KERESÉS search-close

Erika

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erika"

Biztonságiőrök elől kellett menekülnie Bencének és Erikának

Bence és Bagoly lebuktak graffitizés közben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Veszélybe került Tamás és Szofi házassága?

Bécy és Annabella közös programra mentek. Szofi visszautasíthatatlan üzleti lehetőséget talált. Erika összehozta a Bécy-ház lakóit.

Orsi még mindig érez valamit Bence iránt?

Orsinál este eltört a mécses, Erika pedig megpróbálta kifaggatni őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi új barátnőre lelt Erika személyében

Amikor Erika megtudta, hogy Orsival mi történt a születésnapján, úgy döntött, kicsit meglepi új ismerősét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bori ismét besült Erika előtt

Bori felsült, amikor felajánlotta Bagolynak, hogy próbáljanak a garázsukban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Reni összeverve állított be Joe-hoz

Evelin megpróbálta megnyugtatni Joe-t. Bori kisegítette Erikát. Tamás számításait ismét keresztülhúzta Pamacs.

Bori öltánccal zsarolta meg Bécy-t

Bécy nem volt hajlandó kifizetni Erikát, ezért Bori tőrbe csalta a főnökét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi máris talált valakit Tamara helyére a fodrászatba

Joe megpróbálta lebuktatni Ádámot. Bori újra összetalálkozott Erikával. Tamara úgy érezte lecserélték őt.

Borinak máris csalódnia kellett új barátnőjében

Bori azt gondolta, hogy új barátnőre talált Erika személyében…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egy k*rva és egy pap bemegy a hotelbe...

A Pap és Teca is megérkezik a hotelbe, ahol Gyuri majdnem vízbe fullad, de a személyi edző és Erika is a segítségére siet...

Erika kiveri a balhét!


szerző:
2018.09.01. 20:00
Erika kiveri a balhét!

Erika végre Gyuriék nyomára akadt, a nagy újraegyesülés azonban nem pont úgy történt, ahogy gondoltuk volna...

Nehezen indul Gyuri és Erika „nászútja”

Összeházasodtak? Nem házasodtak? Talán ők maguk sem tudják... egy biztos: a nászút ki van fizetve, úgyhogy menni kell! Az indulás azonban nem olyan egyszerű, pláne Erikával...

A lúggal leöntött nő elképesztő történetei

Erika most is rendőri védelem alatt áll és máig nem tudta megszokni, hogy sokan őt hibáztatják, gyalázzák az interneten vagy személyesen az 5 évvel ezelőtti támadásért. Holott volt barátja, a kórházigazgató támadta meg és öntötte le nemiszervét lúggal.

Norbi tánccal szerette volna felpezsdíteni exe vérét

Norbi 3 és fél évig volt együtt Erikával, végül azonban a távolság miatt szakítottak. Mégis, hiába telt el azóta félév, még mindig szereti a lányt. Vajon Erika azonnal a nyakába ugrik tánca láttán?

Laci még az ujját is levágatná, csak ne kelljen elvennie Erikát!

Laci addig mesterkedett, amíg rászorult Erika jegygyűrűje az ujjára. Ezen már csak Teca bárdja segíthet?

A teljes adásért kattints IDE!

Igazi csajos buli kerekedett Erika lánybúcsújából!

Vajon melyik pajkaszegi asszony csinálta már hármasban? Hogyan keverhette össze Erika a borsszórót egy férfi nemiszervvel? Többek között ezek is kiderültek a lánybúcsún!

A teljes adásért kattints IDE!

A nagy pajkaszegi karaoke


szerző:
2018.03.24. 21:15
A nagy pajkaszegi karaoke

Így szól a Megtalállak még című dal Teca, Erika és Gyuri előadásában!

A teljes adásért kattints IDE!

Bakiék félreértelmezték a menyasszonyrablás fogalmát...

Matyi, Szifon és Baki pár órával hamarabb rabolták el Erikát, így meghiúsult a várva várt esküvő...

A teljes adásért kattints IDE!

Teca keményen beszólt Erikának

Erikára ráférne egy kis sör, hogy ellazuljon? Teca szerint nem ártana neki, és állítása szerint nem adná sokkal drágábban neki, mint a többieknek.

Gyuri végre eljegyezte Erikát!

Miután Erika egy idegen nőt talált a nappalijukban, Gyurinak nem maradt más választása, kénytelen volt megkérni Erika kezét. Nézd vissza a romantikus eljegyzést!

Így tudta meg a falu, hogy Gyuri elveszi Erikát!

Erika úgy döntött, hogy világgá kürtöli a boldogságát. Gyuri persze mit sem sejtett az egészről, sőt egy pillanatra megkettőződött. Vagy csak túl sokat ittak Szifonék?

Erika kidobta Gyurit!


szerző:
2018.03.03. 21:10
Erika kidobta Gyurit!

Erika már épp beadta volna a derekát Gyurinak, amikor egy idegen nő mászott elő a kanapéjuk mögül. Erika persze teljesen kiakadt, hisz azt hitte, megcsalta őt a szerelme, ezért kidobálta Gyuri összes holmiját, a mentegetőző Bodrinak pedig távoznia kellett a háztól.

Gyuri! Miért zabálsz a budiban?

Erika már egy nappal a gulyásfőző verseny előtt koplalásra kényszerítette Gyurit, aki így titokban a budiba vonult félre falatozni.

Így

Erika a szerelemtől és a féltékenységtől vezérelve mindent elkövetett, hogy azokat a tüneteket produkálja, amit a vírussal fertőzöttek, csak azért, hogy Gyuri közelében lehessen.

Era örülne, ha Zsófi visszavenne az edzésből

Zsófi és Erika már 23 éve barátnők. A lányok elmesélték, hogyan lettek barátok, és kiderült, hogy bár nagyon jóban vannak, többször összevesztek már az edzésen. A beszélgetésük során kibújt a szög a zsákból, és Era elmondta barátnőjének, hogy szerinte túlzásba viszi az edzést.

Erika bármit megtenne, hogy eltűnjenek lánya tetoválásai

Becky imádja a tetoválásokat, és rengeteg színes varrás díszíti a testét. Becky összes tetoválása jelentéssel bír, a legtöbb legjobb barátja emlékére készült. Becky testvéreként szerette Patrikot, azonban most nem egykori legjobb barátjának, hanem anyukájának szánja legújabb tetoválását. A lány anyukája nem örül Becky mániájának, de a 21 éves lány mindenáron azt szeretné, ha Erika elfogadná extrém külsejét.

Erika nem tudott szó nélkül elmenni Ricsi anime külseje mellett

Ricsi animének öltözve robbant be a stúdióba, és Anikó rögtön megkérdezte tőle, kinek van beöltözve. A fiú elmondta, hogy külseje miatt sokan megszólják az utcán, de őt csak az zavarja, hogy nem a szemébe, hanem a háta mögött teszik. Péter anyukája nem tudta visszafogni magát, és megkérdezte a fiataloktól, hogy szerintük ezzel a furcsa szokással milyen példát mutatnak Zsani másfél éves kisfiának...

OwnMcKendry 3 éve videózik, és már 190 ezer feliratkozója van!

Péter három éve kezdett el vlogolni, és ezalatt a pár év alatt több mint 190 ezer követőre tett szert. Az internet népe OwnMcKendry-ként ismerheti Pétert, akiért rengetegen rajonganak. Erikát eddig nem igazán érdekelte, hogy mit csinál a fia a számítógép előtt, de most már úgy érzi, hogy ő is osztozni szeretne fia sikereiben.

Erika:

Erika azért jött az Anikó #show-ba, mert úgy érzi, hogy 25 éves fia, Péter túl sokat ül a számítógép előtt. Péter videó vloggerként tevékenykedik, és bár az anyukája örül, hogy fiának sok rajongója van és boldog, nagyon aggódik érte. Erika elmondása szerint Péter napi 18 órát ül a gép előtt, nappal alszik, éjjel ébren van, egészségtelenül táplálkozik, és ami még rosszabb, egyáltalán nem foglalkozik a családjával. Az anyuka szeretné, ha Péter gépezés helyett folytatná a tanulást és családot alapítana, de vajon mit szól ehhez fia, akit az internet népe csak OwnMcKendryként ismer és mára már több mint 200 ezer követője van?

Kriszta nagyon boldog 36 évvel idősebb párjával, és csak a jelennek él!

Erika nagyon jó kapcsolatban van a testvérével, de aggódik érte, ugyanis elég nagy a korkülönbség nővére és párja között. A lány hónapok óta arra készül, hogy elmondja Krisztának, mit gondol a kapcsolatáról, ugyanis szerinte nem normális dolog, hogy nővére 26 éves, Kriszta párja pedig 62. Laci unokája, Dominik elmesélte, hogy sokszor csajozott együtt a papával, és cseppet sem furcsállja, hogy a pótnagyija csak 4 évvel idősebb nála.

Erika nem szeretné, hogy lánya Gáborral kösse össze az életét

Gábor másfél évvel ezelőtt Instagramon ismerte meg párját. Anna és Gábor azóta boldog párkapcsolatban élnek, de keveset találkoznak, ezért a fiú azt szeretné, hogy ha Anna elvégzi az iskolát, költözzön hozzá. A fiú nem is tétlenkedett, odaadta a lakácskulcsot Annának, a lány pedig rögtön igent mondott. Amikor megérkezett Anna anyukája, Erika, a fiatalok előadták neki jövöbeli terveiket, ő pedig bevallotta, hogy nem szeretné, ha lánya az első szerelme mellett horgonyozna le.

Újrakezdődik a lúggal leöntött asszony pere

Váratlan fordulat következett be az utóbbi évek legszörnyűbb szerelmi bosszújának áldozata ügyében. A tárgyalás előtti reggel a lúggal leöntött Erika kérésünkre dokumentálta hogyan készül a napra, amikor talán lezárulhat ez a több éve húzódó, fájdalmakkal és megaláztatásokkal teli időszak, és ami után új életet kezdhet. De, mint a tárgyalás előtti napon adott interjúban mondta bízni már nem bízik, csak remél.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Lovas Rozi Tádéja így viseli el a kutyahideget

A Story Extra nézői már tudják, hogy a Mi kis falunk Erikája igazi kutyabolond, ráadásul nemrégiben gazdi lett. Most két fotót is posztolt Instagramjára: "Kellemesen kicsattanóan jókedvű zimankó-napot kívánunk!" - írta a fotó mellé, utalva erre furcsán hűvös tavaszi időjárásra.

Gyuri ott lesz Erika esküvőjén!

A halotti toron Gyuri rálép Erika lábára, amikor szóbakerül az esküvőjük, Teca végre megteszi az első lépést, hogy közelebb kerüljön a Paphoz, Kati pedig felkeresi Janót. Nézd meg, hogyan ünnepelnek a Pajkaszegiek!

Mindenki Pali bácsit akarja!

Erikának és Károlynak is későn jutott eszébe, hogy felkérjék Pali bácsit a harmónikázásra, ezért eszeveszett versenyt folytatnak, hogy elnyerjék a kegyeit.

Erika csúnyán kitolt Tecával

Erika úgy dönt, hogy Tecán keresztül próbálja meghiúsítani a fiúk focimeccsét. A kedves ajánlat azonban komoly fenyegetéssé válik...

Ez történik a mezekkel, ha túl magas hőmérsékleten mossák ki őket...

Erika és Kati kimosták a fiúk focimezeit, azonban nem a jó szándék vezérelte őket. A végeredmény: sok-sok apró sárga mezecske...

Taktikai megbeszélés pajkaszegi módra

Erika a plébániában ül össze a nőkkel, hogy a temetés mellett és a férfiak ellen érveljen, míg Károly a kocsmában egyeztet a foci pártolóival.

Így hunyt el Feró


szerző:
2017.03.23. 22:35
Így hunyt el Feró

Feró a focipálya gazolása közben életét vesztette, a temetését pedig pont arra a napra tűzték ki, amikor az év legnagyobb eseménye várható. Erika úgy döntött, a kezébe veszi az irányítást!

Pajkaszegi szólások és mondások gyűjteménye (8. rész)

Összegyűjtöttük A mi kis falunk nyolcadik epizódjának legviccesebb aranyköpéseit!

A mi kis falunk Erikája kalandos pályaválasztásáról mesél

A mi kis falunk egyik legfontosabb karaktere Erika, a polgármester ambiciózus jobb keze. A szereplőt Lovas Rozi formálja meg, akit gyerekkorában sokáig jobban vonzott a teniszpálya, mint a színpad. Végül a sors a színészmesterséget osztotta neki, amit egy pillanatig nem bán.

A rendőrség megzavarta Erika és Gyuri romantikázását

Hiába az öröm a csokor miatt, és hiába magyarázta ki magát Gyuri, a rendőrök igazoltatják ők, a forgalmi és a jogsi azonban Stokinál maradt...

Nézd meg lassított felvételen a balul elsült csokordobást!

Erikának nem sikerült elsőre elkapnia a csokrot, és ez lassított felvételen még viccesebb! Nézd meg a baki videót!

Bakik a hetedik részből!


szerző:
2017.03.16. 22:35
Bakik a hetedik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a hetedik epizód legjobbjait!

Stoki után Gyurinak is nyoma veszett!

Erika egy kitömött bábut talál szerelme helyén... Hova tűnhetett Gyuri? A mi kis falunk következő részéből kiderül!

Erika már nem bírt magával, és az autóban esett Gyurinak!

Erika nem bírta megvárni, míg hazaérnek Gyurival, így az autóban kezdte el csókolgatni kedvesét, azonban hamar vége lett a huncutkodásnak...

Gyuriékat üldözőbe vette a násznép!

Erika és Gyuri nem győzték kapkodni a lábukat, hogy megmenekülhessenek a násznép elől. Vajon mit csináltak, hogy ennyire magukra haragították őket?

Erika lett Pajkaszeg új polgármestere!

A Polgármester végső elkeseredésében kinevezte titkárnőjét utódjául! Erika alig várta, hogy elújságolja Gyurinak a remek hírt...

Teljesen átalakult a falu kocsmája!

Erika a fejlesztési miniszter érkezése előtt kipofozta a kocsmát, azonban Teca ennek cseppet sem örült...

Lovas Rozi nem bírja visszafojtani a nevetését

Erika elneveti magát forgatás közben, ám amit a Lacit alakító színész kap ezután, az még ennél is jobb!

Egy-egy jelenetben több baki rejlik, mint hinnéd!

Egy elszakadt levél, egy érthetetlen monológ és egy nagyobbra sikerült hátbaverés... Csuja Imre, Lovas Rozi és Bánki Gergely remekül szórakoztak a forgatáson!

Erika életveszélybe kerül!

Erika véletlenül félrenyeli a nyalókáját, és fuldokolni kezd. Vajon sikerül őt megmentenie az állatorvosnak?

Gyuri és a karúszó esete...

Kiderült, hogy van olyan sport, amihez még Gyuri sem ért! Pedig ha vízimentő akar lenni, nem árt megtanulnia úszni...

Erika nem bírta abbahagyni a nevetést!

Erika először egy Gyurival közös jelenetnél nem bírta visszafojtani a nevetését, majd jött egy strandolós jelenet a tóparton...

"Nem áll meg! Dehogynem!"


szerző:
2017.03.02. 22:30

"Csak 11 és 7 között lesz nyitva." Néha még egy ilyen egyszerű mondat is piszok nehéznek tűnik!

Megvan az a jelenet, amikor Stoki egy szál alsónadrágban tolja a kukát az utcán? Valójában irtó hideg volt aznap!

Erika minden eszközt megragad, hogy kiiktassa Tecát

Amikor Erika megtudja, hogy Teca már lestoppolta a vaddisznó bőrét, seprűt, ásót és gereblyét ragad, hogy megleckéztesse a kocsmárost... akit nagy szerencséjére épp Laci helyettesít!

Erika esete az elektromos kerítéssel

Erika végre megpróbál beszélni Gyurival Tecáról és a féltékenységéről, azonban ez a terve is meghiúsul, amikor megrázza az áram. Ez azonban semmi ahhoz képest, ami a Doktornál vár rá...

Erika fájdalmát csak súlyosbítja a Doktor beszólása

Erika megpróbálja felvenni a tempót Tecával, azonban futás közben hatalamasat esik. A fájdalmon – ami sokkal inkább lelki eredetű, mintsem fizikai – a Doktor sem tud segíteni, sőt...

"Ötötötötötötötö!'


szerző:
2017.02.16. 22:35

Erika és Gyuri annyira belelendültek a veszekedésbe, hogy teljesen belegabalyodtak a szavakba.

Ez ám a romantikus reggeli!

Erika teljesen belehabarodott a török kamionsofőrbe, akit egy igazán különleges reggelivel lepett meg. Vajon tényleg megszöktetné őt a férfi, hogy egymáséi lehessenek?

Erika és Teca harcba száll a török férfi kegyeiért

Teca magához csábítaná a török kamionsofőrt, azonban ezt nem engedi Erika, aki végül hajba kap a kocsmárossal, ám végül az összecsapást a férfi bánja...

Röf-röf helyett mek-mek, avagy Erika csúnyán átveri a muszlim férfit

Erika nagyon megörült a török kamionsofőr látogatásának, és rögtön meginvitálta őt egy ízletes ebédre, ami először disznóból készült, majd hirtelen átváltozott kecskévé!

Elszabadult egy kamion Pajkaszegen!

Gyuri az életét is kockára tette, hogy megóvja járgányát a fék nélkül száguldozó kamiontól, ami nem kis galibát okozott Pajkaszeg életében...

Erika és Gyuri álomszerű esküvője

Vajon végre valóra válik Erika álma, és elveszi őt feleségül Gyuri? A válasz igen, sőt már az időpontot is kiválasztotta a srác! Vagy mégsem?

A szekrénnyel nincs baj, de hol a templom?

A polgármester hiába kapott támogatást a templom megépítésére, azt inkább másra költötte, és most kénytelen szembenézni a püspök számonkérő tekintetével. Vajon sikerül megúsznia a találkozást?

Lánykérés helyett...


szerző:
2017.02.02. 22:25
Lánykérés helyett...

Erika már alig várja, hogy visszaérjen Gyuri a városból, és hogy végre megváltozzon az élete, azonban ismét csalódnia kell.

Stoki akcióban


szerző:
2017.02.02. 22:25
Stoki akcióban

Stoki rajtakapja Erikát és Lacit, akik épp Teca pálinkáját próbálják megszöktetni, így a rendőr végre kiélheti bilincselős vágyait!

A mi kis sza... kakaós briósunk leleplezése

Erika nagy örömére átadásra kerül az Európai Unió Regionális Specifikumok alapból támogatott emlékmű, azonban a lakosokból inkább nevetés tör ki, mint büszkeség...

Bakik az első részből!


szerző:
2017.02.02. 22:25
Bakik az első részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk az első epizód legjobbjait!

Ismerd meg Erikát!


szerző:
2017.01.25. 16:34
Ismerd meg Erikát!

Lovas Rozi mesélt nekünk A mi kis falunkban alakított karakteréről a sorozat keddi sajtóvetítésén. Nézd meg a videót!

Erika


szerző:
2017.01.12. 18:08
Előző rész (2016. szeptember 29.)

Vajon Kristóf elmondja Tóbiásnak, mi nyomja a lelkét? Képes lesz Ottó felvállalni a munkáját Erika előtt? Hiba csúszik Bözsi fogadásának a tervébe. Attila belevág a Miklós elleni bosszúhadjáratába.

Következő rész (2016. szeptember 29.)

Vajon Kristóf elmondja Tóbiásnak, mi nyomja a lelkét? Képes lesz Ottó felvállalni a munkáját Erika előtt? Hiba csúszik Bözsi fogadásának a tervébe. Attila belevág a Miklós elleni bosszúhadjáratába.

Előző rész (2016. szeptember 28.)

Vajon milyen következményekkel jár Stella lebukása? Kiderül, hogy Nóra feleslegesen félti Rolandot. Ottó komoly áldozatot hoz, hogy elvihesse nyaralni Erikát. Kristóf elárulja Zsófinak, hogy milyen hibát követett el.

Szinetár Dóra egy beteg kisfiút támogat

Márknál hét hónapos korában egy ismeretlen betegséget diagnosztizáltak, az orvosok kevés esélyt láttak arra, hogy életben maradjon. Ám ő nem adta fel. A kisfiúval és édesanyjával a várható gyógyulásról beszélgettünk, Szinetár Dórát pedig arról kérdeztük, hogy miért áll az ügy mellé.
 

Egymásra mutogatnak Szita Bence gyilkosai

Eddig eredménytelen a vádlottak szembesítése Szita Bence meggyilkolásának ügyében. A három vádlott egyike sem vallotta magát bűnösnek, a bűncselekmény elkövetésével egymást vádolják.

Tomi gazda nem jól döntött?


szerző:
2012.12.05. 19:10
Tomi gazda nem jól döntött?

Erika, Enikő és Kati egyforma esélyekkel indultak Tomi gazdánál, de a sármos sertéstenyésztőnek választania kell. Hatalmas lelki tusa előzte meg döntését.

Harci lázban ég a szumós család


szerző:
2010.11.16. 20:01
Harci lázban ég a szumós család

Nagy test, nagy élvezet, nagy pofon és nagy világbajnoki aranyérem. Dezsőéknél minden hatalmas. Az étvágy és a harci kedv is megvan ahhoz, hogy a szumó sport magyarországi úttörőiként maradandót alkossanak.

Fél Kettő 10-07-19


szerző:
2010.07.19. 14:25
Fél Kettő 10-07-19

Fél Kettő: Barátság vagy eltávolodás - Hogyan alakul anya és lánya kapcsolata a tinédzserévekben? Nyári bajok - Hasmenés és szalmonella. Mely ételeket és italokat kerüljük a kánikulában? Furcsa zseni - Egy férfi visszafelé is képes beszélni. Hogyan fejleszthető a beszéd, a gondolkodás képessége?

Misztikus utazás egy varázslatos világba

Egy különleges kirándulás a Magyar Állami Operaházban. Olyan helyeket mutatunk be, ahova a nagyérdemű ritkán pillanthat be. Kalauzunk a világhírű énekesnő, Miklósa Erika.

Csak csajok 10-06-09


szerző:
2010.06.09. 10:26
Csak csajok 10-06-09

Barbee és Frank szakértői felügyelettel, vagyis profi segítséggel kezdtek el randizni.

Csak csajok 10-06-07


szerző:
2010.06.08. 10:20
Csak csajok 10-06-07

A keddi Csak csajokban Nyertes Zsuzsa egy igazi olasz krumpli-különlegességgel készült.

Mi volt ciki Kikinek és Zoltán Erikának?

A farmer mindent elszorított, mégis mindenki hordta, mert túl menő volt ahhoz, hogy ne tegyék.

Csak csajok 10-04-26


szerző:
2010.04.26. 09:55

Csak csajok 10-03-30


szerző:
2010.03.30. 09:52

Modell lány extra méretekkel


szerző:
2010.02.12. 20:40
Modell lány extra méretekkel

Erikára itthon senki sem volt kíváncsi, Németországban viszont száznyolcvanas magasságával és százon túli mellbőségével a legkeresettebb modell.

Csak csajok 10-01-08


szerző:
2010.01.08. 10:23

Zoltán Erika legszebb ajándéka


szerző:
2009.12.14. 19:33
Zoltán Erika legszebb ajándéka

Kislánya néhány nappal karácsony előtt született, így rendhagyó módon ünnepeltek férjével.

Zoltán Erikával vígasztalódik a kiszavazott menyasszony

Benkő Dániel kiejtette Évát a feleségjelöltek közül, aki tánccal és dallal felejt.

Zoltán Erika felkészíti lányát a szerelemre

Erika lánya, Zoé már kamaszodik. A híres mama pedig szeretné megóvni őt a betegségektől.

Az igazi Barátok közt - VIDEÓ


szerző:
2009.09.24. 16:34
Az igazi Barátok közt - VIDEÓ

Kiss Ramóna, Szabó Erika és Bruckmann Balázs barátsága a munka során mélyült el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való