KERESÉS search-close

Fejes Szandra

81 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fejes Szandra"

Ilyen lett Fejes Szandra videoklipje

Elkészült Fejes Szandra videoklipje a Végtelen című dalhoz - ezt hosszas köszönetnyilvánítások mellett jelentette be az énekesnő a Facebookon. A dal egy szerelmi vallomás, amelyhez tökéletesen passzol a videó is - ebben Szandra egy férfi után vágyakozik, aki nem lehet az övé.

 

Fejes Szandi már feldíszítette fenyőfáját

Bár még egy hét van karácsonyig, az X-Faktorban feltűnt énekesnő instagram-videóban mutatta be karácsonyfáját, melyen a csúcsdísz egyáltalán nem meglepő módon egy violinkulcs.

 

Fejes Szandi mesteri szinten űzi a szelfizést

Ezt azért mondhatjuk, mert nem csak egyszerűen lefotózza magát, hanem ki is egészíti ezeket úgynevezett filterekkel. Szandra így volt már cica, nyuszi, tündér és személyesen Frida Kahlo is - ebből már mindenki ki tudja választani a kedvencét.

 

Nem pihennek az X-Faktor énekesei

Fejes Szandra és Vincze Aliz Liza az X-Faktor után indult csak be igazán. Lizának nemrég jelent meg az első magyar dala, Szandra pedig már videoklippel is büszkélkedhet. Kifaggattuk hát őket, mennyit fordult velük a világ a tehetségkutató óta.

 

Ez igazán „Szandis” lett!


szerző:
2017.04.12. 17:25
Ez igazán „Szandis” lett!

Fejes Szandra a Facebookján jelentette be az örömhírt: elkészült első videóklipje az Őserő című számhoz. A dal alapvetően egy fülbemászó popsláger, de valójában sokkal több ennél: az X-Faktor 5. helyezettjének hangja mellett a dinamikus tánc és szenvedélyes szaxofonszóló teszi igazán egyedivé. A képi világ, a rendezés és vágás tökéletesen egészíti ki a produkciót: a több helyszín egyike egy erdei ösvény, aminél tavasziabb környezetet elképzelni sem lehetne.

PREMIER! Elhoztuk nektek Fejes Szandra legújabb videoklipjét!

A 2016-os X-Faktor énekesőjének teljesült egy régi álma: végre eljött az ideje, hogy megmutassa ország-világnak, milyen fantasztikus őserő lakozik benne.

Fejes Szandra ül a zsűri székbe

Az X-Faktor 2016-os évadának énekesnője megtisztelőnek érzi a rá bízott feladatot. Találkozz Te is Szandrával ma délután Oroszlányban!

Az X-Faktor énekesnője egy csodálatos dolog mellé állt!

Fejes Szandrát nemcsak a hangja miatt imádjuk, hanem közvetlensége és alázatossága miatt is. A minap pedig ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve. Mutatjuk!

X-Faktor: Melyik énekest szeretnéd élőben látni a Sziget színpadán? Szavazz!

Rendkívül jó hírünk van! Idén a 2016-os tehetségkutató versenyzői is esélyt kaptak arra, hogy felléphessenek a Sziget fesztiválon. Nem kell mást tenned, csak a kedvencedre voksolni!

Az X-Faktor versenyzői szembenéztek önmagukkal! – Ki a jó előadó?

Mi dönti el, hogy valakiből jó előadó válik-e, vagy sem, mennyire elég „csak” a tehetséges, illetve mi kell ahhoz, hogy hazánkban befutott énekessé váljon valaki? Egyszóval a 2016-os X-Faktor versenyzőitől azt kérdeztük, szerintük bennük is megvan-e az a bizonyos X, avagy ki a jó előadóművész! 

Hogy viselik a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor énekesei?

Amikor az ígéretes tehetségek útnak indulnak a műsorban, még egészen más dolgokkal küzdenek, mint az bizonyítást követő időszakban. Eleinte maguknak és mentoraiknak kell bizonyítaniuk, ám ahogy bekerülnek a köztudatba, már a közönségre és a rajongókra is figyelniük „kell”. De vajon hogyan élik meg az ismertséget a 2016-os X-Faktor énekesei?

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy kitűnjön egy énekes a többi közül…”

Biztos sokan vallják, hogy a tehetség még nem elegendő ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen társai közül. A Story Extrában az X-Faktor énekesei árulták el, hogy vajon mi a siker titka.

Lássuk, kik inspirálják az X-Faktor sztárjait!

A 2016-os X-Faktor tehetségei elárulták, kire tekintenek példaképként, és kik azok, akire igazán felnéznek.

Hoppá! Komoly döntést hozott Gorbunov Dmitrij – De miért?

Már-már megdöbbentő vallomást tettek a 2016-os X-Faktor versenyzői. Fény derült például Opitz Barbi céljának részleteire, Fejes Szandra és Szeleczki Dávid múltjára, Vince Aliz Liza jelenére, és arra is, hogy miért jelentkezett Gorbunov Dmitrij az ország legnépszerűbb tehetségkutatójába. 

Mit adott neked az X-Faktor?


szerző:
2017.02.06. 17:25
Mit adott neked az X-Faktor?

Van, akinek egy nagy kaland volt, de volt olyan versenyző is, akinek az egész élete megváltozott. Az X-Faktor versenyzőit arról kérdeztük, nekik mit adott az X-Faktor. Ez a nap kérdése.

Új szerelemre talált az X-Faktor sztárja!

Az X-Faktor december 17-én véget ért, de a döntősök nem tétlenkednek, és építgetik önálló karrierjüket. Lássuk, mi történt a verseny vége óta Vince Aliz Lizával és Fejes Szandival!

Élet az X-Faktor után: így telnek a versenyzők mindennapjai

Az X-Faktor egyik napról a másikra szinte felfoghatatlan ismertséget adott a versenyzőknek. Az viszont már nagyrészt rajtuk áll, ki, hogyan boldogul a műsor után. Utánajártunk, mi tölti ki most a versenyzők mindennapjait. A műsor egyik legmegosztóbb személyiségét, Vince Aliz Lizát énekóráján látogattuk meg. Kiderült, hogy van egy új szerelme, és ez pedig a tévézés. A párbajkirálynőt, Fejes Szandrát pedig egy musical előadása előtt faggattuk.

Fejes Szandi: „Rengeteg élményt hozott ez az év!”

Fejes Szandi az elmúlt években sokszor dolgozott szilveszter napján, de egyelőre úgy tűnik, idén a bulié lesz a főszerep! A lány családjánál már hagyomány, hogy szilveszter másnapján lencsét esznek, így ez idén sem maradhat el.

Fejes Szandra olyat tett most karácsonykor, amit még soha!

Így ünnepel idén az X-Faktor énekesnője. Hagyományaikról és karácsonyi terveiről mesélt Szandra.

FEJES SZANDRA:

A szombati élő adásnál ott lehetett a Fókusz stábja. Nemcsak a kulisszák mögé nézhettünk be, de az énekeseket is elcsíptük egy-egy mondat erejéig.

Elbúcsúzott a párbajkirálynő!

Fejes Szandra szombat este már negyedszerre kényszerült párbajozni. Az eddigi megmérettetéseken a Jaggerst, Ónodi Jánost és Vincze Aliz Lizát is sikerült legyőznie, így már a „párbajkirálynő” jelzőt is magáénak tudhatta. Gorbunov Dmitrijjel szemben viszont ezúttal alul maradt.

Fejes Szandi üzent a rajongóinak: „Én mindent megtettem, rajtam nem múlt és boldog vagyok!”

Szombaton szomorúan búcsúztak a rajongók, és mentora, Gáspár Laci is az aranytorkú énekesnőtől. A jó hírünk viszont az, Szandi mindezek ellenére nagyon jól van, amit reggeli posztjában szépen meg is erősített. 

Fejes Szandra:

Fejes Szandi újra párbajozni kényszerült, párbajellenfele pedig Gorbunov Dmitrij volt. A mentorok úgy döntöttek, Szandit küldik haza, így Gáspár Laci versenyző nélkül maradt. Szandra boldog, hogy az X-Faktor részese lehetett, Laci pedig nem igazán tudja, mit kezd majd magával versenyző nélkül.

ByeAlex Fejes Szandrának: „Miközben énekeltél, úgy éreztem, hogy öregszem!”

A zsűri szétszedte a produkciót: Peti szerint a betonbiztos hangon most bizony voltak repedések, ByeAlex elárulta, hogy Szandi tényleg nem találta a hangokat. Tóth Gabi és Gáspár Laci pedig az idei X-Faktor legnagyobb veszekedésébe is beleállt, ugyanis Laci szerint Gabi nem mondott szakmai kritikát. Végül a női mentor elmondta, szerinte a lány elfogyott a válogatókhoz képest.

Fejes Szandra: Késő már (Wellhello)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

Tóth Gabi: „Én ezt most nem hittem el neked!”

A mentorok vegyesen fogadták a lány produkcióját, míg Puskás Peti azt mondta, ez az a Szandi, akit hétről-hétre látni akar, addig Tóth Gabi úgy vélte, nem volt őszinte a produkciója. ByeAlex inkább arra hajlott, hogy a lány olyan dolgot nyújtott, amivel elkapta őt, míg Gáspár Laci szerint Szandi olyan erős nő volt a színpadon, mint az életben.

Fejes Szandra: Respect/Think Medley (Aretha Franklin)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

Fejes Szandrát megerősítették a párbajok

A rengeteg párbaj szituációnak köszönhetően a lány énekelte a legtöbb dalt az X-Faktor színpadán, ennek ellenére vagy pont ezért Szandra úgy érzi, ez csak hasznára vált, arról nem is beszélve, hogy rutinja van már abban, hogy több dallal készüljön az estére.

Barbinak és Szandinak az éneklés a közös nyelve

Az X-Faktor negyedik élő showján Fejes Szandi és Opitz Barbi közösen is színpadra léptek. A két lány eddig nem sokat beszélt egymással, azonban a közös felkészülés közelebb hozta őket egymáshoz.

Puskás Peti Barbinak és Szandrának: „Nagyon jól álltatok egymásnak”

Alex és Laci ismét egy húron pendültek, úgy érezték, a lányok visszafogottak voltak és külön-külön sokkal jobbak. Peti és Gabi teljesen másképp vélekedtek a produkcióról, ők tiszta szívből gratuláltak.

Fejes Szandra és Opitz Barbi: Paint It Black (The Rolling Stones)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

Ez a közös produkció hozta össze a lányokat

A lányok régóta laknak együtt, de eddig nem sokat beszélgettek egymással, mondhatni a felkészülés során kerültek egymáshoz közelebb.  Barbi és Szandi a dalban összefonódtak, és úgy vélik, megtalálták azt az erőt, mely fel fogja robbantani a színpadot.

Tóth Gabi Fejes Szandrának:

Tóth Gabi és Puskás Peti szerint is telitalálat volt Szandra produkciója, ByeAlex pedig várta a kitörés, amit meg is kapott a dal végére.

Fejes Szandra: Goldeneye (Tina Turner)

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Voltak érzelmes, szerelmes számok, de könnyedebb dallamok is felcsendültek.

Fejes Szandra együtt bulizott mentorával

Fejes Szandra a legutóbbi adásban párbajozni kényszerült, és sokaktól megkapta, hogy túl görcsös volt a színpadon. Gáspár Laci ezért elhatározta, hogy elviszi lazítani mentoráltját, és együtt belevágtak az éjszakába.

Dóri különleges meglepetéssel készült Szandrának

Cicabirodalomba csábította Szandrát az X-Stage műsorvezetője.

Így tartott csajos napot az X-Faktor versenyzője!

Fejes Szandrára ráfért a pihenés az előző heti izgalmak után, ebben volt segítségére Kovácsi Dóri az X-Stage műsorvezetője, aki egy különleges helyre vitte el a tehetséges lányt.

Gáspár Laci versenyzői egymás ellen párbajoztak

Gáspár Laci a harmadik élő show-ban átélte a mentorok rémálmát, ugyanis Fejes Szandra és Ónodi János párbajoztak egymás ellen. Végül a mentorok döntése alapján Ónodi János számára véget ért a verseny, Gáspár Laci pedig elmondta, milyen érzések kavarognak most benne. 

Tóth Gabi Fejes Szandrának: „Nem éreztem a hitet benned és az erőt”

Peti szerint mindenki gyerekké válik Szandra lényétől, és neki is el kell hinnie, hogy itt van a helye. Alexnek hiányzott a múlt heti robbanás, nem kötötte le annyira a dal. Gabi is osztotta ezt a véleményt. Laci azonban nem értett egyet a mentortársaival.

Fejes Szandra: A város másik oldalán (Fekete Vonat)

A harmadik élő show tematikájának is a műsor egyik mentora adta a témáját, ami nem más, mint a pörgős buli slágerek! A The Biebers Pont most című száma is erről szól, ha hív a város, akkor bizony menni kell a partiba.

Fejes Szandra újra ellátogatott a kis tanítványaihoz

Szandra egy musical stúdióban tanít gyerekeket, akiket most újra meglátogatott, a kicsik óriási örömére. Imádja őket, hiszen sosem hazudnak, és nagyon fontos szerepet játszanak az életében. Persze egy-két kérés is akadt az órán, ami az autogramokat illeti.

Megkérték Fejes Szandra kezét

Az X-Faktor énekesnője komoly ajánlatot kapott. Ami a történethez még hozzátartozik, hogy Szandrának nem is akármilyen lánykérésben lehetett része...

Tóth Gabi Fejes Szandrának:

Tóth Gabi szerint Szandra produkciója fényévekre volt a múlt hetitől, és végre felszabadultnak látta a lányt. Puskás Peti szerint végre felrobbant az a bizonyos bomba, míg Gáspár Laci szerint kisütött a nap!

Fejes Szandra: Hush Hush (The Pussycat Dolls)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Fejes Szandra:

Amikor munka van, akkor tud komoly is lenni, de alapvetően nem jelent gondot Szandra számára a lazaság. Laci egy bulis, pörgős, csajos nótát javasolt neki, ami kimozdíthatja őt a statikus drámaiságból.

Közönségtalálkozón az X-Faktor sztárok

Óriási hangzavar, sikítozó lányok hada várta a legújabb X-Faktor szereplőket, amikor először volt lehetőségük, egy cipőbolt üzletmegnyitóján találkozni rajongóikkal.

Fejes Szandra új emberként ébredt a párbaj másnapján

Az X-Faktor versenyzője múlt héten közel került a kieséshez, azonban a párbajon bebizonyította, hogy a versenyben van a helye. Szandra az első élő show utáni mélypontot hátrahagyva újult erővel vág bele egy újabb kihívásba.

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Fejes Szandra:

Nem lehetett könnyű az X-Faktor énekesének, amikor a párbajon olyan ellenfelet kellett leküzdenie, aki barátjának tekint. Ráadásul közvetlen azután, hogy egy számára kedves embernek szintén véget ért a verseny.

Gáspár Laci:

A mentort sorozatosan érték a váratlan események az X-Faktor színpadán. Egyik versenyzője azonnal kiesett, míg a másik párbajozni kényszerült. Gáspár Laci elmesélte, hogyan élte meg ezeket a pillanatokat.

A Jaggers számára véget ért az X-Faktor!

Miután a Jaggers és Fejes Szandra elénekelte párbaj produkcióját, a mentorok döntöttek. ByeAlex hiába akarta, hogy a Jaggers maradjon bent az élő show-ban, a másik három mentor úgy határozott, hogy Fejes Szandra folytathatja a versenyt, így a Jaggers számára véget ért az X-Faktor.

Íme Fejes Szandra párbaj produkciója

Gáspár Laci nem akarta elhinni, hogy a mezőny egyik legerősebb énekesnője, Fejes Szandi nem kapott elég szavazatot a biztos továbbjutáshoz.

Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Puskás Peti Fejes Szandrának:

Peti szerint ez egy tökéletes produkció volt, annak ellenére is, hogy a végén máshogy kellett volna zárnia a dalt. Gabi és Alex is érezték, voltak hibák és elrepült hangok. Alex ráadásul azt érezte, hogy nem énekelt annyira hatalmasat. Laci megvédte a mentoráltját: "Te nekem ajándék vagy".

Fejes Szandra: Dream On (Aerosmith)

Ez vagyok én! Ez az X-Faktor első élő show-jának tematikája, vagyis bemutatkozik a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudják mutatni a személyiségüket.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

 Fejes Szandra:

Szandra elkezdett énekelni tanulni, és szép lassan jöttek a szerepek. Az évek alatt nagy tanulás volt, hogy elfogadja önmagát, főleg azok után, hogy mennyit csúfolták gyerekkorában.

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

Gáspár Laci egy tündéri videót posztolt kisfiáról

Az X-Faktor mentora imádja a zenét és ez életében is mindenhol jelen van. Nincs ez másképp családjában sem. Kisfia most olyat mutatott, amitől mindenkinek leesett az álla!

MentorKvíz: Kiderült, a 25 év felettiek mennyit tudnak Gáspár Laciról!

Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ónodi János, Brantner László, Horváth Colette, és Sárosi Anissza is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

MentorKvíz: Te mennyit tudsz Gáspár Laciról?

Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ónodi János, Brantner László, Horváth Colette, és Sárosi Anissza is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!

Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor, ahol kizárólag az önök szavazata számít!

Gáspár Laci csúnya tréfát űzött az énekesekkel?

Eszter, Szandra és János jutott tovább az élő show-ba Gáspár Laci döntése alapján. Az énekesek elárulták, hogyan élték meg a nagy pillanatot.

Mit jelent a zene Gáspár Laci, Caramel és a 25 év felettiek számára?

Az énekesek és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Fejes Szandra


szerző:
2016.10.29. 20:53
Fejes Szandra

Az énekes a válogatón a Punnany Massif dalával jutott tovább a Táborba, ahol a csoportos feladata után egyéni produkciójával is meggyőzte a mentorokat. A Mentor Házban pedig a Ne szeress engem című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Fejes Szandra produkciója még Gáspár Lacit is zavarba hozta, ugyanis nehéz értékelni egy profi, kiforrott énekesnőt. A mentor szerint ez a rutinosság nyomja rá a bélyegét a lány produkcióira, ennek ellenére Laci úgy döntött, Szandrát magával viszi az élő show-ba!

Gáspár Laci szerint Szandi mindent el tudna énekelni

Fejes Szandra 13 évvel ezelőtt kezdett el az énekléssel foglalkozni, most azonban úgy érzi, hogy nemcsak a színházban, de az X-Faktorban is képes helytállni. Lacinak és Caramelnek nagyon átjött Szandi produkciója, és a lánynak sikerült átadnia azt is, amiről a dal szól.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Fejes Szandra: Ne szeress engem (Deák Bill Gyula)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz. Íme Fejes Szandra produkciója!

Gáspár Laci mentorsegédje nem más, mint Caramel!

A versenyzők izgatottan várták mentorukat, és azt találgatták, vajon ki lesz Laci mentorsegédje. A 25 év felettiek annyira megörültek Caramelnek, hogy néhányan majdnem elsírták magukat.

Fejes Szandra:

Szandra már az elejétől fogva érezte, hogy ő lesz a legutolsó, és így is történt. Összpontosítania kellett, hogy ne engedje el az energiáit, amíg a többiek produkcióját hallgatják a mentorok. Szerencsére sikerült mindent beleadnia, így hamarosan találkozhatunk vele is a mentorházban.

Laci felállította a székről Esztert - Kitört a káosz stúdióban!

Nem volt kérdés, hogy Fejes Szandrát le kell ültetni egy székre. Laci végül az érzelmeire hallgatott, így Balogh Eszter számára véget ért az X-Faktor, a stúdió pedig csatatérré változott.

 

Szandra produkciója után ByeAlex a saját helyét is átadta volna

Fejes Szandra mindent megtett azért, hogy felülmúlja eddigi teljesítményét. A lány éneklése lenyűgözte a mentorokat, Puskás Peti szerint ilyen egy győztes produkció!

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Fejes Szandra: Fallin (Alicia Keys)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Táborhoz érkezett. Íme Fejes Szandra produkciója!

Brantner László, Fejes Szandra, Karacs Balázs, Kővári Gergő: Treat You Better (Shawn Mendes)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Brantner László, Fejes Szandra, Karacs Balázs és Kővári Gergő produkciója!

Tóth Gabi szerint Fejes Szandra megérkezett…

A 28 éves énekesnő számára csodálatos érzés volt, amikor a közönség állva tapsolta meg produkcióját. Még a színpadról való távozása után sem hitte el azt, ami történt, de nagyon örül, hogy látta rajtuk, hogy őszintén tetszett nekik az előadása.

Gáspár Laci Fejes Szandrának:

Fejes Szandra a Punnany Massif egyik ismert slágerét adta elő. Szandi óriási sikert aratott, ByeAlex azt mondta, nem volt hiba az előadásában, Tóth Gabi pedig már most az élő showba vinné a lányt.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Fejes Szandra: Másfél hete (Punnany Massif)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Fejes Szandra produkciója!

Fejes Szandra úgy érzi, hogy a popszakmában is van helye

Gombás Ádám után Fejes Szandra következett, aki jelenleg is színésznőként dolgozik, és többször próbálkozott már tehetségkutatókban. Most azért jött az X-Faktorba, mert úgy érzi, hogy itt a helye!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való