KERESÉS search-close

Farkasházy Tivadar

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Farkasházy Tivadar"

Heti Hetes: Farkasházy felesége sikítozott a nászéjszakán

Három évvel ezelőtt Teddy esküvőjéről mesélt a többieknek, később pedig cserére ajánlotta fel feleségét Para-Kovács Imrének. A reakció naná, hogy mindenkit meglepett.

Farkasházy Teddy és az Erzsébet-utalványok esete

A miniszteri rezidencia belsőépítészeti 4 milliárd forintos költsége mindenkit meglepett, ahogyan Teddy-t is az a levél, amit még az ünnepek előtt kapott a minisztériumból és amivel aztán kénytelen volt a postára sietni.

Mit tenne Rogán Antal egy igazságszérum hatása alatt?

Egy Fejér megyei laptól többeket elbocsátottak, amiatt, mert Orbán Viktor ünnepi interjújába belenyúltak, így nem azokat a sorokat hozta le az újság, amik valójában elhangzottak a miniszterelnök szájából. Ceglédi Zoltán szerint ez akkor lett volna még érdekesebb, ha a kormány tagjai igazságmondó szérumot szednének. Az újságírónak volt is pár elképzelése arról, mit tenne a kabinetfőnök.

Gálvölgyi János:

A művész elárulta, szerinte mi a legfontosabb az Erzsébet-utalványok kapcsán, illetve, hogy mit is gondol az azokat kísérő levelekről, mindezt persze Teddy sem hagyhatta szó nélkül.

A több szex jobb memóriát eredményez?

Egy tanulmány szerint a gyakori együttlétek segítik a nőket az absztrakt szavak megjegyzésében. A Heti Hetes asztaltársasága ennek a hírnek a hallatán rögtön elkezdte hiányolni Ceglédi Zoltánt, aki ezúttal sajnos távol maradt. Majd Heilig Gábor és Teddy összetűzésén mulattak.

 

Kuncze Gábor eldobná a cella kulcsát?

Egy Sopron közeli kolostorban tartotta meg két napos kihelyezett országgyűlését a kormány, aminek kapcsán a volt belügyminiszter is elmesélte érzéseit a hellyel kapcsolatban és felvázolta, milyen szűk egyszemélyes cellákban alhatnak ott a képviselők.

Kuncze Gábor zeneiskolai karrierje

A politikusról korán kiderült, hogy nem az énekesi pályát szánta neki a sors, azonban a zongora leckék során elsajátított néhány dolgot, aminek viszont később hasznát vette a Parlamentben.

Teddy:

A honfoglalás 2000 egyesület véleménye a magyar úszó sportág dolgairól több kérdést is felvetett az asztaltársaságban, Ceglédi Zoltán például nem értette, miért nem foglalkoznak a saját dolgukkal, míg Farkasházy Tivadar egy elnevezésen akadt fent.

Teddy:

A korrupció ellenes törekvések sikerein jól mulatott az asztaltársaság, bár Ceglédi Zoltán nem értette, miért pont emléktáblával ünneplik az állítólagos diadalt, így ő és Farkasházy Tivadar is talált sokkal jobb módszert minderre.

Mi köze Trump-nak Ceglédi Zoltán frissen mosott ruháihoz?

Váncsa István szerint, ha nem tudnánk semmit az új amerikai elnökről, és csak azokat az európai vezetőket ismernénk, akik támogatják, akkor is minden okunk meglenne, hogy visítva meneküljünk a világból. Mindezt olyan átéléssel mondta, hogy Ceglédi Zoltánnak rögtön eszébe jutott, hol tudná hasznosítani kollégája lelkesedését...

Megcsappant a Heti Hetes asztaltársasága?

Rendkívüli dolog történt a műsorban! Ezúttal csupán hatan osztották meg véleményeiket a közélet történéseiről, majd az is kiderült, hogy Frakasházy Tivadar rettentően hasonlít saját magára.

Kuncze Gábor önmagát nézi a tévében!

Az egykori belügyminiszter elárulta, volt már pár furcsa televíziós megjelenése. Kern András pedig megosztott egy színházi titkott: hogyan lehet az ember egyszerre két helyen.

Farkasházy Tivadar felesége sikítozott a nászéjszakán?

A Heti Hetes adásaiban bármi megtörténhet, a poénok csak úgy röpködnek a levegőben. Két évvel ezelőtt, ezen a napon Farkasházy Tivadar egy igen komoly témába kezdett éppen, a nászéjszakája került szóba, mikor igen mókás színezetet kezdett felvenni a történet.

Farkasházy Tivadar kabalaállatnak állt?

Teddy már sok mindent kipróbálhatott az élete során, ahogyan azt is, milyen érzés lehet egy futball csapat kabalaállatának bőrébe bújni. Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés merült fel benne: hogy lehet, hogy még a jelmezben is felismerték?

Farkasházy Tivadar zavarba hozta Ábel Anitát?

Ezúttal a hideg ihlette meg a Heti Hetes asztaltársaságát. A különös beszélgetés akkor vált még viccesebbé, amikor kiderült, Heilig Gábor úgy nevetett, hogy nem is hallotta a poénokat...

Heti Hetes best of 2016 5. rész


szerző:
2016.07.10. 22:00

Ez a sztori teljesen kínai...


szerző:
2016.07.05. 13:14
Ez a sztori teljesen kínai...

Farkasházy Tivadar egy közös jelenetre buzdította a Heti Hetes asztaltársaságát. Ábel Anita, Gálvölgyi János és Hajdu Steve "visszaült az iskolapadba"...

Farkasházy Tivadar felesége végig sikoltozta a nászutat

Egy indiai férfi a túl sok szex miatt adta be a válókeresetet. A téma kapcsán felmerült, hogy a férfiak vagy a nők kérik inkább az intim együttlétet. Farkasházy Tivadar elárulta, hogy ő erre már nem emlékszik, viszont van, amire igen...

Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Feljelentették Kuncze Gábort


szerző:
2016.06.05. 23:00
Feljelentették Kuncze Gábort

A tanulmányai befejeztével különös dolgot művelt az egykori belügyminiszter, ami nem tarthatott sokáig, mivel már a Honvédségnek is szemet szúrt a tevékenyésge.

Rémtörténet borzolta a kedélyeket a stúdióban

Már-már vérfagyasztó emlékeit idézte fel asztaltársaságának Kuncze Gábor. Az biztos, hogy ez a történet nem egy átlagos munkanap volt az egykori belügyminiszter számára...

Biciklis incidens - Gálvölgyi János kifakadt

A színész több ízben is érzékeltette, mennyire bosszantja őt a kétkerekűek társadalma. Habár kicsit ingerülten avatta be a nagyérdeműt emlékeibe, a rekeszizmokat egyáltalán nem kímélte.

Törékeny hímtag helyett eltávolítható intim testrész

Felcsatolható péniszt kapott a francia Héraklész szobor, mivel a város vezetése megelégelte, hogy a vandálok rendereszen lelopják az intim testrészt a köztéren álló alkotásról. A sajnálatos esetek miatt csak ünnepnapokon láthatja viszont hímtagját.

Illetlen volt Farkasházy Tivadar Häkkinennel?

Kellemetlen, de mégis egy életre szóló emlékéről mesélt Teddy. Ebben a 'jelenetben' is Hajdu Steve volt a partner, aki ezúttal Mika Häkkinent játszhatta.

Magyar György a hűtlenségi lista élén áll hivatása miatt

Az Egyesült Államokban szakmák szerint vizsgálták, hogy kik azok, akik gyarkabban csalják meg a párjukat. A nők között első helyen állnak a titkárnők, őket követik a színésznők, harmadik helyen pedig a takarítónők végeztek. A férfiaknál a zenészek a legmegbízhatatlanabbak, a második helyet náluk is a színészek birtokolják, és a harmadik helyen a jogászok állnak.

Lebontják a tízemeletes panelek felső emeleteit?

Érdekes elképzelés ütötte fel a fejét. A tízemeletes panelházakat konkrétan derékba törnék a kellemesebb klíma reményében. A hatodiktól felfelé élőket pedig rendkívül hasznos tanáccsal látták el: költözzenek kertes házba!

Eltörlik a földrajz órákat?


szerző:
2016.04.24. 23:00
Eltörlik a földrajz órákat?

A Magyar Földrajzi Társaság kiáltványt fogalmazott meg, majd aláírásgyűjtésbe kezdett azért, hogy ne szűnjön meg a földrajzoktatás a szakgimnáziumokban. Nem mindegy, hogy röghegység vagy lánchegység?

Heilig Gábor verset írt egy aktuális helyzetről

Erdészek fizetését emelték meg brutális összegekkel. Ebből indult ki a beszélgetés, amelyet Heilig Gábor saját költeményével koronázott meg az eszmecsere végén.

Kendőzetlen kritika a Heti hetes asztaltársaságáról!

Ceglédi Zoltán csak annyira gonosz, ami még mosolyogni való? Para-Kovács Imre jelenetei szerethetőek? Lássuk, mi minden van még abban a bizonyos levélben!

Parázs vita alakult ki a szabálytalanságok miatt

Nem értett egyet Hajdu Steve és Farkasházy Tivadar, ami a vezetéssel, pontosabban a parkolással kapcsolatos szabálysértéseket illeti. Jáksó László próbálta megállítani a lavinát, de nem sikerült, ezért Para-Kovács Imre egy poénnal vette el a szópárbaj élét.

Ceglédi Zoltán olyat kérdezett, amire nem tudtak válaszolni

A svéd Örebro Egyetem, és a Karolinska Intézet viselkedés kutatói azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolat van a szemek színe és a pupillák, illetve a személyiség között.  Kiderült, a barna szemű emberek jó vezetők, míg a kékek nagy belsőerővel rendelkeznek. Igen ám, de mi van a piros szeműekkel? És a dinoszauruszokat akkor megteremtették, vagy a csontjaikat alapból bedugdosták a földbe?

Labdarúgás, szex és stratégia - Teddy sose akarja abbahagyni?

Kiderült, az Európa-bajnokság focistáinak nem kell türtőztetniük magukat, a készülő szigorú házirendben a szexnek is meglesz a pontos ideje, és helye. Egyébként már csak egy kérdésünk van: Teddy, mikor hagyod abba?

Gálvölgyi: „Ha bejön a színházba, én kinyalom a seggét, mert ő a vendég!”

Számos teória született már arról, hogy mi volt előbb: a tyúk, vagy a tojás?! Így arra kérdésre se kapunk igazán jó választ, hogy mi volt előbb, a goromba pincér, vagy a bunkó vendég. A Heti Hetes sztárjai sem jutnak dűlőre, feszülnek az idegek, és a hasizmok a rengeteg nevetéstől.

Élethű virtuális felnőttfilm Para-módra

A legújabb találmány lehetővé teszi a nagykorúak számára készített képsorok maximális élvezetét. Ez a téma teljesen beindította a Heti Hetes tagjainak fantáziáját, sőt régi emlékek is előtörtek a beszélgetés alatt...

Kern Andrást késsel fenyegették egy étteremben

Vacsorázni szeretett volna a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, ám a pincér nem volt túl készséges. Kern András viccelni próbált az alkalmatlankodó felszolgálóval, aki nem értékelte a poént, ezért majdnem csúnya véget ért az éttermi jelenet.

Farkasházy Tivadar elhagyta fiát

Hihetetlennek tűnik, hogy valaki a szeretteivel útra kel, valamilyen okból kifolyólag megállásra kényszerül, végül pedig egyik családtajgát hátrahagyva továbbhajt anélkül, hogy észrevenné. Pedig könnyen megtörténhet, még Farkasházy Tivadarral is…

Heti Hetes 2045-ben 2015-12-31


szerző:
2015.12.31. 21:30
2045-ből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai

A jövőből jelentkeznek a Heti Hetes sztárjai holnap este. Gálvölgyi fitten fiatalosan, Kern András botladozva, Hajdu Steve bottal, Farkasházy Tivadar járókerettel, Jáksó László pedig szó szerint bicegve esett be a szilveszteri felvételre.

HH best of: Mennyivel jobb a békülő szex?!

15 perc alatt veszekedés, ajtócsapkodás, szeretkezés majd a zuhanyzás. Kinél működik, kinél nem? Van, aki inkább a békítő cipőre esküszik. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

HH best of: Hozzák nyilvánosságra az UFO-aktákat!

A Magyar Ufokutató Szövetség a kormányfőhöz fordult, hogy ne titkolózzanak tovább. A szövetség kongresszusán felszólalt Pataky Attila is, aki elmondta, hogy őt is már többször eltérítették a földönkívüliek.

Heti Hetes best of 2015 - IX. rész - 15-08-02

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of: A csimpánzok memóriája jobb az emberekénél

Farkasházy Tivadar nem is szállt vitába a ténnyel, hiszen ő nemcsak azt is elfelejti, hogy mi történt 5 perccel korábban, hanem azt is, hogy hová parkolt az autójával. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Heti Hetes best of 2015 - VII. rész - 15-07-19

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of: Hol a távirányító?

A férfiak vagy a nők töltenek több időt azzal, hogy keresik a televízió távkapcsolóját? A Gálvölgyi családban ez nem jelent gondot, nem úgy mint a többiek esetében. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

HH best of 2012: Gyarmatosítják az állatkertet?

Felújították, átalakították az állatok lakhelyeit – a hírnek egy emberként örült az egész asztaltársaság, majd jöttek az állatos-randevús sztorik szépen sorjában. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Linczényi Márkó, a legkritikusabb zsűritag

Az új tehetségkutató legfiatalabb zsűritagja azt is elmondta, milyen produkciókkal lehet lekötni a figyelmét. Klausmann Viktor a strandolás szabályait osztotta meg velünk, Farkasházy Tivadart Overdose-ról kérdeztük, a 4 for Dance táncosai pedig kubai kalandjaikról meséltek. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Farkasházy Tivadart megrázta Overdose halála

Nem vágtat többé Overdose, a csodaló. Szerda délután pusztult el Németországban, akit egy ország imádott, köztük Farkasházy Tivadar, hiszen ő úgy tekintett Overdose-ra, mintha csak a gyereke lenne.

Heti Hetes best of 2015 - IV. rész - 15-06-28

Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek. Hétről-hétre összeül a sztárcsapat, akik az aktuális történéseket beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint.

HH best of 2012: A szex is egy sportág

Maratoni, egyéni, páros vagy éppen csapat - ki milyen sportszámokat kedvel, kinek melyikről milyen szexuális együttlét jut eszébe? Az ötletek tárháza a Heti Hetes asztaltársaságánál kimeríthetetlen.

HH best of 2012: Teddy 20 alkalommal 2 és fél bárban volt

Farkasházy Tivadar fülzúgástól szenved, ezért füldugóval éli mindennapjait. Ennek okát és hatásait fejtegette. Majd azonnal kapott is jó néhány tanácsot, hogy milyen zenét hallgasson annak érdekében, hogy ne apadjon el a teje.

HH best of 2012: A szemétkivitel egyenlő a válással

A házi munkán egyenlően osztozó pároknál 50%-kal volt nagyobb a válás aránya, mint a tradicionális felállást követő családoknál. Minél több munkát végez egy férfi otthon, annál magasabb a válás valószínűsége.

Gálvölgyi az RTL Híradóban


szerző:
2015.05.31. 19:05
Gálvölgyi az RTL Híradóban

Ha a technika megadja magát, nincs mit tenni, azonnal cselekedni kell, hogy a néző addig is nézhessen valamit, amíg a hiba elhárul. Gálvölgyi János megtiszteltetésnek érezte, hogy ő pótolhatta a híradást.

Mindenkit megoszt az új Fradi-sas, még a régit is

Ki gondolta volna, hogy valaki a Heti Hetesből már volt Fradi-sas is?!

Kulka: Szenvedélyes nézője vagyok az M1-nek

Az M1 bemutatkozó napja az MTVA szerint sikeres volt. Kimutatták, hogy őket nézték a legtöbben, mivel összeadták a húsz híradás nézettségét. Kulka János minden nap szán rá időt, hogy belenézzen a műsorba.

Heti hetes 15-03-15


szerző:
2015.03.15. 19:00
Heti hetes 15-03-15

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Milyen színű a ruha?


szerző:
2015.03.02. 17:13
Milyen színű a ruha?

A vasárnapi zárva tartás kimeríthetetlen téma a Heti Hetesben, ráadásul már nem sokára életbe is lép a törvény. Az okfejtések közepette azonban előkerült az ominózus ruha képe, amiről jócskán eltérőek a vélemények, hogy most az ruha kék-fekete, vagy fehér-arany.

Simicska: Dzsungelharcos vagyok!


szerző:
2015.02.08. 19:00
Simicska: Dzsungelharcos vagyok!

Hajdu Steve és Para-Kovács Imre rekonstruálta azt a telefonbeszélgetést, amikor az egyik újságíró felhívta Simicska Lajost, és interjút készített vele.

Heti hetes 15-02-08


szerző:
2015.02.08. 19:00
Heti hetes 15-02-08

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Jeges víz után hidegzuhany


szerző:
2015.02.01. 19:05
Jeges víz után hidegzuhany

Schirilla György éppen sikeresen átúszta a Dunát, amikor kijött a vízből egy igazoltató rendőr várta, aki csak a munkáját végezte.

Heti hetes 15-02-01


szerző:
2015.02.01. 19:00
Heti hetes 15-02-01

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Alkoholban pácolt madarak, csak egy kicsit másképp

A tudományban már mindent kipróbálnak, most például a madarakat vizsgáltak, hogy hogyan is hat rájuk az alkohol. NA és akkor mi a helyzet a bedrogozott pókokkal?

Útdíj: matrica-harcok és családi körgyűrű pillanatok

Külön leszállópályák, ingyenes gripenek, családi körgyűrű-nézés. A Heti hetes sztárjai az útdíjról beszélgettek, kiskapukat és pozitív energiákat gyűjtve a mostanában elsőszámú témának számító hírről.

Nincs karácsony Kevin nélkül


szerző:
2014.12.22. 09:26
Nincs karácsony Kevin nélkül

Tavaly elmaradt az ünnepi műsorból a Reszkessetek betörők, ami sok emberben hiányérzetet keltett. Idén mindhárom részt levetíti az RTL Klub, persze ennek a vendégek is egy emberként örültek, és elképzelték, milyen lenne, ha a köztévé is műsorra tűzné a saját rendezését.

Egy különös barátság története

Farkasházy Tivadar és Bagi Iván barátsága hosszú évekre nyúlik vissza. Tivadar már a megismerkedésük pillanatától kezdve egy különleges tehetségnek tartotta Ivánt, ezért felkarolta és támogatta. Ha kellett, szülői értekezletre ment vagy éppen meghallgatta. Bár voltak időszakok, amikor egy kicsit távolabb kerültek egymástól, mégis sikerült rendezni a vitákat és félreértéseket. Kettejük kapcsolatáról és az elmúlt évekről őket kérdeztük.

Aki bakot tart a humoristáknak

A diktatúrában mindenki fogoly. Ügyeskedni kell a túlélésért. Mindent megtesz a sikerért. Aki bakot tart a humoristáknak: Farkasházy Tivadar.

XXI. század 14-11-25


szerző:
2014.11.25. 23:30
XXI. század 14-11-25

XXI. század: A diktatúrában mindenki fogoly. Ügyeskedni kell a túlélésért. Mindent megtesz a sikerért. Aki bakot tart a humoristáknak. Farkasházy Tivadar a XXI. században, ahol a legendák velünk élnek.

Zászlóünnepet tervez a kormány

Március 23-án legyen a magyar zászló- és címer napja – ezt kezdeményezi a Fidesz frakció. A Heti Hetes vendégei próbálták megérteni az ünnep értelmét és létjogosultságát.

Farkasházy Tivadar a XXI. században

A diktatúrában mindenki fogoly. Ügyeskedni kell a túlélésért. Mindent megtesz a sikerért. Aki bakot tart a humoristáknak: Farkasházy Tivadar.

Parázs vita a Heti Hetesben


szerző:
2014.10.26. 19:32
Parázs vita a Heti Hetesben

A kitiltási botrány részleteit boncolgatták a vendégek, amikor Teddy a liberálisok követeléséről, anyagi helyzetéről és választási plakátjairól kérdezte Ceglédi Zoltánt. Az elemző elég hevesen reagált Farkasházy kijelentéseire, mire Para-Kovács nyugtatót, míg Jáksó a verbális öklözés folytatását javasolta.

Az örök harc: pasis kontra csajos szokások

Jáksó László egy cikkből idézve felolvasta, hogy mi a pasik legidegesítőbb szokásai a gyengébbik nem számára. Erre Ceglédi Zoli is azonnal reagált: összegyűjtötte, hogy őt milyen női internetes cikkek idegesítik.
 

Mi a szerepe a nőnek és a férfinek a háztartásban?

Farkasházy Tivadar és Cserpes Laura árulták el nézeteiket arról, hogy vajon még napjainkban is az anya feladata a gyereknevelés, az apáé pedig az anyagi háttér megteremtése. 

Heti hetes - Bajor Imrére emlékezünk

Heti hetes: Rendhagyó adással jelentkezik a Heti Hetes. A műsornak, amely 1999 óta képernyőn látható, alapító és állandó tagja volt Bajor Imre. A ma esti különleges alkalomra visszatérnek a műsor nagyágyúi, hogy együtt emlékezzenek közelmúltban elhunyt barátjukra. Hernádi Judit, Havas Henrik és Kern András elfoglalja régi helyét Gálvölgyi János, Farkasházy Tivadar és Jáksó László mellett. Imre széken azonban ezen az estén üresen marad. Ónodi György, a műsor főszerkesztője, az elmúlt 15 év Heti Hetes felvételeiből válogatta ki Imre legjellemzőbb megszólalásait. Nemcsak a műsor alapító tagjai térnek vissza, hanem a stúdióban vendégként is számos pályatársat és családtagot láthatunk majd.

Gyászolnak Bajor Imre legjobb barátai

A legjobb barátok a Fókuszban öntik ki szívüket Bajor Imre halála után. Hazaérkezése után elsőként a Fókusznak adott interjút Koós János, de Bodrogi Gyula, Szirtes Tamás, Farkasházy Tivadar is a kicsi huszárra emlékezett.

Csepregi Éva nem ért egyet Sting döntésével

A világhírű énekes, Sting nemrég megdöbbentő kijelentést tett: kitagadja gyerekeit az örökségből, nehogy elkényelmesedjenek. Tényleg ez a jó megoldás arra, hogy a helyes irányba tereljük gyerekeink felelősségérzetét? Csepregi Évát és Farkasházy Tivadart kérdeztük.

Heti hetes Best of 14-06-15


szerző:
2014.06.15. 19:00
Heti hetes Best of 14-06-15

Heti hetes Best of: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-05-18


szerző:
2014.05.18. 19:00
Heti hetes 14-05-18

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-03-30


szerző:
2014.03.30. 19:00
Heti hetes 14-03-30

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

8:08 – Minden reggel 14-03-25

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Heti hetes 14-03-23


szerző:
2014.03.23. 19:00
Heti hetes 14-03-23

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-03-09


szerző:
2014.03.09. 19:00
Heti hetes 14-03-09

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-02-09


szerző:
2014.02.09. 19:00
Heti hetes 14-02-09

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 14-01-19


szerző:
2014.01.19. 23:00
Heti hetes 14-01-19

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 13-12-22


szerző:
2013.12.22. 23:00
Heti hetes 13-12-22

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 13-11-24


szerző:
2013.11.24. 23:00
Heti hetes 13-11-24

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 13-10-20


szerző:
2013.10.20. 23:00
Heti hetes 13-10-20

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Heti hetes 13-10-06


szerző:
2013.10.06. 23:00
Heti hetes 13-10-06

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Sakk-szakkör, kézimunka, menyasszonyrablás

Farkasházy Tivadar következő heti programjáról dicsekedett kollégáinak, majd a sakkozásról mindenkinek eszébe jutott egy másik, korábbi élmény vagy emlék…

Heti hetes 13-09-22


szerző:
2013.09.22. 23:00
Heti hetes 13-09-22

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Farkasházy Tivadar a lovira jár az unokáival

A Heti hetes sztárja egyke gyerekként nőtt fel, talán ezért van az, hogy mindig is nagy családra vágyott. Flóra és Dani érkezésével ez az álma teljesült is, bár ő simán bevállalna még néhány unokát.

Reflektor 13-09-20


szerző:
2013.09.21. 01:00
Reflektor 13-09-20

Reflektor: Rippel Feri válófélben lévő felesége megtörte a csendet. Farkasházy Tivadar a lovira jár az unokáival. Roger Sanchez hűséges férjnek tartja magát.

Itt a nevem, hol a nevem?


szerző:
2013.09.15. 23:00
Itt a nevem, hol a nevem?

Mélyvízbe ugrottak: Korda György és Balázs Klári családfáját és névkezelési manővereit kutatták, Jáksó sóját elemezték, Ábel férjét kopasztották pénzügyileg, és közben még Teddy is felfedte felesége név-titkát.

Heti hetes 13-09-15


szerző:
2013.09.15. 23:00
Heti hetes 13-09-15

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Milyen egy depressziós hörcsög?

Brit alváskutatók hatalmas felfedezésre jutottak, a hír hallatán a Heti Hetes stúdiójában színészeink belebújtak a boldog és boldogtalan hörcsög testébe.

Heti hetes 13-09-08


szerző:
2013.09.08. 23:00
Heti hetes 13-09-08

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Iskolakezdés Heti Hetes-módra


szerző:
2013.09.02. 12:40
Iskolakezdés Heti Hetes-módra

Ábel Anita lélekben már készül a kislánya beiskoláztatására. Az új szabályokkal nagyon nem ért egyet, a többiek azonban igyekeztek segíteni neki.

Heti hetes 13-09-01


szerző:
2013.09.01. 23:00
Heti hetes 13-09-01

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Újult erővel térnek vissza a humor nagyágyúi

Jáksó szerint a legjobb amerikai sorozatok is csak 10 évig bírják. " Ez a műsor él és virul!"- mondta a műsorvezető.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való