KERESÉS search-close

Erzsi néni

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erzsi néni"

Négyezer születésnapi képeslapot kapott a 100 éves Erzsi néni

Négyezer képeslap és megannyi jókívánság a világ számos pontjáról. Ezt kapta 100. születésnapjára Németh Károlyné vagy, ahogy a Máltai Szeretetszoglálat esztergomi idősotthonban becézik, Erzsi néni. Az intézmény vezetőjének fejéből pattant ki az ötlet, hogy mivel az asszonynak már nem élnek a rokonai, a Facebookon ismerőseit kéri meg, küldjenek neki egy kedves üdvözletet. Arra azonban még ő sem számított, hogy a postás alig bírja majd kivinni a leveleket.
Erzsi nénivel készült beszélgetést ide kattintva hosszabban is megnézheti.

 

A 105 éves Erzsi néni boldogan távozott

A 105 éves Erzsi néni, akit Keresem a családom műsor még utoljára összehozott Amerikában élő unokájával, nyugodt szívvel, békében örökre elaludt.

„Na, most békében halok meg, köszönöm” – Egy gyönyörű történet véget ért!

A Keresem a családom egyik legmeghatóbb forgatását sosem fogjuk elfelejteni, mikor is a 105 éves Erzsi néni utolsó kívánságát teljesítette a stáb. A történet szomorú fordulatot vett, az idős hölgy elhunyt. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való