KERESÉS search-close

Drága örökösök

88 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Drága örökösök"

Erdélyi Timi nagyszájú divatbloggerként robban be a Drága örökösökbe

A színésznő lehet, hogy tanácsokat kér majd Lakatos Márktól a szerepéhez, mert egy divatblogot vezető pesti lányt játszik az RTL Klub napi sorozatában. A történet fordulatai számára is meglepetések, izgalmasnak tartja a szerepét és a sztorit is.

Tibi megmutatta izmos felsőtestét!

Még hogy nincs izom?! Vali most valamit benézett... vagy mégsem? Tibi mindenesetre büszke magára! A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

HOPPÁ! Kristóf megütötte Tibit!

Egy jó testvér ott segít, ahol tud, Kristóftól pedig lényegében segítséget kért Tibi. Bár ne tette volna... A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

Szappanos Tibi, és aki mögötte van: Lengyel Ferenc!

Mit kezdene egy hatalmas örökséggel, ha az ölébe hullana? Barabás Évi vendége Lengyel Ferenc volt!

Így buliznak Ökörapátiban!

A polgármester megmutatta a városi lányoknak, hogyan mulatnak az ökörapátiak. Sőt a jeles eseményen Mónika és Kata is részt vett!

Tibi vs. Vanessza - Második menet!

Tibinek egyszer már megjárt a baja Vanesszával, de akkor még "csak" meg kellett fejnie, most viszont a házban maradás volt a tét! 

Kimozdítottuk a faluból Ökörapáti egyik legdrágább örökösét!

A taxist megformáló Lengyel Ferenc mesél a Portréban a Drága örökösök kulisszatitkairól, álmairól, terveiről, fájdalmairól.

Egykori X-Faktoros a Drága örökösökben!

Lajos lovas esésének csodájára járt az internet, így nem csoda, hogy Pestre is eljutott a híre: három hölgy érkezett Ökörapátira, hogy élőben is találkozzon a jóképű lovászlegénnyel! Ugye ismerős az egyikük? A teljes epizódot itt találjátok!

Örök tanulság - A szippantóssal nem érdemes szívózni!

Különben úgy járhatunk, ahogy Tibi járt majdnem - jobb, ha húzza azt a kart a szakember, mintha tolná... A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

Életveszélyben a Drága örökösök egyik szereplője?!

Úgy tűnik Robinál nagyobb a baj, mint az elsőre gondolták volna... Vajon mi a diagnózis? A teljes epizódot itt találjátok!

Kínos baki - Tibi alatt felrobbant a budi!

Valaki vicces kedvében volt, és kakkantóaknát telepített Szappanosék budijába, amibe Tibi önként belesétált... A teljes epizódot itt találjátok!

Család vs. karrier - Mi a nők szerepe a családban?

A Drága örökösökben többféle női szereppel is találkozhatunk - mi a helyzet a mai magyar valóságban?

Meglepően kínos volt Tibi és Anikó első (igazi) találkozása!

Tibi szódáért indult a Kocsmába, ahol Anikó fogadta. Tibi megpróbálta felidézni a közös emlékeket, de nem sokra jutottak...

Mit keresnek a mentők Ökörapátiban?!

A hihetetlen viharban sérülés is történt, így kihívták a mentőket Ökörapátiba. Igen ám, de a sérülthöz nem várt látogató érkezik a menetkocsira...

Ilyen az ökörapáti Harcosok klubja!

Mivel Ökörapáti alapból békés falucska, ezért itt nem verik szét egymást (és magukat) a jóemberek, hanem a Kocsmában szkanderpárbajon döntik el ki az erősebb. Igen ám, de Szláven valamiért hirtelen ideges lett...

Drága örökösök: Kristóf tizenkilencre lapot húz?

Kálmán nagypapa legkissebbik fia komoly játékszenvedéllyel küzd - a részleteket a karaktert alakító Kovács Lehel árulta el!

Szétzilálja az életét a kártyaszenvedély a Drága örökösök Kristófjának

A Drága örökösökben a Szappanos család egyik oszlopos tagját - a szenvedélybeteg kártyafüggőt - alakítja Kovács Lehel. Problémáira megoldás lehet a pénz is és az is, hogy Ökörapátiban kevesebb a lehetősége kiélni a függőségét.

Verekedés a Drága örökösökben!

Tibor az egész falut felforgatta Kata után, sőt a nagy keresgélés közben még verekedésbe is keveredett! A teljes epizódot itt tudjátok megnézni.

Ne felejtsétek: mától új időpontban kezdődnek az RTL Klub sorozatai!

Január 14-től az RTL Klub több műsora is más időpontban kezdődik majd, mint eddig!

Ez történt a Drága örökösök első két hetében

Január elsején debütált az RTL Klub új napi telenovellája - lássuk mi történt azóta Szappanosék háza táján!

Kata szó szerint elájult Szláventől...

Úgy tűnik a szívek a Kocsmában érnek össze: Stefi és Tamás után Kata és Szláven is itt próbál közelebb kerülni egymáshoz. Igen ám, de Kata hirtelen rosszul lesz... A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

Stefi megcsalja a vőlegényét?!

Úgy tűnik Tamásnak semmi sem szent: ezúttal Stefire hajt rá pofátlan módon. Lehet, hogy nem is csak szórakozásból...? A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

Teljes epizódok


szerző:
2019.01.11. 11:21
Teljes epizódok

A Drága örökösök teljes epizódjait az RTL Most-on tudjátok visszanézni!

Van még egy örökös?!

Anikó ellátogatott az ügyvédnőhöz, akinek elárulja, van még egy örököse Kálmán bácsinak! Vajon ki lehet az? A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

Mit keres Kata és Kristóf Pesten?

Kristóf és Kata beállít Róberthez, aki elég félreérthető helyzetben fogadja őket... vajon miről lehet szó pontosan? A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni!

Te is megkattannál, ha hirtelen sok pénzhez jutnál?

Milyen hatással lehet a személyiségünkre és társas kapcsolatainkra, ha egyik napról a másikra milliomossá válunk?

Ilyenek lennének a vidékiek a városiak szerint?

Stefi és Dani vendégül látják Katát és udvarlóját, a meghitt hangulatnak azonban azelőtt vége szakad, hogy egyáltalán kialakulhatott volna... A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni.

Miért bolondít meg szinte mindenkit, ha váratlanul sok pénzhez juthat?

Milyen hatással van a személyiségünkre, ha az életünk egy csapásra megváltozik és egyik napról a másikra milliomossá válunk? És hogyan hat a társas kapcsolatainkra? Miért okoz legalább akkora családi, baráti konfliktusokat, ha az embernek sok pénze van, mint ha nincs?

Néha nehezen gonoszkodik a Drága örökösök Mónija

Járó Zsuzsa imád negatív figurákat alakítani, még akkor is, ha néha nehezére esik egy-egy mondatot kiejteni a száján. Reméli, nem fogják nagyon megutálni a szerepe miatt.

Tisztességtelen ajánlat - Drága örökösök módra!

Mónika betalálja Kristófot egy tisztességtelen, ám egyben visszautasíthatatlan ajánlattal... A teljes epizódott itt tudjátok visszanézni!

Valami bűzlik Ökörapátiban...

Szláven ezúttal nem levelet, hanem egy szekérnyi trágyát hozott Szappanoséknak - Mónika azonban résen volt! A teljes epizódot itt tudjátok megnézni.

A Drága örökösök Szlávenje sok meglepetést tartogat még a nézőknek!

Ökörapáti postása nem akármilyen titkokat őriz - árulta el az őt alakító Molnár Guszti!

A Drága örökösök Szlávenje a Reggeliben!

Molnár Guszti egy - akkor még csehszlováknak nevezett - községben nőtt fel, onnan először Kaposvárra jött, elvégezte a színművészetit, majd Budapesten kötött ki. Szerepálma a Drága örökösökből egyértelműen Szláven volt.

Lövöldözés Ökörapátiban!

Mihály nemcsak a Szebb Ökörapátiért Egylet elnöke, hanem fővadász is egyben, aki szeret felvágni tudományával. Sándornak tetszik amit lát, Szláven pedig... ügyesebben bánik a fegyverrel, mint Mihály?! A teljes epizódot itt tudjátok visszanézni.

Hoppá! Bugyit villantott a Drága örökösök sztárja!

A Drága örökösök 5. részében a jólelkű Katát alakító Horváth Sisa Anna került kellemetlen helyzetbe, amikor véletlenül rányitottak... A teljes epizódot itt nézhetitek vissza.

Vasárnap Drága örökösök maraton!

Lemaradtál az RTL új telenovellájának epizódjairól? Ne aggódj, most pótolhatod őket!

Hoppá! Új örökösök bukkantak fel?!

Új taggal bővült a Szebb Ökörapátiért Egylet, és ha mindez nem lenne elég, hihetetlen információ birtokába jutottak a derék falusiak! A teljes epizódot itt nézhetitek vissza.

Újabb baleset a Drága örökösökben!

Ezúttal Katával és Szlávennel történt - szerencsére - kisebb baleset. A polgármester úr viszont örülhetett az esetnek, mert nem akármilyen titokra tehette rá a kezét! A teljes epizódot itt nézhetitek vissza.

Drága örökösök maraton az RTL Klub-on!

Aki lemaradt volna a heti eseményekről, vasárnap bepótolhatja!

A Drága örökösök a hét kedvence!

Az RTL Klub új napi telenovellája mindent vitt a héten!

Szereplők


szerző:
2019.01.04. 12:44
Szereplők

A Drága örökösök szereplőit két nagyobb frakcióra bonthatjuk: városiak vs. vidékiek!

Kálmán bácsi temetésében nem volt köszönet!

Kálmán bácsit nem valami tisztes módon búcsúztatták... A polgármester pedig rárepült Mónikára, nem is akárhogy!

Így udvarol egy polgármester!

Mondanánk, hogy művészet amit a polgámester úr művel, de azért van még mit tanulnia... Egy biztos: legalább lelkes, és nem adja fel! A teljes 3. részt itt találjátok.

Kálmán bácsi temetésében nem volt köszönet!

A drága örökösök igazán kitettek magukért szegény Kálmán bácsi temetésén... A teljes 3. részt itt tudjátok visszanézni.

Drága örökösök 2019-01-03

A család kezdi megérteni, milyen helyzetbe is kerültek – az élet Ökörapátiban egészen más, mint amit otthon, Budapesten megszoktak. Nem csak az új körülményekkel kell megküzdeniük, hanem azzal is, hogy összezárva az élet bizony sokkal nehezebb, mint ahogyan elképzelték. De a pénz miatt minden Szappanos kitart.

Hol van Ökörapáti?


szerző:
2019.01.03. 11:59
Hol van Ökörapáti?

Hol található a Drága örökösök mesebeli falucskája, Ökörapáti? Most kiderül!

A Drága örökösök sztárjai a Reggeliben!

Az RTL Klub új sorozatának két szereplője mesélt a történetről, hogy mit gondolnak saját karaktereikről és a faluról, ami csakis nekik épült.

Tamás ki tudja játszani a GPS nyomkövetőt?

Kálmán bácsi legkisebb fia, Kristóf, és unokaöccse Tamás egy szobán kénytelenek osztozkodni, ahol rögtön lefektették az alapszabályokat, sőt! Tamásnak eszébe jutott valami, amivel kicselezhetnék a GPS nyomkövetőt! A teljes epizódot itt nézhetitek vissza.

Hoppá! Stefi és Dani bejelentése mindenkit ledöbbentett!

Stefi és Dani összehívták családtagjaikat és ismerőseiket a Kocsmában, hogy egy őrületes bejelentést tegyenek... Nem volt mindenkinek őszinte a mosolya, sőt! A teljes epizódot itt találjátok.

Drága örökösök 2019-01-02

A történet dupla epizóddal kezdődik, amelyben megismerjük a Szappanos családot, akiket sokkol a hír: Kálmán bácsi óriási vagyont hagyott rájuk, amit akkor kapnak meg, ha egy éven át a bácsi falujában élnek. Az örökösök úgy döntenek, hogy maradnak és elkezdődik az egy évre szóló taktikázás.

Kulisszák mögött: valójában hol van Ökörapáti?

Az RTL Klub vadonatúj napi telenovellájában Ökörapáti forgatja fel fenekestől a Szappanos család életét. A Fókusz stábja megmutatja a nézőknek Ökörapátit úgy, ahogyan a sorozatban nem láthatják!

Elkezdődött a Drága örökösök!

Január elsején elkezdődött az RTL Klub új napi telenovellája, melyben egy városi család vidéki kalandjait követhetjük nyomon a 612 milliós örökségért folyó harcban!

Hajdu Steve saját házat kapott a Drága örökösökhöz

A Kifőzde vendége volt Hajdu Steve, aki feleségével közös újévi rituáléi mellett arról is mesélt, milyen izgalmas számára az RTL Klub új napi sorozatának forgatása.

„Drága örökösök! Ha ezt a videót látjátok, én már halott vagyok”

Január 1-én elkezdődött a Drága örökösök - íme az egyik legemlékezetesebb pillanat az első részből, amit ide kattintva nézhettek vissza!

Friss és ropogós sorozatokkal indítjuk 2019-et!

A Drága örökösökkel már január elsején méltó módon köszöntöttük az újévet, de mellé még két friss heti sorozat is becsatlakozik január 2-án és 3-án. Kíváncsi vagy, mik lehetnek ezek?

Exkluzív: nézz bele a Drága örökösök első részébe!

Nézz bele az RTL Klub új telenovellájába, még a premier előtt! Drága örökösök január 1-től minden hétköznap 18:50-től!

Horváth Józsi


szerző:
2018.12.28. 11:12
Horváth Józsi

Józsi Attila, a polgármester (Haagen Imre) fia, Dani (Mohácsi Norbert) és Lajos (Bács Péter) legjobb barátja, Dia (Pallagi Melitta) pasija.

Kibírják a Drága örökösök egy évig Ökörapátiban?

Nincs más választásuk, ha pénzhez akarnak jutni... Vajon sikerül nekik? Január 1-től kiderül az RTL Klub-on!

Szláven


szerző:
2018.12.25. 16:55
Szláven

Szláven egy titokzatos figura, aki postásként dolgozik Ökörapátiban, és a Szebb Ökörapátiért Egyesület külsős tagja.

Palágyi Lajos


szerző:
2018.12.25. 16:48
Palágyi Lajos

Lajos Dia (Pallagi Melitta) testvére, Sándor (Hajdu Steve) fia, Dani (Mohácsi Norbert) és Józsi (Varga Balázs) barátja.

Palágyi Dia


szerző:
2018.12.25. 14:28
Palágyi Dia

Dia Stefi (Kiss Anna Laura) legjobb barátnője, Józsi (Varga Balázs) párja, aki eladóként dolgozik a helyi kisboltban. Apja Sándor (Hajdu Steve), testvére Lajos (Bács Péter).

Palágyi Sándor


szerző:
2018.12.25. 14:26
Palágyi Sándor

Sándor a Szebb Ökörapátiért Egyesület egyik oszlopos tagja, aki rengeteg időt tölt a Kocsmában, de nem feltétlenül az italozás miatt... Dia (Pallagi Melitta) és Lajos (Bács Péter) apja.

Varga Stefi


szerző:
2018.12.25. 14:24
Varga Stefi

Stefi Gál Dani (Mohácsi Norbert) párja, Anikó, a kocsmáros (Fekete Linda) húga, és egyben Dia (Pallagi Melitta) legjobb barátnője.

Varga Anikó


szerző:
2018.12.25. 14:20
Varga Anikó

Anikó a helyi kocsma tulajdonosa és egyben pultosa, Stefi (Kiss Anna Laura) nővére, a Szebb Ökörapátiért Egyesület oszlopos tagja.

Gál Dani


szerző:
2018.12.25. 14:18
Gál Dani

Gál Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs) és Zsóka (Kocsis Judit) fia, Stefi (Kiss Anna Laura) szerelme, aki lovászként dolgozik a faluban, és együtt nőtt fel Szappanos Katával (Horváth Sisa Anna).

Gálné Huszár Zsóka


szerző:
2018.12.25. 13:43
Gálné Huszár Zsóka

Zsóka Gál Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs) felesége, Dani (Mohácsi Norbert) anyja, aki a postán dolgozik.

Gál Mihály


szerző:
2018.12.25. 13:39
Gál Mihály

Mihály nemcsak a Szebb Ökörapátiért Egyesület elnöke, hanem fővadász is, ami rangot ad számára a faluban. Dani (Mohácsi Norbert) apja, Zsóka (Kocsis Judit) férje.

Horváth Attila


szerző:
2018.12.24. 17:39
Horváth Attila

Horváth Attila nemcsak polgármesterként, hanem panziósként is termeli a bevételt Ökörapáti számára - legalábbis papíron, mert a valóságban Attila mindent magának akar megszerezni... Ő Józsi (Varga Balázs) apja.

Szappanos Kálmán


szerző:
2018.12.24. 17:16
Szappanos Kálmán

Kálmán Ökörapáti köztiszteletnek örvendő lakója, akinek gyerekei otthagyták a falut, és szétszéledtek: Mónika, Tibor és Kristóf is a maga módján próbál boldogulni a nagyvárosban. Egy hihetetlenül szerencsés, majd tragikus véletlennek köszönhetően Kálmán végrendeletével próbálja meg újra összekovácsolni a családot...

Drága örökösök jan. 1-től az RTL Klub-on!

Egy végrendelet, ami örökre megváltoztatja egy egész falu sorsát... Január 1-től Drága örökösök az RTL Klub-on! 

Kezdd az új évet a Drága örökösökkel!

Január elsején 18:50-től egy új világba csöppenünk: Isten hozott mindenkit Ökörapátiban!

Drága örökösök: nagyváros vs. vidék!

Az RTL Klub új napi telenovellájának sajtóvetítésén a színészek meséltek a történet fő mozgatórugójáról!

Isten hozott Ökörapátiban!

Íme egy virtuális körséta Ökörapátiról, a Drága örökösök fő helyszínéül szolgáló mesterséges faluról - exkluzív drónfelvételekkel!

Tudj meg még többet a Drága örökösökről!

Január 1-jén új magyar sorozat indul az RTL Klub-on - az első előzetes után most a főszereplők mesélnek karaktereikről!

Szappanos Kristóf


szerző:
2018.12.15. 21:35
Szappanos Kristóf

Kristóf Kálmán (Koltai Róbert) legkisebb fia, Mónika (Járó Zsuzsa) és Tibor (Lengyel Ferenc) testvére, aki játékszenvedéllyel küzd. A részleteket Kovács Lehel, a karaktert alakító színész árulta el nekünk!

Mohai Tamás: „Sok fiatal azonosulhat ezzel a történettel”

Tamás Mónika (Járó Zsuzsa) fia, Tibor (Lengyel Ferenc) és Kristóf (Kovács Lehel) unokaöccse, Kata (Horváth Sisa Anna) unokatestvére, és egyben Kálmán nagypapa (Koltai Róbert) egyik unokája. Egy igazi városi ficsúr, akinek semmi kedve falura költözni... A részleteket a karaktert alakító színész, Mohai Tamás árulta el nekünk!

Horváth Sisa Anna: „Alapvető jóság van benne”

Kata Tamáson (Mohai Tamás) kívül Kálmán nagypapa másik unokája, Tibor (Lengyel Ferenc) és Vali (Csarnóy Zsuzsa) lánya. Az örökösök közül egyedüliként neki van igazi kapcsolata Ökörapátival és annak lakóival - a részleteket a karaktert alakító Horváth Sisa Anna mesélte el nekünk!

Kata, Tibor lánya


szerző:
2018.12.15. 21:35
Kata, Tibor lánya

Kata Tamáson (Mohai Tamás) kívül Kálmán nagypapa másik unokája, Tibor (Lengyel Ferenc) és Vali (Csarnóy Zsuzsa) lánya. Az örökösök közül egyedüliként neki van igazi kapcsolata Ökörapátival és annak lakóival - a részleteket a karaktert alakító Horváth Sisa Anna mesélte el nekünk!

Lengyel Ferenc: „Egy kedves bunkó”

Tibor Mónika (Járó Zsuzsa) és Kristóf (Kovács Lehel) testvére, Kata (Horváth Sisa Anna) édesapja, Tamás (Mohai Tamás) nagybácsikája. Felesége Vali (Csarnóy Zsuzsa). Tibor egy „kedves bunkó”, ahogyan azt az őt alakító Lengyel Ferenc leírja. Hogy ez mit takar pontosan, kiderül a videóból!

Szappanos Tibor


szerző:
2018.12.15. 21:35
Szappanos Tibor

Tibor Mónika (Járó Zsuzsa) és Kristóf (Kovács Lehel) testvére, Kata (Horváth Sisa Anna) édesapja, Tamás (Mohai Tamás) nagybácsikája. Felesége Vali (Csarnóy Zsuzsa). Tibor egy „kedves bunkó”, ahogyan azt az őt alakító Lengyel Ferenc leírja. Hogy ez mit takar pontosan, kiderül a videóból!

Járó Zsuzsa: „Remélem, hogy nem fog megutálni az egész ország”

Mónika Kálmán (Koltai Róbert) lánya, Tibor (Lengyel Ferenc) és Kristóf (Kovács Lehel) testvére, Tamás (Mohai Tamás) édesanyja, Kata (Horváth Sisa Anna) nagynénje. Határozott, okos, fanyar humorú, ugyanakkor kiállhatatlan és intrikus... legalábbis első blikkre! A részleteket a karaktert alakító színésznő, Járó Zsuzsa árulta el nekünk.

Itt a Drága örökösök első előzetese!

Új magyar sorozat indul hamarosan az RTL Klub műsorán! Premier január 1-jén 18:50-től, majd január 2-től minden hétköznap 18:50-től! Még több információ ide kattintva!

Kovács Lehel: „Hálás egy színésznek, ha valami ilyesmivel foglalkozhat”

Kristóf Kálmán (Koltai Róbert) legkisebb fia, Mónika (Járó Zsuzsa) és Tibor (Lengyel Ferenc) testvére, aki játékszenvedéllyel küzd. A részleteket Kovács Lehel, a karaktert alakító színész árulta el nekünk!

Szappanos Mónika


szerző:
2018.12.15. 21:35
Szappanos Mónika

Mónika Kálmán (Koltai Róbert) lánya, Tibor (Lengyel Ferenc) és Kristóf (Kovács Lehel) testvére, Tamás (Mohai Tamás) édesanyja, Kata (Horváth Sisa Anna) nagynénje. Határozott, okos, fanyar humorú, ugyanakkor kiállhatatlan és intrikus... legalábbis első blikkre! A részleteket a karaktert alakító színésznő, Járó Zsuzsa árulta el nekünk.

Január 1-jén új magyar sorozatot indít az RTL Klub

A Drága örökösök című új sorozat egy olyan család életébe enged bepillantást, amelyben egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való