KERESÉS search-close

Falkavezér

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Falkavezér"

Fehér oroszlán lett a falkavezér

Új falkavezér van a Nyíregyházi Állatparkban. 2014-ben elpusztult Elek, a hímoroszlán, amely 20 évig uralkodott az állatkert oroszlánjai fölött. A nőstények azonban nem maradtak sokáig király nélkül. Az eddig külön kifutóban élő ritka fehéroroszlán vette át az uralkodást. A világon összesen 500 példány él a különleges állatokból, mind fogságban. Vadon élő egyedet utoljára 1994-ben láttak.

Falkavezér: A társasházi ebtartás szabályai

Nem is gondolnánk, milyen sok jogszabály vonatkozik a kutyatartásra. Például már azt sem tudjuk sokan, hogy a póráz nélküli kutyasétáltatás miatt akár szabálysértési bírsággal is sújthatnak minket egyes közterületeken, de már az is büntethető, ha például társasházban élünk és nem megfelelően tartjuk kedvencünket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való