KERESÉS search-close

Dobó Ági

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Dobó Ági"

Dobó Ági nagyszülei elvesztése miatt nehéz időszakot él át

Az egykori szépségkirálynő megnyerte A Konyhafőnök VIP második szériáját, ezen a reggelen ő főzött a Kifőzdében. Elmesélte emlékeit a műsorról, de emellett szó volt két tündéri gyermekéről és két szomorú családi eseményről is beszélt.

Reggeli-túra a Konyhafőnök versenyzőkkel!

Vajon mit tegyünk, ha ötletünk sincs kora reggel, hogy mit is ehetnénk? Dobó Ági és Peller Anna gyakorlott anyukaként már felkészülten esnek neki a készülődésnek.

Mit adjunk a gyereknek reggelire és mit vigyen a suliba?

Mit egyen a gyerek reggelire és mit vigyen magával a suliba? Sztárok és táplálkozási szakértő avatnak be a mindenkit érintő kérdésbe. Néhány apró trükkel könnyedén feldobhatjuk a tízórait, és ezeket a reggeliket még csak nem is tart több ideig elkészíteni, mint egy átlagos szendvicset.
Peller Anna és Lukács Miki részletesen elmesélik reggeli rutinjukat.

Dobó Ági felidézte kisfia születését

Nagy nap van a Konyhafőnök VIP győztese mögött, hiszen október elsején lett ötéves a nagyobbik kisfia. Ennek kapcsán visszaemlékezett: hogyan is jött a világra Beni.

Dobó Ági baba-partival lepte meg Tücsiéket!

A buli pikantériája, hogy egyedül Ági tudja, hogy barátnője kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. A nagy leleplezés estéjén a szülők izgultak a legjobban.

Nyerő Páros: A TOP 3 esélyeit latolgatjuk a már kiesett játékosokkal

Megvannak a Nyerő Páros dobogósai - már csak az a kérdés, hogy kinek hogy csillog majd az érem. Az viszont nem kérdés, hogy mindenki a győzelemre pályázik. Solti Ádámnak és Berninek a célegyenesben kellett távoznia. De hogyan élték meg a kiesést?

Így ünnepelte meg 30. szülinapját Dobó Ági!

Eseménydús napokat tudhat maga mögött Ági, hiszen nemcsak a Nyerő Párosban mérettethették meg magukat párjával, de még egy óriási ünneplés is várt rá.

Kerek évfordulót ünnepelt Dobó Ági

Kerek évfordulóhoz érkezett Dobó Ági: előző héten töltötte be a 30-at, ez alakomból egész családjával utazott el a hétvégére.

Elrabolták Wossala Rozináékat!


szerző:
2018.09.05. 10:45
Elrabolták Wossala Rozináékat!

Egy különleges vacsorára voltak hivatalosak a hírességek, azonban az időponton és az öltözet elvárásain kívül semmit sem tudtak. Hova keveredhettek végül?

Dobó Ági: „Ez egy örök tüske marad bennem”

A Nyerő Páros legutóbbi kiesői, Dobó Ági és Kis Csaba a Reggeliben meséltek a játékban töltött időről, az élményeikről, a bent kialakult kapcsolataikról és a kiesésükről.

Megrendítette Dobó Ágiékat a többiek döntése

Dobó Ágiékat megrendítette, hogy a többiek nem velük akartak tovább együtt élni. A Nyerő Párost a Konyhafőnök VIP korábbi győztese és párja volt kénytelen elhagyni. Dobó Ági sírt is, egészen máshol érezték helyüket a többiek között.

NYERŐ PÁROS: meglepő, hogy mi fog Dobó Ágiéknak hiányozni a játékból

Dobó Ágit és Kis Csabát otthonukban látogatta meg a Fókusz stábja. A pár azt is elárulta, hogy mi fog nekik legjobban hiányozni a Nyerő Párosból!

DOBÓ ÁGI & KIS CSABA: így értékelték kiesésüket

Dobó Ágiékat kiesésük után arról faggatta a Fókusz stábja, hogy mik voltak a legmeghatározóbb élményeik a Nyerő Párosban, illetve az is kiderült, hogy mit csinálnának másképp!

Ami az adásból kimaradt: Viviék meglepetést kaptak a búcsúzó Ágiéktól

Vivi és Fecsó elfoglalhatták Ágiék egykori szobáját, és a fürdőszobában egy meglepetés üzenet is várta őket.

Dobó Ági: „Sokkal tovább terveztük ezt a játékot...”

Dobó Ági és Kis Csaba közvetlenül a kiesésük után meséltek a Nyerő Párosban nyújtott teljesítményükről, a kapcsolatuk alakulásáról és a legkedvesebb élményeikről.

Így búcsúztak Dobó Ágiék a többiektől

A többség úgy döntött, hogy Ági és Csaba hagyja el a villát. Nézd meg, hogyan búcsúztak el a többiektől Ágiék!

Veiszer Alinda: „Ezt kikérem magamnak!”

Alindának nagyon rosszul esett, hogy Ági és Csaba szerint ők őszintétlenek Palival. A párja és Sánta Laci ugyan próbálták meggyőzni őt arról, hogy nem úgy értette Csaba azt, amit mondott, de Alinda szerint az őszintétlen kifejezésnek kizárólag egyetlen jelentése van.

„Akkor legyél rám dühös, hogy őszinte vagyok...”

Dobó Ági és a párja a páros kihívást követően mérlegelték, hogy kiktől számíthatnak szavazatra a kiszavazás során, azonban nem tudták szó nélkül hagyni, hogy kinek a hibája, hogy veszélyzónába kerültek.

„Szakítás környékén voltunk”

Kefir és Mariann fontosnak tartották, hogy leüljenek beszélni Ágival és Csabával, és tudassák velük, hogy megfordult a fejükben, hogy feladják a játékot.

Kefirék mégsem adják fel: „Nem tudnék a saját szemembe nézni”

Kefir és Mariann a végsőkig vacilláltak, ám az utolsó pillanatban meggondolták magukat, és mégsem adták fel a játékot.

Dobó Ágiék egyetlen szavazattal hagyták el a villát

Nézd meg, hogyan zajlott a második kiszavazás, ahol a pároknak azt kellett eldönteniük, hogy Vasvári Viviék vagy Dobó Ágiék maradjanak játékban!

Ami az adásból kimaradt: Dobó Ági új dolgot tudott meg a párjáról a Nyerő Párosban

Dobó Ági a Nyerő Párosban tudta meg, hogy mi Csaba kedvenc száma.

„Ebből élünk, hogy számolsz, drágám...”

A srácoknak a matekpélda után még egy kérdésre is válaszolniuk kellett. Volt, aki tudta a választ, de olyan is akadt, aki kicsúszott az időből. A csajok persze nem hagyták szó nélkül a párjuk teljesítményét...

„Nehogy már én legyek a hibás, mert te nem találod ki!”

Dobó Ági szerint a két gyermeke volt a legszebb ajándék, amit a párjától kapott, Csaba azonban másképp gondolkozott...

„Kettévágtad a cipőmet, és nem fogadtad el a pénzt?!”

Dobó Ági teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Csaba úgy pusztította el a kedvenc magassarkúját, hogy cserébe nem kért semmit...

Mi számít megcsalásnak? Most kiderül, hogy mit gondolnak a fiúk!

Vajon a flörtölés vagy egy jó beszélgetés már megcsalásnak számít? Kinek hol a határ? Többek között erre is fény derült a Dróton rángatás című játék során!

Így kezelték a többiek Dobó Ági kiakadását a villában lévő rendetlenség miatt

Ági és Tomi nem bírták tovább nézni a rumlit és a koszt a villában, ezért úgy döntöttek, hogy eltakarítanak a többiek helyett. Azonban nem tudták szó nélkül hagyni a kupit, amit maguk után hagytak a párok...

Sánta Laciék és Gjoniék mindent megtettek a bennmaradásért!

Elsőként Sánta Laciék és Delhusa Gjoniék kerültek veszélyzónába, a kiszavazást megelőzően pedig úgy látták jónak, ha leülnek beszélgetni a többi párral, hogy kipuhatolózzák, mit gondolnak róluk.

Dobó Ági elolvadt párjától a Nyerő Párosban!

A szépségkirálynőt is meglepte, hogy Csabi mennyire jól ismeri őt, és erről meg is emlékezett egy romantikus posztban.

Ezt törölné ki Ági a párja életéből

A második játékban a nők gondolatait kellett kitalálniuk a férfiaknak. Vajon tudja Gjoni, hogy melyik dala jellemzi a párja szerint a kapcsolatukat? Pali tisztában van vele, hogy mikor szakítana vele szó nélkül Alinda? És Kefir tudja, hogy melyik frizuráját utálta a legjobban Mariann?

Dobó Ági: „Totál kivagyok miatta!

A szépségkirálynő sehogy sem tudta feldolgozni, hogy párja mennyire kevés összeget tett fel a feladatra. Sőt, nem fogta vissza magát, és szóvá is tette ezt!

Visszaszámlálás: hamarosan indul a sztárpár csata!

Augusztus 27-én, hétfőn elstartol a Nyerő Páros 2. szériája. Ami még az elsőnél is több izgalmat tartogat a nézők számára. A készítők igyekeztek a legkülönfélébb karakterekkel megtölteni a villát!

Dobó Ágiék néha kiborulnak a közös bevásárlástól

Villámkérdésekkel bombáztuk a Nyerő Páros játékosait, a válaszokkal pedig még egymást is képesek voltak meglepni a szerelmesek.

Dobó Ági és Kis Csaba


szerző:
2018.08.14. 12:00
Csaba szerint Dobó Ági olyan szexi, mint 21 éves korában

Bár Dobó Ági idén tölti a 30-at, párja szerint úgy néz ki, mint 21 éves korában. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondol Csabáról Ági, nézd meg a videót!

A Nyerő Páros villája ismét megnyitja kapuit a szerelmespárok előtt!

Augusztus 27-én új évaddal tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Nyerő Páros!

Dobó Ági elárulta a legfontosabb anyuka szabályokat

Minden család tudja, hogy ha a kicsik játszani akarnak, akkor időnként meg kell látogatni a játszótereket is. De nem mindegy, hogyan tesszük ezt. A Konyhafőnök VIP győztesével és kisfiával, Bubuval végigvettük az íratlan tiltásokat.

Milyen íratlan játszótéri szabályok léteznek?

Mit tegyünk, vagy ne tegyünk a gyerekek felségterületén? Dobó Ági beavatott minket a játszótéri etikettbe.

Dobó Ági legújabb fotójánál kiadat a like-mérő!

Dobó Ági az egyik legrutinosabb insta-mami, de vannak olyan élethelyzetek, amikor bizony még ő sem tud valami frappáns képaláírást kitalálni. Naponta több posztot is kitesz közösségi oldalára, és rendszerint a like-mérő akkor akad ki, ha a gyerekek, sőt, az egész család szerepel a fotón.

Meglestük: ezeket rejtik fesztiválozó hírességeink táskái

Hétvégén a Balaton Soundon Dobó Ági, Lakatos Márk és az Éjjel-Nappal Budapest Lalija is kipakolta, hogy mit vitt magával a fesztiválra.

Mindenki a Balaton Soundon bulizott!

Ugyan, most vasárnap véget ért a fesztivál, azért így is maradtak belőle maradandó emlékek. Pláne, mivel celebjeink is ellátogattak a hangos és még annál is bulisabb eseményre!

Újra megnézhetitek a Konyhafőnök VIP második évadát!

Péntek délelőtt indul a gasztro-reality második évada az RTLII-n! Újra végig nézhetjük, hogyan ragadtak fakanalat a hírességek, élükön Dobó Ágival, Lakatos Márkkal vagy éppen Anger Zsolttal. Nosztalgiázzatok velünk!

Dobó Ági érzelmes vallomása


szerző:
2018.07.05. 16:50
Dobó Ági érzelmes vallomása

Érzelmes és őszinte sorokat posztolt Dobó Ági Instagramjára szerdán. A Konyhafőnök nyertese kisebbik fiát magához szorítva beszélt kötődésről, babaillatról és a közös pillanatokról, amelyeket sosem fog elfeledni anyaként.

 

Ezek a legjobb fesztiválruhák – Dobó Ágiék megmutatják!

Legyen szexi, de kényelmes, és közben még egy picit kirívó is? Lakatos Márk hasznos tippeket adott a fesztiváldivatról, de nem maradt egyedül: az ex-szépségkirálynők segítettek neki.

Kelemen Kabátban: Tombolunk


szerző:
2018.07.04. 09:04
Kelemen Kabátban: Tombolunk

A Kelemen Kabátban együttes legújabb klipjében igazi házibuli hangulatot idéznek meg némi eleganciával. Fluor Tomi és Lakatos Márk is feltűnik benne! A 16 órás forgatás feszített tempója után már a fesztivál fellépéseket is nyaralásként éli meg.

Milyen az igazi fesztiválsmink?


szerző:
2018.07.04. 08:42
Milyen az igazi fesztiválsmink?

Ha fesztivál, akkor a divatos ruhák és trendi frizurák mellett nézzük meg azt is, hogyan érdemes kisminkelnünk magunkat a nagyszabású zenei rendezvényekre, mi az, ami igazán hódít idén! Kardos Júlia, sminkmester segít a témával kapcsolatban.

Fesztiválfrizura kisokos: Hódít a csillám és a fonat!

Senki se csüggedjen, ha úgy érzi, még nincs ihlete a fesztivál frizurát illetően! Bence Máté, blogger és vlogger segítségével most akár pár perc alatt elsajátíthatjuk az idei trendeket.

Az ˝énidő˝ az anyukák életében is fontos!

Két kétgyermekes anyuka volt a Reggeli vendége, így jogos volt a kérdés, vagy a feltevés, hogy vajon mennyi idejük jut magukra és mindezt hogyan oldják meg a gyerkőcök mellett a hétköznapokban.

Lakatos Márk fesztiválszettjeit mutatta be Polgár Kriszta és Dobó Ági

Ha nyár, akkor fesztiválok. Ha fesztiválok, akkor sokszínűség. De mit viseljünk, hogy trendik és divatosak legyünk a zenei rendezvényeken is?

Dobó Ági kész a lánykérésre: Élő adásban üzent párjának!

Az egykori szépségkirálynő nem titkolja, hogy mennyire örülne már az eljegyzésnek. A Reggeli házigazdáinak pedig azt is elárulta, mikor, hol és hogyan képzeli a romantikus alkalmat.

Dobó Ágiék végre tényleg beköltöztek új otthonukba!

A szépségkirálynő és családja már évek óta várják, hogy átvehessék álomotthonukat, ami most végre meg is történt! Bútorok nélkül, de a gyerekek és a szülők is ott hajtották álomra a fejüket.

Hivatalosan is beköltözött új otthonába a Dobó-család

Erről Ági számolt be Instagram-posztjában. Ahogy azt korábban már bemutattuk a Story Extrában, hónapokba telt a folyamat, hiszen a ház minden négyzetcentijét együtt álmodták meg és hozták létre.

 

Nézz be te is Dobó Ágiék álomotthonába!

Több éve készül már a Konyhafőnök VIP győztesének háza, rengeteg munka, tervezés és rohangálás van mögöttük, de úgy tűnik: hamarosan elkészül. Gyertek, Ági és családja most körbe vezet titeket is új otthonukban.

Ilyen Dobó Ágiék álomotthona

Bár még nincs teljesen kész az új otthonuk, Dobó Ági és párja, Csabi szombat este óta 3 éve épülő új házukban alszik. A Story Extra másnap már ott is volt náluk.

Dobó Ági történelmi pillanata

Történelmi pillanatot élt át Dobó Ági a hétvégén. Négy és fél év után először esett meg gyerekeivel, hogy tovább aludtak szüleiknél.

 

Ilyen volt Dobó Ágiék álomutazása

A szépségkirálynő és családja nemrég értek haza a tengerpartról, és tele vannak élményekkel. Ezt nektek is látnotok kell!

Exkluzív felvételek Dobó Ágiék álomnyaralásáról!

 Eggyel kevesebb van már a bakancslistájukon Dobó Ágiéknak azzal, hogy két kisfiukat először ültették repülőre. A gyerekek először láthattak tengert, de Ágiék azt is elárulják, hogy hogyan viselte Beni és Nini a 9 órás repülést.

Dobó Ági egzotikus nyaralásáról mesélt

A Konyhafőnök VIP legutóbbi évadának győztese, Dobó Ági a napokban ért haza a Seychelle-szigetekről - a részletekről ő mesélt nekünk!

Dobó Ágiék mesebeli tájon nyaralnak

Dobó Ágiék családi nyaralásuk helyszínéül egy mesebeli tájat választottak: napok óta a Seychelle-szigeteken pihennek. Instagram feltöltött fotóit mintha csak egy magazin számára komponálták volna meg.

 

Less be te is Dobó Ágiék álomutazásába!

A Konyhafőnök VIP győztese pár hete már mesélt róla, hogy hamarosan nagy kalandra indulnak a családjával. Akkor még csak a terveiről mesélt, mostanra viszont már bőven benne vannak az utazásban.

JÓ CSAJOK KONYHAFŐNÖKBEN: „Végre megmutathattuk egy másik oldalunkat is!”

Dobó Ágiban, Bencsik Emerenciában és Wolf Eszterben egy dolog közös a szépségükön túl: mindhárman bizonyítottak a Konyhafőnökben. A 3 lány abban egyetért, hogy ez a műsor nagyon jó volt arra, hogy küzdjenek az előítéletek ellen, és megmutassák, hogy nem csak pózolásból áll az életük, hanem a konyhában is megállják a helyüket!

Bemutatjuk a Konyhafőnök legdögösebb séfjeit!

Igazi bombázók, akiket imád a kamera, és ez az érzés kölcsönös. Ám még az optikánál is jobban szeretik a finom falatokat, főleg, ha azok általuk kerülnek a tányérra... Emerencia és Eszter nem riadtak vissza attól sem, hogy egy szigorú zsűri és az egész ország előtt is bizonyítsák: mesterien forgatják a fakanalat. De nem csak ez, hanem valami, vagyis valaki más is közös bennük.

Dobó Ági hamarosan feleség lesz!


szerző:
2018.04.19. 07:51
Dobó Ági hamarosan feleség lesz!

A Konyhafőnök VIP második évadának nyertese már mesélt a CelebKlubnak a közelgő családi nyaralásról, most pedig még több részletet árult el a nagy kalandról. Sőt, Ági az esküvője rejtelmeibe is beavatta a házigazdákat!

Dobó Ágiék komoly munkában

Minden szabadidejükben új otthonuk csinosításán dolgozik Dobó Ági és párja. Négy éve vettek egy telket - eleinte a magas költségek miatt nem haladtak gyorsan, de ez a probléma megoldódott, mikor Ági megnyerte A Konyhafőnök 10 milliós fődíját.

 

Benne van az X - Dobó Ági kieresztette a hangját!

A Konyhafőnök VIP második évadának nyertese nemrég a közelgő kalandjáról mesélt nekünk, most pedig énekhangját is megcsillogtatta.  

Ez van, ha Dobó Ágiék kiengedik a hangjukat

Dobó Ági és Kis Csaba egy rendhagyó karaoke-n énekeltek, ráadásul sztárvendégeket is magukkal vittek a különleges buliba.

Eszter győztes példaképet választott: Dobó Ágit!

A kétgyerekes anyuka mindenki meglepetésére magassarkúban vágott neki a főzéseknek. Szerette volna bebizonyítani, hogy fiatal anyukaként ő is elérheti azt, mint példáképe, Dobó Ági. A győzelmet.

Így buliznak Dobó Ágiék


szerző:
2018.04.09. 15:52
Így buliznak Dobó Ágiék

A Story Extra elkísérte Dobó Ágiékat egy Halott Pénz koncertre, ahol még karaokezni is láthattuk őket. Ha kíváncsi vagy, kikkel buliztak együtt, tarts velünk szerdán, 15:45-kor az RTL Klubon.

Vajon mit hiányolnak a celebek legjobban a gyermekkorukból?

Biztos Ti is sokszor gondoltok vissza a felhőtlen gyerekkor szépségeire, nincsenek ezzel másképp a sztárok sem. De vajon mi hiányzik nekik a legjobban a múltból?

Dobó Ági és családja hatalmas kalandra készülnek!

A Konyhafőnök VIP második évadának nyertese már tűkön ül az izgalomtól, hiszen párjával idén tavasszal fognak először együtt utazni a picikkel, ráadásul repülővel! De vajon milyen nehézségekkel kell szembenézniük a szülőknek? Hogyan lehet egy másféléves, örökmozgó gyerkőcöt lekötni az úton? Ági őszintén mesélt a közelgő nyaralásról, amiről természetesen videóblogot is készít majd.

Mi hiányzik legjobban a gyerekkorodból?

Ugye már sokszor hallották azt, hogy “minden gyerekkorra vezethető vissza”. Felnőtt létünk bizony sokban múlik azon, milyen gyerekkorunk volt. A nap kérdése arra keresi a választ, hogy mi van akkor, ha valami kimaradt a gyerekkorból?

Dobó Ági: Irány az ovi!


szerző:
2018.03.14. 16:50
Dobó Ági: Irány az ovi!

A kisgyerekes szülők pontosan tudják, hogy egyáltalán nem nevezhető zökkenőmentesnek minden reggeli indulás. Ez fokozottan igaz, ha két poronty teszi boldoggá a mindennapokat. Dobó Ágiék két kisfia közül egyelőre csak a nagyobbik, Benedikt jár oviba, de sokszor Nataniel is elkíséri bátyját. A Konyhafőnök győztese egy ilyen reggelt mutatott meg: a két fiú vidáman áll otthonuk ajtajában

 

Közös pancsi a gyerekkel? Dobó Ágiék és Istenes Bencéék is erre szavaznak!

Sokan megbotránkoznak, amikor a sztárok olyan fotókat tesznek ki a közösségi oldalaikra, amelyeken együtt fürdik az egész család. Vajon mi a bevett szokás, és mit mondanak erről Bencéék vagy éppen a szakértők?

Sztárok, akiknek szívügyük a higiénia

Mindannyiunknak van rossz élményünk mosdókról, amikor inkább villámsebességgel elhagyjuk a helyszínt, minthogy használjuk. Egy pilisi általános iskolában ilyen probléma már nincsen, hisz a régi rossz állapotban lévő helyett vadiúj, higiénikus mosdóba járhatnak a gyerekek.

A végeredmény Peller Annáék tetszését is elnyerte

Dobó Ági két kisfiával és párjával együtt készített könnyű fogást a Reggeliben. A Konyhafőnök győztese ezúttal egy egyszerűen elkészíthető, könnyű, de laktató ételt készített többek között szőlőből, túróból és mézből. Mindenki a segítségére volt a stúdióban, így hamar elkészültek vele.

 

Válogatós a gyermeked? Havas Dóra segít!

Biztos sok szülő találkozott már azzal a problémával, hogy elkészítette a világ legfinomabb tökfőzelékét vagy párolt karfiolját, és a gyermeke csak turkálta a tányéron jobbra-balra az ételt, de nem volt hajlandó megenni. Mit tehet a szülő, hogy az egészséges ételeket is ugyanolyan jókedvvel egye meg a gyerek, mint a rántott húst hasábburgonyával? Havas Dóra megmutatja!

Ezt tanácsolja Dobó Ági A Konyhafőnök versenyzőinek!

A Konyhafőnök VIP második szériájának győztese, Dobó Ági tanácsokkal látta el A Konyhafőnök 5. évadának versenyzőit!

Dobó Ágiék családi síelésükről meséltek

Dobó Ági a családjával látogatott el hétfőn a Reggelibe, hogy közösen készítsenek egy egyszerű, ám annál nagyszerűbb reggelit. Mindeközben persze beszélgetni is maradt idő, így megtudhattuk, hogyan telt a családi síelés.

Fogadd el a tested! Dobó Ágiék segítenek!

Nagyon sok kismamának meg kell küzdenie a testével, miután már megszületett a babájuk. Hogyan fogadjuk el magunkat ilyenkor? És mit tehetünk a testünkért? Két tapasztalt anyukát hívtunk segítségül.

 Dobó Ági és Pirner Alma a szülés utáni testről!

Tabu lenne a szülés utáni test? Dobó Ági és Pirner Alma rutinos sztáranyukák, mégis átestek a baba érkezése utáni átalakuláson.

Hírességek, akik bolondulnak a síelésért!

Rengeteg híresség hódol a legkedveltebb téli sportnak, a síelésnek és a snowboardozásnak. Dobó Ági, Kovács Dóri, ÉNB Lali, és Hajdú Péter mesélnek első élményeikről, és azt is megtudhatjuk, hogy Ági síbalesete végül hogyan lett élete egyik legmeghatározóbb eseménye.

Szombaton újra Story-gála!


szerző:
2018.02.06. 10:57
Szombaton újra Story-gála!

A hazai sztárvilág már tűkön ül az izgalomtól, hiszen hamarosan kezdetét veszi az év egyik legnagyobb eseménye.

A legszebb lányok a sípályákon is hódítanak!

Dobó Ágiról már tudtuk, hogy nagy kalandor, pláne ha a téli nyaralásokról van szó, de most kiderült, hogy Kovács Dórit sem kell félteni. Jöjjön mai celeb-mustránk: lessük meg, hol siklottak a sztárok!

Megnéztük, hogyan síelnek sztárjaink

A magyar hírességek idén is meghódították a legmagasabb hegyeket, kisebb-nagyobb sikerrel. Megmutatjuk, ki melyik síparadicsomot választotta magának, és kinek mennyire megy jól a síelés vagy a snowboardozás.

Baba esküvő nélkül? Erről mesélnek a sztárpárok!

Manapság már egyáltalán nem az esküvő a szerelmesek elsőszámú célja, sokszor találkozhatunk olyan párokkal, akik előbb babáznak, minthogy egy papírral foglalkozzanak. Istenes Bencét és Dobó Ágit is kifaggattuk!

Boldog lehet a család házasság nélkül?

Melyik jöjjön előbb: a gyerek vagy a házasság? Egyre többen alapítanak családot papír nélkül. A Fókusz riportere Dobó Ágiékat és Istenes Bencéjéket kérdezte arról, hogy szerintük miért élvez a gyermek prioritást a házasságnál.

Fókusz 2018-01-23


szerző:
2018.01.23. 19:05
DOBÓ ÁGI:”Nem szerettem volna pocakos esküvőt!”

Dobó Ági és párja 8 éve vannak együtt. Már van két gyermekük, eddig mégsem tartották meg az esküvőt, hogy miért alakult így? Azt ők maguk mondták el a Fókusz kamerájának!

Dobó Ági a sípályák legszexibb királynője!

A Konyhafőnök VIP győztese, az „Igaz Anya” most ismét elmenekült kis hazánkból, hogy a családjával lehessen. Újra a hófödte csúcsokat választották, és meg kell hagyni, nem a havas táj volt a legszebb látványosság az útjukon.

Dobó Ági és párja elszöktek egy kicsit romantikázni

A Konyhafőnök VIP győztese nem véletlenül készít blogot az anyaságról, hiszen élete minden pillanata az imádnivaló kisfiairól szól. Néha azonban kell egy kis „én idő” és persze egy jó kis randi a szerelmével.

Isten éltessen, Lakatos Márk!


szerző:
2018.01.15. 11:29
Isten éltessen, Lakatos Márk!

Nagy nap a mai, hiszen kedvenc stylistunk ma ünnepli 41. születésnapját! Szerencsére az RTL Klub képernyőjén is láthattuk őt tavaly, ahol igen mozgalmas évet tudhatott maga mögött.

Magyar hírességek és egy szakértő a digitális kor gyermekeiről

Nemrégiben megjelent egy hír, miszerint egy kisfiú első szava a Google volt. Ez a szülők szerint is ijesztő, de a történteket azzal magyarázzák, hogy a család a Google segítségével hallgat időnként állathangokat. Sőt egy korábbi amerikai kutatás szerint minden tizedik gyermek első kimondott szava a táblagép vagy a tablet. A Reggeliben Jakupcsek Gabriella, Dobó Ági és Lakatos Márk is elmesélte a tapasztalatait, illetve a digitális kor gyermekeinek megfejtésében egy generációkutató is segítségünkre volt.

Lakatos Márk épp a 2018-as kalaptrendekről mesélt, amikor egy nem várt fordulat történt!

Január 15-én ünnepeljük a kalap napját. Lakatos Márktól megtudtuk, kihez milyen formájú, stílusú és színű kalap illik a legjobban, majd egy óriási meglepetés következett!

Ezeket fogadták meg kedvenc sztárjaink 2018-ra!

Itt az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki. Vajon kinek, mi az ígérete? Mutatjuk!

A konyhán túl is van barátság

A Konyhafőnökben annyira egymásra talált Dobó Ági és Lakatos Márk, hogy a verseny után is folytatódott a barátság. De mit szeretnek egymásban annyira?

Story Extra 2017-12-21


szerző:
2017.12.21. 15:40
Napi poszt: Hódít a karácsonyfa szemöldök

Egy kanadai blogger nemcsak karácsonyfa alakúra fésüli szemöldökét, hanem még fel is díszíti azt. Az új divatot sokan kirívónak tartják, mások viszont egészen odáig vannak érte. Szerinted?

Puskázz te is úgy, mint egy bűvész!

Itt a vizsgaidőszak, érkeznek a hajnalig tartó magolások. Ne ess azonban kétségbe, hiszen Hajnóczy Soma, bűvész világbajnok rendkívüli puskázási tippeket ad neked!

Bréking! Pintér Tibor kibékült a barátnőjével

A Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői érkeztek a stúdióba. Herczeg Zoli, Pintér Tibor és Anger Zsolt őszintén meséltek a dzsungelben átélt kalandjaikról, ráadásul a hosszú éhezés után Barabás Évi főztjét is megkóstolhatták. Sőt, Tenya azt is elárulta, hogy hanyadán állnak barátnőjével, Fridával.
 

Hogyan beszéljünk a kutyákkal?


szerző:
2017.12.12. 08:07
Hogyan beszéljünk a kutyákkal?

Csányi Vilmos évek óta kutatja a kutyák viselkedését, és szinte már szót is ért velük. Az ismert etológussal a XXI. század riportere, Veress Krisztina készített riportot, ami a Camera Korrektura díját is elnyerte. Ma éjjel pedig mindenki láthatja az RTL Klubon!

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!