KERESÉS search-close

Eszter

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Eszter"

Elképesztően cuki ajándékot kaptak a Survivor játékosai a rajongóktól!

Facebookon alakult egy csoport, ahol a Survivor rajongók tartják egymással a kapcsolatot. A Fecsegők ezúttal igazán meglepték Robit és Gábort, mert egy hihetetlenül szuper ajándékot kaptak a srácok Eszterrel és Benivel együtt.

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Survivor Kibeszélő (4. rész) - Az élet írja a legjobb történeteket!

Varga Attila Sixx a legutóbb kiesett Eszterrel, a tavalyi évad Klaudiájával és a Survivor egyik főszerkesztőjével, Katona Andorral beszélgetett az elmúlt hét eseményeiről a Survivor Kibeszélő negyedik részében. A kommentelők rengeteg kérdésre választ kaptak és sok-sok kulisszatitok is kiderült a forgatásról!

Eszter: „Esélyem sem volt!”


szerző:
2018.10.24. 20:08
Eszter: „Esélyem sem volt!”

Eszter az első játékos, aki a Holtak Szigetéről távozott. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogy mit gondol a lány a játékáról, mit változtatott meg benne a Survivor és mi lesz az első dolga a civilizációba visszatérve!

Lezajlott az első párbaj a Holtak Szigetén: valaki végleg elbúcsúzott a játéktól!

A Holtak első párbaján az erőre és a kitartásra volt szükség. A játékosoknak a testsúlyuk 80%-át kellett megtartaniuk. Aki elsőként feladta a játékot, végleg elbúcsúzott a Survivortől.

Újra egymásra találtak a Survivor miatt

Anitát és Esztert sok év után a Survivor hozta újra össze. Mit és mennyit kell még kibírniuk a túlélő show versenyzőinek a szigeten?

Nóri: „Gábor egy rothadt fába belebújt kis féreg!”

Eszter érkezése méginkább megerősítette Nóriékban azt, hogy sorra a Holtak Szigetére száműzik az egykori Agilásokat a többiek. Nóri pedig végre megtudta, hogy Gábor vagy Robi szavazott rá a Törzsi Tanácson.

Emese kezébe került Fanni és Eszter sorsa!

Emese nyerte a zsákmányszerzést, így ő dönthetett arról, hogy kit tart bent a Bayani törzsben.

Tomi és Eszter biztosra veszik, hogy hamarosan az összes ex-Agilás a Holtak Szigetére kerül

Tomi 100%-ig biztos volt benne, hogy Fannit fogja a Holtak Szigetére küldeni Emese. Majd az összes többi régi Agilást fogják kiszavazni az egykori Gagambások.

Eszter magába zuhant a bizonytalanságtól

Eszter félrevonult, hogy átgondolja a helyzetet. Fanni igyekezett megnyugtatni a lányt, azonban semmi biztatót nem tudott mondani, mert ő maga is belátta, hogy a Survivorben bármi megtörténhet.

Mindenkit meglepett, hogy kit száműzött Emese a Holtak Szigetére!

Emese meghozta a döntést: kiosztotta a szürke kendőt és az amulettet a két veszélyzónás lány, Eszter és Fanni között.

Fanni: „Végre mindenki rájött, hogy miről is szól ez a játék!”

Fanni, Nóri és Eszter megbeszélték, hogy most, hogy sikerült befűzniük Robit is, egy erős játékost fognak kiejteni.

Így győzte meg Gábor a csajokat, hogy Verára szavazzanak!

Nóriék vázolták a tervet Gábornak, aki igyekezett lebeszélni őket Dávidról. Hogy hogyan tette mindezt, az kiderül a videóból!

Az egykori Agilának sikerül befűznie Gábort?

Úgy tűnik, hogy Nóri vezetésével a régi Agila a Bayaniban is összetart, ráadásul Gábort is bevonják a szervezkedésbe, hogy megszabaduljanak Dávidtól vagy Verától. A Bayani első Törzsi Tanácsáért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Nóri: „Az egyesüléssel a Törzsek Háborúja befejeződött, de nagyon fontos, hogy a régi törzsek összetartanak-e!”

A védettségi játékot követően eszeveszett taktikázás vette kezdetét, Nóri és Eszter azonban bízik benne, hogy a régi törzsekben született szövetségek kitartanak az egyesülés utáni időkben is.

Ezzel a játékkal kezdetét vette a Túlélők Harca!

A játékosok mostantól egyénileg küzdenek, ugyanis véget ért a Törzsek Háborúja, és kezdetét vette a Túlélők Harca. Mutatjuk, hogy kik teljesítették az első kihívást!

Ördögi ajánlat: Fanni és Eszter ellenáll az ínycsiklandó kísértésnek?

Fanni és Eszter nem mindnenapi ajánlatot kapott Istenes Bencétől: elfogyasztják a hotdogot, hamburgert és pizzát, amit a műsorvezető felkínált nekik, vagy hazaviszik a burgonyát a csapatuknak?

Fanni és Eszter úgy hazudtak a társaiknak, mint a vízfolyás!

Mivel Eszter és Fanni elfogyasztották a hamburgereket és a pizzaszeleteket, ezért egy fedősztorival kellett előállniuk, hogy ne derüljön ki a törzstársaik számára, hogy előtérbe helyezték magukat a közösséggel szemben.

Balázs kihúzta a gyufát a társainál...

Balázs sziesztázott, amíg a többiek keményen dolgoztak a szigeten. Nóri ezután úgy gondolta, hogy tisztázni kéne a helyzetet a sráccal, aki kerek perec kijelentette, hogy nem hajlandó alkalmazkodi a társaihoz.

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Miért adta fel Eszter a Survivort?


szerző:
2018.10.05. 09:20
Miért adta fel Eszter a Survivort?

Az Agila törzs tagjának nem fizikálisan volt nehéz a játék, olyan dolgok miatt lépett ki, amire ő sem számított.

Hiába bizonyított Balázs, nem akarják befogadni a törzsbe...

Balázs és Eszter egy hatalmas hallal tértek vissza a játékból, azonban még ez sem volt elég a srácoknak ahhoz, hogy elismerjék Balázs teljesítményét, és befogadják őt a törzsbe.

Balázs elképesztő dolgot tett


szerző:
2018.10.03. 20:12
Balázs elképesztő dolgot tett

A Gagambából Dávid és Vera, az Agilából Balázs és Eszter küzdött az előnyért és a méretes halért az úszóversenyen. A játék elején Vera óriási előnyre tett szert, Balázs azonban elképesztő teljesítményt nyújtva behozta lemaradását!

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

Nóri: „Rohadtul nem örülök neki, hogy itt van ez a srác!”

Míg Fanni megpróbált közelebb kerülni Balázshoz, Nóri és Eszter kibeszélték az új srácot, akit ugyanúgy magukhoz akarnak édesgetni, mint Bencét, aztán hátba támadni, ha Törzsi Tanácsra kerül a sor.

A csajok megint hülyét csináltak a srácokból az Agilában

Nóri, Eszti, Eszter és Fanni egy csepp kókuszvizet sem hagytak a srácoknak, és azt kamuzták nekik, hogy romlott volt a kókusz.

Nóri: „Nem akarom elhinni, hogy valaki ennyire naiv legyen! Hogy lehet ekkora hibát véteni?”

Eszti bevallotta a lányoknak, hogy kikotyogta a tervüket Jérémynek. Nóri és Fanni teljesen kikészültek, hogy a naiv lány kiterítette a lapjaikat a fiúk előtt.

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Jérémy: „A lányok hülyének néznek minket”

Míg a srácok két órán keresztül keményen dolgoztak, hogy legyen hol aludniuk, a lányok fürdőzéssel ütötték el az időt, ahelyett, hogy fadarabokat és köveket pakoltak volna. Csoda, hogy kiakadtak a fiúk?

„Ez nem mehet így tovább” - Érik a botrány az Agilában a fiúk és a lányok között

Bár a lila csapat nő tagjai gyűjtöttek köveket az alvóhelyükhöz, a táborig már nem tudták elhozni őket, mert túl nehezek voltak, ráadásul a tűzgyújtás sem jött össze nekik, ami az ebéd elkészültét is akadályozta. Tamás, Jérémy, Bence és Robi teljesen kiakadtak a csajokra!

Eszter


szerző:
2018.09.16. 08:00
Eszter

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Eszterrel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Eszter: „Úgy tudom irányítani az embereket, hogy nekik fogalmuk sincs róla”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Eszterrel! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Feri: „Ő vele egy percet nem akarok találkozni!”

Esztert 10 év után megcsalta párja, amikor egy éve minden kiderült, a férfi összepakolt és lelépett. A három gyereküket se látogatja azóta. Most újra találkoztak, azonban a békülés helyett csak egymásnak estek…

Bea csak a legjobb barátnőjét akarja visszakapni

Bea és Eszter ovis koruk óta legjobb barátnők voltak, azonban egyik napról a másikra eltűntek egymás életéből. Bea szerint Eszter pasija lehet az oka mindennek. Fél év után most újra találkoztak.

Eszter és Márk a Konyhafőnök szuperdöntőjében

Péntek este Eszter és Márk küzd meg egymással a végső összecsapásban, a Konyhafőnök szuperdöntőjében. Valamelyikük a legjobb lesz a legjobbak között, 10 millió forint és a Konyhafőnök cím tulajdonosa. A már kiesett versenyzőkkel latolgattuk az esélyeket.

Reflektor 15-06-08


szerző:
2015.06.09. 01:45
Reflektor 15-06-08

Reflektor: A Konyhafőnök harmadik helyezettje, Eszter nem adja fel az álmait. Lola Szalay Balázzsal száguldozott.

KACSAFUTAM: Melyik sztár kacsája lett a befutó?

Iszak Eszter és Fluor is részt vettek a jótékony kacsaúsztatásban. Görög Zita pedig gyerekeivel izgulta végig a futamot.
 

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

Egy ország fogott össze Áronért

Laci és Eszter mindent megtettek, hogy kisfiuk, Áron megszabaduljon a különleges agyi elváltozás okozta kínzó epilepsziás rohamoktól. Egy egész országot sikerült megmozgatniuk, hogy össze tudják gyűjteni azt a 15 millió forintot, ami kellett a szükséges operációhoz.

A családi dráma folytatódik


szerző:
2012.11.28. 19:00
A családi dráma folytatódik

Hónapokkal ezelőtt egy anya megtörve mesélte el a Fókusz riporterének, milyen gyötrelmes volt a párkapcsolata, milyen küzdelmek árán tudott csak abból kiszállni és hogyan rabolták el gyermekét. Most megszólal az apa is!

VV Eszter menyasszonyi ruháját keresi

A VV ügyvédlánya már a játék alatt is bebizonyította, hogy ha döntéshelyzetbe kerül, akkor igen határozott tud lenni. Úgy tűnik, nincs ez másként a magánéletében sem: alig párhónapnyi ismeretség után férjhez megy a barátjához.

VV Eszter az esküvőjére és kedvező ítéletre vár

Május végén lesz Eszter fegyelmi tárgyalása, amelyen kiderül, folytathatja-e ügyvédi pályáját. Bármilyen döntés is születik, az egykori Villalakó nyár végén hozzámegy szerelméhez, Imréhez.

Két Csákányi, egy színpadon

Csákányi László nem nagyon szerette az úgynevezett színészi allűröket. Sosem feltűnősködött, sőt, kimondottan zavarban volt, amikor az utcán felismerték – mesélte Eszter, akit ezzel szemben gyerekként egyáltalán nem zavartak az emberek, ha játszott.

Veszélyben VV Eszter ügyvédi karrierje

Dadi Eszter, a Való Világ ügyvédnője újságírók és fotósok gyűrűjében rögtönzött néhány mondatot egy sajtótájékoztatón, miután az Ügyvédi Kamara meghallgatásán próbálta védeni becsületét.

Hihetetlen fordulatok az ex-villalakók életében

Állja még a lányok ostromát VV Csaba, Annamari és Eszter élete pedig lehet, hogy révbe ér? VV Vera bokszbajnoknak, Veronika fodrásznak készül, és Attila mihez kezd? A Fókuszban elárulta.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Valkó Eszter fehérbe öltözött

A Reflektor riportere elkísérte az előkészületek egyik legfontosabb állomására a népszerű műsorvezetőt: a menyasszonyi ruhapróbára.

Betegségét is „leedzette” a női Terminátor

Eszter az év 365 napján bronzbarna, és még karácsonykor is fekvenyomó testépítő bajnok hivatalosan is a világ egyik legjobbja. Álmait még egy súlyos betegség sem tudta összetörni, ahogy kilábalt belőle, rögtön visszaedzette magát a csúcsra.

Összefoglaló drukk az ex-Villalakókkal

Hajrához közeledik a Való Világ 5. szériája. Nemcsak a bentlakók, de az ex-Villatársak is egyre jobban izgulnak. Eszter, Veronika és Cristofel ellátogattak Dyához, hogy közösen szurkolják végig a szerda esti kiválasztást.

Hétről hétre változó Villabarátságok nyomában

Most, hogy a ValóVilág lassan célegyenesbe fordul, itt az idő, hogy áttekintsük a legnagyobb meglepetéseket: kibogoztuk a Villabarátságok szövevényes hálóját, amelyen sokszor már azok sem látnak keresztül, akik főszereplői voltak a játéknak.

Fókusz 12-02-02


szerző:
2012.02.02. 19:40
Fókusz 12-02-02

Fókusz: Halleluja! – Takács Nikolas ajándékba kapta a New Yorkba szóló repülőjegyet, most legújabb dalát is bemutatja. A méret a lényeg? - Irány a molett modellek világa, ahol a siker a 40-es méretnél, és 70 kilónál kezdődik. Titkos randevú - VV Eszter Péterrel találkozott. lehet, hogy valami idekint is szövődik közöttük?

Szikrázott a levegő Eszter és Péter között

Bár sem alfahím, sem dumagép nem volt, valóságshow veteránként valahogy mégis Péter jött össze a legtöbb lánnyal a Villában. Volt azonban valaki, akivel csak kerülgették egymást. Most, hogy Eszter is kiesett, nekiláttak kideríteni, hogy ezt miért volt.

Gyötrelmes felkészülés és könnyes Párbaj

Volt sírás, nevetés, de nem csak a Hajdu Steve és Magyar Attila által megálmodott színdarabban, hanem az azt követő Párbajon is, ahol végül a tengermély érzésű Vera, - ha csak egy hajszállal is -, de győzedelmeskedett Eszter felett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-30

ValóVilág5: A színházi előadás után Attila méltón akart elbúcsúzni mindkét lánytól. A Párbaj utáni titoklevelek pedig ismét nagy port kavartak...

VV: az utolsó harcukat Vera nyerte


szerző:
2012.01.30. 19:00
VV: az utolsó harcukat Vera nyerte

A vasárnapi párbaj nyertese Vera, vesztese pedig Eszter lett. Kapcsolatuk állandó húzd meg-ereszd meg viszony volt. Minden idők egyik legszorosabb párbaja mindössze egy százalékon múlott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-01-29

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: A hazugok! című színdarab ősbemutatója után a VV5 eddigi legszorosabb Párbaját is láthatta a stúdióban helyet foglaló nagyérdemű.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-28

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Heves vitáktól volt hangos a Villa, majd egy bulival oldották a hangulatot, amin Vera és Fecó mellett Csaba és Attila is részt vett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Esztert és Verát is csak egy-egy társa támogatja a Párbaj előtt. A nagy megmérettetés előtt még egy sajtótájékoztatón is válaszolhattak a provokatív kérdésekre.

Két harcos amazon a fifikás Párbaj küszöbén

Két tudatos lány, akik már akkor határozott célokkal vágtak neki a játéknak, amikor még nem is tudták, mi vár rájuk. A valóságshow aztán hozott nekik hideget, meleget egyaránt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera remeg, mint a kocsonya. Az Érzékeny lelkű nő a Kihívás után bevallotta Fecónak, hogy bár harcolni fog, mégis nagyon tart a vasárnapi Párbajtól.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-01-25

ValóVilág 5 - Kihívás: Eszter beszéde alatt mindenki lélegzet-visszafojtva várta a végső nevet, aki a Karrieristával együtt főszerepet vállal majd a vasárnap esti Párbajon.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga robot módban szavalt, Seherezádé szónoki képességeit csiszolgatta, közben Eszter és Vera egymásnak feszült, aminek Attila örült a legjobban.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Színészek lepték el a Villát: Hajdu Steve és Magyar Attila előtt vallottak színt színészi képességeikről a Villalakók.

Attila jó férj, Eszter hiteles dühös feleség volt

Hajdu Steve és Magyar Attila ezen a héten a színjátszással ismerteti meg a Villalakókat. Eszter és Attila egy házaspár konfliktusát rögtönözték a pódiumon.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera annyira rosszul érezte magát Kingával és Attilával, hogy teljesen kirekesztette magát a Hotel Villa Völgy nyújtotta mesés lehetőségekből.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-01-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Az indulatok a tetőfokára hágtak a Kiválasztás alatt, Kinga és Seherezádé egymásnak feszült, Attila és Fecó is összeszólalkozott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az „1 perc és nyersz!” végső döntője előtt Csaba nyerte az utolsó megmérettetést, Attila pedig bújócskával ütötte el szabadidejét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villa Karrieristája, Eszter fejébe vette ezúttal ő fogja irányítani a Kiválasztást.

Fókusz 12-01-20


szerző:
2012.01.20. 20:20
Fókusz 12-01-20

Fókusz: Bejutottunk! - Dél-Amerika legszigorúbb börtönébe, Peruba, ahol magyarok is raboskodnak. Exkluzív felvételek. Kalóriaszámlálás - Van aki 15 kilót is hízott, mások pedig soványabbak lettek. Mitől híznak vagy éppen fogynak a Villában? Hihetetlen számok - Milliókat érő házi kedvencek, Magyarország legdrágább állatai következnek.

Zsírriadót fújtunk a Villában


szerző:
2012.01.20. 19:22
Zsírriadót fújtunk a Villában

A Való Világ elején még Eszter feneke volt a címlapon, pedig ma már egy súlycsoportba tartoznak Kingával. Mindeközben Fecó 10 évet fiataladott, és már kétszer is beleférne a beszavazós gatyájába. Bár a Villa összsúlya nem változott, a kilók ide-oda röpködtek.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila végre közel kerülhetett Kinga meztelen testéhez. A Villalakók kedvük szerint pingálhatták egymást. Attila Kingára festhetett, aminek kifejezetten örült, Csaba Verát kapta, a Helyes srácot viszont kicsit sem izgatták fel Vera bájai.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Elérkezett egy újabb megmérettetés ideje: a Villalakók ismét megharcoltak a lila kendőért. Fecóról pedig kiderült, hogy a fenékriszálás nagyon megy neki, Csaba orra viszont nem kompatibilis a vazelinnel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Balhés esélylatolgatás, megható rokonlátogatás és őszinte baráti közeledés jellemezte a Villalakók napját.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A titoklevelek ismét nagy port kavartak. Kinga Fecót haragította magára, Peti pedig bevallotta, mi is történt azon a bizonyos estén Vera és közte az ágyban.

Attila is megkönnyezte Peti kiesését

Kingának igazán csak Csaba és Fecó örült, Eszter a fürdőszobában zokogott, akit Seri vigasztalgatott, Attila pedig a mosókonyhában depizett barátja elvesztése miatt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-01-15

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Véget ért a Rendőrakadémia hét a Villában: a záróvizsga egyeseknek könnyesre, másoknak vidámra sikerült.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Amikor a pandúrból rabló lesz... Péternek végleg elege lett Verából, Verának pedig a többiekből.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A két Párbajozó megnyitotta toborzó irodáját, elmondták, hogy miért álljanak mellé a Villalakók. Attila szerint Kinga leleplezte magát. Királylányos búcsú buliján úgy osztotta le a szerepeket, ahogy valójában érez Villatársai iránt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Valóságshow veterán úgy érzi, Kinga a lehető legjobbkor hívta őt Párbajra, Péter és Attila szerint jobb döntést nem is hozhatott volna a szőke lány.

Mindenki megdöbbent Kinga választásán

Kinga már rég eldöntötte, hogy Petivel akar párbajozni, ennek ellenére senki nem sejtette, mire készül. Attila két tűz közé került.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-01-11

ValóVilág 5 - Kihívás: A Villalakók közül Seherezádét, Esztert és Petit is többen ajánlották Kiválasztottnak. A Kihívásból kiderül, egyre gondoltak-e Kingával?

Eljött a közvetlen harc ideje a nagy taktikusnak

A lakók közül Seherezádét, Esztert és Petit is többen ajánlották a Kiválasztottnak. Mivel a jel a Veterántól esett legrosszabbul Kingának, ezért őt hívta ki párbajozni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila olyan kitartóan állt ellent az igazoltatásnak, hogy a Veterán elvesztette a fejét, ordítozni kezdett és ráfogta a fegyverét. Vera Fecóval együtt kitüntetést kapott, a lány ügyeletes tiszt is lett, de Attila és Peti ott szabotálta, ahol csak tudta. Kinga tippeket kapott a Kihíváshoz.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Seherezádé a Rendőrakadémia első tanítási napján tönkretett egy fegyvert, miközben játékból bilincselt. Fecó nekiesett Attilának egy feladat közben, rázúdította összes sérelmét. Kingát szembesítették jelrakóival az Attila Show-ban.

Rendbontással kezdődött a VV Rendőrakadémia hete

Attila és Seherezádé már az első tanítási napon tönkretett egy fegyvert, miközben játékból bilincselt. Büntetést kaptak. Többen örömmel fogadták az új kihívást.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-09

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Nagyon sűrű volt a Villalakók vasárnap estéje. Véget ért a ValóVilág Duett Hét és lezajlott egy újabb Kiválasztás.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-01-08

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: A Duett Döntő indította az adást, a párosokat nem zavarta meg a hangjegyekkel való küzdelem, minden energiájukat beleadták a produkciókba. Attila nagy sikerű előadásukat követően élő adásban hívta randira a könnyeivel küszködő Muri Enikőt. Majd máris kezdődött a Kiválasztás. Szoros lett a végeredmény.

A Vera-Csaba páros védett, Kinga megy párbajozni

Kocsis Tibor csapata tarolt a Duett Döntőben, párosa biztosan védett. A Kiválasztás szoros eredménnyel zárult, Kinga három jellel szerezte meg a zöld kendőt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-07

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók becsülettel készültek a duett hét döntőjére, de az eddigi lendület mintha eltűnt volna. Az általános kedvtelenség pedig Attila és Muri Enikő bimbózó kapcsolatára is hatással volt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Békés hangulat uralkodik a Villában: a nagy veszekedések helyett énekórákon eresztik ki hangjukat a lakók.

Keresik a Villa hangját az X-Faktorosok

A Villalakók újabb kihívás előtt állnak, hétfőn kezdetét vette az X-Faktor Duett Hét a Villában. A különleges énekverseny győztes párjának jutalma a lila kendő.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók újabb kihívás előtt állnak, hétfőn kezdetét vette az X-Faktor Duett Hét a Villában. Videónkból kiderül, mi lesz az énekverseny győztes párjának jutalma.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-03

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Seherezádé tisztázni akarta a titkot, Fecó két tűz között találta magát, majd a Villafiúk simították a lányok túlborzolt idegeit. Az X-Faktor duetthétre Muri Enikő, Vastag Csaba, Király L. Norbi és 2011 győztese, Kocsis Tibor készíti fel a lakókat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való