KERESÉS search-close

Edina

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Edina"

Edina, aki a világ végén új életre lelt

Kozma Edina több mint 14 ezer kilométerre Budapesttől, Dél-Chilében, Punta Arenasban kezdett új életet. Eredetileg csak két hónapra érkezett a városba, egy trombózis miatt végül ott ragadt. Azóta megtalálta párját, Carlost, akivel most házat akarnak építeni. Edina médium, 25 éve tart terápiákat, meditációs órákat és folyamatosan fejleszti az elméjét. Azt mondja, Chile sem egy gazdag ország, mégis mindenhonnan a nyugalom és a harmónia árad.

Zita:

Edina és Zita hat éve barátnők. Zitának van egy hét éves kutyája, Marci, akit rendszeresen öltöztet, és egy nap legalább nyolc órát fordít a gondozására. Edina azért jött a műsorba, hogy megkérje barátnőjét, hordja kutyás közösségbe Marcit, és próbálja meg kielégíteni a kutyus valódi vágyait.

Önzetlen szerelem: Edina támogatja Zoli hormonkezelését

Ha valaki meglátja Zolit, egy teljesen hétköznapi férfit lát, azonban Zolinak már gyerekkora óta van egy furcsa szokása. A férfi ugyanis rendszeresen női ruhákat ölt, és nem tagadja, mennyire jól érzi magát nőként. Zoli azért jött Anikó műsorába, hogy elmondja menyasszonyának: szeretne belevágni kicsit jobban ebbe a nőiesedésbe. Edina már sokszor látta Zolit női ruhában, és bár nehéz volt elfogadnia, úgy érzi, mellette kell hogy legyen. Korábban volt már példa arra is, hogy mind a ketten női ruhában léptek utcára, de vajon mit szól ahhoz, hogy vőlegénye hormonkezeltetni szeretné magát?

 Viki:

A Balogh testvérek nagyon boldogok voltak, hogy elkészült az étel. Viki büszke volt magára, hogy minden sikerült, amit eltervezett,és szerinte most Edina se volt idegesítő.

Norbi szerint Viki olyan, mint a Kengyelfutó gyalogkakukk

Bár Viki nem kóstolta meg a krumplit, megállapította, hogy a sötétebb krumplidarabok még nem főttek meg. Bence megjegyezte, hogy Vikin látszik, mennyire akarja ezt az egészet, Norbi pedig megjegyezte, hogy a lány annyira pörög, mint a Kengyelfutó gyalogkakukk.

Edina:

Mikor szóba jött, hogy hány évesek a lányok, Bence megpróbálta megtippelni, hány éves Edina. Bár kicsit fölé lőtt, egyből kimagyarázta magát, Kati pedig jót mosolygott a csibész műsorvezetőn. Mikor a krumpli megpuhult, Edina inkább Bence szemeivel volt elfoglalva, és elfelejtette, hogy a gnocchinak nem tette fel a vizet.

Istenes Bence:

Viki össze-vissza szaladgált, és a nővére utasítására feltette a fokhagymát pirulni, bár olajat nem tett alá. Amíg a Balogh lányok próbáltak valami jót alkotni, Bence megjegyezte, hogy az a probléma, hogy Edina nem ad pontos instrukciókat.

A Balogh lányok bedobták magukat a siker érdekében

Mivel a lányok első főzésénél nem jött be, hogy Edina puszilgatta Bencét, úgy döntött, hogy most a húgának kell bedobnia magát a siker érdekében.

Bence nagyon élvezte Viki és Edina szócsatáját

Bár a krumpli kőkemény volt, Edina arra kérte Vikit, hogy szedje össze minden erejét, és törje össze azokat. A két testvér ezen alaposan össze is veszett, ugyanis Viki hiába nyomta, nem történt semmi... 

 

Füstölt sajtos gnocchi


szerző:
2017.03.22. 21:20
Füstölt sajtos gnocchi

Pierre már első ránézésre nem találta a gnocchit, és nem értette, hogy kerül a tányérra csuszatészta. Végül vette a bátorságot, és megkóstolta a "gnocchit", aminek semmi köze az eredetihez, hiszen a jól készült gnocchi olyan, mint a pihe, ez pedig olyan, mint az ágyúgolyó.

Edina nagyon büszke a húga teljesítményére

Edina nagyon pörgős lány, aki rengeteg dolgot csinál egyszerre. A húga, Viki a felvételi előtt áll, és jegyben jár a barátjával. Edina nincs megelégedve a teljesítményükkel, de Vikire büszke, ugyanis tőle ez hatalmas teljesítmény.

Edina csókokkal jutalmazta Bence jófejségét

Bence többször is jó tanáccsal látta el Vikiéket, Edina pedig minden egyes segítségért puszival fizetett, Bence legnagyobb örömére.

Damu Roland: „Elég a hazugságokból”

Családi válság, alkoholproblémák, koraszülött baba és most egy újabb terhességről szóló hír. Damu Rolandnak elege lett, tiszta vizet önt a pohárba!

Roland csapdát állít Róbertnek

Roland Edinával együtt elhatározza, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. A terv érdekében Edina kikezd Róberttel, Roland pedig videó felvételt készít az esetről.

Előző rész (2016. június 28.)

Gábor és Alexa együtt mennek jógázni. Roland és Edina elhatározzák, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. Karola őszintén bevallja érzéseit Nimródnak, aki megbocsát neki.

Következő rész (2016. június 28.)

Gábor és Alexa együtt mennek jógázni. Roland és Edina elhatározzák, hogy csapdát állítanak a Róbertnek. Karola őszintén bevallja érzéseit Nimródnak, aki megbocsát neki.

Edina meggyalázta Judit családi receptjét

Edina egyedi hagymapucolásától anyukája teljesen kiakadt, Bence pedig egyből megjegyezte, hogy ha a lány továbbra is így munkálkodik a konyhában, meggyalázza Judit híres családi receptjét.

Szakított a VV7 utolsó szerelmespárja is

Laci és Edina terveiben korábban házasság is szerepelt, a közösségi oldalakon Laci posztjából az derül ki, hogy ő most végleg lezárta a kapcsolatot.

Damu Roland tényleg magára hagyta terhes feleségét?

Roland eddig háttérbe húzódó felesége, Edina most négy hónapos terhesen bulvárlapok címlapjain, internetes oldalakon szerepel, szenvedélybetegségének minden részletével.

Damu Roland tiszta vizet önt a pohárba

Damu Roland eddig háttérbe húzódó felesége, Edina most négy hónapos terhesen bulvárlapok címlapjain, internetes oldalakon szerepel, szenvedélybetegségének minden részletével.

Veszélybe került VV Laci és Edina szerelme

A két szerelmest jelenleg országhatárok választják el egymástól, Edina ugyanis nemrég külföldre költözött. A ValóVilág 7 egykori macsója nem tagadja, nemcsak Edina, de ő is nehezen viseli a távkapcsolatot.

Robi fiúból férfivé érett


szerző:
2015.07.06. 23:00
Robi fiúból férfivé érett

A zenész édesanyja visszatér otthonába, így Robi ismét magára marad. Az anya jó tanácsokkal látja el fiát, aki úgy dönt, életében először hallgat rá, és bár hiányzik neki Edina, mégis ellenáll a kísértésnek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Eljött a búcsú ideje... Edina összepakolta a cuccait, hogy egy kis időt távol töltsön Robitól amíg mindkettejük élete a helyére rázódik. Nehezebb ez mint gondolták, de biztosak benne, hogy nem ez volt az utolsó találkozásuk. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Robi édesanyja kezébe vette az irányítást, hogy fia végre elkezdjen újra élni. Az anya szerint első lépésként Edinától kell megszabadulni, mert csak visszahúzza Robit. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Edina alig több mint egy hét múlva visszautazik Londonba, ezért Robi kénytelen lesz megszokni az egyedüllétet. Közel a negyvenhez egyre többször eszébe jut, hogy milyen jó lenne megtalálni végre az igazit. Lehet, hogy számára Edina ez a nő? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Velünk történt


szerző:
2015.06.15. 11:30
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

A gyötrő magány ellen is van orvosság

Jelen esetben Edina személyében, aki a Pestre visszatérő Robi mélydepresszióján próbál segíteni társaságával. Végül is nincs abban semmi, ha az ember együtt tölt pár napot a legjobb lánybarátjával! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

PIZSIDIVAT: Edina Laci pólóira esküszik

A VV 7 gerlepárját kedvenc éjszakai viseletükről kérdeztük, de hamar kiderült, hogy Laci legszívesebben meztelenül alszik. De nemcsak a pizsamadivatról beszéltek, hanem beavattak minket jövőbeli terveikbe is.

Reflektor 15-04-27


szerző:
2015.04.28. 01:30
Reflektor 15-04-27

Reflektor: VV Zsuzsa énekesi karrierről álmodozik. Bíró Ica talán megmenekül az anyagi csődtől.

Robin lebukott Anett előtt


szerző:
2015.04.17. 17:36
Robin lebukott Anett előtt

Robin és Anett kapcsolata véget ért, de vajon meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika? Hollósi Szandra riportja.

VV: Laci és Edina tervei


szerző:
2015.04.17. 17:33
VV: Laci és Edina tervei

Jelenleg Laciéknál laknak együtt, és ha egyelőre házasságot nem is terveznek, a jövőre azért vannak elképzeléseik.

Robin és Anett kameránk előtt is összeveszett

Mintha nem is ért volna véget a ValóVilág, a Villa szerelmespárjai pont ugyanúgy piszkálják egymást, mint annak idején a játékban. A győztes Robinnál azonban véget ért a románc, tulajdonképpen pont a kameránk előtt, egy mindent tisztázó, gyönyörűszép civakodás keretében! Hollósi Szandra riportja.

Velünk történt


szerző:
2015.03.23. 11:13
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Laci háztűznézőben járt


szerző:
2015.03.17. 01:45
VV Laci háztűznézőben járt

Edina családja teljesen elkényeztette a fiút, miután - a fiatalokat látva -, egyértelművé vált mindenki számára, hogy a szerelmük a Villa falain kívül is tombol. Edina és Laci olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy az esküvő sem kizárt.

ValóVilág szerelem a való világban

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág 7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját.

Míg a halál el nem választ? Szerelem a Villán túl

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját. Hollósi Szandra riportja.

EDINA & LACI: „Egy jó kapcsolatban a minimális féltékenység kell”

Laci és Edina egy pillanatot sem tudnak egymás nélkül tölteni, két hét különélés is megviselte őket. A ValóVilág után a való világban is éjjel-nappal együtt vannak.

Robin, az igazi nyertes!


szerző:
2015.03.02. 19:45
Robin, az igazi nyertes!

Utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin vasárnap mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba. Polyák Alexandra riportja.

Könnyek, szerelmek, boldogság: fergeteges Finálé!

Utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin vasárnap mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba. Polyák Alexandra riportja.

LACI ÉS EDINA:  „Az a lényeg, hogy most mi van”

Edina és Laci nagyon boldogok, hogy ismét együtt lehetnek, már a közös jövőt tervezik. Edina elmeséli azt is, hogy mit szólt, mikor visszanézte Laci régebbi nyilatkozatait róla.

A VV7-ben mindenki ráment mindenkire

Egy dologban biztosan nem volt hiány a Villában. Szerelmi szálakban. Volt, ami hamar véget ért, olyan is, ami a végéig kitartott, és olyan is, ami egész a játék végén, de annál intenzívebben lobbant lángra.

Edina és Laci szerint Dóri nem érdemelné meg a nyereményt

Ha már ők nem vihetik haza a fődíjat, akkor Dennis vagy Robin legyen az, aki mindent visz – állítja a szerelmespár.

Edina és Laci összeköltöznek?

Lacit egy meglepetésvendég is fogadta a kiesése után, aki nem más volt, mint Edina. A pár boldogan borult egymás nyakába, hogy utána Aurelióékkal beszélgessenek a kapcsolatukról.

Laci és Aurelio zokogva nézték vissza Edina és Laci pillanatait

Mindkét srác könnyezve nézték vissza Laci és Edina szerelmes pillanatait. Ki is jelentették utána, hogy ez a játék rengeteget adott nekik.

A szerelmesek újra egymáséi lettek

Laci nyereménye Edina volt, a szerelmespár, mint két galamb, turbékolt a nyugiban. Dennis is kapott ajándékot, de kicsit vakon volt. 

Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete

A ValóVilág7 két egykori játékosa, Edina és Zsuzsa Laci miatt kapott hajba a Villában, így a korábbi szövetségesek egyik pillanatról a másikra meggyűlölték egymást. Amikor Edina is kiesett a játékból, úgy döntött, békejobbot nyújt ősellenségének, és a Reflektor kamerája előtt megpróbál kibékülni vele. A kísérlet azonban kudarcba fulladt.

Edina a Muzsika TV-n!


szerző:
2015.02.25. 13:43
Edina a Muzsika TV-n!

Látva az Ott állsz a célnál című Villa dal nagy sikerét a Muzsika TV lehetőséget biztosított Edinának, hogy ezt közönség előtt is előadja. Március 7-én 22 órától a Hungarian Pop Topban láthatjuk majd Edinát és az X-Faktor sztárjait: Horányi Julit, Spoont, Nagy Ricsit és a ByTheWayt.

Segítséget kaptak a lakók a Kiválasztás előtt

A kiesett játékosok adtak jelrakási tanácsot. A többség Dennist erősíti és támogatja, és szinte mindenki a címlaplányt látná szívesen a Finálé előtti utolsó Párbajon.

Itt a Fanni show második adása

Aurelio nem akarta, hogy utálják a lányok, ezért másra bízta a piszkos munkát. Meghívta Fannit, hogy tegyen fel minden olyan kellemetlen kérdést Edinának és Zsunak, amit ő inkább nem akart feszegetni.

Edina Laciért mondott kampánybeszédet

A múlt heti kieső nagyon izgul szerelméért, Laciért, nagyon szorít neki és reméli, hogy csak jövő vasárnap találkoznak majd. Ezzel szemben Fanni nem igazán izgul a Párbaj miatt, attól sokkal jobban tart, hogy mondjuk leesik a lépcsőn, vagy beleizzad a ruhájába.

Drámai Párbaj


szerző:
2015.02.19. 19:40
Drámai Párbaj

A ValóVilág történetének talán leginkább szívszorító Párbajának nézünk elébe: szerelmesek küzdenek egymás ellen, rádasul valahol csak és kizárólag önmaguknak köszönhetik a fennálló helyzetet. Hollósi Szandra riportja.

Edina behatolt a műsorba


szerző:
2015.02.17. 23:54
Edina behatolt a műsorba

Edina Barótról jelentkezett be, aki szerint Lacinak Fannit vagy Dórit kellene kivinnie Párbajra, de inkább Dóri felé hajlik. Robinban csalódott, Laci viselkedése miatt viszont kezd picit féltékeny lenni.

Benkő: Edina felháborodott azon, hogy nem Laci fog nyerni

Benkő Gábor elmesélte, hogy Edinával volt egy kis összezörrenésük Lacit illetően. Az újságíró szerint Edina nem vette túl jó néven, hogy Laci a játékban egy negatív figura és szerinte nem sok esélye van megnyerni a VV-t.

Reflektor 15-02-16


szerző:
2015.02.17. 01:30
Reflektor 15-02-16

Reflektor: Laci sírva tért vissza a Villába. Hatszázadik adását ünnepelte a Heti hetes.

Könnyek tengere árasztotta el a Villát

A ValóVilágok történetének legdrámaibb Párbajáról Laci térhetett vissza, de ennyire keserűen még senki sem fogadta a győzelmet. A facér zokogva érkezett meg és a sírás nemhogy abba maradt volna, még Robinra is átragadt.

Ennyi könnyet még nem látott a Villa

Edina kiesése után semmi sem szabott határt a könnyeknek. Nemcsak Laci volt borzalmas állapotban, hanem Robin is. Az érzékeny srác bele sem gondolt abba a lehetőségbe, hogy Edina is kieshet, ezért szörnyű lelkiismeret-furdalás gyötörte.

Robin: Ha visszajössz, összejössz velem?

A szerelmespár sorra búcsúzott el a lakóktól, majd a Villa különböző helyiségeitől is érzékeny búcsút vettek. Mindegyikről volt egy szaftos kis sztorijuk, persze a pálmát egyértelműen a nyugi vitte el.

V-Red klipje


szerző:
2015.02.16. 22:15
V-Red klipje

Tagok: Dóri, Edina és Robin. Hogy tetszik a V-Red produkciója?

Laci gyomorgörccsel ébredt utolsó közös reggelükön

Lacinak és Edinának nem indult könnyen a Párbaj előtti reggelük. Míg ők egy utolsót lelkiztek a nyugiban, kint az udvaron az "ellenség" azaz Fanni és Dennis már azon agyalt, hogy ki hogyan fog visszatérni a Párbajról.

Fókusz 15-02-16


szerző:
2015.02.16. 19:20
Fókusz 15-02-16

Fókusz: Lúzerek ajándéka? - Vajna Timi posztja nyomán kirobbant a kommentháború. Most akkor adjunk drága ajándékot Valentin-napra, vagy nem? Segítség a bajban - Olyan édesanya is adományozott, aki maga is gondokkal küszködik. Meghatotta a félárván maradt gyermekek története. Szomorú győzelem - Laci sírva ment vissza a Villába, Edina pedig nem győzött elnézést kérni édesanyjától.

EDINA: „Nem tudom hogyan tovább”

Edina természetesen kiakadt, miután kiesett. Szerelmével kellett Párbajoznia, így egyértelmű volt, hogy el kell engedniük egymást!

Velünk történt


szerző:
2015.02.16. 12:21
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Edinának kellett búcsúznia a Villától és szerelmétől

Tegnap tanúi lehettünk a ValóVilág7 egyik legfelkavaróbb és legnehezebb Párbajának, hiszen két szerelmesnek, VV Lacinak és VV Edinának kellett megvívnia a bentmaradásért. A két villalakó közül Laci térhetett vissza győztesen a Villába, hiszen Edina ha pár százalékkal is, de alulmaradt a küzdelemben.

Edina: „Lelkiismeret-furdalásom van Zsu miatt”

Edina végtelenül csalódott volt, hogy kiesett a játékból. Fogalma sincs, hogy mihez kezd most. Egy dolog élteti, hogy Laci nyerje meg ezt a játékot, magáért és most már értük is.

Ezek voltak Edina legszebb pillanatai

Játék, nevetés, szerelem - így teltek el Edina napjai a Villában.

Edina búcsúfilmjén még Aurelio is elsírta magát

A tűzrőlpattant lány búcsúfilmje olyan megható lett, hogy még Aurelio sem tudta visszatartani a könnyeit.

"Csodálatos ember vagy"


szerző:
2015.02.15. 22:08

Edina ezekkel a szavakkal búcsúzott a még mindig sirdogáló Lacitól. Várni fog rá kint, és mindent megtesz azért, hogy ő nyerje meg ezt a játékot. Végezetül csak annyit kért tőle, hogy hagyja kint Fannit.

Minden idők legkülönösebb Párbaja

Soha ilyen még nem volt a ValóVilágok történetében: egy szerelmes párnak kellett megküzdenie egymással. Nem volt kiabálás, szócsata, erőfitogtatás; inkább az érzelmeké és a könnyeké volt a főszerep. A nézők már délutántól követhették az eseményeket.

Laci térhetett vissza a Villába

Kis különbséggel ugyan, de Laci nyerte meg a Párbajt. Az eredménynek viszont nem tudott igazán örülni, megrendülten búcsúzott szerelmétől.

A szerelmesek búcsúja


szerző:
2015.02.15. 21:47
A szerelmesek búcsúja

Nem sokkal a Párbaj vége előtt, mielőtt megtudták volna az eredményt Edina és Laci még utoljára elbúcsúzhatott egymástól.

Edina kortesbeszéde


szerző:
2015.02.15. 21:42
Edina kortesbeszéde

"Ha Laci megy vissza, emelt fővel fogok távozni." Így kezdte kortesbeszédét Edina, aki szintén magáért de nem Laci ellen kampányolt.

Laci macsó énje végleg a múlté

A párbajozók őszintén megvallották egymásnak az érzelmeiket, majd Laci elárulta, hogy a listázós, egykori alfahím énje végleg a múlté lett. A szívében már csak egy nőnek van hely, aki természetesen Edina.

Edináék szerelme nem szokványosan indult

Azt is mondhatnánk, hogy viharos volt. Összeveszések, békülések, megbocsátás. Laci csak egy dolgot bánt meg: hamarabb észre kellett volna vennie ezt a kincset, amire rátalált.

Laci és Edina kézenfogva érkezett meg a Párbajra

Edina reszketett, Laci szemei mindent elárultak a benne dúló harcról. Így érkezett meg a szerelmespár minden idők legkülönlegesebb Párbajára.

Így búcsúzott Edina a többiektől

Kevésbé keményen, de azért Edina megmondta a magáét, mielőtt csatába indult volna.

Így jutott el a Párbajig Laci és Edina

Bújócska a kamerák elől, a büntető kék kendő, majd a zöld Lacira. Így alakult, hogy a VV-k történetében először egy szerelmespárnak kellett párbajoznia.

Edina: „ Úgy érzem, hogy nem szeretsz őszintén”

A lakók nemcsak egymásnak adtak ajándékot, hanem kaptak is. A két pár személyre szóló szerelmes videót kapott, amiben a legemlékezetesebb pillanataikat gyűjtötték csokorba. Míg Fanniék végigkuncogták a sajátjukat, Edina és Laci között óriási lett a feszültség a látottak után. Olyannyira, hogy Edina teljesen elbizonytalanodott Laci szerelmében.

A Villában is tombolt a szerelem Valentin-napon

Ágyba vitt reggeli, szivecskés lufik, megható ajándékok, örömkönnyek. A Valentin-nap a szerelmesek napja, a romantikát pedig a villalakók alaposan kimaxolták.

Laci szerint Edina hátba szúrta őt

Laci az egy hete tartó feszkótól teljesen kikészült, még hányt is idegességében. Az i-re a pontot az utolsó feladat rakta fel, amely során teljesen úgy érezte, hogy szerelme hátba támadta őt...

Laci feladja Edina miatt?


szerző:
2015.02.15. 16:42

Ági üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:40

Barbi üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:39

OG üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:37

Laura üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:36

Mimi üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:35

Karolin üzenete


szerző:
2015.02.15. 16:00

Edit üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:59

Dark üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:58

Greg üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:57

Niki üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:56

Dominika üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:55

Jeromos üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:54

Izabella üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:53

Gyémánt üzenete


szerző:
2015.02.15. 15:52
Dennis: Edina, te elnyomod Lacit!

A tűzrőlpattant nem sokban enged szerelmének: felvette a kék kendőt, és beléfojtja a szót. Mi lesz itt este a Párbajon?

Megint sikerült alaposan kinyalni a buli száját

Hiába a néhány napja tett fogadalmak, hogy soha többet nem isznak: a vodka és a pálinka centjei hamar gazdákra találtak. A producerek az egész éjjelt a Villában töltötték, de alvás helyett inkább az aggódás jutott nekik.

Fanni: Buszfejem van, tokám van, ráncos vagyok!

A csapatok elkezdtek készülődni, gyakorolni a klipforgatásra. Mindenki előállt a saját ötleteivel, ám az édibédit leginkább a kinézete aggasztotta.

Ismét veszekedésbe és sírásba torkollott a bulika

Mintha visszacsöppentük volna a néhány nappal ezelőtti buliba, ahol szintén a vodka centizésén ment a vita. Young G aggódik a társaság italfogyasztásán, úgyhogy fölcsap kocsmárosnak.

Edina és Dóri egymásra hangolódtak a buliban

Nézzétek, Edina és Dóri hogyan hangolódtak egymásra a buliban. Hiába, a tánc és az alkohol az ellenségeket is összehozza!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való