KERESÉS search-close

EDDA

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "EDDA"

A legek városa: ByeAlex és a legendás Edda Művek frontembere is innen indult

Miskolcról mindenkinek a füstölgő ipargyárak, a Diósgyőri Vár és a nagy múltú, de mostanában évente a kiesés szélére kerülő futballcsapat, a DVTK jut az eszébe. Pedig Északkelet-Magyarország központjának van egy egészen más arca is, amely ritkán kerül a híradások középpontjába.

Pataky Attila 66 évesen is készen áll az apaságra!

Két házasságából egy-egy fia született Pataky Attilának, ám harmadik feleségével is azt tervezik, hogy bevállalják a közös gyereket. Az Edda frontembere úgy érzi, 66 évesen is elég energiája maradt ahhoz, hogy újra apai örömök elé nézzen.

Szilágyi Dorottya - Elhagyom a várost

Lássuk Dorci megmutatta-e, hogy egy igazi miskolci úgy tolja az Eddát, mint Pataky Attila az UFÓs történeteket!

Pataky Attila mert nagyot álmodni


szerző:
2015.06.03. 17:07
Pataky Attila mert nagyot álmodni

Először egy olimpiai dobogóra álmodta magát, de sajnos a sport valóban csak álom maradt. Aztán jött a zene, ami segített kitörni a Vasgyárból. Az EDDA mára már 32 aranylemezzel büszkélkedhet és egy óriási, teltházas jubileumi koncerttel ünnepelték a 40. születésnapjukat. Aki tényleg kíváncsi rá, az az Edda első lemezétől a 32. lemezéig megtalálja őt, a zenéjében, szövegeiben, az egész élete benne van.

PÁKÓ: „Szeretem minden dal”


szerző:
2015.04.24. 17:26
PÁKÓ: „Szeretem minden dal”

Pákó kedvenc magyar számait adja elő, hamisíthatatlan pákósított stílusban. A produkció végén pedig, szem garantáltan nem marad szárazon.

Fókusz 15-04-14


szerző:
2015.04.14. 18:00
Fókusz 15-04-14

Fókusz: Tavaszi divatvadászat - Mit hordjanak azok, akik trendik akarnak lenni? A fiúknál az a jelszó: Öltözz a barátnőd gardróbjából! A nagy Edda-ünnep - Végigkísértük Pataky Attilát a szülinapi bulin, megmutatjuk, hogyan készült a 40. évfordulóra. Kiutasították őket - Mit tett a 20 éve itt élő család, hogy el kell hagyniuk az országot? Mindenki segíteni próbál.

40 éve a színpadon: az Edda örök!

A Fókusz ott lehetett a kulisszák mögött. Megmutatjuk, hogyan készült a legendás rock együttes a koncert előtt, és hogyan ünnepelték meg az Edda negyedik X-ét. Hubai Antal riportja.

KICSKA LÁSZLÓ: „Ez a 40 év nagyon izgalmas volt!”

A zenekar második "legfiatalabb" tagjaként, 25 éve segíti az Eddát Kicska László. A zenekar basszusgitárosaként úgy gondolja, jelenleg az a csúcs, ahol tartanak.

PATAKY ATTILA: „Az elején természetesen csak kisebbeket mertünk álmodni”

Az Edda frontembere 40 év távlatából mesél arról, milyen volt az indulás, hogyan indult be a zenekar karrierje.

GÖMÖRY ZSOLT: „Voltak nehézségek, de a zene ereje minden átsegít minket!”

Az Edda már 40 éve a színpadon! Gömöry Zsolttot kérdeztük arról, hogy mi az, amit az elmúlt évekről el tud, vagy akar mondani.

Az Edda magának plakátolt


szerző:
2014.10.30. 20:24
Az Edda magának plakátolt

Pataky Attiláék elmesélték, nyáron két hétre leköltöztek a Balatonra, mikor ott turnéztak, és maguk gondoskodtak arról, hogy mindenki tudjon a koncertjeikről.

Pataky Attila a fiával énekel


szerző:
2014.01.22. 00:45
Pataky Attila a fiával énekel

Az ifjabb Pataky nemcsak a rockzene iránti rajongását örökölte az apjától, de a vérmérsékletét is, sőt a magánéletük is kísértetiesen hasonlít egymásra.

Reflektor 14-01-21


szerző:
2014.01.22. 00:40
Reflektor 14-01-21

Reflektor: Kiszel Tünde érett férfira vágyik. Pataky Attila a fiával énekel.

Gömöry Zsolt szeretne még egy gyereket

A kis Anna, hamarosan betölti életének első évét, de apukája nem zárkózik el attól, hogy jöjjön a következő. Zsoltnak már van három gyermeke, egy 20 éves lánya, egy 3 éves kisfia, és az egyéves Anna, de ötven év fölött is úgy érzi, hogy képes még plusz apai teendőket bevállalni.

Pataky Attila örül, hogy hitre nevelte édesanyja

Az Edda frontember jó géneket örökölt anyukájától, aki nem rég ünnepelte 90. születésnapját és a mai napig fitt. Bár idősek otthonában él, mégis aktívan telnek napjai. Hogy Attila mit örökölt még Vali nénitől, videónkból kiderül.

Pataky Attila eljegyezte a szerelmét

Az Edda énekese és a barátnője, Orsolya négy éve alkot egy párt, mégis csak néhány hónappal ezelőtt költöztek össze és fűzték szorosabbra a kapcsolatukat.

Mutasd a borítód, megmondom ki vagy!

Úszkáló baba, vagy zebrán átsétáló beat zenekar. Aki egyszer látta, nem felejti, pláne, ha az adott borító egy számára kedves együtteshez tartozik. De vajon van-e legitimitása a mívesen rajzolt, mondandóval töltött borítóknak a lemezválság kellős közepén?

A sztárok is szenvednek az allergiától

Egy-egy allergiaszezon akár az énekesek fellépéseiket is tönkreteheti, hiszen hangjukból élnek. A tavaszi és nyári természetet így hanyagolják inkább, hiszen zsebkendő után kapkodnának, és végigtüsszögnék az egész kirándulást.

Herótjuk van saját slágereiktől?

Unásig ismételt nagy slágerek - a közönség követeli őket, de lehet, hogy a zenekaroknak már herótjuk van a saját daluktól? Mit gondolnak egymás slágereiről az Edda, az Omega, a Neoton Família és a Hooligans tagjai?

Féktelen ünneplés, sztárdömping és kusza szerelmek

Bezsebelték a díjat a Vastag testvérek, tarolt Janicsák Veca, már a nyárra készül Varga Viktor és Vásáry André, sőt, újabb szerelmek és várható szakítások tartják lázban a rajongókat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba rock and roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

Reflektor 11-12-05


szerző:
2011.12.06. 00:10
Reflektor 11-12-05

Reflektor: Mindenkinek vannak titkai, és ez alól az X-Faktor versenyzői sem kivételek. Az egyik énekes például egy színtől irtózik, a másik papírfecniket gyárt. Az Edda frontembere misztikus erőt tulajdonít a kabátjának, ezért az idei lovas kupán is abban indult a hírességek fogathajtó versenyén. Attila mindent beleadott, a fránya kaftán azonban nem neki drukkolt.

Fókusz 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 20:45
Fókusz 11-09-07

Fókusz: Valóra vált álom - Barna Gergő ezentúl nemcsak a bolti raktárban, a The Rocktenors pedig nemcsak a vízparton énekelhet. Újrakezdték - Som Lajos régi szenvedélyéről, Slamó pedig Pataky Attiláról is mesélt. Öreg rockerek Mick Jagger nyomában. Nem adta fel - Bastiennek eltört a gerince, lebénult, mégis folytatta a wakeboardot, káprázatos trükkökkel.

Együtt zúznak a Piramis és az Edda extagjai

Som Lajos és Slamovits István, azaz Slamo a 6. X magasságában sem nyugszanak. Az ex-Piramis basszusgitárosa és a volt Eddás szólista egy új zenekart alakított Storm néven.

Fél kettő 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 14:20
Fél kettő 11-09-07

Fél kettő: Spontán vakáció - Úti cél nélkül indult nyaralni Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, Veronáig jutottak. Kerek évforduló - Fergeteges bulival ünnepelte 60. születésnapját Pataky Attila. Az álomgyár küszöbén - Hogyan tud egy magyar érvényesülni Hollywoodban? Vendégünk volt Bánfalvy Ági.

D.Tóth András világsztárokkal is cseverészett

A műsorvezető a Pannónia Fesztiválon járt, ahol az Edda, a Magna Cum Laude és egy világhírű csapat, a Twisted Sister is ott volt.

Pataky Attila szerzeményével ünnepelnek

A Szeretünk téged című dalt adják elő a születésnapos zenészek a Petőfi Csarnok nagyszínpadán.

Csillag születik - A döntő 11-06-04

Csillag születik - A döntő: László Attila 2011 csillaga! A jövő Máté Pétere nem hitt a saját fülének, amikor Nagy Sanyi kimondta a győztes nevet.

Pataky Attila sok dolgot átértékelt

Az Edda frontembere eddig renegeteg mindent magába fojtott, de most egy újfajta életet tanul.

Pataky Attila a színpadon akadt ki


szerző:
2010.07.15. 19:55
Pataky Attila a színpadon akadt ki

Vállon dobták egy paradicsommal az egyik fesztiválon az Edda frontemberét, Pataky Attilát, akinél elszakadt a cérna.

Megmutatta kisbabáját a zenész


szerző:
2010.06.25. 08:55
Megmutatta kisbabáját a zenész

Gömöry Zsoltnak nemrég született meg második gyermeke. Meglátogattuk a családot.

Reggeli 10-04-29


szerző:
2010.04.29. 08:55

Gömöry Zsolt újra apa lesz


szerző:
2010.04.15. 09:02
Gömöry Zsolt újra apa lesz

A zenész izgatott: érkezik a baba és készülnek az EDDA jubileumi koncertjére is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való