KERESÉS search-close

Dr. Rózsa Szabolcs

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Rózsa Szabolcs"

Digitális homokozót mutattunk be a Reggeliben

A digitális homokozó egy kiterjesztett valóság alkalmazás. A rendszer egy számítógépből, egy Kinect szenzorból és egy projektorból áll. A Kinect szenzor folyamatosan feltérképezi a homok felszínét. Akár virtuális esőt állíthatunk elő a kezünkkel és a víz lefolyását is tanulmányozhatjuk a felszínen.

Mi a különbség az építő- és építészmérnök között?

Különösen azoknak ajánlott az építőmérnöki kar, akik még nem biztosak abban, hogy pontosan mivel szeretnének foglalkozni, mert leendő építőmérnökként az alaptantárgyak után annyi terület közül választhatnak, hogy szinte újraélhetik a felsőoktatás-választást, viszont már szakmailag és emberileg is sokkal érettebben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való