KERESÉS search-close

Farkasházi Réka

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Farkasházi Réka"

Ők azok a sztáranyukák, akik 40 felett szültek!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hány évesen kell teherbe esnie egy nőnek. Most olyan sztáranyukák mesélnek erről a témáról, akik 40 felett élték meg ezt a csodát.

Farkasházi Rékáék háromnál megállnak

Teljes a család, nem vállal több gyereket Farkasházi Réka és párja. A színésznő 40. születésnapja után egy hónappal érezte először, hogy várandós, azóta pedig már három gyerek édesanyja. A féléves Tamara mellett van két iskolás gyereke is, a 10 éves Rebeka és a 15 éves Benjamin. Bár mindegyiküket hatalmas ajándéknak tartja, most már úgy érzi, felelős szülőként több gyereket már nem vállalhatnak. 

Farkasházi Réka nem tudott ellenállni nekik

A színésznő nemrég szülte harmadik gyermekét, Tamarát. Bár Réka nem tervezte, mégis örökbe fogadtak két kutyát is, akiket a Reggeli Heti szőrös rovatában láttak.

Villalakók a Barátok köztben!

Nóri és Szabi nem mindennapi lehetőséget kapott, hiszen a népszerű sorozat szereplőválogatásán mérettethették meg magukat. Vajon hogy sikerült a casting?

Farkasházi Réka negyven felett lett ismét anyuka

A színész-énekesnő családja három hónappal ezelőtt bővült egy újabb taggal, amiről most őszintén osztotta meg érzelmeit.

Farkasházi Réka negyven felett lett újra anyuka

Három hónapja egészen más szerepben láthatjuk az egykori Barátok köztös Kertész Mónikát, a Tintanyúl zenekarával kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka színész-énekesnőt. Nem teljesen szokatlan tőle ez a szerep, hiszen már két gyermek édesanyja, de szerinte Tamara érkezésével lett teljes a család.

Farkasházi Réka örökbefogadott!


szerző:
2018.09.11. 07:26
Farkasházi Réka örökbefogadott!

Itt a Reggeliben hétről hétre igyekszünk segíteni a Vigyél Haza Alapítvány áldásos munkáját azzal, hogy olyan kutyusokat mutatunk be, akik még várják igazi gazdájukat. Manci és Franci már gazdára is talált, méghozzá nem is akármilyen helyre kerültek - Farkasházi Rékáék fogadták örökbe a két édes kutyakölyköt!

Újra babázik Farkasházi Réka!


szerző:
2018.07.11. 08:35
Újra babázik Farkasházi Réka!

Farkasházi Rékával Skype-on keresztül sikerült beszélni a Reggeliben! A színésznő a Barátok közt egykori sztárjait hang alapján is felismerte!

Megszületett Farkasházi Réka kislánya!

A gyönyörű színésznő tavaly év végén jelentette be, hogy ismét anyai örömök elé néz. Később a Reggeliben is mesélt várandóságáról, a napokban pedig életet adott harmadik gyermekének. Gratulálunk! smiley

Szilárd lefeküdt az egyik tanítványa anyukájával?

Ha már megnyerte a nyíltnap levezénylését, a szülői értekezletet is Szilárdnak kellett lenyomnia. Persze, megtalálta a jót is a dologban, hiszen összegabalyodott egy csinos anyukával... nem is akárkinek az anyukájával, mint később kiderült.

Farkasházi Réka visszatér a képernyőre

A színésznőt most szombaton csodálhatjátok meg A Tanár negyedik epizódjában. Réka a forgatás élményeiről mesélt a Reggeli házigazdáinak, és elárulta: a pici már akkor ott volt a pocakjában!

Mikor kezdjem el a hozzátáplálást?

Honnan tudhatjuk, hogy megérett a babánk a hozzátáplálásra? Sok tévhit kering ezzel kapcsolatban a neten és sok anyuka ezért hamarabb kezdi el, mint kellene, pedig ez komoly problémát okozhat a babánknál. A témával kapcsolatban Csordás Ágnes Katalin, a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke volt Anna és Miki vendége.

Farkasházi Réka 3. babáját várja

A színésznő decemberben jelentette be az örömhírt, hogy új jövevény érkezik a családba, ugyanis ismét babát vár. De hogy hogy lesz tovább, és meddig lehet őt még színpadon látni, erről beszélgetett Annával és Mikivel.

Kiderült, hogy milyen nemű lesz Farkasházi Réka harmadik gyermeke

Farkasházi Réka úgy érzi, mintha még csak 30 lenne, harmadik gyermekének nemét pedig igazán különleges módon tudta meg a család!

Hatalmas bébibumm - Érkeznek a sztárbabák!

Gólyahírben gazdag évnek nézünk elébe, hiszen idén több hazai és külföldi sztár is anyai örömök elé néz. Lássuk, hogy kik ők!

Kisbabát vár Farkasházi Réka!

Farkasházi Réka újra terhes, harmadik gyereke születhet meg hamarosan. Az örömhírt egy blogon jelentette be, melyben kifejtette: 40 évesen szakmailag a legsikeresebb évet tudhatja maga mögött - a család bővülése pedig még ehhez a boldogsághoz is hozzátesz.

Story Extra 2017-12-01


szerző:
2017.12.01. 15:40
Mivel tartják magukat fiatalon?

Nemsokára 40 évesek lesznek, de legalább 10-10 évet letagadhatnának. Farkasházi Rékán és Sári Évin egyáltalán nem fog az idő kereke, ugyanis mindkét színésznő kirobbanó formában van.

Farkasházi Réka lerántotta a leplet legnagyobb vágyáról

Rékát óriási készülődés közepette, zenekari próbáján kaptuk el, ahol nemcsak a zenélésbe hallgathattunk bele, de érdekes titkokra is fény derült.

A háziasszonyok nem csak a mesében léteznek

Bár a valóságban talán már jobb dolguk van, mint Hamupipőkének, azért még így is tele vannak feladatokkal. A sztárok életében sem mindig könnyű összeegyeztetni a gyermeknevelést, a házimunkát a próbákkal és a fellépésekkel.

Story Extra 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 16:55
Farkasházi Réka gyermekotthon lakóinak énekelt

Az énekes-színésznő az ünnepek közeledtével különösen fontosnak tartja, hogy segítsen a szegény sorsú gyerekeken, ezért a napokban egy gyermekotthon lakóit örvendeztette meg a dalaival. A rendhagyó koncertre a Reflektor stábja is elkísérte.

 

Reflektor 2015-12-17


szerző:
2015.12.18. 00:40
Farkasházi Réka kislánya iskolás lett

A színész-énekesnő nem tagadja, ő maga is nehezen hiszi el, hogy néhány napja már nemcsak a fia, de kislánya is az iskolapadot koptatja, és mint a szülők többsége, ő is elérzékenyült, amikor Rebekát elkísérte az évnyitóra.

Reflektor 2015-09-04


szerző:
2015.09.05. 01:40
Reflektor 2015-09-04

Új műsorokkal ünnepel az RTL. Az RTL Magyarország hamarosan betölti 18. életévét, a jeles évfordulót pedig egy fergeteges partival ünnepelték meg az RTL Klub és az RTLII sztárjai. Az ünneplésből persze a nézőknek is kijut majd, hiszen a következő hetekben-hónapokban rengeteg új műsor indul mindkét csatornán. Farkasházi Réka kislánya iskolás lett. A színész-énekesnő nem tagadja, ő maga is nehezen hiszi el, hogy néhány napja már nemcsak a fia, de kislánya is az iskolapadot koptatja, és mint a szülők többsége, ő is elérzékenyült, amikor Rebekát elkísérte az évnyitóra.

Képes Lukáts Andor egyszerre elhallgattatni egy világot?

Lukáts Andor, Kossuth-díjas színművész azt szeretné, ha évente legalább csak egy órára, de elnémulna a világ és csak a csendre figyelnénk. Honnan jött neki ez a nem mindennapi ötlet, és mit szól ehhez a családja, erről mesélt reggel. Mátrai Vanda, önismereti trénert és Pintácsi Vikit a családi nyaralások legnagyobb vitáiról kérdeztük és azt is megtudhattuk hogyan vegyük rá a gyereket a kötelező irodalom elolvasására. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Ha a nyolcasok összeállnak – különleges energiájú nap lesz a holnapi

Holnap egy különleges nap lesz, legalábbis a számmisztika szerint. Augusztus 8.-a lesz, vagyis 08.08. Jót vagy rosszat jelent ez? Mit kell és érdemes csinálni? Megtudtuk Székelyhidi Ágnes, asztrológustól.

A nagy melegben elengedhetetlen a rendszeres hidratálás

Javában tombol még a nyár és az előttünk álló hétvégén is kánikulára számíthatunk. A testmozgásról azonban ebben a nagy melegben sem kell lemondanunk, csupán meg kell találnunk a számunkra legmegfelelőbb edzésformát és be kell tartanunk néhány fontos szabályt. Vendégünk volt Dr. Schiszler Gábor és Medvés Tímea a mnegafit.hu szakértője és életmód-tanácsadója.

Családi veszekedések a nyaralás alatt

Itt a nyár és mindenki már csak a nyaralásra tud gondolni. Vannak azonban pillanatok, amikor azt kívánjuk bárcsak el sem jöttünk volna. Pintácsi Viki és Nagy Ricsi elmesélték legrosszabb nyaralós, családi perpatvaros élményeiket, míg Mátrai Vanda mediátor tanácsot adott arra, hogy találjuk meg az összhangot a vakáció idején is.

Lukáts Andor egyszerre képes elhallgattatni egy világot?

Lukáts Andor Kossuth-díjas színész, rendező és nem mellesleg adjunktus 25 évvel ezelőtt egy nagyot álmodott. E szerint azt szeretné, ha évente legalább csak egy órára, de elnémulna a világ és csak a csendre figyelnénk. Honnan jött neki ez a nem mindennapi ötlet, és mit szól ehhez a családja, erről mesélt nekünk reggel.

Napi Doktor: Rossz szokások, melyek aranyér kialakulásához vezethetnek

Akik szembesülnek az aranyérbetegséggel, gyakran értetlenül állnak a probléma előtt. Bár a tüneteket nem mindig lehet konkrét okra visszavezetni, azért vannak olyan hajlamosító tényezők, melyek rontják a helyzetet. Dr. Csatár Évaproktológussal arról beszélgettünk, minek a hatására alakulhat ki az aranyér.

Hogyan vegyük rá a gyereket a kötelező irodalom elolvasására?

Különösen furcsa hagyomány a kötelező olvasmányok kiírása, ami még azokat a gyerekeket is elrettenti, akik amúgy szeretnek olvasni. Ami kötelező, az ugyanis senkit sem lelkesít. Mit tegyünk akkor, ha a gyerek elő sem akarja venni a könyveket vagy éppen nem találja izgalmasnak a könyvet, Jávori Ildikó tanulási szakértő elmondja.

Magyar sportolók doppingvétségei

Bombahírként terjedt az elmúlt napokban, hogy Kucsera Gábor kajakos megbukott a drogteszten. Tavasszal Csipes Tamara és Dombvári Bence eredményétől volt hangos a sajtó, akik szintén a Kajak-Kenu Szövetség tagjai. Míg tegnap egy sportpszichológussal arról beszélgetünk, hogy vajon mi állhat ennek a hátterében és mennyire feszítheti az élsportolókat a velük szemben támasztott elvárások sokasága addig ma az Antidopping csoport vezetőjével arról beszélgettünk, hogyan és milyen gyakorisággal ellenőrzik az élsportolókat, mi történik, ha pozitív lesz a teszt és mely sportágakban buknak meg a legtöbben a vizsgálatokon.

Mennyit spórolhatunk, ha most váltjuk ki a hitelünket?

Mostanában egyre népszerűbbek a hitelkiváltó kölcsönök, de nemcsak a lakáshiteleket keresik az ügyfelek, hanem a személyi kölcsönök népszerűsége is megugrott. Ráski Péter pénzügyi szakértővel arról beszélgettünk, hogy milyen konstrukcióval és miért pont most érdemes a hitelünket kiváltani.

Milyen plusz pénz illeti a munkavállalót a fizetésén kívül?

Utazás, szállásbiztosítás túlóra esetén és gyermeksegély. Nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent igényelhetünk munkáltatónktól. Dr. Lőrik Erzsébet munkajogászt kérdezünk arról, hogy ki, mennyit és miután kérhet el főnökétől és mit tehetünk akkor, ha ezt ő nem hajlandó biztosítani.

Pótapját keresi VV Maci

VV Maci pótapja, János egy hete indult el otthonról, és sajnos azóta senki nem hallot felőle. Maci és János lánya, Rita a nyilvánosság segítségét kérték. Goschi Gabriella, sportpszichológussal Kucsera Gabor drogtesztjéről beszélgettünk, Páli Judit pszichológust pedig a megváltozott apai szerepekről kérdeztük. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Milyen kövek ajánlottak a horoszkópokhoz?

Laczkó Pál, kristálygyógyító elmondta, hogy milyen tulajdonságokkal bírnak az egyes ásványok személyiségünkre nézve, miért fontos, hogy magunknál tartsuk őket és hogyan hatnak a személyiségünkre.

Írásaink titkai


szerző:
2015.08.06. 09:34
Írásaink titkai

Írásunk sokat elárul rólunk. Gondolták volna, hogy megmondja, hogyan viszonyulunk az emberekhez, milyen az aktuális érzelmi állapotunk vagy, hogy mennyire félünk esetleg izgulunk? Írásunk titkairól Vékony Györgyi, grafológussal beszélgettünk.

Hogyan változnak az apai szerepek?

Dévényi Tibor gyerekei között viszonylag nagy a korkülönbség, így Tibi bá’ is másképp élte meg az apaság kezdeti időszakait akkor és most. Hogy ő hogyan változott a kor előrehaladtával és mit hozott át korábbi apai énjéből a mostaniba, valamint mennyire fontos az apa jelenléte a gyermekek életében és milyen volt egy jó apa régen és most, arra próbálrunk válaszokat keresni Páli Judit, pszichológus segítségével.

VV Maci pótapját keresi

A ValóVilág egykori játékosa Maci teljesen össztört, ugyanis múlt hét csütörtök óta nem tudja, hogy hol van a pótpapája. János egy hete indult el otthonról, és sajnos azóta senki nem hallot felőle. Maci és János lánya, Rita azért voltak vendégeink, hogy a nyilvánosság segítségét kérjék.

Napi Doktor: Nyelvünk állapota aktuális betegségeinkre utal

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi mindenről árulkodik a nyelvünk. Pedig nyelvünk színe elmondja, hogy miben szenved hiányt szervezetünk és mire is kellene jobban figyelnünk. Hogy milyen betegségeket hordozunk nyelvünkön, erre kerestük a választ Dr. Balaicza Erika, belgyógyász segítségével.

Fél évig volt kómában, mára magát is képes ellátni Krisztián

Fél évet volt kómában, majd csodával határos módon felébredt és lassacskán elkezdett javulni az állapota. Mára magát is képes ellátni, hol ott egy éve még szinte mozogni is alig tudott. Gyógyulásáról és terveiről őt kérdeztük.

Betiltották kilenc gyógyszer forgalmazását

Felfüggesztette kilenc készítmény forgalomba hozatali engedélyét az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet. A készítmények között van gyomornedv-ellátó, érbetegség kezelésére és allergiára alkalmas tabletta is. Hogy mit mutatott ki a vizsgálat, ami miatt betiltották őket, és mit csináljon az, akinek még több levélnyi gyógyszer áll odahaza a fiókban, Dr. Pozsgay Csilla, az OGYÉI főigazgatója elmondta.

Idén is dübörög a zene a Hajógyárin

Már csak napok kérdése és ismét beindul az élet a Hajógyárin. A fesztiválprogram igazgatója, Kardos József elmondta, hogy milyen különlegességekkel készülnek Európa egyik legnagyobb fesztiváljára, milyen járatváltoztatások lesznek és hogyan védekeznek a kánikula ellen.

Kucsera Gábor fennakadt a doppingteszten

Az MKKSZ heti rendszerességgel végzett tesztjein Kucsera Gábor vizeletmintájában drogra utaló jeleket találtak. Ennek következtében kerettagságát megszűntették, és még több év eltiltásra is számíthat. A következő percekben azt fejtegetjük, hogyan juthat el egy sportoló odáig, hogy droghoz nyúljon, milyen belső vívódásaik vannak, és egy több mint 10 éves karriert miért dobnak el pillanatok alatt? Vendégünk Goschi Gabriella, sportpszichológus volt.

Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistája

Azt tudták, hogy a munkáltatójuktól akár iskolakezdési támogatást is kaphatnak?Holnap mindent elárulunk erről. Bemutatunk egy fiút is, aki fél évig volt kómában , de ma már önmagát is képes ellátni. Valamint bepillantunk Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistájába is, és azt is megtudjuk, hogy milyen ásványok illenek a személyiségünkhöz.

Kovács Ági itthonról drukkol

Kovács Ági bár évek óta visszavonult még mindig megdobban a szíve, ha egy magyar úszó áll a dobogón és megszólal a himnusz. A VB várható eredményeiről és kisfiáról kérdeztük. Vendégünk volt Benkő László is, aki arról mesélt nekünk, hogy miért jár pszichológushoz, valamint azt is megtudhattuk, hogyan néz ki az ország új cukormentes tortája. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Hogyan tanítsuk horgászni a gyereket?

Javában tombol a nyár, és mindenki vízpartra vágyik. Ha netán nem csak fürdeni szeretnénk, hanem egy kicsit sportolni is, amihez mégsem kell sokat mozogni és még a család is együtt lehet, remek lehetőség a horgászat. Az alapfelszerelésről és arról, hogyan tanuljuk meg ezt a sportot, egy világbajnokkal, Csillag Lászlóval beszélgettünk.

Nyári fazonigazítás a kiskutyákon

Nyáron nem csak nekünk, embereknek, de kedvenceinknek is melege lehet. Szűcs Anikó és Kósa Krisztina kutyakozmetikusok segítségével bemutattuk, hogy szépíthetjük meg kedvenceinket a meleg napok előtt.

Benkő László pszichológushoz jár

Benkő László, az Omega billentyűse nem tudja feldolgozni a tavalyi taxis verekedést. Azt mondja, jó lenne, ha ez az irgalmatlan félelem, amit érez, végre megszűnne, de egyelőre az van, hogy havonta többször kell pszichológushoz járnia. Hogy lehet feldolgozni a sérelmeket és a vádakat, Simon Zoltán, pszichológussal és Benkő Lászlóval beszélgettünk.

Kovács Ági itthonról drukkol egykori úszótársainak

Bár már több éve annak, hogy visszavonult, máig megdobban a szíve, ha egy magyar úszó áll a dobogón és megszólal a himnusz. Az olimpikont a most zajló úszó vb várható magyar eredményeiről, valamint kisfiáról és arról kérdeztük, hogy mennyire van jelen az életében az úszás.

Napi Doktor: Nagy pocakkal nagy hőségben

A nyári meleg átvészelésének egyik alapszabálya, hogy a kismama minden esetben azt és úgy tegye, ami a komfortérzetét javítja. És mivel minden terhesség más, ne másnak próbáljon megfelelni, hanem önmagával igyekezzen jót tenni. Reggel arról beszélgettünk Dr. Szőczei Beáta, nőgyógyásszal, hogy mire figyeljenek a terhes anyukák a kánikulában.

Megvan az ország cukormentes tortája

Az immár hagyománnyá váló Magyarország cukormentes tortája versenyt azzal a céllal indították 2012-ben, hogy a cukrászok új, izgalmas recepteket alkossanak egészséges alapanyagokból és népszerűsítsék az egészséges életmódot. Idén a trófeát egy hölgy vehette át a barackos buboréktortájával, melyet el is hozott nekünk. Vendégünk volt a nyertes, Vaslóczki Orsolya, valamint az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója, Erős Antónia.

Lakhely elhagyási tilalom alatt van Bandika édesapja

Pár nappal ezelőtt kiengedték Fetter Andrást, Bandika édesapját. Ő az a férfi, aki két évre Dominikára vitte 5 éves kisfiát az édesanya engedélye nélkül. Andrást Brüsszelben fogták el, majd Kaposvárra később Budapestre vitték, ahol a pest megyei bíró megkegyelmezett neki. Elfogásáról, tettéről és jövőbeni terveiről, kisfiával való kapcsolatáról vele és ügyvédjével, Dr. Lichy Józseffel beszélgettünk.

Jön a kánikula: mi jár a munkásoknak?

Hiába kúszik harminc fok fölé a hőmérő, a munkába járás alól senki sem mentesül. A munkáltatóknak azonban gondoskodniuk kell a dolgozó biztonságáról ezeken a napokon is. Mit köteles biztosítani a munkáltató alkalmazottjainak 30-40 fokban, Dr. Varga Péter, munkaügyi szakjogász elárulta.

Belehalt az infarktusba egy nyugdíjas, mert nem kezelték

Hiába szorított a mellkasa, megmérte a vérnyomását, kiadagolt néhány szem pirulát és ezzel le is tudta haldokló betegét egy hatvani háziorvos. A hanyag vizsgálat miatt azonban néhány órával később az idős férfi szívinfarktusban meghalt.

Megvan az ország cukormentes tortája!

Kovács Ági itthonról drukkol úszótársainak, de persze nem csak a VB-ről, hanem kisfiáról is kérdezzük majd. Meg van az ország cukormentes tortája : a győztes cukrászt és Erős Antóniát várjuk. Valamint segítünk házi kedvenceink nyári ápolásában is holnap reggel!

Király L. Norbi örök agglegény marad?

Király L. Norbi elvált apaként próbál felállni a padlóról. Hisz-e még-e a családállításban és mit akar üzenni megváltozott külsejével, erről mesélt nekünk reggel. Valamint vendégünk volt Risztov Éva is, aki a riói olimpiára készül, és azt is megtudhattuk, hogy mit mond rólunk a gua számunk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!
 

Mit mond rólunk a gua számunk?

A születési dátumunk megfeleltethető a nyolc különleges feng shui szám valamelyikének. A guaszámhoz hozzárendelhető az öt alapvető elem, amelyekből megtudhatjuk, hogy mi is jellemez bennünket. Hogyan kell ezt kiszámolni és mi jellemző az egyes típusokra, Szilvásy Judit, feng shui szakértő elmondta. 

Pilates - kicsit másként

A pilatesz régóta a balerinák kedvelt kiegészítő mozgása, mely fejleszti rugalmasságukat, megerősíti törzsizmokat és segít megelőzni a sérüléseiket. Ám mégis hogyan kapcsolódik össze ez a két sport, azt Bokor Zsuzsa, balett művész, pilatesz mestertanár bemutatta nekünk.

Király L. Norbi, az örök agglegény?

Kétségtelenül ő volt az egyik legszínesebb egyénisége az első hazai X-Faktornak. Mégsem használta ki a hirtelen jött népszerűségét. És hiába született meg kisfia, Dominik is, a házasságát sem sikerült megmentenie. Norbi arról mesélt nekünk, hogy elvált apaként hogyan próbál felállni a padlóról, hisz-e még a családalapításban és mit akar üzenni új külsejével

Risztov Éva a riói olimpiára készül

A londoni olimpiai aranyérmes Risztov Éva a múlt héten 10. helyen végzett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres számában a kazanyi világbajnokságon, ezzel olimpiai kvótát szerezve Rióra, az Olimpiára. Hogyan készül az előtte álló időszakra, mennyit edz és milyen fogadtatás várja idehaza, elárulta reggel. 

Napi Doktor: Elnehezült lábak - mi okozza?

Az elnehezedő lábakról sokan úgy gondolják, hogy a túlsúly okozza, pedig artériás tünetekről van szó, ami összefüggésben van ugyan a túlsúllyal, de a baj okát nem ott kell keresni. Hogy mégis hol, arról Dr. Börzsei-Knoll Veronika, ortopéd szakorvos, lábspecialistával beszélgettünk.

Valóban veszélyes, és semmit sem ér a borostyánlánc?

A Fogyasztóvédelem kivonná a forgalomból a borostyán nyakláncot, mondván elszakadhat és az apró darabjait beszippanthatják a gyerekek, nem beszélve arról, hogy a nyakukat is elszoríthatják vele. Milyen egyéb alternatív megoldások léteznek, amivel segíthetjük babáink fogzását, és egyáltalán mire is volt jó ez a nyaklánc, arról Lévai Tímeát kérdeztük.

Mit tegyünk, ha nem vettek fel az egyetemre, főiskolára?

A több százezer diák mellett, akik örülhettek a felsőoktatási intézményekbe való bejutásnak, azonban sokan voltak olyanok, akik lemaradtak. Hogy ők mit csináljanak az elkövetkezendő egy évben, tanuljanak vagy dolgozzanak, hogy minél hasznosabban teljen ez az időszak, arról Dr. Balogh Mária, munka- és pályatanácsadó szakpszichológust kérdeztük. 

Újabb aligátorteknős fogtak be a nyílt utcán

Aligátorteknős garázdálkodott Törökbálinton. Az állatra az erdő közepén, egy műanyag ládában talált rá egy kutyasétáltató nő. Ő szólt az állatvédőknek.A befogóval, Both Zoltánnal beszélgettünk.

Megvan az ebola ellenszere?!

Több mint másfél évvel a 11 200 ember életét kioltó ebolajárvány kitörése után kifejlesztettek egy oltást, amely hatékony a halálos vírus ellen. Legalábbis ezt jelentették be pénteken. A szer hatékonyságáról, az eddig lefuttatott tesztekről és arról, hogy vajon tényleg valós megoldást nyújthat-e a vakcina az ebolával fertőzött területeken, egy infektológust, dr. Szlávik Jánost kérdeztük.

Ha nyár, akkor dinnyediéta

Nyáron egyszerűbb a diéta, hiszen rengeteg gyümölcs áll a rendelkezésünkre. De vajon tényleg lehetséges megszabadulni plusz kilóinktól ily módon, és a a kívánt súlyt vajon meg lehet-e tartani ezzel a módszerrel, erre kerestük a választ, Abonyi Orsolya dietetikussal.

Sztárok házikedvencei

Danics Dóra, Nádas György és Pintér Tibor első házikedvenceikről mesélt nekünk, majd Szabó Krisztián érkezett hozzánk,  az amerikai ChampTruck World Series idei ötödik állomásán egy betonoszlopnak csapódott. Hogy pontosan mi történt, reggel elmesélte. Dr. Erdős Görgy ügyvédtől pedig megtudhattuk, hogy mit tehetünk, ha nem kapunk orvosi ellátást kellő időben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Májfoltok és szeplők

Gáspár Viktória, natúrkozmetikum szakértő abban volt a segítségünkre, hogy hogyan és mivel lehetséges a májfoltok és szeplők elhalványítása.

Nyaralás gyerek nélkül

Itt a nyár, minden szülő egy kis pihenésre, nyaralásra vágyik lehetőség szerint stresszmentesen. Dobó Ágival és Fehér Pálma pszichológussal arról beszélgettünk, hogy mikor mehet el először anyuka és apuka a gyerek nélkül vakációzni, úgy hogy ne legyen bűntudatuk, és hogyan kommunikálják mindezt a gyerek irányába.

Danics Dóri, Nádas György és Pintér Tibor első házi kedvencei

Szinte minden felnőtt örömmel gondol vissza első kis házi kedvencére. Vagy azért, mert hazaérkezéskor mindig a kapunál várta, vagy mert a legjobb pajtása volt vagy mert nagyokat játszhattak. Danics Dórival, Nádas Gyurival és Pintér Tiborral élményeikről beszélgettünk, valamint, hogy ők milyen vicces szituációkba keveredtek házi kedvenceik miatt.

Napi Doktor: Bélpolip - milyen tünetekkel jár?

A bélpolipok nagyon gyakori képződmények, kinövések a vastagbél belső falán. Sok típusuk van, többféle formában jelentkezhetnek, változatos lehet a méretük és a számuk is. Azért érdemes figyelni rájuk, mert könnyen rosszindulatúvá válhatnak. Vendégünk Dr. Mármarosi István, gasztroenterológus volt.

Betonoszlopnak csapódott Szabó Krisztián autóversenyző

Betonoszlopnak csapódott az amerikai ChampTruck World Series idei ötödik állomáshelyén Szabó Krisztián, aki szerencsére épségben megúszta a balesetet. Hogyan indult el így mégis a versenyen és pontosan mi is történt, elmesélte reggel.

Belehalt az orvosi  kezelésre való várakoztatásba egy férfi

Meghalt egy tüdőrákos férfi, miután kilenc hónapig várt arra, hogy elkezdjék kezelését. Aztán a napokban hallani lehetett egy másik esetről is, ahol a férfi magát műtötte meg, mert már nem tudott tovább várni. Mit tehetünk, ha nem látnak el minket kellő időben, kihez fordulhatunk, és milyen esélyeink vannak a kártérítésre egy egészségügyi intézménnyel szemben, Dr. Erdős György, ügyvéd elmondta.

Balesetveszély az utakon  a párzó őzek miatt

Elkezdődött a 370 ezres magyar őzállomány párzási időszaka, augusztus közepéig kevésbé elővigyázatosan mozognak az állatok, ezért nagyobb eséllyel ugranak ki az autók elé is. az Országos Vadászkamara egyik munkatársa elmondta, hogy mit tegyünk, ha vaddal ütközünk, ugyanis akár százezrekbe is kerülhet az állatokozta baleset.

Szigorítják a nyelvvizsgák ellenőrzését

A Diplomamentő program résztvevői között gyanúsan sok a sikeres nyelvvizsga az, ezért augusztustól megszigorítják az ellenőrzéseket a vizsgákon. Hogy miért van erre szükség és miért gond, ha sikerrel vizsgáznak a diplomájukért küzdő diákok és hogy milyen változások várhatóak, Fazekas Mártával jártunk utána.

Boldog születésnapot Dolák-Saly Róbert!

Mindenki Boborjánja most ünnepli 60. születésnapját. Reggel az elmúlt évtizedekről, családról és munkáról faggattuk.

Farkasházi Réka 20 éve él együtt a férjével

Szinte hihetetlen, de a kislányos mosolyú színésznő, Farkasházi Réka immár húsz éve él együtt a szerelmével. Rékával egy zenekari próbán beszélgettünk két gyermekéről, Beniről és Rebekáról, a munkájáról és arról, hogyan élte meg az elmúlt két évtizedet a férje, Bence oldalán.
 

Reflektor 15-02-19


szerző:
2015.02.20. 01:35
Reflektor 15-02-19

Reflektor: Farkasházi Réka 20 éve él együtt a férjével. Kiss Gergely tudatosan neveli a lányait.

Mi nem való az ágyba Vastag Csaba szerint?

Rajta kívül Molnár Andi és Czutor Zoli is elárulta mi nem kerülhet fekhelyünkre, de szóba került az anya-lánya kapcsolat, és a kismama torna is a szerdai 8:08 adásában. Na de mi történik akkor, ha egy anya lebetegedik? Többek közt erre is választ kapunk, ha tovább olvasunk!

Ha anya beteg, otthon eluralkodik a káosz?

Általában a családban az anya az, aki kézben tart mindent: a gyerekek időbeosztását, különórákat, általában ő hozza-viszi őket, vezeti a háztartást, és még dolgozik is. Ugyanakkor ő is ember, akit sajnos ugyanúgy ledönthet egy betegség a lábáról, mint bárki mást.

Válogatós a csemete?


szerző:
2014.11.10. 10:00
Válogatós a csemete?

Minden szülő rémálma, amikor a gyerek nem eszik rendesen. Az anyuka hiába főz finomságokat, esetleg terít meg hozzá étvágygerjesztően, a kicsi csak tologatja az ennivalót és húzza a száját. Farkasházi Rékával és Vida Ágival utánajárunk, hogy mit kezdhet a szülő egy finnyás gyerekkel és vajon ki és hol rontja el.
 

Mit engedhetünk meg gyermekünknek?

Farkasházi Réka és Rába Tímea többgyermekes anyaként alapvetően szigorú szülőnek tartják magukat. Adásunkban hasznos tanácsokkal láttak el, hogy mit tehetünk, ha gyermekünk túl akaratos.

Segítség, zsúrt szeretne a gyerekem!

Hogyan rendezzük meg a környék legjobb gyerekzsúrját? Hány embert hívjunk meg, otthon legyenek-e a szülők, milyen ételeket csináljunk? Szakértőnk és Farkasházi Réka minden kérdésre választ adtak.

Farkasházi Réka drámapedagógus lesz

A színésznőt édesapja inspirálta, ő ugyanis nemrég végezte el a drámapedagógiai képzést, és most a lánya is követte. Szeptembertől pedig a Gór Nagy Mária Tinitanodában fog oktatni.

Farkasházi Rékának nehéz volt megszokni, hogy távol van a gyerekeitől

Bármennyire is szeretik csemetéiket, az újdonsült anyáknak is szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Farkasházi Rékának szerencséje volt, hiszen nagyon jó bébiszitterekre talált, akikre rá meri bízni gyerekeit, így a kicsik nélkül annak idején még egy hosszabb utazást is bevállaltak.

Ábel Anita minden titkát megosztja Farkasházi Rékával

A népszerű színésznő csaknem az egész életét kamerák előtt éli, vannak azonban olyan titkai, amelyeket soha senkivel sem osztana meg.

Reflektor 13-03-19


szerző:
2013.03.20. 00:30
Reflektor 13-03-19

Reflektor: Munkácsy Kata a színpadon szúrta ki magának a szerelmét. Ábel Anita minden titkát megosztja Farkasházi Rékával.

Reflektor 13-02-13


szerző:
2013.02.14. 01:45
Reflektor 13-02-13

Reflektor: Kozák Danuta már az esküvőjét tervezgeti. A londoni olimpiáról két aranyéremmel hazatérő kajakozó nyolc éve él együtt a szerelmével. Farkasházi Réka a fél életét a férjével töltötte. A 35 éves színésznő még gimnazista korában szeretett bele egy kamasz fiúba.

Farkasházi Réka a gyerekeivel forgat

Farkasházi Réka gyerekei, Rebeka és Beni már az édesanyjukkal forgatnak, Kálloy Molnár Péter kisfia, Pistike pedig az édesapja legfőbb kritikusa. A két színészt arról faggattuk, hogy a gyerekeik örökölték-e a tehetségüket.

Reggeli - Csak csajok 12-07-25

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-04-26

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Íme Farkasházi Réka bűbájos kislánya!

A Barátok közt egykori sztárját 21 éves korában ismertük meg, amikor elkezdett játszani a népszerű sorozatban. Azóta már kétgyermekes anyuka, aki minden idejét a kis Benivel és a hároméves Rebekával tölti.

Újra egymásra talált a Kertész család

A Fókusz ismét összehozta Németh Kristófot, Fodor Zsókával, illetve Farkasházi Rékát, Várkonyi Andrással. Ki hogyan érkezett és távozott a Barátok közt-be? S vajon mik a legkedvesebb emlékeik?

Fókusz 12-03-06


szerző:
2012.03.06. 20:45
Fókusz 12-03-06

Fókusz: Szembesítés - Seherezádé kameránk előtt döbbent meg volt szerelme, Claudio nyilatkozatán, és Gergő barátai is kiakasztották. Mizu London! - Fluor Tomi leigázta a brit fővárost, még a BBC-be is bejutott, igaz, csak kerülőúton. Kertészék - Németh Kristóf füllentett, hogy megkapja a szerepét, Fodor Zsóka pedig nem tud szabadulni Magdi anyustól.

A sztárok külföldön süttették a hasukat

Bali, Maldív-szigetek és Mexikó. Farkasházi Réka férjével, Polgár Kriszta párjával, Vadócz Krisztián pedig a feleségével vágott neki a forró nyárnak, a hideg tél kellős közepén.

Reggeli - Csak csajok 12-01-31

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való