KERESÉS search-close

Eisler Zsolt

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Eisler Zsolt"

Zsolt zokogva búcsúzott a versenytől

A második napon ismét egy piros kötényes versenyző esett ki a versenyből. Zsolt nem bírta visszatartani érzéseit.

A legegyszerűbb ételt elszúrni? Rácz Jenő kiakadt!

Zsolt tányérja elkeserítette a séfet. Nem értette, hogyan lehet egy ilyen ételt ennyire elrontani, miközben ennél bonyolultabbak simán mennek a versenyzőknek...

FORDULAT: Patrik dönthetett versenytársai ételeiről!

Miután Patrik tányérja lett a legjobb az első feladatban, a másodikban ő választhatta ki, hogy a régi versenyek mumusai kikhez kerüljenek.

Hurrikánok és kiszabadult godzillák a kóstoláson

A döntősök nagyot hajráztak Rácz Jenő diktálása közben, azonban szinte mindegyiküknek eltört az egyik leglátványosabb eleme... A zsűri persze nem hagyta szó nélkül a dolgot. 
 

Rácz Jenő fénysebességgel diktált!

Miután a séf bemutatta az ételét, indult is a hatvan perc és azzal együtt az irgalmatlan tempó. Olyan gyorsan kellett haladniuk az elemekkel, hogy a döntősök sokszor elvesztették a fonalat.

A versenyzők megkapták a séfkabátokat: „Eufórikus érzés volt”

Bogi, Ákos, Zsolt, Vini, Gergő és Patrik jutottak be a verseny Döntőjébe, mentoraik pedig szerették volna meglepni őket egy kis ajándékkal...

Zsolt elárulta, ki lehet a gyenge láncszem a top 6-ban

Zsoltot igazán szórakoztatja, hogy Patrik őt szemelte ki nagy ellenfeléül. Vajon ő kit lát annak a csapatban? És ki lehet most a leggyengébb? Kifaggattuk!

Rácz Jenő: „Aki a Döntőbe kerül, az már győztes az én szememben!”

Kialakult a döntős mezőny, ahol négy piros kötényes versenyző is megküzd majd a győzelemért. Kifaggattuk Rácz Jenőt a csapatáról.

Ők a Konyhafőnök – Visszavágó legjobb hat versenyzője!

A Középdöntő véget ért, és a zsűri eldöntötte, kiket tart a leginkább méltónak arra, hogy a Döntőbe jussanak.

Belestünk a versenyzők öltözőibe a Középdöntő utolsó napján!

Miután kifaggattuk Patrikot, hogy milyen érzés döntősnek lenni, benéztünk vele a többiekhez is. A fiúk a tesztoszteron-barlangban röhögtek, miközben Bogi egyedül próbált lelazulni a verseny előtt.

Pierre már a kérdéseivel frászt hozott a versenyzőre

Zsolt óriási harcot vívott a konyhában, ami sok hibát eredményezett a tányérján. Mentora után Pierre és Ákos is aprólékosan vizsgálta a tányérjait.

Három étel hatvan perc alatt!

Reggeli, ebéd és vacsora. Ráadásul a zsűri előtt bujkáló referencia tányérokon igazán technikás ételek vártak rájuk…

Újra csapatban főznek a versenyzők, egy kis csavarral...

A nap végén kiderült, hogy a kékek és a pirosak újra egy étteremben csapnak össze, azonban a csapatok konyhafőnökeinek döntenie kellett: ketten kimaradnak a kinti megmérettetésből.

Zé kiharcolta, hogy mindenki hátrányt kapjon

Ágó akár az összes fiúnak kioszthatott volna egy kis hátráltatást, ő azonban megelégedett volna Vinivel is. Zé azonban bevetette magát...

Ágó prédaként leste a fiúkat - vajon kit szemel ki magának?

Miután Ágó lett a legjobb hétfőn, ő dönthetett róla, hogy a mai napon kitől lopja el az elkészült tésztáját. Persze, a fiúk résen voltak...

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a séfek ételeit?

A Konyhafőnök versenyzői már próbára tették magukat a bizarr alapanyagokkal, ám most Sárközi Ákos és Rácz Jenő alkotásait is fel kellett ismerniük. Vajon hogyan vették az akadályt?

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Levesből desszert? Mindent a pirosak döntöttek el!

Miután Rácz Jenő csapata volt megint a jobb, ők választhatták ki, milyen leves alapanyagokból sütnek ők és a kékek.

Zsolt elvágta az ujját, de nem akart leállni a főzéssel

A csapat konyhafőnöke nagyon elvágta az ujját, még az arca is véres volt, de nem akart leállni. Zé szólt rá, hogy jön hozzá az orvos.

Zsolt és Vini egymás agyára mentek?

Vini folyamatosan ellenőrizgette Zsoltot, ami miatt a csapattársa már kezdte felhúzni magát.

Sánta Juliskáék között néha kitör a feszkó!

A Középdöntőben Juliska, Vini és Zsolt alkotják Rácz Jenő egyik csapatát. Mindannyian jól tudják, mivel jár a csapatmunka, ezért meg sem lepi őket, ha néha összevesznek.

A zsűri rózsát etetett a pirosakkal

Zé nem értette, hogy mit keres egy esküvői csokor a tortában. Pont emiatt is döntöttek úgy, hogy legyen az a versenyzők feladata, hogy elfogyasszák.

A séfek már az előkészületek alatt kiborultak a csapataik miatt

Viniék kevés adaggal készültek, ráadásul a konyhafőnök káromkodva utasítgatta a csapattársait. Patrikéknál pedig minden eltört vagy felgyulladt. Mit szóltak ehhez a séfek?

ÓRIÁSI - A versenyzők döntötték el, ki jut a középdöntőbe!

Miután kiderült, hogy Vini és Zsolt párosa teljesített a legjobban, egyikük azonnal a középdöntőbe juthatott. A döntést azonban a zsűri a két srác kezébe adta.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Zsolt és Vini ellophattak valakit egy másik csapatból

Miután a két srác volt a legjobb az első feladatban, a másodikban az lett az előnyük, hogy 10 percre segítségül hívhattak valakit egy másik csapatból. Vajon szabotőr vagy valódi segítség lesz ez a versenyző?

Zsolt pokoli tempót diktált Vininek

Zsolt és Vini közös pörgése majdnem felrobbantotta a konyhát, mindketten próbálták átvenni a másiktól az irányítást. Vajon milyen ételek születtek ebből a végtelen rohanásból?

Fördős Zé: „Szkennelek és kiszúrom az ilyen kis tréfákat!”

A zsűrit nem lehet átverni! Zé még azt az apró, bagyuba rejtett huncutságot is kiszúrta Zsolt tányérján, amire senki sem számított.

Zsolt önkívületi állapotban esett neki Rácz Jenő ételének

Zsolt - miután a hátránya miatt nem tudta az elejétől figyelni Jenő főzését - sok mindenben bizonytalan volt, emiatt a csapattársait kérdezgette. Eközben persze beindult a szokásos pörgése is.

Kövesd a séfet, és közben süss egy kis sültkrumplit!

Dórinak köszönhetően Zsolt nem nézhette végig nyugiban a séf főzését, hiszen közben két nagy adag sültkrumplit kellett készítenie Zének és Ákosnak.

Zsolt: „Hátba szúrtál, engem is és Jenőt is!”

Imre Kata után újabb piros kötényes versenyző döntött úgy, hogy a saját csapattársa életét nehezíti meg.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

Zsolt főzése kikészítette a zsűrit

Zsolt olyan gyorsan pörgött a konyhában, hogy Zé és Ákos már komolyan aggódtak érte. Jenő azonban nem értett egyet velük abban, hogy probléma lenne a versenyzőjével.

Ennyire gyorsan még senki sem kapott szét libát

Miután Zsolt volt az előző nap legjobbja, eldönthette, hogy ki zsigerelje ki az ő libáját is. Végül Patrikot választotta, aki mindenkit sokkolt a zsigerelő-tudományával.

A séfek mindenkit pörgettek - ilyen volt a rapid tálalás

Mielőtt bárki elkészült volna az ételével, a séfek még futottak egy gyors kört a pultoknál, hogy kiadhassák az utolsó utasításaikat is.

Rácz Jenő nem engedett: Zsolt újrakezdte az ételét

Zsolt nehezen boldogult a tésztájával, amit sehogy sem tudott kijavítani. Végül Rácz Jenő segített neki pár tippel, a feladat részt azonban előlről kellett ehhez kezdenie.

Tanulj a séfektől: így csinálj házitésztát és tintahalat

Miután kiderült, hogy liszttel és tintahallal kell dolgozniuk a versenyzőknek, a séfek gyorsan elmondták nekik a legfontosabb tudnivalókat.

Rácz Jenő zavarba hozza a versenyzőit?

A séf első hat versenyzője lelkesen ugrik fejest az előttük álló megpróbáltatásokba, de vajon mit gondolnak mentorukról? 

Eisler Zsolt


szerző:
2019.05.03. 21:30
Eisler Zsolt

Eisler Zsolt pörgése a Válogató második napján kezdődött, és két főzés kellett hozzá, hogy meggyőzze Rácz Jenőt: neki is helye van a piros csapatban.

Fördős Zé: „Azt javaslom a két séfnek, hogy vesszenek össze rajtad!”

Eisler Zsolt szembement Fördős Zé véleményével főzés közben, a zsűritag utólag mégis megdicsérte. A kérdés már csak az volt: vajon a két séfnek is bizonyított?

Rácz Jenő csak egy esetben ad kötényt

Eisler Zsolt minden vágya volt egy kötény, amit Zé is szívesen látott volna rajta. De mit gondoltak a versenyző munkájáról a séfek?

Rácz Jenő és Sárközi Ákos rettegtek a konyhában!

A séfek lenéztek a versenyzőkhöz, akiknél néhol olyan heves volt a pörgés, hogy elrepültek és felrobbantak a dolgok.

Konfitált egerektől rettegnek a versenyzők?

Eisler Zsolt semmitől sem ijedne meg igazán, ám mégis van egy hatalmas félelme…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való