KERESÉS search-close

Fábry Sándor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fábry Sándor"

Top 4 - Fábry Sándor 57 évesen lett újra apuka, gyermekeiről keveset lehet tudni

Az ország egyik legismertebb humoristája csupán 5 évvel maradt le listánk dobogójáról. Fábry Sándor 57 évesen lett apuka. Kislánya, Bori már 8 éves, de sokat nem tudhatunk róla, mert Sándor megrögzötten védi a családja magánéletét a nyilvánosságtól. Néhány éve derült ki az is, hogy van egy kisfia is, aki ma már 11 éves és az anyukájával él. Az Esti Showder műsorvezetőjének van még egy örökbefogadott afrikai gyereke is.

Beszólások, vicces bakik és idős sztárapukák a Toplistában!

A visszaszámlálás egyelőre befejeződik, a Toplista szezonzáró adása azonban különleges témával búcsúzik a nézőktől. Az évadzáró epizódban sztárparádé jön többek között Fábry Sándorral, Lovasi Andrással, Kóbor Jánossal és Nagy Bandó Andrással. Olyan híres apukákat rangsorolunk, akik jóval 40, 50, sőt 60 felett vágtak bele a családalapításba, vagy éppen a családbővítésbe. A Szabó Zsófiról készült bakiparádét ITT nézheted vissza!

10 éves a Showder klub!


szerző:
2018.05.22. 17:02
10 éves a Showder klub!

A kerek évforduló alkalmából Fábry Sándor és Puzsér Róbert is visszatért a műsorba.

 

Fábry Sándor és Puzsér Róbert visszatértek!

Rendhagyó adással ünnepelte a Showder Klub a 10 éves születésnapját, hiszen tegnap este mindkét ikon színpadra állt!

Így kell tudatmódosítani egy amerikait Fábry Sándor módra!

Részlet a 21. évad hatodik részéből:

Hogyan magyaráznád el egy külföldinek a zacskós tej és a zacskós tejtartó fogalmát? Fábry évekkel ezelőtt megpróbálta... nem sok sikerrel. Tanulj te is!

A teljes adást itt tudod megnézni!

 FÁBRY: „Elszemtelenedett a Showder Klub!”

10 éves évfordulóját ünnepli a Showder Klub! Ebből a jeles alakalomból a szakma nagy öregjét, Fábry Sándort is meghívták, aki persze hozta a formáját.

Hihetetlen, de már 10 éve szórják a poénokat a Showder Klub stand up-osai!

Rendhagyó adással ünnepli a Showder Klub 10 éves fennállását. Visszatér ma este az RTL képernyőjére Fábry Sándor és Puzsér Róbert, akik elvállalták, hogy beugranak a jubileumi stand up comedyre. Csak a Fókusz lehetett ott a műsor felvételén, ahol soha nem hallott kulisszatitkok is kiderültek.

Showder Klub 1. évad 4. rész


szerző:
2018.04.12. 19:50
Showder Klub 1. évad 4. rész

A Showder Klub színpadán: Kiss Ádám, Csenki Attila, Felméri Péter. Az est házigazdája: Fábry Sándor. Jó szórakozást!

Fábry Sándor és az Esti Showder 13 évig szórakoztattak minket

Történelmi pillanat volt, amikor leállás nélkül, egyik hétről a másikra az Esti Showder átköltözött az RTL Klubra az MTV-ről. Fábry Sándor megannyi poénnal, sztár-interjúval, ikonikus karakterekkel (emlékeztek például Tüdőre vagy Vendelre?) és a feledhetetlen Dizájn Centerrel mozgatta meg a nézők rekeszizmait.

#RTL20 SHOWMŰSOROK: kulisszatitkokról mesélnek a műsorvezetők

Tudtad, hogy Sebestyén Balázs egy öltözőben volt Erdélyi Mónikával? Vagy, hogy miért vágta fejbe egy tortával Boros Lajos Bochkor Gábort? Esetleg, hogy Fábry Sándornak melyik volt a legkínosabb interjúja? Vagy, hogy Jáksó László hogyan került be a Heti Hetesbe? A showműsorok műsorvezetői soha nem hallott kulisszatitkokról meséltek a Fókusz riporterének. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való