KERESÉS search-close

Erdész Piros

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Erdész Piros"

Fördős Zé és egy titokzatos idegen is megfordult az Erdész lányok háza táján

A sztárszakács igazi meglepetés volt Hajnal számára, akárcsak az a rejtélyes férfi Kornél ajtajában, akit Piros és Lehel lesett ki…

Hajni Janinak: „Te vagy a legjobb pasi a világon!”

A középső Erdész lány teljesen magába roskadt Márk hűtlensége miatt, de vajon a legjobb barátja iránt is érez valamit? A fiatalok szerelmi vívódása mellett Béla meglepő ötlettel rukkolt elő Ildikónak…

A boldog családi esemény rendesen megbolygatta az Erdész lányok életét

Szerelmi háromszög? Testvéri civakodás? Herczeg „fehér lovon”? Hajni és Márk eljegyzési partija régen elfojtott érzelmeket csalogatott elő a fiatalokból…

Boldogító igennel és mesebeli kastéllyal ér véget az Oltári csajok története!

Három vidéki lány felköltözött a nagyvárosba, hogy szerencsét próbáljon. A tündérmesék végén általában a legkisebb testvér jár szerencsével. Lehet, hogy ez az Oltári csajokban sem lesz másként?

Oltári esküvő: Örök hűséget fogadtak egymásnak a szerelmesek

Eljött a nagy nap, amikor nemcsak a családtagok körében, de Isten szent színe előtt is felvállalták kapcsolatukat a fiatal szerelmesek.

A teljes adásért kattints IDE!

Angéla gyermeket vár Márktól!

Mikor elvesztette szerelmét, még nem is sejtette, milyen életreszóló ajándékot kapott tőle. Az esküvőn szembesült a ténnyel, hogy állapotos, de végül az Erdész lányokat és születendő gyermekének testvérét is beavatta a titokba.

A teljes adásért kattints IDE!

Ember Márk: ˝Te csalódott voltál, hogy nem Kornél és Piros házasodott össze?˝

Piros és Kornél kapcsolata eléggé viharosan alakult, pedig ez szerelem volt első látásra. Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogy csalódottak-e az események alakulása miatt, sőt még egy kulisszatitkot is elárultak arról a balesetről, amit Márk okozott az oltárnál.

Lili: ˝Mi azért játszottunk össze, hogy a fiam megszabaduljon tőled!˝

Piros szerette volna megbeszélni a történteket, ami olyannyira jól sikerült, hogy Lili elárulta, mi volt a valódi szándéka a lánnyal.

Kornél örökre szakított Pirossal

A lány már éppen reménykedni kezdett, hogy szerelme végre békülne, ám legnagyobb megdöbbenésére a srác egészen mást akart mondani neki.

A teljes adásért kattints IDE!

Lili csőbe húzta Pirost?


szerző:
2018.03.28. 20:30
Lili csőbe húzta Pirost?

Piros gyanútlanul sétált bele Lili csapdájába. Vagy lehet, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen?

A teljes adásért kattints IDE!

Megvan Lili pontos terve!


szerző:
2018.03.27. 20:30
Megvan Lili pontos terve!

Több ötlet is felmerült, de nem ment át mind Piros "szűrőjén". Végül azonban úgy tűnik, megtalálták azt a megoldást, ami mindkettőjüknek megfelel.

A teljes adásért kattints IDE!

Mire készül Lili valójában?

Piros kihallgatta, hogy mit beszélt Lili a közösképviselővel. Az biztos, hogy Kornél gondnoki állása a tét...

Piros segít Lilinek visszakerülni a családba?

Úgy tűnik Herczegné könnyei meghatották Pirost. Vajon Lili őszintén megbánta, amit tett, vagy ez is csak egy újabb csapda?

A teljes adásért kattints IDE!

Újabb szerelem a láthatáron?

Habár Lehel randija rosszul sült le, most mégis úgy tűnik, sokat köszönhet a tegnap estének...

˝Azt szeretném, hogyha újra a család része lehetnék!˝

Richárd épp vendégül látta fia jövendőbelijének családját, amikor Lili váratlanul megjelent a villa küszöbén. Piros nyitott ajtót, aki hirtelen nem tudott mit kezdeni a hívatlan vendéggel. 

A teljes adásért kattints IDE!

Mi lesz Lehellel?


szerző:
2018.03.22. 20:30
Mi lesz Lehellel?

Piros saját magát, pontosabban karját is felálozza Lehel boldogságáért. De vajon sikerül elérnie a célját?

Aggodalomra semmi ok: Lehel megoldja a lánykérést!

Kornél lánykérési terve nem jött össze a moziban, és mivel nem volt B terve, ezért Lehel úgy döntött, ő lesz az, aki ismét megoldja a szerelmesek problémáját...

˝Szeretnél-e hozzám jönni feleségül?˝

Lehel terve működött! Ezt a meglepetést már senki sem tudta elrontani, így Kornél végre feltehette a sorsdöntő kérdést!

 

A teljes adásért kattints IDE!

Exkluzív! Kulisszatitkok Piros és Kornél eljegyzéséről

Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogyan élték meg a várva várt jelenetet. Sőt, még egy csók is elcsattant a színészek között...

Szerelem, mozi, jegygyűrű...

Kornél nagyon romantikus randevút szervezett. Elvitte Pirost ugyanabba a moziba, ahol már korábban is jártak kettesben, hogy megnézzék a lány kedvenc filmjét, a Titanicot.

Hajni: ˝Mióta hazudoztok a pofámba?˝

Angéla már épp készült bevallani, hogy mi van közte és Márk között, amikor váratlan csomag érkezett otthonába Hajninak címezve. 

A teljes adásért kattints IDE!

Kornél aggódik, hogy Piros nem elégedett vele...

Végre egymásra találtak a szerelmesek, de valami mégis beárnyékolja a kapcsolatukat. Kornélnak vannak elképzelései, hogy mi lehet a baj.

Beteljesedett Piros és Kornél szerelme...

A fiatalok Gödöllőn romantikáztak, Piros megmutatta neki a birtokot, és lovagolni is megtanította. Kornél pedig bebizonyította a lánynak, hogy milyen tökéletesnek látja őt...

A teljes adásért kattints IDE!

A hirtelen jött boldogság és a másik elveszítésétől való félelem számos kérdést szül. Ilyen helyzetben van az Oltári csajok szerelmespárja, Piros és Kornél is. Vajon sikerül meggyőznie a fiúnak az Erdész-lányt szerelmük létjogosultságáról, vagy ismét egy értelmetlen akadály áll útjába a fiatalok boldogságának?

Ildikó: Mitől kell engem megvédeni?

Már majdnem "túlélték" az estét, amikor Kornél hirtelen és váratlanul elszólta magát...

A teljes adásért kattints IDE!

Valamire készül az Oltári csajok Herczeg Lilije és Erdész Pirosa

Az biztos, hogy Herczegné szinte minden szempontból eleget tesz a sztereotípiáknak, ami az anyós szerepet illeti. Vagy még akár túl is „teljesít”, hiszen ő maga is azt vallja, hogy a családjáért bármire képes. Ám most valami egészen más van készülőben…

Béla tagadja Gábor öngyilkosságát

Piros mindent megtesz azért, hogy megmentse mostohaapját a börtöntől, ezért kénytelen volt bevallani Angélának, hogy mi történt Gáborral valójában. A nagy szembesítéskor váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

A való életben is van valami Michl Juli és Ember Márk között!

Az Oltári csajok lelkes és hűséges rajongói hétről hétre izgulhattak kedvenc párosukért, ugyanis amennyire egyértelmű szerelmük, a körülmények annyira bonyolultak voltak a kezdetektől. De már úgy tűnik, kezd révbe érni a kapcsolatuk. Ráadásul most az is kiderült, hogy mi van köztük a valóságban.

Piros fegyverrel áll bosszút Bélán?

A bátor Erdész lány elszántan nyomozott a lovardában Béla és édesapja halála után. A nagy megdöbbenés váratlan húzásra kényszerítette Pirost...

Erdész Gábor saját maga árulta el halálának rejtélyét

Piros végre kiderítette az igazat! Az Erdész lányok édesapja saját kezével alkotta meg a sorsdöntő bizonyítékot. 

A teljes adásért kattints IDE!

Váratlan meglepetés érte a könnyeivel küszködő Pirost

A legfiatalabb Erdész lány a budapesti fények árnyékában szomorkodott magányosan, amikor hirtelen egy vakító reflektorral találta szemben magát...

˝Béla ölte meg!˝


szerző:
2018.03.06. 20:30
˝Béla ölte meg!˝

Angéla konkrét bizonyítékot talált, amivel most már talán hivatalsona is megvádolhatja nevelőapját. Na ezt hogy magyarázza ki Béla?

A teljes adásért kattints IDE!

Könnyes csókkal békültek a szerelmesek

A Herczeg ismét időben érkezett, hogy megmentse szerelmét...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros sírva nézte Kornél és Rózsa hálószobatitkát

Lehel végül meggyőzte a lányt, hogy a rejtett kamera igenis jó ötlet. Ám a kukkolás részét lehet, hogy nem gondolták át eléggé.

Rózsa: ˝...nem is vagyok terhes!˝

És végül eljött a nagy leleplezés ideje. Bizony igaz a mondás: "A türelem rózsát terem!"

A teljes adásért kattints IDE!

Kornél végleg elbúcsúzik Pirostól?

Lili gondoskodott arról, hogy Piros megtudja Kornél és Rózsa eljegyzését. A lány kíváncsi volt, hogy igaz-e a nagy esemény, ezért a fiútól is szerette volna hallani a történteket. 

A teljes adásért kattints IDE!

Megtalálták a titkot az Erdész lányok?

Rengeteg papírt kellett átbogarászniuk, mire végre rábukkantak egy különös dologra. Vajon ez elvezet majd Béla sötét titkaihoz?

Kornél: ˝Én iszonyatosan beleszerettem valakibe...˝

Piros szoknyája váratlanul újra közel hozta egymáshoz a fiatalokat. Kornél azon volt, hogy kiszabadítsa a ruhadarabot a bicikli láncának szorításából, amikor előtörtek belőle az érzelmei.

Angéla a földre zuhant, miután Péter megütötte

Szilvia gondoskodott arról, hogy Angéla megtudja, mi történt közte és Péter között néhány órával korábban. A lány teljesen kiborult, pedig akkor még nem is gondolta, hogy partnere mi mindenre képes...

A teljes adásért kattints IDE!

Szintet lép Piros és Guszti kapcsolata?

Most, hogy a lány és Kornél eltávolodott egymástól, Guszti úgy érzi, eljött az ő ideje. Nem is habozott sokáig, inkább gyorsan a tettek mezejére lépett.

˝Most, hogy jön a baba, még nehezebb lesz Kornéllal...˝

Rózsa minden oldalról szeretné bebiztosítani magát, pontosabban Lili szeretné, ha a lány ezt tenné. Ezért el is ment Piroshoz, hogy elújságolja neki a "nagy hírt", illetve hogy megkérje, ne álljon az útjába.

Piros faképnél hagyta Kornélt

Épp mire tisztázhatták volna a félreértéseket, addigra Piros tudomást szerzett a babáról, és úgy döntött, Gusztival vigasztalódik az este. Kornél pont ezt a pillanatot választotta, hogy beszéljen a lánnyal, ám hiába...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: ˝Nem rég jött ki a kórházból, de máris készen áll egy kis verekedésre...˝

Még mindig tart a mosolyszünet Kornél és Piros között. A lány próbálna véget vetni ennek az állapotnak, de a srác hajthatatlan. Piros végül nem tudta szó nélkül tűrni, hogy szerelme mást méltat az ő tettéért...

Piros megmentette Lili életét

András bosszúja majdnem Herczegné életébe került, de szerencsére Piros nem hallgatott Lehelre, és besétált a villába. Amikor meglátta, hogy a férfi mire készül, tudta, hogy mit kell tennie.

A teljes adásért kattints IDE!

Oltári csaj lesz 2017 legszexibb nője?

A Story Extra ismét szavazást indított. Korábban a pasik "versenyeztek egymással" a tavalyi év legszexibb férfija címért, most viszont a csajok kapnak esélyt a "küzdelemre".

Kornél megtudja, hogy Lili

Herczegné mindent bevet, hogy elérje célját. Úgy tűnik, ezúttal sikerül megvalósítania tervét: Kornél végleg csalódott Pirosban...

Piros Rózsa karjaiba lökte Kornélt

A srác Piros miatt érzett bánatát és indulatát Rózsán vezette le, amit a lány - szemmel láthatóan - egyáltalán nem bánt...

A teljes adásért kattints IDE!

Vajon kit fenyeget a titkos lap?

Piros nem is sejti, hogy az egyik Erdész lány sorsáról az a lap árulkodik, amit Tünde gondosan eldugott előle.

A teljes adásért kattints IDE!

Ijesztő dolgot árult el a jóskártya!

Tünde és Piros szerették volna megnézni, hogy mit rejt a lányok jövője, ám a lapok láttán lehet, hogy ez mégsem volt jó ötlet...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: ˝Soha többé nem akarok veled találkozni!˝

A lány állja a szavát! Habár azt is megígérte, hogy nem köszön el a sráctól, végül mégis úgy döntött, Kornél tudomására hozza elhatározását.

A teljes adásért kattints IDE!

Mire készül Rózsa Pirossal?

Piros úgy érezte, muszáj bocsánatot kérnie, amiért részegen jelenetet rendezett a villában. Kornél nem volt kíváncsi a lányra, Rózsa viszont beinvitálta "riválisát" a gondnoki lakásba. 

Piros: ˝...ezért is bocs, de nem a legbocsabb!˝

Fényes nappal, részegen próbált lopakodni Piros a Herczeg villa udvarán, ám nem sok sikerrel. Akkora zajt csapott, hogy szinte azonnal feltűnt a jelenléte. Richárd próbálta jobb belátásra téríteni a lányt, de vajon mi lesz ennek a vége?

Piros eljátszotta a maradék esélyét?

Richárd nem tudta megakadályozni Piros vallomását. A lány berontott a nappaliba, hogy kiadja magából érzéseit és gondolatait. Az egyetlen ember, aki örült ennek a jelenetnek, az Lili volt...

A teljes adásért kattints IDE!

Rózsa elárulta, hogy mi mindenre emlékszik a kórházból...

Kornélnak feltűnt, hogy barátnője igencsak szótlan. Kiderült, hogy ennek volt is oka, hiszen egészen eddig titkolt valamit, amit most inkább mégis elárult a srácnak.

Piros részegen mászott be a Herczeg villába

Nagy bánatában felfalt egy egész tál rumba áztatott mazsolát. Majd az alkohol hatására összeszedte minden bátorságát, hogy kitálaljon érzelmeiről szerelmének.

A teljes adásért kattints IDE!

Rózsa féltékeny: ˝Ideje megtanulnia, hogy én átmegyek minden teszten...˝

Lili felkészíti a lányt arra, hogy mivel kell szembenéznie, ha meg akarja tartani magának Kornélt. Így derült fény Pirosra, és arra, hogy a srác teszteli lehetséges jövendőbelijét.

Nem bíznak Vikiben az Erdész lányok

Legidősebb testvérük furcsa elszólása elbizonytalanította Hajnalt, amit nővéreivel is megosztotott. Angéla is gyanakszik, de úgy tűnik, Pirost nem tudták meggyőzni.

A teljes adásért kattints IDE!

Így lehet zavarba hozni az Oltári csajokat és pasikat!

Biztos hogy sokan elgondolkodtatok azon, hogy ti már rég elpirultatok volna bizonyos a jelenetekben, a színészeken azonban ennek nyomát sem láttátok. Vajon mégis hogy lehet ez?

Kornél vallomást tesz Pirosnak...

A lány semmit sem sejtett abból, ami szerelmével történt az elmúlt órákban. Ráadásul Kornél sem árulta el neki az igazat arról, hogy hova kellett hirtelen mennie. De most eljött az igazság pillanata!

˝Mi rettenetesen vártunk arra, hogy végre csókolózhassunk!˝

Komoly mérföldkőhöz érkezett az Oltári csajok, Kornél és Piros kapcsolata, sőt a gondnok srácot alakító Ember Márk is.

Hajnal bizonyítékot talált János szerelmére!

Karola elszólta magát Hajni előtt fia érzéseit illetően, amit a lány először el sem akart hinni. Majd úgy döntött, kutat egy kicsit János szobájában, hátha talál valamit, ami igazolná főnöke állítását. Piros segítségével meg is lett, amit kerestek...

A teljes adásért kattints IDE!

Fülledt erotika és vetkőzés ma este az Oltári csajokban!

Buja vágyak, forró csókok és szexi fehérnemű alól elővillanó bársonyos bőr! Az Oltári csajok ma esti epizódjában megint olyan történik, amire bizonyára mindenki felkapja a fejét: a tettre kész Kornél az ágyába csábítja Pirost, akiről egy szempillantás alatt leimádkozza a textilt.

Piros véletlen olyat tett Rózsánál, amit nem kellett volna...

Csak baleset volt, mégis nagy ijedtséget okozott Piros ügyetlenkedése. Vajon mit fog szólni ehhez Kornél?

Végre elcsattant az első csók Kornél és Piros között!

A fiatalok már régóta vártak erre a pillanatra. Eddig mindig közbejött valami, most azonban úgy tűnik, végre egymáséi lehetnek...

A teljes adásért kattints IDE!

Exkluzív! Így éli meg Erdész Piros Kornél és Rózsa kapcsolatát

Michl Juli mesélt arról, hogy milyen vívódásokon ment keresztül karaktere és Kornél az 50. epizódig. Sőt, sejtelmesen azt is elárulta, hogy ennek a belső harcnak még koránt sincs vége... 

Lili elárulja Kornélt...


szerző:
2018.01.10. 20:30
Lili elárulja Kornélt...

A Herczegné váratlanul toppant be a virágboltba, legalábbis Piros számára biztos, hogy váratlan volt. Lili úgy döntött, ismét kezébe veszi az irányítást, hiszen mégiscsak családjáról, pontosabban a fia jövőjéről van szó.

Kornél: ˝Én szerelmes vagyok beléd!˝

Eljött az ideje, hogy nyíltan és őszintén beszéljenek érzelmeikről a fiatalok. Vajon ez elég ahhoz, hogy végre egymásra találjanak?

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Piros lebukott Kornél előtt…

Mivel Piros ígéretet tett Kornélnak, hogy nem nyomoz többé utána, a fiú álmában sem sejtette volna, hogy az Erdész lány megszegi a szavát. Kornélt viszont a kórházból hívta a nővér, aki elárulta neki, hogy egy frufrus, pirospozsgás lány Rózsa felől érdeklődött…

Hűha! Piros leleplezte Kornél titkát!

Piros egy agyafúrt cselnek köszönhetően sikeresen bejutott a kórházba, és nem is telt bele sok időbe, hogy végre valahára nyomra bukkanjon. Útja egy lányhoz vezetett, de vajon ki lehet ő?

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: „Jézusom, mindjárt elájulok!”

Lehel elárulta Pirosnak, hogy Kornél virágcsokrokat szokott küldeni valakinek a kórházba. A virágbolt tulajdonos hiába is próbálta meg kideríteni a titokzatos illető kilétét, többszöri felszólítás után el kellett hagynia az épületet…

A teljes adásért kattints IDE!

Ajajj! Piros fogságba esett?

Miközben Lehel és Béla a lovarda pénzügyeiről tanácskoztak, egyszer csak két gyanús alak toppant be a virágüzletbe, akik pénzt követeltek a tulajdonostól, és az sem tartotta vissza őket, hogy porrá zúzzanak néhány cserepet. Piros és Béla hiába próbált elmenekülni, semmi esélyük sem volt...

Piros egy Kornéllal közös karácsonyról álmodik!

Michl Juli eljátszott a gondolattal, hogyan töltené a karácsonyt az Oltári csajok Pirosa és Kornélja. Nézd meg exkluzív videónkat, ami egy ünnepi produkcióval ér véget a legkisebb Erdész lányt alakító színésznő és Ember Márk előadásában!

Izzott a levegő Kornél és Piros között a strandon

A fiatalok a Duna-parton randevúztak, ahol a nagy csobbanás után ismét közelebb kerültek egymáshoz. De vajon végre elcsattan közöttük az első csók?

Hoppá! Angéla hódolója Piros előtt is lelepleződött

Miközben Piros szépült Angéla kezei között, megjelent Manfréd, aki az udvarlásával lerántotta a leplet saját magáról. A legidősebb testvér hiába próbálkozott, nem tudta elérni, hogy húga ne lássa meg az üzletembert.

A teljes adásért kattints IDE!

Kornél féltékenységi jelenetet rendezett

Kornél egy váratlan virágcsokorral toppant be Piroshoz, ugyanis "Guszti" véletlenül az ő címére postázta a küldeményt a legfiatalabb Erdész lány nevével. Mikor a házmester fiú átadta a meglepetést, nem tudta palástolni féltékenységét.

Kornél intim randit tervezett Pirossal...

Hosszú tétovázás után Kornél végül rászánta magát, hogy elhívja Pirost egy randira. A fiatalok nagyon örültek egymásnak, de nem igazán tudták leplezni zavarukat.

A teljes adásért kattints IDE!

Kornél féltékeny Gusztira


szerző:
2017.12.18. 20:30
Kornél féltékeny Gusztira

Piros a lovászfiúval töltötte a napot, amit egy közös szelfivel meg is koronáztak. Mikor a lány átküldte a fotót Lehelnek, ő azonnal megmutatta Kornélnak, aki egyáltalán nem tudta leplezni az érzéseit.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros rászánta magát, hogy bevallja érzéseit Kornélnak

A kezdeti sokk elillant, amit Kornél okozott azzal, hogy felfedte valódi énjét a lány előtt. Miután átgondolta Piros a történteket, úgy döntött, a tettek mezejére lép...

Vége! Kornél elviszi igazi otthonába Pirost

A félreértésekkel teli és a se veled, se nélküled kapcsolat után az álruhás gondnok végre rászánta magát, hogy megmutassa Pirosnak igazi arcát. A lányt teljesen lesokkolta az igazság...

A teljes adásért kattints IDE!

Kornél skizofrén?


szerző:
2017.12.13. 20:30
Kornél skizofrén?

Karola elárulta Pirosnak, hogy mire jutott gondnok sráccal kapcsolatban - szerinte mentális problémája van Kornélnak. Vajon a szerelmes lány milyen bizonyítékot talál a nyomozása során?

A teljes adásért kattints IDE!

Szilvia kifaggatja Pirost Angéla helyzetéről

A tulajdonos kihallgatja a nővérek beszélgetését, amiből rájön, hogy "riválisa" szorult helyzetbe került. De hogy megbizonyosodjon a részletekről, úgy dönt, kihasználja a naiv Pirost...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros és Angéla megtalálták az elrejtett titkot!

A két lány elszántan kutatott és nyomozott a lovardában. Amikor már éppen kezdték feladni, váratlanul megtalálták Béla titkát - méghozzá nem is akárhol.

A teljes adásért kattints IDE!

Kornél a kőszívű ember?


szerző:
2017.12.08. 20:30
Kornél a kőszívű ember?

A gondnok srác letámadta a gyanútlan Pirost a lépcsőházban, aki nem értette Kornél kirohanását. Talán most végre lenyugodhatnak a kedélyek?

A teljes adásért kattints IDE!

Piros magára haragítja Kornélt

A lány teljesen maga alatt van, amikor Kornél betoppan a virágboltba. A fiú szeretné megvigasztalni Pirost, de úgy érzi, hogy valami nem stimmel...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Ilyen volt Kornél és Piros első ˝igazi˝randija!

A srác végre betartotta ígéretét, és elvitte moziba a lányt. Vajon sikerül közelebb kerülniük egymáshoz?

A teljes adásért kattints IDE!

Az Oltári csajok szereplői is szavaztak a Comet jelöltjeire!

Idén nem csak a cometlive.hu oldalon lehet szavazni a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Nézd meg, hogy kire szavaztak az Oltári csajokban Hajnalt és Pirost alakító színésznők!

Kornél a rejtélyes hívás miatt hagyja cserben Pirost?

A fiú már épp leszervezte a randi részleteit, amikor váratlan hívást kap. De vajon kitől? És mit tesz most, hogy választás elé kényszerült?

A teljes adásért kattints IDE!

Lehullt a lepel: Kornél elárulta titkát Pirosnak

A lány szeretné megtanulni, hogyan leplezheti le a hazugságokat és a hazug embereket. Kornél készségesen segít Pirosnak, méghozzá nem is akárhogy...

Fény derült Béla titkos randevújára...

A gyanús mostohaapa azt hazduta Pirosnak, hogy a bíroságon van, ám a lány Lehellel együtt nyomozásba kezdett. Gyorsan kiderült, hogy nem hiába...

A teljes adásért kattints IDE!

Guszti szerelmet vall Pirosnak!

Évekig cipelte titkát teherként a lovászfiú. De most eljött az idő, amit egy szerencsétlen véletlennek köszönhet: felfedte érzelmeit szíve választottjának.

A teljes adásért kattints IDE!

Guszti fantáziája teljesen elkalandozott...

A lány nem is sejti, hogy a lovászfiú mire gondol, miközben ő csak ártatlanul beszélget szeretett lovával, Hópihével.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros rányit Kornélra és Angélára...

A legidősebb Erdész lány már megint valamiben mesterkedik, mióta megtudta, hogy Kornél egy igazi Herczeg. A szerelmes Piros pedig egy igen kellemetlen pillanatban nyit rá Kornélra és nővérére...

Kornél kidobja Pirost a lakásából

A lány szeretett volna segítséget kérni a gondokként dolgozó sráctól, aki meglehetősen durván reagált a megkeresésre. Piros hiába igyekezett, a fiú mindent megtett, hogy eltűnjön a lakásból.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros: ˝Békülős szex? Az a legjobb!˝

A két Erdész lány együtt búslakodott a Büróban, ám végül sikerült megvigasztalniuk egymást. Sőt, Hajnal még azt is elárulta húgának, mit csináltak Márkkal...

A teljes adásért kattints IDE!

Kornélt saját édesanyja csalta csapdába...

Lili azonnal tudta, hogy valamit tennie kell, ahogy tudomást szerzett Piros létezéséről. Kornél hamar rájött anyja tervére, de vajon még meddig titkolhatja el igazi énjét?!

A teljes adásért kattints IDE!

˝Szálljon átok arra a nőre, akivel Márk megcsalta Hajnit!˝

Piros és Angéla gyermekded játéka nem várt fordulatot vett. Lehet, hogy ez okozza majd a legidősebb Erdész lány vesztét?

A teljes adásért kattints IDE!

Piros Angélának szegezte a kérdést: ˝Te voltál?˝

Úgy tűnik, hatott Piros átka, amivel le is leplezte a bűnöst. Na, ebből a helyzetből, vajon hogy vágja ki magát Angéla?

A teljes adásért kattints IDE!

Megható! Piros először mesél elhunyt édesapjáról

Lehelnek szüksége volt Pirosra, ugyanis egy számára rendhagyó megrendelést kellett teljesítenie. Úgy tűnik, a lány barátra talált a virágkötő személyében...

A teljes adásért kattints IDE!

Hoppá! Lebuktak a fiatalok


szerző:
2017.11.06. 20:30
Hoppá! Lebuktak a fiatalok

Karola és Piros ötlete úgy tűnik, hogy bevált. Kornél készségesen állt Piros szolgálatára, talán már túl is teljesítette gondnoki kötelességét, amikor váratlanul betoppant Angéla a nappaliba...

A teljes adásért kattints IDE!

Piros kínos helyzetbe hozza nővérét

A legkisebb Erdész lány csak segíteni szeretett volna Angélának, ám a terve igencsak kellemetlenül sült el...

A teljes adásért kattints IDE!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való