első alkalomról?

8 érdekesség, amit eddig nem tudtál a Punnany Massifról!

Az idén 15 éves Punnany Massif rögtön az első napon fellép a Balaton Soundon. Ez alkalomból arra gondoltunk, hogy egy rendhagyó kedvcsinálót készítünk. Összeszedtünk néhány olyan tényt a zenekarról, ami nem feltétlenül közismert. Felcser Máté, Wolfie és Meszi magyarázataival világítunk rá a részletekre.

Boldog szülinapot Punnany Massif!

Gondtoltátok volna, hogy a zenekar idén már a 15. születésnapját ünnepli? Pedig már tényleg ennyi ideje imádjuk őket. A Story Extrával most szétnéztünk a titokzatos próbatermükben, és a Punnany-jelenséget is megfejtettük.

PUNNANY MASSIF: Dióhéjban az elmúlt 15 év

A lényeg a szeretet. Élvezd! - Ott voltunk a kulisszák mögött, hogy megkérdezzük az elmúlt 15 évről mit gondol a zenekar.

15 éves a Punnany Massif!


szerző:
2018.04.24. 08:39
15 éves a Punnany Massif!

A Punnany Massif idén lett 15 éves, ebből az alkalomból jelentették meg új lemezüket, PMX címmel. Erről beszélgettünk a banda két tagjával: Felcser Mátéval és Meszes Balázzsal!

Sztárparádé a Strandfesztiválon

Felcser Mátéval, Kiss Tibivel és Papp Gergővel a Story Extra stábja bebizonyította, hogy egyáltalán nincs még vége a nyárnak. Hogy, hogyan? Kiderül a riportból!

Story Extra 2017-08-25


szerző:
2017.08.25. 17:25
Születésnapjukon koncertezett a Punnany Massif

Bűvös 13-mas: születésnapját ünnepelte egy koncerttel a Punnany Massif, és a fiúk azt is elárulták nekünk, hogy miért húzódtak vissza ebben az évben a reflektorfénytől.

Story Extra 2016-07-15


szerző:
2016.07.15. 17:25
Mitől félnek a magyar sztárok?

Ganxsta Zolee, Fluor Tomi, Marsalkó Dávid, Felcser Máté és Pásztor Anna. A színpadon mindannyian ünnepelt sztárok. Ugyanakkor ők is küzdöttek, küzdenek napi gondokkal, félelmekkel és betegségekkel.

Fókusz Plusz 2016-05-28


szerző:
2016.05.28. 18:55
PUNNANY MASSIF:

Amikor a Punnany Massif elkészítette első lemezét, az egészet még nem is gondolták igazán komolyan, marketingről például akkor még fogalmuk sem volt. Aztán észrevették, hogy az emberek hihetetlenül szomjaznak már a valódi gondolatokra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való