KERESÉS search-close

FBI

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "FBI"

Lerajzolta áldozatait a sorozatgyilkos

Amerika legkegyetlenebb sorozatgyilkosa lehet az a férfi, aki 90 gyilkosságot ismert be az FBI-nak. A 78 éves Samuel Little-t 2014-ben ítélték életfogytiglanra három rábizonyított emberölésért - a többi áldozatáról tavaly kezdett el beszélni a nyomozóknak a börtönben. Többről közülük rajzot is készített, hogy segítsen azonosítani őket.

Agyonverték James Bulgert, amerika leghírhedtebb bűnözőjét

Megölték a börtönben Amerika egyik leghírhedtebb bűnözőjét. A 89 éves James Bulgert meg nem erősített hírek szerint több rabtársa kirángatta a kerekesszékéből és agyonverte. Bulgert - akinek életéről filmek és könyvek készültek, 16 évnyi bujkálás után 2011-ben fogták el, majd elítélték. Hosszú évekig az FBI informátora volt. Egyesek szerint ez vezetett mostani erőszakos halálához is.

17 év után kapták el Mexikóban

17 évig bujkált egy késeléssel gyanúsított magyar férfi. Álnéven, hamis papírokkal Mexikóban kezdett új életet, de júniusban lebukott. A magyar rendőrök azért keresték, mert 2001-ben egy budai szállodában - amikor lopáson kapták - megkéselt több embert. Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak, de az FBI segített hazahozni a tolvajt.

 

Szexszel és fondorlattal próbált befolyásos emberek közelébe kerülni

Szexszel és fondorlattal próbált befolyásos emberek, köztük politikusok közelébe kerülni Marija Butyina, hogy információkhoz jusson. Ezt mondta az ügyész az összeesküvéssel is vádolt orosz nőről, akinek előzetes letartóztatását elrendelte a bíróság. A fegyvertartást támogató Butyinát régóta figyelte az FBI, amely szerint a 29 éves nő a Kreml belső köreitől kapta utasításait.

Az FBI megakadályozhatta volna a floridai tömeggyilkosságot

Az FBI megakadályozhatta volna a szerdai floridai tömeggyilkosságot, mégsem tett semmit - ezt maga a szövetségi nyomozóiroda ismerte el. Hiába kaptak ugyanis több figyelmeztetést, hogy Nicolas Cruz iskolai lövöldözésre készül, nem indítottak nyomozást.

 

Börtönbe is kerülhet a drónt irányító személy

Félelmetesen közel repült egy drón egy leszállóban lévő repülőgéphez. Az amerikai légügyi hatóság és az FBI is nyomoz a drón miatt.

Tömeggyilkosságtól rettegnek Amerikában

Kirabolt egy fegyverboltot, és állítólag tömeggyilkosságra készül egy amerikai férfi, akit az FBI-tól helyi rendőrökig az egész országban keresnek. A magát forradalmárnak nevező Joseph Jakubowski egy személyesen Donald Trump elnöknek címzett levélben fenyegetőzött iskolai és templomi mészárlásokkal. A 160 oldalas levél feladásáról videót is készített az Amerika első számú közellenségének nevezett férfi.

Az FBI-hoz fordul a DK


szerző:
2016.10.30. 18:34
Az FBI-hoz fordul a DK

Az FBI-t és az Interpolt is értesíti a Demokratikus Koalíció arról, hogy az egyebek mellett csalás miatt keresett szaúdi üzletembert szerintük Orbán Viktor szomszédjában találják. Egy Ghaith Pharaon érdekeltségébe tartozó cég a miniszterelnök háza melletti ingatlant vásárolta meg. A DK szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy a férfi a részben állami tulajdonú MOL-lal is üzletelt. A Fidesz alelnöke szerint Gyurcsány Ferenc pártjának inkább a magyar titkosszolgálatot kellene értesítenie, ha tudnak valamit.

9. évad, 22. rész - Piszkos ügyek

Stephanie McNamara holttestére bukkannak az erdőben, és mivel a körmét ugyanúgy letépték, mint a korábbi áldozatoknak, Bonesék azt gyanítják, hogy a Szellemgyilkosnak nevezett tettes visszatért. Ám hamarosan meglepetésszerű fordulatot vesz az ügy. A nyomozás szálai egy korábbi gyilkosság kapcsán 20 éve börtönbe vetett tanárhoz vezetnek, aki látszólag még az FBI-nál is többet tud a McNamara család piszkos ügyleteiről. Az igazgatóhelyettes bejelenti Booth-nak, hogy a mostani ügy sikerességén múlik a kinevezése.

Feltörte az FBI az Apple iPhone-ját

Hónapokig tartott, de végül sikerült feltörnie az FBI-nak az Apple iPhone-jának biztonsági rendszerét. A nyomozók a decemberi San Bernardino-i vérengzés elkövetőinek telefonjából akartak kinyerni információkat, az Apple azonban bírósági utasítás ellenére sem volt hajlandó együttműködni saját védelmi rendszerének a hatástalanításában. A cég szerint ugyanis ettől fogva senki sem tudhatná biztonságban a személyes adatait. Az FBI-t most több forrás szerint egy izraeli biztonsági cég segítette.
 

Jeremy Renner kidőlt!


szerző:
2016.03.25. 17:07
Jeremy Renner kidőlt!

Az amerikai Utahban forgatja legújabb filmjét a színész, amelyben FBI nyomozót alakít. Hetek óta havas-jeges környezetben forgatnak a hatalmas fenyőfák között, ami még a rettenthetetlen Sólyomszemet is próbára teszi. Nem csoda, hogy a nap végére egyszerűen csak hanyatt vágódott a hóban.

Graceland - Ügynökjátszma

Egy rendőrségi akció során lefoglalják egy drogbáró tengerparti villáját. Miután átalakították, három szervezet, az FBI, a kábítószer-elhárítás és a vámosok legjobb ügynökeit költöztették be, akik különböző fedősztorikkal beépültek a helyi alvilágba.

FBI vs. Apple: Biztonság vagy magánszféra?

Aligha van kormány és nemzetbiztonsági szervezet a világon, amelyet ne érdekelne az úgynevezett FBI-Apple jogvita. Az amerikai szövetségi nyomozóhivatal arra akarja kényszeríteni az Apple céget, hogy törje fel saját telefonját. Per lesz, meglehet messzeható nemzetközi következményekkel. Mi a tét?

Íme pár érdekesség a Graceland szexi ügynökéről, Daniel Sunjataról

A színész ismerős lehet számunka a Grace kilinikából, és több kisebb szerepben is láthattuk már, mint például Az Ördög Pradat visel című filmben.

Ismerjük meg Aaron Tveit, amerika új John Travoltáját!

A most induló Graceland című sorozat sztárja, nemcsak akcióban jó, de otthon van a tánc és a musicalek világában is.

Jaimie Alexander tetoválásait 7 órán keresztül rajzolják

A Rejtjelek című sorozat egy amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A művészi rajzokat több, mint hét óra alatt rajzolják fel a sminkesek Jaimie Alexanderre.

A Tankcsapda az FBI-tól tudta meg a fenyegetést

A Tankcsapda is azon a gépen utazott, amely terrorfenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre Los Angeles-ből Párizsba tartva. A rockcsapat énekesét a Class FM érte el néhány perccel azután, hogy el kellett hagyniuk a gépet. Lukács László azt mondta: az FBI-tól tudták meg, hogy mi történt. Az utasszállítót átvizsgálták, nem találtak rajta robbanószerkezetet.

9. évad, 24. rész - Nagyok játszmája

Booth sejtelmes hívást kap, amelyben közlik vele, hogy információjuk van a Szellemgyilkos kapcsán felmerült tégláról az FBI-ban. A hívót azonban, akiről környezete azt hiszi, hogy csak egy bolond, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, még azelőtt megölik, hogy beszélhetne Booth-szal. Az áldozat piercingjében kompromittáló adatokat találnak politikusokról, üzletemberekről, diplomatákról, és az is kiderül, hogy a kormány ölette meg. Mielőtt azonban Angela eljutna az adatok teljes feldolgozásához, és kiderülne, ki a besúgó az FBI-ban, a Jeffersont hackertámadás, Booth-t pedig életveszélyes támadás éri.

5. évad, 18. rész - Édes végzet


szerző:
2015.06.09. 21:20
5. évad, 18. rész - Édes végzet

Holtan találnak egy cukrászt, akiről kiderül, hogy az ír maffia tagja, ugyanakkor az FBI beépített embere. Gyilkosát az ír maffia tagjai között kell keresni, de csak egy újabb beépített ember derítheti ki, mi történt. Ryanről, aki feleségével kisbabát vár, megdöbbentő dolog derül ki.

5. évad, 16. rész - Elrabolva 2/2.


szerző:
2015.05.26. 22:05
5. évad, 16. rész - Elrabolva 2/2.

Castle lányát Párizsban tartják fogva. Alexis hívása sem vitte közelebb az FBI-t az emberrablók búvóhelyéhez. Castle végső kétségbeesésében elkeseredett lépésre szánja el magát. Titokban Párizsba utazik, hogy egyedül szabadítsa ki a lányát, és hogy kiderítse a rablás valódi okát. Ám ezzel az akcióval az egész életét megváltoztató információk birtokába jut.

Szabadlábon egy sorozatgyilkos?

Hasonló kihívással ritkán kell megbirkóznia a magyar rendőrségnek: az ismeretlen tettes 2007 óta négyszer csapott le, valamennyiszer a 4-es főút környékén. Az FBI által készített profilról, a nyomokról és az esetleges indítékokról Németh Zsolt kriminálpszichológussal beszélgettünk.

Ügynök buktatta le a terroristát

Robbantásos merényletet tervezett egy marokkói férfi az amerikai törvényhozás épülete ellen három éve. Azt azonban nem tudta, hogy kapcsolattartói az FBI beépített ügynökei, akik rejtett kamerás felvételeket is készítettek. Ezeket most tették közzé. A férfit pedig 30 év börtönre ítélték.

Portré 13-09-01


szerző:
2013.09.02. 00:30
Portré 13-09-01

Portré: Gyermekkorában kincset keresett, testvéreivel, titkosírással írtak egymásnak leveleket, ma meg már egy FBI ügynök is megirigyelné. Vámos Hanna ugyanis, egyedülálló dolgot vitt véghez Magyarországon.

A dekóder neve: Vámos Hanna


szerző:
2013.08.22. 14:33
A dekóder neve: Vámos Hanna

Évszázados titkokat fejt meg percek alatt. Lepipálja az FBI embereit, ha dekódolásról van szó, és mindezt hatalmas szenvedéllyel és elkötelezettséggel teszi. Vámos Hanna minket is bevezet a misztikumok világába, és meg is fejti azokat.

Reflektor 13-06-06


szerző:
2013.06.07. 00:55
Reflektor 13-06-06

Reflektor: Kevin Bacon belekóstolt az FBI-ügynökök életébe. Istenes Bence szakmát vált. Az X-Faktor műsorvezetője többéves tévés pályafutása után úgy döntött, új területen is kipróbálja magát.

Koholt vádakkal a rácsok mögött


szerző:
2012.08.21. 20:23
Koholt vádakkal a rácsok mögött

Titkos találkozó egy szállodában, akcióra készültek az FBI ügynökök. Mindezek nem egy új amerikai film előkészületei, hanem a valóság. Attilának pedig egy rémálom kezdete. A férfi több mint másfél évig ült börtönben, állítása szerint ártatlanul.

Fókusz 12-08-21


szerző:
2012.08.21. 20:20
Fókusz 12-08-21

Fókusz: Az arany ára - 35 milliót ér egy olimpiai győzelem. Sok ez vagy kevés? Van, ahol semmit sem adnak. Ártatlanul - Attila azt állítja, koholt vádak alapján kapta el az FBI. Másfél év után engedték ki. A leggyönyörűbb - Jakabos Zsuzsa a modellszakmában is megállná a helyét. Lehet, hogy a kifutóra cseréli a medencét?

Szépségkirálynő vezette nyomra az FBI-t

Egy volt izlandi szépségkirálynő bejelentése alapján fogták el James (Whitey) Bulgert.

Az ember, akinek képtelenség hazudni

Ha valaki hirtelen elvörösödik, hangosan ver a szíve, kapkodni kezdi a levegőt, vagy az állát, nyakát vakarja, akkor nagyon rosszul csinálja. Ezek ugyanis a legszembetűnőbb jelei a hazudozásnak. De még a vérbeli profikat is le lehet buktatni.

Magyar szál a pedofil pornósok elleni hajszában

Többek ellen folyik nyomozás Magyarországon egy nemzetközi gyerekpornográf hálózat kapcsán.

Szeptember 11. kapcsán is lehallgattak?

Vizsgálatot kezdett az FBI az ausztrál sajtómágnás, Rupert Murdoch amerikai üzleti érdekeltségeinél.

Hemingwayt az FBI kergette a halálba?

A Nobel-díjas író közeli barátja és munkatársa az író halálának ötvenedik évfordulóján beszélt barátja félelmeiről.

Az FBI még többet engedhet meg magának

Nagyobb nyomozati hatáskört kap az FBI mintegy 14 ezer ügynöke.

„Klassz célpontok” a robbantásra

Letartóztattak egy szaúdi férfit, aki a gyanú szerint bombát akart készíteni, amit amerikai célpontok ellen használt volna fel.

Emberrablást tervező magyarokra csaptak le

Magyarokat vádoltak meg az Egyesült Államokban azzal, hogy túszul akartak ejteni egy los angelesi üzletembert.

Kiadja Magyarország a pedofil angoltanárt

A férfit jövő héten szállítják el az FBI munkatársai. Az Egyesült Államokban akár életfogytiglan tartó börtönbüntetést is kaphat.

Fenyegető üzenet egy repülőn


szerző:
2010.09.08. 10:52
Fenyegető üzenet egy repülőn

Biztonságban földet ért a Thai Airways Bangkokból érkező gépe a Los Angelesi Nemzetközi repülőtéren, miután egy írott fenyegetést találtak a fedélzetén.

Orosz kémeket fogtak USA-ban


szerző:
2010.06.29. 07:34
Orosz kémeket fogtak USA-ban

Idegen ország ügynökeként dolgoztak, amely öt évig terjedő börtönbüntetéssel jár.

Két terroristajelöltet fogtak el Amerikában

Az elfogott férfiakat azzal vádolják, hogy külföldön élő amerikai állampolgárok elleni merényletekre szövetkeztek.

Menedékjogot kér az FBI által körözött tanár

Menedékjogot kért Magyarországtól az az amerikai nyelvtanár, akit pedofiliával vádolnak az Egyesült Államokban.

Nem volt gyanús a pedofil angoltanár

Egy nyelviskolában és egy budai gimnáziumban tanított. Mindkét helyen azt mondták, hogy megvoltak az oktatáshoz szükséges papírjai.

Budapesten fogták el a pedofil tanárt

Egy évig bujkált és dolgozott Magyarországon az az amerikai pedofil férfi, aki évek óta az FBI TOP 100-as körözési listájának elején szerepel.

Őrizetben a hírességek portálját feltörő férfi

A 25 éves férfi többek között Barack Obama és Britney Spears egyik internetes közösségi oldalát törte fel.

Veszélytelen volt a texasi ámokfutó

A szövetségi nyomozók továbbra is úgy vélik, nem terrorizmusról van szó és a férfi egyedül cselekedett.

Iszlamista vezetővel végzett az FBI

Egy szunnita csoport 11 tagját akarták letartóztatni, de vezetőjük nem adta meg magát és lövöldözni kezdett.

Eltévedt Airbus miatt nyomoz az FBI

A repülővel nem volt kapcsolat, 240 kilométeres kerülővel érte el a célállomást.

Nagymama fosztogat Houstonban


szerző:
2009.09.27. 10:25
Nagymama fosztogat Houstonban

Az FBI által csak "Nagyi banditának" hívott bűnöző két bankot is kirabolt a városban.

Házkutatás terrorgyanú miatt


szerző:
2009.09.17. 10:46

Az FBI is beszáll a nyomozásba


szerző:
2009.05.04. 18:16
Az FBI is beszáll a nyomozásba

Éjjel-nappal járőröznek a településen és a gyanús autók rendszámát felírják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való