KERESÉS search-close

Dudás Miklós

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dudás Miklós"

Magyar éremeső kajak-kenuban


szerző:
2018.08.26. 19:01
Magyar éremeső kajak-kenuban

Újabb magyar siker a kajak-kenu világbajnokságon Portugáliában.

Dudás Miklós nagy visszatérésre készül

A világbajnok Dudás Miklós nagy visszatérésre készül. A doppingbotrányba keveredett kajakosnak sikerült felállnia a padlóról és kőkeményen készül, hogy újra sikeres sportoló lehessen.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hazaértek a túlélők! Celebekkel interjúztunk!

Két éve történt, hogy alaposan megfogyatkozott a celebek tábora a dél-afrikai vadonban, hiszen akkor már minden nap elbúcsúzott valaki a versenytől. Az első két kieső, Novák Angélát és Dudás Mikit riporterünk a kint töltött napokról faggatta őket.

Doppingolt a magyar világbajnok


szerző:
2016.04.19. 18:52
Doppingolt a magyar világbajnok

Doppingolt Dudás Miklós kajak világbajnok. A 25 éves sportoló szervezetében a tavalyi bakui Európa Játékok után tiltott hormonokat találtak, a vizsgálat eredményét ma hozták nyilvánosságra.

Újabb élsportoló keveredett doppingbotrányba

A világbajnok kajakos, Dudás Miklós még a tavalyi bakui Európa játékokon adott pozitív mintát, de ennek eredménye csak a mostani újravizsgáláskor derült ki.

Újabb celeb csapat a dzsungelben

Dudás Mikivel arról beszélgettünk, hogyan emlékszik vissza a dzsungel életre és hogy vajon ki meddig bírja majd idegekkel az újabb táborlakók közül.

Fókusz 14-10-21


szerző:
2014.10.21. 18:00
Fókusz 14-10-21

Fókusz: Betegen távozott - Szabó Zsófi az utolsó két napot végigsírta, elsőként a Fókusznak beszélt fájdalmáról kiesése után. Életmentő Feng Shui - Egészségünket és szerelmünket is a berendezési tárgyainknak köszönhetjük? De hová tegyük az ágyat és a tükröt? Hihetetlen testek - Bombázók és adoniszok. Dudás Mikivel megtaláltuk az ország legbrutálisabb férfi és női alakját.

Zsófit megtörte a bátorságpróba

Az utolsó órákat ugyan végigzokogta, de mégis kibírta az éjjeli őrség névre keresztelt bátorságpróbát Szabó Zsófi, aki később beismerte, teljesen megtörte a sötét dzsungelben egyedül töltött öt óra.

Dudás Miklós sokáig gondolkozott a dzsungelbe utazáson

A világbajnok kajakozó, Dudás Miklós is Dél-Afrikába utazott celebtársai társaságában, hogy bebizonyítsa tűrőképességét. Ennek a döntésnek a meghozása, azonban sok időbe telt neki. Edzője és csapattársa megosztotta velünk Miki vívódásának hátterét, és hogy szerintük hogyan fogja bírni a sportoló a dzsungellétet.

Fekete mambákkal is szembenézhetnek a celebek

Az egyszerű tériszonnyal, vagy víziszonnyal Dél-Afrikába érkező játékosoknak sokkal komolyabb kihívásokkal is meg kell majd birkózniuk, hiszen táboruk kialakítása közben hármat is találtak a világ legrettegettebb kígyójából.

A sztárokat elnyelte az afrikai dzsungel

Balázsékat napok óta látjuk lezuhanni repülőjükkel, de pénteken először megmutatjuk, hogyan folytatódik a Celeb vagyok, ments ki innen katasztrófafilmje! A sztárok Dél-Afrikában térnek magukhoz, és rögtön veszélyek leselkednek rájuk!

A sztárokat elnyelte az afrikai dzsungel

Balázsékat napok óta látjuk lezuhanni repülőjükkel, de pénteken először megmutatjuk, hogyan folyatódik a Celeb vagyok, ments ki innen katasztrófafilmje! A sztárok Dél-Afrikában térnek magukhoz, és rögtön veszélyek leselkednek rájuk!

Október 6-tól Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon és az RTLII-n

Hosszú hetek óta találgatták a sajtó munkatársai, hogy kik lehetnek azok a celebek, akik Dél-Afrikába utaznak a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral. Most azonban lehullt a lepel és nemcsak a reality helyszínére, de a műsorban résztvevő celebek névsorára is fény derült.

Dudás Miklós a hatodik helyen végzett 200 méteren

Az ifjúsági világbajnok kajakos, jól rajtolt, komolyan versenyben volt valamelyik érmes pozícióért. A brit Ed McKeever némileg kivált a mezőnyből, a többiek viszont szinte együtt haladtak, centiméterek döntöttek a sorrendről. Végül pontszerző helyen érkezett a célba.

Dudás Miklós bejutott a középfutamba K-1 200 m-en

Dudás Miklós bejutott a később sorra kerülő középfutamba a kajak egyesek 200 m-es számában a londoni olimpia pénteki versenynapján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való