KERESÉS search-close

Farkas Márk

82 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Farkas Márk"

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla gyermeket vár Márktól!

Mikor elvesztette szerelmét, még nem is sejtette, milyen életreszóló ajándékot kapott tőle. Az esküvőn szembesült a ténnyel, hogy állapotos, de végül az Erdész lányokat és születendő gyermekének testvérét is beavatta a titokba.

A teljes adásért kattints IDE!

Könnyeivel küszködve mesélt karakterének haláláról Jaskó Bálint

"Ez jön, aztán kész! Tök mindegy, hogy mit akarsz csinálni, valamikor már nem lehet..." - nyilatkozta a Márkot alakító színész, aki maga is elérzékenyült karaktere halálát követően.

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Szilvia megölte Márkot?


szerző:
2018.03.29. 20:30
Szilvia megölte Márkot?

Márk mindent megtett azért, hogy megmentse bajbajutottnak hitt szerelmét. Angéla szerencsére nem tartózkodott a szépségszalonban a gyújtogatás alatt, de úgy tűnik, a srácnak nem sikerült időben kijutnia a lángoló helyiségből.

A teljes adásért kattints IDE!

Nono segített elpróbálni a lánykérést

Márk szerette volna, ha a nagy pillanat tökélesen sikerül, ezért megkérte kislányát, Noémit, hogy vegyék át együtt az eljegyzést.

A teljes adásért kattints IDE!

EXKLUZÍV! Mire Márk rászánta magát a lánykérésre, ez történt...

Márk az egész világnak meg akarta mutatni korábban lánykérést, mint szerelmének zálogát, ám az idő múlásával rájött, hogy ez a romantikus pillanat csak rá és szíve választottjára tartozik. De lehet, hogy már túl késő?

˝Nektek össze kéne házasodnotok!˝

Nonónak konkrét elképzelései vannak Angéla és Márk kapcsolatát illetően, amit meg is osztott édesapjával. Vajon mit tesz most a hősszerelmes producer?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Én bárhol boldog leszek veled!˝

Angéla eddig kerülte a témát, de most egyértelmű választ adott Márk kérdésére. A lány nem látja értelmét, hogy a Farkas lakásba költözzön...

A teljes adásért kattints IDE!

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

˝Itt az ideje, hogy végre hozzám...˝

Angéla már mindent bevetett, hogy Márk végre feltegye neki a nagy kérdést. A sráchoz el is ért az "üzenet" Béla és Kálmán jóvoltából. Íme az eredmény!

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Én akkor is szeretni foglak!˝

Hajni haragja még mindig nem hagyja nyugodni Angélát, de Márknak mégis sikerült mosolyt csalnia a lány arcára.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Rálőttek Noémire és Dundira az erdőben?

Romantikus kirándulásra ment az újdonsült család. Minden kellemesen alakult, mígnem Noémi eltűnt a kutyával együtt az erdőben. Márk és Angéla szólongatta a kislányt, ám válasz helyett csak egy lövést hallottak...

A teljes adásért kattints IDE!

Bia eltűnt, majd közölte végleges döntését...

Márk csak a hűlt helyét találta Biancának, Noéminek és Dundinak, amikor hazaért. De később a drogfüggő anyuka elárulta neki, hogy mit tervez, ami mindenki életére hatással lesz.

A teljes adásért kattints IDE!

Bélának köze lehet Erdész Gábor halálához?

Angéla Kálmán segítségét szeretné kérni, hogy utánajárjon nevelőapja titkos életének. Mivel a férfit nem találta otthon, ezért Márknak mesélt elméleteiről.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk bevallja, hogy mit tett Jánossal

Ahogy Hajnit hallgatta, a lelkiismeret-furdalása egyre csak erősödött, míg végül elárulta, hogy valójában hogyan sérült meg János.

Exkluzív: Ilyen volt Márk és János vérre menő küzdelme!

Jaskó Bálint (Farkas Márk) és Dér Zsolt (Hegyi János) meséltek karaktereik kapcsolatáról, valamint ˝harcjelenetük˝ kulisszatitkairól.

Jani komoly fejsérülést szenvedett...

A srácok paintballal akarták megoldani a köztük lévő viszályt. Márk annyira nem bírta elviselni, hogy barátja ebben is legyőzné, hogy csalással próbált előnyhöz jutni, aminek lehet, hogy most végzetes következménye lesz...

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca: ˝Úgyse tudsz nekem ellenállni!˝

A lány mindenáron szeretné elérni, hogy ők hárman egy család legyenek végre. Márknak azonban úgy tűnik, hogy mások az elképzelései.

A teljes adásért kattints IDE!

Péter végignézi Angéla és Márk intim pillanatait

A Farkas lakásban cuki családi programot tartanak, ám arra senki sem számított, hogy ezt bárki láthatja Noémi élő közvetítésének jóvoltából. Valószínűleg az önfeledt pillanatokat komoly következményekkel járnak majd hamarosan.

A teljes adásért kattints IDE!

Bia végül bejutott Márk ágyába...

A lány addig-addig ügyeskedett, míg sikerült elcsábítania gyermeke apját. Egy kis hízelgés, egy kis vetkőzés és máris egyenes út vezet Márk "szívéhez".

A teljes adásért kattints IDE!

Márk és Bianca újra összemelegednek?

A verekedés után Bianca ápolgatta Márk sebeit, és közben a régi szép időket is felemlegették. Ami talán nem is volt olyan rossz...

˝Jani számára én a te félig megrágott hamburgered vagyok?˝

Márk agya teljesen elborult a féltékenységtől. Hajni próbálta vele megbeszélni a dolgokat, de ő végig azt hajtogatta, hogy Johnny az ő B változata, aki csak az alfát utánozza.

A teljes adásért kattints IDE!

Eldurvult a vita, miután Jani megfejelte Márkot

A srác teljesen begőzölt, amikor Hajnitól megtudta, hogy barátja mennyire lenézi őt, ezért úgy döntött, elbeszélget vele egy kicsit...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk rajtakapta legjobb barátját és exmenyasszonyát

Hajnal megteremtett a romantikus alkalmat, mely méltó lehetett volna az első együttlétükhöz. János éppen azt számolgatta, hogy hány csók fér el szerelme testén, amikor Márk váratlanul betoppant a virágboltba...

 

Nem volt ennek egy kicsit randi szaga?

Moziban volt a kis család. Ám, amikor gyanútlanul hazaértek, Kálmán és Karola éppen a nappaliban romantikáztak. Ez a jelenet elgondolkodtatta Márkot, majd fel is tette a nagy kérdést Biancának...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Itt az ideje, hogy elbeszélgessünk egy kicsit!˝

Váratlan vendég érkezett Jánoshoz, aki gyanútlanul nyitott ajtót látogatójának. Márk ingerült felvezetésére pedig csak ennyit mondott: "Figyelj, én mindent meg tudok magyarázni!"

A teljes adásért kattints IDE!

Noémi észrevette, hogy eltűnt a zsebpénze

Kiürült a malacpersely! Noémi korábban büszkén mesélte anyukájának, hogy milyen sok pénzt sikerült összespórolnia Márk jóvoltából. Ez pedig Biancának pont kapóra jött, amikor nem tudta másból finanszírozni a kokaint...

Bianca ultimátumot adott Márknak

Márk besokallt Biancától, aki mindig ügyesen és éppen időben játsza ki a "Noémi ütőkártyát". Ha a zenei producer látni akarja saját lányát, annak mostantól megvannak a feltételei.

A teljes adásért kattints IDE!

Bianca teljesen szétesett a féltékenységtől

Szűkkörű családi ebédet tervezett az énekesnő, de lánya felülírta terveit, és meghívta Angélát, aki láthatóan nagyon jól elvan Márkkal és Noémivel is...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk: ˝Tölts velem egy éjszakát!˝

Angéla szívességet kért Márktól, aki már ki is találta, hogy milyen feltétellel árulja el a lánynak a megszerzett információkat. Vajon Angéla beadja a derekát?

A teljes adásért kattints IDE!

Így lehet zavarba hozni az Oltári csajokat és pasikat!

Biztos hogy sokan elgondolkodtatok azon, hogy ti már rég elpirultatok volna bizonyos a jelenetekben, a színészeken azonban ennek nyomát sem láttátok. Vajon mégis hogy lehet ez?

Kiderült Manfréd titka: Nem veheti feleségül Angélát!

Márk nem adta fel a nyomozást. Kálmán után, lánya segítségét kérte, hogy közelebb kerülhessen riválisának titkához. Noémi színjátékának pedig meg is lett az eredménye...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk rájött, hogy miben rejlik a férfiak vonzereje

A srác szerint három tényezőre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy mehódítson egy hölgyet. János szkeptikusan fogadta barátja elméletét, de abban egyetértettek, hogy nyomozással lebuktathatják Manfréd "sötét oldalát" - már ha van neki olyan...

Hoppá! Ki ez a titokzatos nő Manfréd életében?

Úgy tűnik, a srácok forró nyomon járnak. Manfréd útja egy családi házhoz vezetett, ahol egy kedvesnek tűnő hölgy és egy gyerkőc fogadta lelkesen az üzletembert. Vajon mi keresnivalója van Angéla vőlegényének ebben a házban?

A teljes adásért kattints IDE!

Hajni és Márk ismét egymásra talált a ˝babának˝ köszönhetően

Már rengeteg dolgon mentek keresztül a fiatalok, ám most úgy tűnik, a közös gyermek gondolata meglágyította a szívüket. Az intim pillanatnak azonban János is szemtanúja volt...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Márk vállalja az apai szerepet?

János és Hajnal éppen indultak a nőgyógyászhoz, amikor a lépcsőházban összefutottak Márkkal, aki rászánta magát, hogy mint lehetséges jövendőbeli apuka, kivegye a részét a szülői teendőkből. 

Márk megtudta, hogy ő az apajelölt...

Angéla ezúttal sem tartotta tiszteletben húga magánéletét. Hajni egyelőre még nem akarta és nem is tudta beavatni Márkot terhességének részleteibe, de a legidősebb Erdész lány gondoskodott róla, hogy a srác képben legyen.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla Márk orra alá dörgölte eljegyzését

Miután Manfréd feltette a sorsdöntő kérdést, a lány első útja Márkhoz vezetett, akinek büszkén újságolta a fejleményeket.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk ismét bevetette sármját

Miután Márk felkarolta Dórit, mindent megtett azért, hogy sikeresen befutassa az énekes lányt. Még az sem tartotta vissza, hogy gyengéden kényeztesse a kiadós hölgyet, Zsuzsát.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk Jánosnak: ˝Te belezúgtál Hajniba!˝

Úgy tűnik, a szerelmes srác nem sokáig tudja már titkolni érzelmeit barátja előtt. Vajon mit szól ehhez Márk, a hőn áhított nő exe?

Botrányba fulladt Márk és János dupla randija

Márk barátjával együtt tervezett programot a lányokkal, akiket a Büróba vittek a srácok. Ez lehet, hogy nem volt túl jó ötlet?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk féltékenysége nem ismer határokat

Miután Jani fülest adott Márknak, a srác nyomozni kezdett. A kozmetikában rögtön bizonyítékot szerzett, amikor az ajtóban állva kihallgatta Angélát és Manfrédot, akik éppen az esti randit tervezgették.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk beismeri, hogy rá van kattanva Angélára

János nem hagyja békén barátját, mert szeretné kiszedni belőle az igazságot. A küldetés sikeres volt, Márk megtört és bevallott mindent!

Botrány! Hajni tönkretette Márk és Angéla

Miután Hajni tudomást szerzett nővére aljas húzásáról, alig várta, hogy Márk is tisztán lássa a helyzetet. A lány attól sem riadt vissza, hogy jelenetet rendezzen a Büróban. Vajon hogy reagál erre a srác?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk elárulta Noéminek, hogy mit érez Angéla iránt

Úgy tűnik, Noémi közelebb hozta Márkot és Angélát egymáshoz, hiszen a zenei producer egy új oldalát ismerhette meg a legidősebb Erdész lánynak.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla enged a kísértésnek...

Vajon csak a hely szelleme, vagy az érzelmei vezérelték Angélát, amikor nem tudta tovább türtőztetni magát? Vagy talán valamilyen hátsó szándék motiválta a közeledését?

Márk Noémivel akar becsajozni?

Az "újdonsült" apukának nagy ötlete támadt, miközben Karolával beszélgetett. 

A teljes adásért kattints IDE!

Noémi szeme láttára verték meg az apját

Márk mit sem sejtve nyitott ajtót, amikor dörömbölést hallott a lépcsőházból. A hívatlan vendégek nemcsak meglepetést, de nagy ijedtséget is okoztak a Farkas családban.

Vastag Csaba az Oltári csajokban!

Vera épp egy ismerős arccal ütötte el az időt, míg Márkra várt a stúdióban, hogy felvegyék az új dalt.

Meglepetést hozott Vastag Csaba Márknak

A kislány végighallgatta, hogy mit gondol, és mond róla édesapja. Ezután Márk csak a hült helyét találta Noéminek a keverőpultnál, de szerencsére jött a megmentő!

A teljes adásért kattints IDE!

István megtudja, hogy Noémi az ő unokája!

Miután Noémi elmesélte Márknak, hogy anyukája kedvéért már többször is letagadta, hogy ki is ő valójában, az "újdonsült" apuka úgy döntött, ő felvállalja lányát.

Bianca elhagyja Noémit...


szerző:
2017.12.06. 20:30
Bianca elhagyja Noémit...

Bianca váratlanul rásózta Márkra a - számára ismeretlen - kislányát, ami így elsőre igencsak nehéz feladatnak tűnt az apukának. De úgy látszik, mostantól lesz ideje és alkalma beletanulni ebbe a felelősségteljes szerepbe...

A teljes adásért kattints IDE!

Noémi becsapja soha nem látott nagyapját

István váratlanul meglátogatta Márkot a stúdióban, aki - legnagyobb meglepetésére - nem volt egyedül. Na, de vajon ki ez a kislány?

A teljes adásért kattints IDE!

Márknak van egy 10 éves kislánya!

Habár a zenei producer fizette a gyerektartást, még soha nem látta kislányát. Most azonban Bianca valamiért úgy döntött, bemutatja Noémit Márknak...

Márk féltékeny, amiért Hajnal Jánoshoz költözött

A srác megtudta, hogy exe a legjobb barátjánál aludt az éjjel. Márk egyből meggyanúsította Jánost, hogy biztos kihasználta a helyzetet...

Hajnal sokkos állapotban emlékszik vissza a kezdetekre

A lány földbegyökerezett lábbal hallgatja végig a bejárati ajtó előtt állva, hogy mit tett vele Márk és saját nővére. Ez a trauma pedig felidézte benne a kezdeteket is...

Hoppá! Angéla volt Márk első számú választottja

Kiderült, hogy a srác egyáltalán nem az a hősszerelmes, akinek elsőre tűnt az eljegyzéskor. Márk ugyanis először a legidősebb Erdész lányt szerette volna megszerezni, ám úgy tűnik, akkor nem volt elég jó Angélának...

A teljes adásért kattints IDE!

Hajnal megtudja, hogy Angélával csalta meg vőlegénye

A lány már épp kezdte túltenni magát a csalódáson, amikor váratlanul megtudta, hogy nem is akárkivel csalta meg őt élete szerelme.

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Hajnal rányit Márkra és Verára...

Vera épp lenge öltözékben riszálja magát zenei producerének, amikor hazaér Márk barátnője. Hajnal nem hisz a szemének, amikor meglátja, hogy "a múlt megismételte önmagát"...

Márk: ˝Rossz ember vagy!˝


szerző:
2017.11.24. 20:30
Márk: ˝Rossz ember vagy!˝

Angéla észreveszi, hogy Márk próbálja elkerülni őt, ezért úgy döntött, hogy ezt el is mondja a srácnak, aki igen kemény dolgokat vágott cserébe a lány fejéhez...

A teljes adásért kattints IDE!

Márk farkasként védelmezi az Erdész lányt

A zenei producer nem hagyta szó nélkül, ahogy mentoráltja bánt Angélával. Az Erdész lánynak pedig természetesen imponált Márk határozott fellépése.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk karjai közt találta magát Angéla

Ismét intim helyzetbe kerültek a fiatalok. Vajon ellen tudnak állni a kísértésnek?

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla: ˝...hogyha Hajni helyett engem veszel el...˝

Márk határozott szándékkal kereste meg Angélát. Arra azonban biztos, hogy nem számított, amit leendő sógornője ajánlott neki.

˝Csak bonyodalma lesz szegény Márknak!˝

Jaskó Bálint mesélt karakterének kapcsolatairól és bonyodalmairól.

Márknak nem lehet nemet mondani?

Úgy tűnik, ha a fiú valamit a fejébe vesz, akkor az össze is jön neki. Pláne akkor, ha hódításról van szó!

A teljes adásért kattints IDE!

Márk vadnyugati hősként ostromolja Hajnalt

Most hogy újra tiszta a terep, Márk egy igencsak hatásos belépővel érkezett meg a Büróba. Hát lehet egy ilyen fiúnak nemet mondani?

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla Márknak: ˝Kérhetsz valamit cserébe...˝

A lány bármit megtenne azért, hogy a srác beadja a derekát. Vajon mit tesz Márk, és mivel viszonozza majd Angéla a hűtlen exvőlegény tettét?

Márk nem tudja kiverni Angéla emlékét a fejéből?

A srác még mindig menyasszonyát szeretné visszaszerezni, de úgy tűnik, a nagy igyekezetében nem jutott ideje megfeledkezni szeretőjéről.

A teljes adásért kattints IDE!

Márk Hajnal helyett Angéláról fantáziál

A zenei producer azon van, hogy visszaszerezze menyasszonyát. Épp egy szerzeményén dolgozik, amikor hirtelen emlékek törnek elő, csak éppen nem Hajnalról...

 

A teljes adásért kattints IDE!

István elárulja fia szeretőjét Hajnalnak

Márk édesapja a Büróban keresi meg Hajnalt, hogy kitálaljon neki fia tettéről. Vajon a lány mit szól majd "apósa" vallomásához?

Márk bevallja, hogy kivel csalta meg Hajnalt?

A lány mindent megtesz azért, hogy kiderítse, ki tette tönkre az életét és az álmait. Mivel a nyomok eddig nem vezettek sehova, úgy döntött, egyenesen rákérdez Márknál. Íme a válasz...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Márk egy lány karjai közt vigasztalódik

János és Márk bulizni indultak, de a zenei producerként dolgozó srác végül úgy döntött, hogy inkább bedobja magát a csajoknál. Abban a pillanatban ez lehet, hogy jó ötletnek tűnt, de vajon lesz még ennek következménye?

 

A teljes adásért kattints IDE!

Márk megfenyegette Angélát

A hűtlen vőlegény bármit megtesz azért, hogy visszakapja szerelmét, és úgy tűnik, nem hagyja, hogy bárki is az útjába álljon…

 

A teljes adásért kattints IDE!

Keserű magány vs. szerelmes együttlét

A boldog családi esemény nem várt fordulatott vett. Hajnal keményen megmondta véleményét nővérének, aki magányosan, egy bor társaságában töltötte az estét, míg az újdonsült jegyesek egymás társaságát élvezhették...

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyenek voltak az Oltári csajok forgatásai

Hartai Petra (Erdész Hajnal), Farkas Márk (Jaskó Bálint), Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla), Dér Zsolt (Hegyi János), Michl Juli (Erdész Piros) és Ember Márk (Herczeg Kornél) árultak el kulisszatitkokat egymásról, a stábról és a telenovella forgatásáról.

Izgatottan várják az Oltári csajok szereplői is a végeredményt

Horváth Sisa Anna (az Oltári csajok Erdész Angélája) és Jaskó Bálint (a telenovella Farkas Márkja) mesélt titkokat arról, hogy hogyan készültek az epizódok hétről hétre, és mi az, ami miatt a nézők is izgatottan várják majd a folytatást…

Ismerd meg Farkas Márkot!


szerző:
2017.10.13. 15:52
Ismerd meg Farkas Márkot!

Jaskó Bálint alakítja Márkot az Oltári csajok című telenovellában. A színész mesélt kameránknak saját karakteréről.

Kulissza: Less be az Oltári csajok fotózásába!

Az RTLII-n követheted majd nyomon az Erdész nővérek mindennapjait. A fotózáson már túlvannak a szereplők, és hamarosan a televíziók képernyőjén is feltűnnek...

Farkas Márk


szerző:
2017.06.26. 15:28
Farkas Márk

Bár eredetileg Hajnal vőlegénye, Márk felfigyel valaki másra is, és ráébred, hogy rossz lánynak kezdett udvarolni. Kiszemeltje azonban hallani sem akar a fiúról, így Márk két szék között könnyen a pad alá eshet, ha nem óvatos. A feltörekvő zenei producer életét még tovább komplikálja egy látogató a múltból, aki a fiú egész addigi életét a feje tetejére állítja.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való