KERESÉS search-close

Dundika

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dundika"

Fókusz 13-08-28


szerző:
2013.08.28. 19:45
Fókusz 13-08-28

Fókusz: Bulikirálynők - Külföldön ezrek tombolnak rájuk, itthon viszont alig fogadják el őket. Magyar női lemezlovasok. Seherezádétól Julia Carpenterig. Mindenük odaveszett - Férje megverte, majd felgyújtotta a házat. Az édesanyával és a gyerekekkel visszamentünk életük romjaihoz. Mit rejtegetnek? - Turkáltunk és meglepődtünk. Miről árulkodik egy női táska? Dundika és az Éjjel-Nappal Budapest szereplői most kipakolnak.

Táska: a női lélek tükre


szerző:
2013.08.28. 15:01
Táska: a női lélek tükre

Mindenkinek van egy-két szórakoztató vagy éppen bosszúkás sztorija a női táskák rejtelmeiről. Akár egy mindent elnyelő szütyőről, akár egy apró, semmire se jó retikülről van szó, a nők nem tudnak meglenni nélkülük. Így van ezzel Zsófi is!

Majkáért aggódnak a rajongói


szerző:
2013.05.08. 00:05
Majkáért aggódnak a rajongói

Talán Dundika sem aggódik annyira a férjéért, mint azok a rajongók, akik a Republic énekese, Cipő sajnálatos tragédiája után Majka szívbetegségében látják a visszafordíthatatlant. Az ifjú apuka ezúttal szeretne megnyugtatni mindenkit.

Szombat Esti Láz 2013 - Best of 13-05-01

Szombat Esti Láz 2013 - Best of: A nagy sikerrel futott 2013-as Szombat Esti Láz legszebb pillanatai.

Így tudsz szavazni a Szombat Esti Láz táncosaira!

Az SMS díja 330 Ft ÁFA-val. A hívás díja 330 Ft ÁFA-val. Ügyfélszolgálat: (1) 371-4820.

Szombat Esti Láz 2013 - Döntő

Szombat Esti Láz 2013 - Döntő: A trófeáért a döntőbe jutott három pár, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, valamint Szilveszter gazda és Molnár Andrea küzdöttek. A dobogósok ezúttal is két tánccal készültek: slowfoxot és paso doblét adtak elő.

Vastag Csaba nyerte a Szombat Esti Lázat

A Szombat Esti Láz döntője Vastag Csaba és Mármarosi Tünde győzelmével ért véget. Így Csaba az énekverseny után, a táncverseny első helyét is bezsebelhette.

Fókusz 13-04-11


szerző:
2013.04.11. 19:50
Fókusz 13-04-11

Fókusz: Életkorteszt - Mikor vagyunk a legszexisebbek vagy a legvonzóbbak? Hírességek az évek múlásáról. Terrorban tartva - Testi és lelki erőszak a családon belül. Mit gondol Kiss Ramóna és Rékasi Károly saját szerepéről? Hozzánk nőtt - Azelőtt csak bunkofonnak hívtuk, ma pedig már mindenkinek van. A mobiltelefon negyven éve.

Nem csak a húszéveseké világ?

Nők és férfiak milliói lélegezhetnek fel. Egy amerikai magazin kutatása végre bebizonyította: a szépség belülről fakad, mindenki annyi, amennyinek érzi magát. És ezen még az idő sem változtathat.

A táncosok sorsa a nézők kezében!

Szombat este kiderül, hogy ki lesz a hat hete tartó Szombat Esti Láz nyertes párosa. A zsűri most is értékel, de pontjaik már nem befolyásolják a végeredményt, a fináléban minden a nézőkön múlik. Ha szeretnéd, hogy a kedvenc párosod álljon a dobogó legfelső fokán nincs más dolgod: szavazz rá!

Istenes Bence és Iringó könnyes búcsút vett

Röpködtek a tízesek a negyedik élő show-ban. Vastag Csaba produkcióját két tízessel is jutalmazták, Szilvesztert még azzal is meggyanúsították, hogy táncolt, Bence egyszerre volt komoly és őrült, Iza szexuális töltetű tánca elvarázsolt mindenkit, Gabi pedig triplázott!

„UFO-tangóval” búcsúzott Győrfi Pál

Igazi magyaros cha-cha-chával indult a show, aztán egy díva tangózott a színpadra, majd egy csődör táncolt be. A legmeghatóbb pillanat az volt, mikor Tóth Gabiból profi született, miközben rossz élményeit táncolta ki magából a tangón keresztül.

Vicces, extrém táncvideókat készítettek a SZEL táncosai

A Szombat Esti Láz versenyzői táncvideókat csináltak magukról. Volt, aki a táncos filmeket szereti, volt, akinek az extrém helyen táncolás a kedvence, és aki csak további szavazatokat gyűjtene a videóval, de olyan is, akinek csak a bárány jutott.

A Szombat Esti Láz kulisszatitkai

A táncos showműsor második élő show-ja is hihetetlen izgalmakkal zajlott le, amely Dundika és a párja, Mészáros Máté kiesésével zárult. Stábunk már órákkal a műsor kezdete előtt ott volt a kulisszák mögött.

Reflektor 13-03-18


szerző:
2013.03.19. 01:00
Reflektor 13-03-18

Reflektor: Mr. President Budapesten járt. A Coco Jumbo című világhírű sláger énekese villámlátogatásra érkezett, amely során exkluzív interjút adott a Reflektornak A Szombat Esti Láz kulisszatitkai. Lezajlott a táncos show-műsor második élő show-ja, amely Dundika és a párja, Mészáros Máté kiesésével zárult.

Ismét felrobbant a Szombat Esti Láz parkettje

A Szombat Esti Láz 2. fordulójában Tóth Gabit már a legendás Josephine Bakerhez hasonlította a zsűri táncos-koreográfusa, Tihanyi Ákos. Amíg Gabiék és Istenes Bencéék szinte felrobbantották a táncparkettet, addig Vastag Csabáék romantikus keringőt lejtettek.

Dundika lázasan készül az esküvői táncra

Majoros Hajnalka és Mészáros Máté búcsúzott a Szombat Esti Láztól, ám Dundika nem esett kétségbe, hiszen végre lesz ideje, hogy elég időt töltsön kisfiával.

Dundika mosolyogva táncolt ki a Szombat Esti Lázból

Az este folyamán jive-ot és angol keringőt láthattunk táncos sztárjainktól. Volt, aki szerelmet mímelt a győzelemért, más rock and rollt is bevetett, és volt, aki a zsűrit vörös rózsával próbálta lekenyerezni.

Fókusz 13-03-14


szerző:
2013.03.14. 19:55
Fókusz 13-03-14

Fókusz: Kettévágja magát - Mindenkit sokkol a mutatványával. Szabolcs a legendás autóstrükköt is leleplezi. Lesz esküvő? - Megleptük Dundikát a táncpróbán, amibe Majka is bekapcsolódott. A mennyegző is szóba került. Szereti a focit - És metróval közlekedik. Buenos Airesben élő magyarok, és itt élő argentinok mesélnek a pápáról.

Lesz, vagy nem lesz esküvő Dundikáéknál?

Múlt szombaton Dundika és párja, Mészáros Máté betáncolta magát a nézők szívébe, és továbbjutottak a Szombat Esti Lázban. Azóta rendületlenül gyakorolnak, hogy ezúttal még jobban sikerüljön a produkciójuk. De az ózdi rapper is betévedt a táncórára.

Fókusz 13-03-13


szerző:
2013.03.13. 19:55
Fókusz 13-03-13

Fókusz: Hogyan tovább? - Cipő háza zarándokhely lett. Vajon van-e jövője a Republicnak nélküle? Nyuszika és bogyóka - Csak senki meg ne hallja! Híres párok arról, hogyan becézgetik egymást, amikor csak maguk vannak.

Így becézik egymást a celebek


szerző:
2013.03.13. 19:00
Így becézik egymást a celebek

Nagy a vidámság a nyuszikák, bogyók és tücskök háza táján. Híres szerelmes párjaink ugyanis zavarukban csak nevetni tudtak, amikor feltettük nekik a kérdést, hogy hogyan is becézik egymást a négy fal között.

Bálint Toncsi zokogva búcsúzott a Szombat Esti Láztól

Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban, mégis sírással végződött az est.

Szombat Esti Láz 13-03-09

Szombat Esti Láz: Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban. Voltak ott vadmacskaként táncoló, „szeretkező” párok, szexuális kisülés, egyszóval fülledt erotika uralkodott.

Fókusz Plusz 13-03-09


szerző:
2013.03.09. 19:24
Fókusz Plusz 13-03-09

Fókusz Plusz: Őrült tempó - Nagy kiborulások, sérülések és határtalan szorgalom. A Szombat Esti Láz versenyzői már két hónapja a táncparketten készülnek a rajtra. Árgus szemmel - Mivel lehet elbűvölni őket és milyen szempontok szerint pontoznak? Meglestük a zsűrit, akik mindannyian különleges módon készülnek a versenyre.

Szombat Esti Láz szavazás szabályzat

Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a Telekom New Media Zrt. által közösen szervezett Szombat Esti Láz című műsorszámhoz kapcsolódó szolgáltatás leírása és szabályai

Kutya-baba barátság


szerző:
2013.03.07. 19:00
Kutya-baba barátság

Kiskutya, kisgyerekkel, a legtutibb páros. A négylábúak látszólag mindent elviselnek. De vajon ez tényleg így van? Mennyire lehet megbízni bennük? Egyedül hagyhatjuk-e őket, akár játék, akár alvás közben?

Dundika először mutatta meg kisfiát

Csak nekünk mutatta meg féltve őrzött kincsét, 15 hónapos kisbabáját Dundika, azaz Hornyák Hajnalka. A pici le sem tagadhatja, hogy az ózdi rapper, Majka az apukája

Reflektor 13-02-21


szerző:
2013.02.22. 00:55
Reflektor 13-02-21

Reflektor: Sztárok a táncparketten. Marci hajba kapott Ricsivel.

Feszesednek a SZEL-esek


szerző:
2013.02.20. 19:00
Feszesednek a SZEL-esek

A Szombat Esti Láz versenyzőinek testén már most látszik a rendszeres próbák hatása. Először szembesülhettek viszont azzal, hol tartanak az ellenfelek a felkészülésben. Nagy kérdés, melyikük bírja legtovább a bugit.

Dundika a férfiak gyűrűjében


szerző:
2013.02.08. 08:15
Dundika a férfiak gyűrűjében

A Szombat Esti Lázra készülő Dundikát az otthonában látogattuk meg, ahol élete két legfontosabb férfijáról, Majkáról és közös fiukról, a másfél éves Mariánról mesélt.

Reflektor 13-02-07


szerző:
2013.02.08. 01:30
Reflektor 13-02-07

Reflektor: Dundika a férfiak gyűrűjében. Szembesítettük VV Leonidaszt Béci vádjaival.

Újra dübörög a Szombat Esti Láz

Március 9-től újra kezdődik a tánc az RTL II képernyőjén. A legnagyobb titokban készült a bemutatkozásra a legnépszerűbb táncos showműsor 2013-as csapata.

Új évaddal jelentkezik a Szombat Esti Láz

Március 9-től újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Az RTL II képernyőjén új évaddal jelentkezik a nagy sikerrel futó Szombat Esti Láz.

Merész esküvői bevetésen Majkáékkal

Bár egyelőre még csak a leánykérésen vannak túl, Majoros Péter és Dundika már ruhát, ékszert, tortát és pezsgőt válogat.

Fókusz 12-10-11


szerző:
2012.10.11. 20:50
Fókusz 12-10-11

Fókusz: Lemeztelenítve - Krisztián és Stone önként dobták le ruháikat, Szabó Dávidnak más problémája akadt az orvosnál. MajKaland - A rapper dala klasszikussá vált, már egy asszonykórus is feldolgozta. Összehoztuk őket. Van remény? - Pákó továbbra is gyermekéért küzd, de Ágica még a bíróságon sem hajlandó szóba állni vele.

Reflektor 12-08-14


szerző:
2012.08.14. 23:35
Reflektor 12-08-14

Reflektor: Sziget: A hazai sztárok féltett titkaikról vallanak. Janicsák Veca falba véste féltett kívánságait.

Fél Kettő 11-04-08


szerző:
2011.04.08. 14:15
Fél Kettő 11-04-08

Fél Kettő: Új csillagok - Vendégünk a Csillag születik akrobata házaspárja. Hiába próbálkoztak - Miért hozhatja meg egy új kapcsolat a gyermekáldást? Macsófaktor - Mitől férfias a férfi? Szabó Győzővel beszélgettünk.

Reggeli 10-10-01


szerző:
2010.10.01. 09:05
Reggeli 10-10-01

Reggeli: Szingli szépségek jártak a Reggeliben: Kis Hegedűs Réka szakításáról, Dundika pedig válásáról mesélt.

Fókusz 10-09-30


szerző:
2010.09.30. 20:40
Fókusz 10-09-30

Fókusz: 120 kiló volt, de nem akart lefogyni. Schobert Norbi édesanyja fia segítségével szabadult meg fél mázsától. Egy kamionban utaztunk az állatkert új lakójával. A beköltözésnél egy gondozó megsérült, egy daru majdnem felborult. Házasságuktól volt hangos a sajtó, most pedig válnak. Dundika nyolc év után döntött így.

Dundika önállóságra vágyott


szerző:
2010.09.30. 20:07
Dundika önállóságra vágyott

Az erotikus modell 8 éve tartó párkapcsolatának vet véget, hogy aztán a saját lábán, önállóan folytathassa életét.

Csak csajok 10-06-23


szerző:
2010.06.23. 10:18
Csak csajok 10-06-23

A japán kultúra egyik csodájával, az origami művészetével ismertetjük meg Önöket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való