KERESÉS search-close

Dr. Kelemen Krisztina

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dr. Kelemen Krisztina"

Zsaklin 18%-os tüdőkapacitással él

Nyolc hónapja van várólistán Cserepes Zsaklin: a tüdőátültetés az egyetlen esélye, mivel jelenleg mindössze 18% a tüdőkapacitása, betegsége következtében... Orvosi csoda, hogy még életben van, az pedig különösen, hogy otthonában töltheti a mindennapokat, de ennek ellenére kifejezetten pozitívan áll a helyzetéhez, és próbálja figyelmen kívül hagyni a korlátait, amennyire csak lehetséges. Őt köszöntöttük a stúdióban, valamint elkísérte édesanyja, Cserepes Erika, és kezelőorvosa, Dr. Kelemen Krisztina tüdőgyógyász is!

Napi doktor: egyre több gyerek füstölög!

Sajnos egyre gyakoribb látvány, hogy 11-12 éves gyerekek dohányoznak az iskolák előtt, sőt a világhálón olyan esetekről olvashatunk, ahol a mindössze pár éves gyerekek naponta több mint egy doboz cigarettát elszív, nikotinfüggősége okán. Erről beszélgettünk Dr. Kelemen Krisztina tüdőgyógyásszal.

Napi Doktor: Mit kell tudni a szamárköhögésről?

A mai szülők már nem sokat tudnak a szamárköhögésről, mert a kötelező védőoltások miatt szerencsére ritkán fordul elő. Ennek ellenére fontos tudnunk a tünetekről, lefolyásáról, valamint a szövődményeiről is!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való